Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ελα ομως που εγω δε χρησιμοποιω outlook...ευχαριστω παντως...

Τι χρησιμοποιείς? Outlook express?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ελα ομως που εγω δε χρησιμοποιω outlook...ευχαριστω παντως...

Εγω τα εστειλα με bluetooth απο omnia hd με το ημερολογιο δεν ξερω τι να κανω...

Λολ! Δεν είδες ότι πλέον αλλάζει πατώντας ένα κουμπάκι ;)

Πάνε οι αργοπορίες και η ανάγκη για swype :)

Ένα λεπτό.Το κουμπάκι πάει αμέσως στην επόμενη γλώσσα στο List που είναι τεράστιο.Για να πάω απο Ελληνικά σε Αγγλικα και ανάστροφα πρέπει αν φάω τα νιάτα μου να το πατάω.Το Feature που είχε παλιά ήταν toggle μεταξύ των 2 last used.

To πρόβλημα που μάλλον έχουν οι πιο πολλοί (αν οχι ολοι) οι κατοχοι SGSII (προκύπτει απο τα λεγόμενα στο φορουμ)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1079444&highlight=yellowish

Ένα λεπτό.Το κουμπάκι πάει αμέσως στην επόμενη γλώσσα στο List που είναι τεράστιο.Για να πάω απο Ελληνικά σε Αγγλικα και ανάστροφα πρέπει αν φάω τα νιάτα μου να το πατάω.Το Feature που είχε παλιά ήταν toggle μεταξύ των 2 last used.

Θα πρεπει να πας στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου swype που ειναι στο μενου "ρυθμισεις-γλωσσα και πληκτρολογια-γλωσσα" και απο εκει να επιλεξεις ποιες γλωσσες θελεις να εχει το swype...εσενα τωρα μαλλον τις εχει τικαρισμενες ολες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα πρεπει να πας στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου swype που ειναι στο μενου "ρυθμισεις-γλωσσα και πληκτρολογια-γλωσσα" και απο εκει να επιλεξεις ποιες γλωσσες θελεις να εχει το swype...εσενα τωρα μαλλον τις εχει τικαρισμενες ολες...

Πω ρε γμτ καμιά φορά το ζήτημα είναι πολύ πιο απλό άπο ότι φαίνεται..Και μόλις είχα ξεκινήσει να κάνω decompile με apk tool για να κάνω edit το languages.lst.

Μάλλον πρέπει να σταματατήσω το Linux που κάνει κακό... :lol::lol:

Ευχαριστώ πολύ..

Δεν ξέρω αλλά τα ακουστικά του SGSII για εμένα που δεν είμαι επαγγελματίας μουσικός, μου αρέσανε πάρα πολύ! Είναι από αυτά που μπαίνουν ολόκληρα στο αυτί και βγάζοντας τα έχουν πάνω λίγο πράσινη μύξα αυτιού.

ξερω πια ακουστικα εχει και το θεμα ειναι οτι δεν μου καθονται με τιποτα αυτου τπυ ειδους τα ακουστικα στα αυτια μα με τιποτα ομως εξαιτιας λιπαρου δερματος εξου και η ερωτηση :lol: :lol:

Edited by Spireto_2158

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Τελικα με 2 αποφορτισης και φορτιση με usb και σβηστο η μπαταρια αλλαξε εντελος...Πηρε τα πανω της...

Το αφισες να κλισει διλαδι?

Συγγνώμη αν εχει ξαναερωτηθεί αλλα ήθελα να μάθω αν η συσκευή που ερχεται Ελλαδα υποστηρίζει NFC γιατι ξερω οτι στις αγγλικές κόπηκε αυτο το feature.

edit : τωρα ειδα στην πρωτη σελιδα NFC Connectivity (προαιρετικά)

τι ακριβως σημαινει το προαιρετικά;

Δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά έχει βγει update για την κάμερα.

Πάτε samsung apps - new - camera firmware update....:)

Την πέρασα αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα για να δω τυχόν διαφορές.

