red_herring Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Eχεις κανα λινκ με θαματα που κανουν για την ρομ juwes 4.3.1? http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=666 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ωραίος!:)Ξεκιναω δοκιμές! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ωραίος!:)Ξεκιναω δοκιμές! Αν είναι να περνάς θέματα τότε προσεχε, πολλά δεν είναι συμβατά με την JUWE κια μπορεί να σου κάνουν το τηλέφωνο να σέρνεται, να μη τρέχει τίποτε και πολλά ακόμα τινά (ακόμα και μετά απο αρκετές ώρες). Οπότε κάνε πρώτα ενα nandroid backup και μετά προσπάθησε! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) αλλαξε την στο SystemUI.apk τελικα το καταφερα. εκτος απο την transparent notification bar εβαλα και λιγο χρωμα στις ρυθμισεις χρησιμοποιοντας τα εικονιδια του androdenna galassia. http://img204.imageshack.us/img204/7831/cap201105241817.th.jpg http://img35.imageshack.us/img35/8771/cap201105242025.th.jpg ευχαριστω για την βοηθεια. τωρα πρεπει να βρω πως αλλαζω το χρωμα των γραμματων στα εικονιδια του αριστερου touch key στην οθονη αναμονης. Eχεις κανα λινκ με θαματα που κανουν για την ρομ juwes 4.3.1? δες και αυτα εδω αν θες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037157 Edited May 24, 2011 by jimacid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisz Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Παντος ειναι πολυ καλη ρομ, και το ασπρομαβρο κανει και τη μπαταρια να κραταει περισσοτερο χωρισ να ασχημνει, ολλα τα λεφτα ειναι το κλησσιμο τησ οθονης μς το εφε. παιδεια υπαρχει τροπος να φτιαξουμε την camera στο google talk εκτος απο το να βαλουμε 2.3.4? Edited May 25, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 για jvo κανη juwe 4.3.1 βασικα αυτην την ερωτηση εχω και εγω... γενικα υπαρχει καποια ρομ που να τρεχει σε jvo χωρις προβληματα...?(οφ τοπικ ξερω....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 @babisz,freddaras yes, έχουνε χακάρει(XDA) ήδη την εφαρμογή gtalκ και δουλεύει κανονικά αλλά μόνο σε 2.3.3 ROMs. Αν βρείτε το link, ενημερώνετε :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 δοκιμασα διαφορα themes,με ολα ειχα προβλημα.Βρηκα πχ ενα ωραιο με ωραια χρωματα,αλλα απο το κινητο εξαφανιστηκαν οι επιλογες rexovery ,download mode,καθως και κατι αλλα προβληματακια.Υπαρχει καποιος τρπος να καταφερω να δωσω λιγο χρωματάκι στα εικονιδια που εχουν αυτο το αθλιο ξερο μαυρο? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelhs76 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Καλησπέρα όπως έγραψα και πιο πανό έκανα το πείραμα και την έβαλα σε jvo έκτες το βραδύ σας πληροφορώ μπήκε πολύ καλά χωρίς προβλήματα και το κινητό είναι τελιο . Έχω ένα θέμα με την μπαταρία έκτες που το έβαλα για φορτισμα το βραδύ όλα καλά το πρωί το βγάζω με πλήρη φόρτιση 100% και μόλις το ανοίγω μου γραφεί 91% έχασα δηλαδή 8% μόνο αυτό έχω από μπαταρία είναι καλά ενδεικτικά σας λέω 5 το πρωί 91% και τώρα που σας γραφώ 81% πρώτη φορά το κινητό έχει τέτοια κατανάλωση έχω τρελαθεί είναι από τις καλύτερες rom που έχω βάλει JUWE 4.3.1 δαγκωτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 αλλος ενας ευχαριστημενος κατοχος της juwe edw .... την εχω 2 μερες και