Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικα με την αποδοση της vga του κινητου τι εχετε παρατηρησει?Γιατι διαβαζα οτι η καρτα αυτη υπαρχει απο το 2008?Ισχυει?
Μάριος...

πολοι λενε οτι η vga του δεν ικανοποιει και πραγματι υπαρχει απο το 2008 και με τιποτα δεν συγκρινεται με νεοτερες οπως η adreno 220 του htc sensation.κατα την γνωμη μου θα ειναι καλυτερα αν και οταν βγει με tegra 2

πολοι λενε οτι η vga του δεν ικανοποιει και πραγματι υπαρχει απο το 2008 και με τιποτα δεν συγκρινεται με νεοτερες οπως η adreno 220 του htc sensation.κατα την γνωμη μου θα ειναι καλυτερα αν και οταν βγει με tegra 2

μμμ απο την στιγμη που δεν εχω βαλει κανενα δυνατο-απαιτητικο παιχνιδι δε μπορω να εκφερω αποψη.

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Συγνώμη που επαναφέρω το θέμα, αλλά επειδή μου φαίνεται αρκετά σοβαρό (αν ισχύει) μπορούν τα παιδιά που το έχουν ήδη στα χέρια τους να μας πούν αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την απόχρωση της οθόνης?

Το πρόβλημα μπορεί να παρατηρηθεί μόνο αν δεις το συγκεκριμένο φόντο που επισυνάπτω.

Στη δεύτερη εικόνα που έχω βάλει είναι το πρόβλημα του παιδιού...

Κατεβάστε την original εικόνα και δείτε την στο κινητό σας...Επίσης βάλτε τον φωτισμό σε χαμηλό επίπεδο...

Στο δικό μου τελικά το 1/3 της οθόνης απο αριστερά είναι ελάχιστα πιο σκούρα η απόχρωση, αλλά οχι τόσο πολύ σαν το κίτρινο της φώτο...

Το πρόβλημα μπορεί να παρατηρηθεί μόνο αν δεις το συγκεκριμένο φόντο που επισυνάπτω.

Στη δεύτερη εικόνα που έχω βάλει είναι το πρόβλημα του παιδιού...

Κατεβάστε την original εικόνα και δείτε την στο κινητό σας...Επίσης βάλτε τον φωτισμό σε χαμηλό επίπεδο...

Στο δικό μου τελικά το 1/3 της οθόνης απο αριστερά είναι ελάχιστα πιο σκούρα η απόχρωση, αλλά οχι τόσο πολύ σαν το κίτρινο της φώτο...

Το δοκίμασα στο δικό μου με την χαμηλότερη αλλά και υψηλότερη φωτεινότητα και δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα. (Σημείωση: Αγορασμένο από την πρώτη παραλαβή του expansys)

Ακόμα και αυτη η εικόνα φαίνεται τόσο ζωντανή :cool:

Κάπου είχα διαβάσει απο XDA ένα τύπο να σχολιάζει το γεγονός οτι το SGS2 δεν μπορεί να παίξει ενα καινούργιο plane simulator που έχει βγεί και υποστήριζε οτι κακώς δεν μπορεί να το παίξει...Το πρόβλημα ήταν οτι τελικά ο developer του παιχνιδιού είχε ''γράψει'' το παιχνίδι για proprietary shaders και για αυτό δεν μπορούσε ο mali-400 του SGS2...Αυτό που θέλω να πω είναι οτι γενικά δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να μην μπορεί να το παίξει το SGS2 (βλέπε Pinball THD)..Σκαλώνει όταν χρησιμοποιείται texture compression ή όταν χρησιμοποιούνται ειδικά formats και οχι standard..Ο χρόνος μόνο θα δείξει αν θα έχουμε επιτυχία και στα παιχνίδια αν και νομίζω οι developers δεν θα αγνοήσουν τα νούμερα των πωλήσεων του SGS2...

edit- Επίσης να προσθέσω οτι πολλά παιχνίδια γίνονται optimised για διαφορετικούς επεξεργαστές, οπότε δεν το θεωρώ μεγάλο θέμα... (βλέπε Gameloft που κάνει optimise τα παιχνίδια της για htc, samsung, motorola κτλ....Θα μου πείς οτι δεν έχουν όλοι την ευχέρεια της gameloft αλλά για αυτό δεν έχω απάντηση...)