Xiaomi Mi5 White 32GB

παιδια μια βοηθεια για εναν απεγνωσμενο...:Pεπειδη προερχομαι απο omnia 1(windows mob) πως μπορω να μεταφερω τις επαφες μ στο SGS2..?ευχαριστω κ παλι...

κάνε sync τις επαφές σου από το windows mobile στο gmail μέσω exchange και μετά θα περάσουν αυτόματα στο android σου ;-)

# sent from a Samsung Galaxy S II

Γειασας παιδες!Μολισ σημερα το πρωι παρελαβα κ εγω το SGS 2 απο το πλαισιο οπως και μαζι του μου ηρθε και το bluetooth handsfree της turbox...το προβλημα μου ομως ειναι οτι οταν παω να συνδεσω το ακουστικο με το κινητο το κινητο δεν το βλεπει...το βαζω να κανει search device και τζιφος η δουλεια...μηπως εχει κανεις καμια λυση???

Smartphone : iPhone 3G / iPhone 4 / Samsung Galaxy S2 / iPhone 4s / Samsung Galaxy S3 / iPhone 5 / iPhone 5s / iPhone 6

Tablet : iPad 2 32GB + 3G / Motorola Xoom Wifi only / iPad mini 64GB

Συγγνώμη αν εχει ξαναερωτηθεί αλλα ήθελα να μάθω αν η συσκευή που ερχεται Ελλαδα υποστηρίζει NFC γιατι ξερω οτι στις αγγλικές κόπηκε αυτο το feature.

edit : τωρα ειδα στην πρωτη σελιδα NFC Connectivity (προαιρετικά)

τι ακριβως σημαινει το προαιρετικά;

δεν υποστιριζει , οπως δεν γνωριζω κανενα μαγαζι να εχει pos nfc,

Καλησπερα και απο μενα πριν 1 ωρα το πηρα και εγω απο το ΠΛΑΙΣΙΟ με το δωρο μαζι και τα εβαλα και τα 2 για φορτιση

τωρα αρχιζουνε τα δυσκολα και για μενα μετα απο 3ετη συμβιωση με wm kαι πιο πριν απο symbian οποτε θελω πολυ διαβασμα

και σιγουρα βοηθεια αλλα δεν προκειτε σημερα να με κανη να ξενυχτισω οπως πριν χρονια :p θα το παω ηρεμα αυριο μεθαυριο κοκ . :) Καλως σας βρηκα .

ΝΙΚΟΣ

Καλησπερα και απο μενα πριν 1 ωρα το πηρα και εγω απο το ΠΛΑΙΣΙΟ με το δωρο μαζι και τα εβαλα και τα 2 για φορτιση

τωρα αρχιζουνε τα δυσκολα και για μενα μετα απο 3ετη συμβιωση με wm kαι πιο πριν απο symbian οποτε θελω πολυ διαβασμα

και σιγουρα βοηθεια αλλα δεν προκειτε σημερα να με κανη να ξενυχτισω οπως πριν χρονια :p θα το παω ηρεμα αυριο μεθαυριο κοκ . :) Καλως σας βρηκα .

Νίκο ότι χρειαστείς πάρε τηλέφωνο....:)

Το μηχανάκι τα σπάει:p

δεν γνωριζω κανενα μαγαζι να εχει pos nfc,

προφανως, οταν βγει το νεο iphone με nfc να δεις πως θα ξεφυτρωνουν τα μαγαζια.. γι αυτο ηταν καλο να το υποστηρίζει οπως αλλωστε ειχε ανακοινωση εξ αρχης η samsung...

• Administrators
Γειασας παιδες!Μολισ σημερα το πρωι παρελαβα κ εγω το SGS 2 απο το πλαισιο οπως και μαζι του μου ηρθε και το bluetooth handsfree της turbox...το προβλημα μου ομως ειναι οτι οταν παω να συνδεσω το ακουστικο με το κινητο το κινητο δεν το βλεπει...το βαζω να κανει search device και τζιφος η δουλεια...μηπως εχει κανεις καμια λυση???

Μήπως θέλει κάποια προετοιμασία από το bluetooth ούτως ώστε να είναι reachable;

Modpic.gif

προφανως, οταν βγει το νεο iphone με nfc να δεις πως θα ξεφυτρωνουν τα μαγαζια.. γι αυτο ηταν καλο να το υποστηρίζει οπως αλλωστε ειχε ανακοινωση εξ αρχης η samsung...