ολα δουλευουν ρολοι. το μονο που 8ελω να αλλαξω ειναι το 8εμα.... ειδα πιο πανω λινκ με 8εματα , αλλα επισεις ειδα οτι πολλα απο αυτα δημιουργουν προβληματα... μηπως καποιος απο εσας εχει βαλει καποιο 8εμα που να μην δημιουργει καποιο προβλημα? και αν ναι ισως να εδινε λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coldfusion Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 επιβεβαιωνω και εγω πως η juwe 4.3.1 τρεχει απροβληματιστα σε jvo. Μια ερωτηση μονο καμια προταση για κανενα custom kernel μιας στο site του damiangto δεν βλεπω να παιζει link για download του GTO Ginger Kernel for Gingerbread JVH/JVO/JV9. Πραγματικα εξαιρετικη rom:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy Sιιι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 ποιο κερνελ να βαλω για το voodoo sound control? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=774500 να βαλω καποιο απο αυτα? Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 ποιο κερνελ να βαλω για το voodoo sound control? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=774500 να βαλω καποιο απο αυτα? Damian gto. Τα σπάει. Μπες στο σαιτ του και ψαξε.. googlαρε: damian.emc κάπως έτσι αρχίζει το σαιτ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Βασίλη ήρθε η ώρα για αλλαγή του οδηγού και review της 5 μόλις βρεις χρόνο! (σε πήρε το μάτι μου στο XDA :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Βασίλη ήρθε η ώρα για αλλαγή του οδηγού και review της 5 μόλις βρεις χρόνο! (σε πήρε το μάτι μου στο XDA :P) Το έχω στα υπόψιν να εκσυγχρονίσω τον οδηγό! Προς το παρόν σε όσους θέλουν να την περάσουν έχω να πω τις εξής οδηγίες: Αν είστε σε 2.3.3 (οποιαδήποτε JVB,JVH,JVO,JVI) ή σε 2.3.4 (JVP) μπορείτε να περάσετε απευθείας απο CWM (χρειάζεστε δηλαδή να έχετε Bootloaders gingerbread και CWM, τίποτε άλλο, δεν χρειάζεται να περάσετε εσείς kernel πλέον) την JUWE 5.0 χωρίς να χρειάζεται κάτι άλλο! Ακόμα και τη no_wipe έκδοση για να μη χάσετε τις εφαρμογές (αλλα ριψοκίνδυνο και ίσως προκύψουν προβλήματα συμβατότητας)! ΥΓ: Είχα criskelo v72 και δεν μου δούλευε (με τίποτα) το GPS, πέρασα απο πάνω τη no_wipe JUWE 5.0 και τώρα δουλεύει άψογα πάλι, μετά φταίω εγώ που δεν ξαναβάζω criskelo!!! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Μόλις πέρασα την 5.. Καλή φαίνεται με την πρώτη ματιά.. (απο smoothness και ταχύτητα).. Ειδωμεν..! Παρεμπίπτοντος, δεν έχει custom boot animation ε; το κλασικό της samsung μου βγάζει.. Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Με nowipe περασα την 5 και δεν μου παρουσιαζει τον provider οταν ειμαι στην lockscreen Sent from my GT-I9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giw Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Μόλις πέρασα την 5 no wipe πάνω στην criskelo v72 και το κινητο είναι μόνιμα σε flight mode... Δοκιμασα και με διαφορετικες SIM αλλα τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Αν περασω την v5 wipe πανω σε stock jvp με supercurio kernel θα υπαρξει προβλημα...; Εννοειται κανοτας ολα τα wipes πριν και μετα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Αν περασω την v5 wipe πανω σε stock jvp με supercurio kernel θα υπαρξει προβλημα...; Εννοειται κανοτας ολα τα wipes πριν και μετα. Αν κάνεις wipe και βγάλεις το ext4 δεν νομίζω να έχεις θέματα Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Αν κάνεις wipe και βγάλεις το ext4 δεν νομίζω να έχεις θέματα Sent from my Galaxy S using Tapatalk Και wipes θα κανω και το ext4 το εχω ηδη βγαλει...