Mακάρι να είναι μόνο θέμα format.....όμως σύμφωνα με το παρακάτω η Adreno 220 είναι σχεδόν 2 φορές πιο γρήγορη.

http://www.differencebetween.com/difference-between-mali-400mp-gpu-and-vs-adreno-220-gpu/

συγνώμη ρε παιδιά.. αλλα γιατι δεν παίρνεται κάνα psp αν είστε gamers; ..πόσο να αντέξει ένα κινητό αν παίζεις συνέχεια games και με απαιτητικά γραφικά; ..(2-3ωρες) και παπαλα η μπαταρία.. Edited by g4ssecca

συγνώμη ρε παιδιά.. αλλα γιατι δεν παίρνεται κάνα psp αν είστε gamers; ..πόσο να αντέξει ένα κινητό αν παίζεις συνέχεια games και με απαιτητικά γραφικά; ..(2-3ωρες) και παπαλα η μπαταρία..

5-6 ώρες συνεχόμενου gaming αντέχει εύκολα :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Πάντως εγώ όσο το είχα είδα ήδη πως εδώ(με το Mali 400) υπάρχει θέμα,σε εγκατεστημένα παιχνίδια(Lets Golf 2 HD-δεν μπορούσε να δείξει τα γραφικά,έδειχνε σκιές μόνο.....) αλλά σε ένα άλλο δεν μπορούσε κάν να ξεκινήσει(Asphalt 6)....δεν είναι σοβαρό και σίγουρα πολύ σύντομα θα φτιαχτούν παιχνίδια για αυτό το κινητό,αλλά αν δώσεις περίπου 600 € και δεν μπορεί out of the box να παίξει τα παιχνίδια που ήδη έχεις βάλει στο Galaxy S τότε κάτι σου κάνει κλικ και λές..."ρε μπας και μας δουλεύουν εδώ...":confused:

Μάλλον ναι γιατί πλέον σε όλα τα πανάκριβα high end Android που τελευταία βγάινουν κάτι λειπει,κάτι δε πάει καλά.....απορώ δηλαδή με μας που πάμε ακόμα και τα σκάμε σαν :X(μη πω τι.....-κρίμα είναι πάντως).

συγνώμη ρε παιδιά.. αλλα γιατι δεν παίρνεται κάνα psp αν είστε gamers; ..πόσο να αντέξει ένα κινητό αν παίζεις συνέχεια games και με απαιτητικά γραφικά; ..(2-3ωρες) και παπαλα η μπαταρία..
500-600 ευρώ θα σκάσω...απαιτώ να είναι παντού κορυφή.Αν τελικά ειναι θέμα hardware και όχι format τότε θα το ξανασκεφτώ & στην τελική γιατί να μην μπορώ να παίξω παιχνίδια με καλύτερα γραφικά (πχ το Bang Bang Racing είναι μόνο για tegra :() στις ατελείωτες ουρές σε τράπεζες και δημοσιες υπηρεσιες? :p

Εγώ θα το πάρο και αν δεν μου αρέσει θα παο για το "ιφονε"5 όταν βγει. Για την ώρα το 4 δεν έχει διαφορα με το 3gs και είναι "ιποδιεστερο" του sgs2. Κάνα καλο pouch για το κινητό έχει κανεις να προτείνει?

δεν είπα να μην παίζει games.. φυσικά και να παίζει, αλλα δεν γίνεται να έχουμε και απαιτήσεις σε τρελά γραφικά κτλ.. κινητό ειναι ρε παιδιά, όχι παιχνιδομηχανή.. δεν θα θάψουμε ένα κινητό επειδή δεν φοράει την καλύτερη gpu

τεσπα.. μπορεί να μην φταίει το κινητό αλλα τα games.. που θα πρέπει να τα γράψουν συγκεκριμένα γι αυτό το κινητό.

Γι'αυτον τον λογο πρεπει η google να βαλει μια ταξη στην αναρχια των κατασκευαστων .

εδω ειναι δυσκολο νακανεις optimize σε μια hardware πλατφορμα ,ποσο μαλλον σε περισσοτερες.

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Ελπιζω τουλαχιστον να ναι καλυτερη απο την PowerVR SGX540 GPU του 1 γαλαξια .

Οσοι το εχουν μπορουν να μας πουν την ποιοτητα στα παιχνιδια ή ακομα καλυτερα να ανεβαζαν κανα βιντεο με κανα παιχνιδι (racing,football,...) να κρινουμε μονοι μας .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Πάντως εγώ όσο το είχα είδα ήδη πως εδώ(με το Mali 400) υπάρχει θέμα,σε εγκατεστημένα παιχνίδια(Lets Golf 2 HD-δεν μπορούσε να δείξει τα γραφικά,έδειχνε σκιές μόνο.....) αλλά σε ένα άλλο δεν μπορούσε κάν να ξεκινήσει(Asphalt 6)....δεν είναι σοβαρό και σίγουρα πολύ σύντομα θα φτιαχτούν παιχνίδια για αυτό το κινητό,αλλά αν δώσεις περίπου 600 € και δεν μπορεί out of the box να παίξει τα παιχνίδια που ήδη έχεις βάλει στο Galaxy S τότε κάτι σου κάνει κλικ και λές..."ρε μπας και μας δουλεύουν εδώ...":confused:

Μάλλον ναι γιατί πλέον σε όλα τα πανάκριβα high end Android που τελευταία βγάινουν κάτι λειπει,κάτι δε πάει καλά.....απορώ δηλαδή με μας που πάμε ακόμα και τα σκάμε σαν :X(μη πω τι.....-κρίμα είναι πάντως).

Αυτά είναι βλακείες(χωρίς να αναφέρομαι σε εσένα) των κατασκευαστών GPU και των τεμπέληδων Developpers.Το μόνο ζήτημα που συναντά το chipset έναντι του Adreno 220 είναι στα propretary shades.Τα 2x πιο γρήγορο αποτέλεσμα μελέτης από την εταιρία που βγάζει το Adreno 220 άρθρα τα ακούω βερεσέ.Ή ιστορία των consoles έχει δείξει πως δεν αρkεί raw power για να κατακτήσεις την αγόρα.

Μην ξεχνάμε πάντα πως δεν το παίρνουμε για να παίζουμε παιχνίδια σε HD1080 στην tv και για 4.3inch οθόνη η διαφορά στις επιδόσεις δεν έιναι πρέπει να είναι αισθητή.Ίσως γιαυτό και στο Adreno 220 να το δείξαν upscaled σε tv για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και τεχνιτές ανάγκες.

Αυτό που θα μετρήσει πάντα είναι το market penetration.Αυτό δεν έχει καταλάβει και η Nvidia με το δικό της fragmented tegrazone.Αν ο developper έχει 10μύρια SGS 2 και άλλα τόσα SGS 1 και 1 μύριο Adreno 220 σε τί λέτε να βγάλει το παιχνίδι του;

To θέμα είναι ποια είναι καλύτερη overall λύση για κινητό(αλλιώς πάρε ένα NGP να βγάλεις γουστα).Αν στα 600 ευρω μου βρείς αντίστοιχο value for money go for it.Το μόνο που το ανταγωνίζεται είναι το Motorolla Atrix που έχεις το ζήτημα με το εξωφρενικό κόστος των dock,την σαφώς μικρότερη μπαταρία και την υποδυέστερη όθόνη.Όσο για το sensation με τέτοια μπαταρία που του φόρανε ας μην δοκιμάσουν να το πλασάρουν σαν gaming εκτός και αν μιλάμε για επιτραπέζια console..

Πριν λιγο το δοκιμασα για λιγο στο The Mall. Το κινητο ειναι εκπληκτικο, οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης.

Παναλαφρο, τοσο που νομιζεις οτι δεν εχεις τιποτα στο χερι σου, αρκετα στιβαρο.

Η οθονη εκπληκτικη με απιστευτα χρωματα. Το καλυτερο ειναι οτι σε συνδιασμο με τα Live Wallpapers δειχνει τελεια, πολυ ζωντανα χρωματα.

Ακομα καλυτερο ειναι το smootheness στο animation. Το εφε με το transparency στο menu και απο πισω να παιζει το wallpaper ειναι εντυπωσιακο

Δεν το ειδα να καθυστερει πουθενα, το αντιθετο μου φανηκε οτι εχει και πολλα αποθεματα και οσο να το ζορισεις δεν θα εχει προβλημα.

Σιγουρα το καλυτερο για φετος, ισως το κρατησει μεχρι το τελος, θα δουμε. Γενικα ανεβαζει τον πηχυ ψηλοτερα για ολους. Η πρωτη συσκευη που με εντυπωσιασε τοσο μετα το πρωτο iphone (γιατι τα υπολοιπα δεν ειχαν και κατι τοσο διαφορετικο) και εχει την δυνατοτητα να αλλαξει τους συσχετισμους πολυ υπερ του android.

Οσα αναφερουν καποιοι για την αναλυση, οτι επρεπε να ειναι μεγαλυτερη, απλα μπουρδες. Δεν το εχει αναγκη ειναι super.

Κριμα που θα αλλαξω το galaxy 1 ειδικα τωρα με την 2.3 ειναι πολυ καλο.

To θέμα είναι ποια είναι καλύτερη overall λύση για κινητό(αλλιώς πάρε ένα NGP να βγάλεις γουστα).Αν στα 600 ευρω μου βρείς αντίστοιχο value for money go for it.Το μόνο που το ανταγωνίζεται είναι το Motorolla Atrix που έχεις το ζήτημα με το εξωφρενικό κόστος των dock,την σαφώς μικρότερη μπαταρία και την υποδυέστερη όθόνη.Όσο για το sensation με τέτοια μπαταρία που του φόρανε ας μην δοκιμάσουν να το πλασάρουν σαν gaming εκτός και αν μιλάμε για επιτραπέζια console..
Το atrix δεν υπάρχει σαν κινητό...εδώ χάνει σε benchmarks απο το 2X με ίδια cpu και με το LG να έχει την μισή ram.Για μένα το Sensation δεν θα έχει την εμπορικη επιτυχια του Desire ούτε την υποστήρηξη του GS2 που έχει γίνει πανικος (το έχει αγοράσει κάθε καρυδιας καρύδι :p).Στα 500-600 ευρω ειναι μονόδρομος και αν κάποιος δεν τα διαθέτει χτυπάει ενα 2X που με custom rom απλα πετάει.

Να πω ότι δοκίμασα το asphalt 5 hd και το έπαιζε.δε ξέρω βέβαια πώς πρέπει να παίζει γτ πρώτη φορά έπαιξα τι παιχνίδι

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Για συγκρίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ: Επιλογή κινητού η Τεχνολογικοί διαξιφισμοί.

Αν οποιοδήποτε είναι καλή αγορά η όχι δεν είναι του θέματος αλλά επειδή βλέπω οτι αναφέθηκε κάτι για το after sales support επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω λιγάκι.

Η Samsung Hellas και κατ'επέκταση οι ελληνικοί πάροχοι δεν έχουνε δώσει την 2.2.1 στο Galaxy S που κυκλοφόρησε πριν 3 μήνες, χθες νομίζω η Vodafone έδωσε την 2.3.3 στα branded galaxy s της με διαφορά ελάχιστων ημερών της επίσημης κυκλοφορίας στην αγγλία.

Φυσικά ούτε ξέρω ούτε θέλω να μάθω πόσο καιρό έχει αργήσει η 2.2 στο Galaxy 3.

Τα συμπεράσματα για την Samsung Hellas δικά σας και θα παρακαλούσα οι τελείως άσκοπες συγκρίσεις να σταματήσουν εδώ.

Edited by saliez

Για συγκρίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ: Επιλογή κινητού η Τεχνολογικοί διαξιφισμοί.

Αν οποιοδήποτε είναι καλή αγορά η όχι δεν είναι του θέματος αλλά επειδή βλέπω οτι αναφέθηκε κάτι για το after sales support επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω λιγάκι.

Η Samsung Hellas και κατ'επέκταση οι ελληνικοί πάροχοι δεν έχουνε δώσει την 2.2.1 στο Galaxy S που κυκλοφόρησε πριν 3 μήνες, χθες νομίζω η Vodafone έδωσε την 2.3.3 στα branded galaxy s της με διαφορά ελάχιστων ημερών της επίσημης κυκλοφορίας στην αγγλία.

Φυσικά ούτε ξέρω ούτε θέλω να μάθω πόσο καιρό έχει αργήσει η 2.2 στο Galaxy 3.

Τα συμπεράσματα για την Samsung Hellas δικά σας και θα παρακαλούσα οι τελείως άσκοπες συγκρίσεις να σταματήσουν εδώ.

Να σε ρωτήσω κάτι σχετικό με τα updates που αναφέρεις, επειδή δεν έχω ιδέα.

Ένα Galaxy S αγορασμένο από ευρωπαική χώρα (π.χ. Αγγλία) έχει πάρει πιο γρήγορα updates από ένα ελληνικό ? Μιλάω και για τα διάφορα updates που διορθώνουν bugs και για τις αναβαθμίσεις απο Froyo σε Gingerbread ..

Δηλαδή , μιλώντας πάντα για την Samsung Hellas , να περιμένουν αργοπορημένα updates (αν κυκλοφορήσουν και ποτέ βέβαια) όσοι το έχουν αγοράσει απο ελλάδα , σχετικά με αυτούς που διαθέτουν μοντέλο εισαγωγής ?

Να σε ρωτήσω κάτι σχετικό με τα updates που αναφέρεις, επειδή δεν έχω ιδέα.

Ένα Galaxy S αγορασμένο από ευρωπαική χώρα (π.χ. Αγγλία) έχει πάρει πιο γρήγορα updates από ένα ελληνικό ? Μιλάω και για τα διάφορα updates που διορθώνουν bugs και για τις αναβαθμίσεις απο Froyo σε Gingerbread ..

Δηλαδή , μιλώντας πάντα για την Samsung Hellas , να περιμένουν αργοπορημένα updates (αν κυκλοφορήσουν και ποτέ βέβαια) όσοι το έχουν αγοράσει απο ελλάδα , σχετικά με αυτούς που διαθέτουν μοντέλο εισαγωγής ?

Αυτοί που έχουνε μοντέλο με product code αγγλίας(άσχετα από που το έχουνε αγοράσει) θα πέρνουνε τα αντίστοιχα updates.

Εάν θα συνεχίσει η Samsung Hellas την ίδια τακτική προφανώς και δεν ξέρω. :)

και για το πρώτο που αναφέρεις, έτσι ακριβώς είναι. πχ τα αγγλικά(μέχρι και τα ιταλικά) μοντέλα πήραν την 2.2.1 πρώτα από όλους, ενώ τα ελληνικά ...

Αυτοί που έχουνε μοντέλο με product code αγγλίας(άσχετα από που το έχουνε αγοράσει) θα πέρνουνε τα αντίστοιχα updates.

Εάν θα συνεχίσει η Samsung Hellas την ίδια τακτική προφανώς και δεν ξέρω. :)

και για το πρώτο που αναφέρεις, έτσι ακριβώς είναι. πχ τα αγγλικά(μέχρι και τα ιταλικά) μοντέλα πήραν την 2.2.1 πρώτα από όλους, ενώ τα ελληνικά ...

Η Samsung Hellas συνεχίζει με παρόμοια τακτική όσον αφορά την διαθεσιμότητα του μοντέλου στην Ελληνική αγορά , οπότε θα μου έκανε εντύπωση να αλλαζε πολιτική στα updates...

Οπότε όσοι θέλουν stock updates/upgrades καλό θα ήταν να προτιμήσουν Ευρωπαικές εκδόσεις του SGSII με λίγα λόγια.

Οπότε όσοι θέλουν stock updates/upgrades καλό θα ήταν να προτιμήσουν Ευρωπαικές εκδόσεις του SGSII με λίγα λόγια.

Και ναι και οχι. Απο την στιγμη που μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε εκδοση θελεις, δεν εχεις τοσο απολυτους περιορισμους.

Αν πας στο forum του SGS, θα δεις πως ελαχιστοι περιμενουν τα ελληνικα upgrades. Απλα λεω πως υπαρχουν λυσεις για τα παντα.

ΕΝΤΙΤ: Φυσικα αν δεν υπηρχαν τα fora ή καποιος δεν το εψαχνε καθολου θα απαντουσα ενα απολυτο ΝΑΙ σε αυτο που ειπες :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Πριν λιγο το δοκιμασα για λιγο στο The Mall. Το κινητο ειναι εκπληκτικο, οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης.

.

υπαρχει στο mall?? σε ποιο καταστημα?

Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...