Εκτός από το ότι όλες οι φήμες λένε ότι το NFC δεν θα μπει τελικά στο καινούριο iPhone, αποκλείεται να δούμε τέτοιο σύστημα στην Ελλάδα για τουλάχιστον 2-3 χρόνια αφού γίνει διαδεδομένο στην Αμερική και αργότερα την υπόλοιπη Ευρώπη.

Νομίζω το NFC είναι κυριολεκτικά το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να μας απασχολεί.

Εάν για κάποιο μαγικό λόγο γίνει η επανάσταση και διαδοθεί σε όλο τον κόσμο μέσα σε μήνες (που δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει κάτι τέτοιο), η Google θα προσφέρει αυτοκόλλητα NFC για τα τωρινά κινητά που δεν έχουν την δυνατότητα, το έχουν πει οι ίδιοι.

Εκανα οτι μου ελεγε μεσα το βιβλιαρακι και παλι τζιφος η δουλεια :/ ...γι´αυτο ρωταω μηπως εχει κ καποιο αλλο παιδι εδω περα το SGS 2 με το συγκεκριμενο Bluetooth Handsfree μηπως ξερει να βοηθησει την κατασταση...

Smartphone : iPhone 3G / iPhone 4 / Samsung Galaxy S2 / iPhone 4s / Samsung Galaxy S3 / iPhone 5 / iPhone 5s / iPhone 6

Tablet : iPad 2 32GB + 3G / Motorola Xoom Wifi only / iPad mini 64GB

• Administrators

Προτείνω σε όλους τους νέους χρήστες, πριν αρχίσουν τις πρώτες ερωτήσεις, ας ρίχνουν μια ματιά σε αυτό το πολύ χρήσιμο FAQ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307383

Modpic.gif

Ειδα σε multirama, σημερα, διαθεσιμα καποια απο τα αξεσουαρ της συσκευης. Πιο συγκεκριμενα υπηρχαν ηδη το dock, hdmi adaptor, leather case (pouch). Τιμες 44, 27 και 27 αν θυμαμαι καλα. Για το dock και τη θηκουλα αξιζουν τον κοπο, ο ανταπτορας ειναι ακριβος χωρις λογο. Η σαμσουνγκ αντιλαμβανεται οτι θα πουλησει η συσκευουλα και κινουνται ηδη ταχυτατα σε ολα τα δικτυα λιανικης - πριν καν ξεκινησει διαφημιστικη καμπανια λανσαρουν τα παντα.

Ειδικα και με το λανσαρισμα του iphone 5 να ειναι μερικους μηνες μετα, το S2 εχει εξασφαλισμενο ακομα μεγαλυτερο μεριδιο αγορας απο τον προκατοχο του...

Υ.Γ. Αγορασα το Don't Panic της GI. Στα 39 ευρω, μεχρι τελος του μηνα για χαρτη της Ελλαδος και δωρεαν αναβαθμισεις. Θα κανω δοκιμες και θα επανελθω με εντυπωσεις - αν ολα ειναι οπως διαβαζω σε φορα (ταχυτατος αλγοριθμος δρομολογησης κλπ) βρηκα το προγραμμα πλοηγησης που θα χρησιμοποιω.

Ναι...Το παιδευα μεχρι να κλεισει...

Και εγώ το άφησα να κλείσει αργά αργά.. την ξεζούμισε όλη.

Τώρα το έχω κλειστό και φορτίζει από usb.

Μετά από 4.5 ώρες είναι γύρω στο 85% (τόσο το υπολογίζω).

Δεν θα ξέρω στις πόσες ώρες ακριβώς θα φορτίσει γιατί θα φύγω αλλά συνολικά το υπολογίζω στις 5.5 ώρες.

Δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά έχει βγει update για την κάμερα.

Πάτε samsung apps - new - camera firmware update....:)

Την πέρασα αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα για να δω τυχόν διαφορές.

απο που ακριβως το κανεις αυτό?

GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...