μαλλον θα ηταν καλυτερα να ειχα stock kernel να φλασαρω την ρομ και μετα να βαλω του supercurio αλλα βαριεμαι να βαζω/βγαζω κερνελ παλι...:cool: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 εγω παντως για αλλη μια φορα αηδιασα απο την juwe για το εξης θεμα που παρατηρησα πριν λιγο. οταν κλεινω μια εφαρμογη και σκρολαρω κατευθειαν σε αλλη αρχικη οθονη, εχω αυτο το καταραμενο spike για 1-2 δεκατα του δεφτερολεπτου.. ειναι τοσο εκνευριστικο για μενα.. μονο με την jvh και τις juwe το εχω αυτο το πραμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 εγω παντως για αλλη μια φορα αηδιασα απο την juwe για το εξης θεμα που παρατηρησα πριν λιγο. οταν κλεινω μια εφαρμογη και σκρολαρω κατευθειαν σε αλλη αρχικη οθονη, εχω αυτο το καταραμενο spike για 1-2 δεκατα του δεφτερολεπτου.. ειναι τοσο εκνευριστικο για μενα.. μονο με την jvh και τις juwe το εχω αυτο το πραμα.. Ωχ, μην μου λες τετοια ρε Νικολα πανω που ειμαι ετοιμος να την περασω...:blink: Μηπως φταιει ο κερνελ...;Μηπως χρησιμοποιεις το καταραμενο program monitor...; Για πες κι αλλα αρνητικα που εχεις εντοπισει...; Για να ξερω δηλαδη :happy: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Ωχ, μην μου λες τετοια ρε Νικολα πανω που ειμαι ετοιμος να την περασω...:blink: Μηπως φταιει ο κερνελ...;Μηπως χρησιμοποιεις το καταραμενο program monitor...; Για πες κι αλλα αρνητικα που εχεις εντοπισει...; Για να ξερω δηλαδη :happy: τα εχω καψει ολα.. ΝΑΙ ειχα το program monitor σε widget (καποτε σου ειπα να μην το βαλεις αν θυμαμαι καλα.. φαντασου καψιμο..) και μολις το εβγαλα εφυγε το ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ SPIKE!! αν δε μου το ελεγες τωρα θα εκανα wipe..! το μονο που δεν εχει διορθωσει ειναι το sensitivity της οθονης που πεφτει κατακορυφα οταν το εχεις στη φορτηση το κινητο. (ελεος δηλαδη, αμα το φορτιζεις ειναι σαν να εχει resistive..) edit:εχει tw4 (μαλλον modded tw3 δηλαδη γιατι στο /system/app ειδα tw3) που μεχρι τωρα δουλευει απροβληματιστα.. αυτο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει τις ρυθμισεις παραμετροποιησης που εχει ο tw4, αν και αυτο ηταν ενα κομματι του tw4 που ηταν πολυ buggy.. Edited June 17, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 τα εχω καψει ολα.. ΝΑΙ ειχα το program monitor σε widget (καποτε σου ειπα να μην το βαλεις αν θυμαμαι καλα.. φαντασου καψιμο..) και μολις το εβγαλα εφυγε το ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ SPIKE!! αν δε μου το ελεγες τωρα θα εκανα wipe..! το μονο που δεν εχει διορθωσει ειναι το sensitivity της οθονης που πεφτει κατακορυφα οταν το εχεις στη φορτηση το κινητο. (ελεος δηλαδη, αμα το φορτιζεις ειναι σαν να εχει resistive..) Οχι οχι δεν μου το ειχες πει...ειχα φαει δυο μερες να δω τι εφταιγε και η jvo μου εκανε κολληματακια ωσπου ανακαλυψα το p.monitor :p:p:p Σοβαρα το λες αυτο με την ευαισθησια...; Μενω εκπληκτος να συμβαινει κατι τετοιο...προτακουστο !!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts