Jump to content

stroller55

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stroller55

  1. Καλησπέρα στην Ελλάδα όλοι είμαστε στα PDA G998BXXU1AUB3 και CSC G998BOXM1AUB3 στην Ευρώπη οι περισσότεροι έχουν μια ακόμη την PDA G998BXXU1AUB6 και CSC G998BOXM1AUB6 με πιθανή βελτίωση της μπαταρίας όπου υπήρχε πρόβλημα.
  2. Καλησπέρα, το firmware που βελτιώνει την μπαταρία και έχουν πάρει οι γερμανοί είναι : N986BXXU1ATJ1 εμείς είμαστε στο προηγούμενο : N986BXXS1ATID υπομονή.
  3. Καλησπέρα αγαπητέ 542€ το βρίσκεις πλέον στα γνωστά σκρουτζομάγαζα.
  4. Φίλε παρήγγειλα σήμερα την tan, έρχεται με Fedex, υποτίθεται θα φθάσει στις 29, η μαύρη ειναι σε έλλειψη, αν παραγγείλεις βάλε αυτόν τον κωδικό για έκπτωση 20% , PCWIPNK11, έρχεται σπίτι χωρίς τελωνείο.
  5. Αρχηγέ σε official firmware είσαι, ήδη έχει κυκλοφορήσει και νεότερη η KF1 η οποία όμως δεν φαίνεται να διορθώνει κάτι, η ιστορία θέλει λίγο υπομονή.
  6. Αλλαγή με την βοήθεια του Odin οδηγίες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 επιλέγεις την XWKE7, βέβαια βγαίνεις από εγγύηση αν κάτι χρειασθεί περνάς πάλι την παλιά σου.
  7. Καλησπέρα σας. Πρώτες εμπειρίες με SG2 μετά από iPhone 4. 1. Πρώτες ημέρες με την ΚΕ2 η μπαταρία δεν κρατούσε ούτε 12 ώρες, φρίκη, μετά μία επανεκκίνηση έφτασε μετά την τρίτη ημέρα περίπου 20 ώρες, αλλαγή μέσω odin σε ΚΕ7, πρώτη ημέρα σήμερα μάλλον θα περάσει άνετα τις 24 ώρες. 2. Η ροζ κηλίδα στην κάμερα ίδια και στο iPhone 4 ιδιαίτερα σε λαμπτήρες φθορισμού και άσπρο φόντο. Με την αναβάθμιση σε KE7 νομίζω βελτιώθηκε συνολικά η κάμερα. 3. Το κινητό δεν έχει αντίπαλο στη πλοήγηση στο διαδίκτυο, άψογο προσαρμόζει με άνεση το κείμενο στην οθόνη, φορτώνει τις ιστοσελίδες άμεσα, flash άψογο, εμπειρία σαφώς ανώτερη από το 4. 4. Οι μουσικές του αρετές κατώτερες από το 4 αλλά παίζει αρχεία flac 500mb! με άνεση. 5. Ανοίγει άμεσα αρχεία Pdf 250mb με εικόνες και σχεδιαγράμματα και ταυτόχρονα με το ezPDF στα διαβάζει μέσα από το bluetooth ακουστικό, απίστευτο για συσκευή τηλεφώνου. 6. Η οθόνη έχει το καταπληκτικότερο μάυρο που έχω δει, έτσι το νυκτερινό διάβασμα με την εφαρμογή kindle σε μαύρο φόντο λευκά γράμματα άψογη. 7. to root or not to root, περιμένω να βρώ τον λόγο. Ζητώ συγνώμη για την πολυλογία.
  8. Καλησπέρα σας, μήπως γνωρίζετε εάν ο γαλαξίας ΙΙ υποστηρίζει εγγενώς το WiFi tethering στο δίκτυο της αγαπητής βόντα ή πρέπει να κανείς να επέμβει βιαίως και πως. Ευχαριστώ.
  9. Γειά σας, έχει κανείς καταφέρει να δουλέψει το iBlueNova και να ξεκλειδώσει το Bluetooth του iPad, η μήπως ξέρει άλλο τρόπο. Ευχαριστώ.
  10. Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ να μεταφέρω φωτογραφίες από το HTC HD2 στο iPad με τη χρήση του iBlueNova χωρίς επιτυχία, το έχει καταφέρει κανείς, υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν φωτογραφίες χωρίς τη χρήση internet. Ευχαριστώ.
  11. Είναι σε έλλειψη και στις ΗΠΑ, τρελλές τιμές εδώ : "http://viewitem.eim.ebay.gr/100_Original_Apple_iPad_Case_MC361ZMA__Tasche/190396079975/item" γιά σας μόνο 106 Euro :lol:
×
×
  • Create New...