Jump to content

Δωρεάν Εφαρμογες για Windows Phone 7

colossus_r
 Κοινοποίηση

Πως σας φαινετε το νεο λειτουργικο WP7 ???  

169 members have voted

1. 1. Πως σας φαινετε το νεο λειτουργικο WP7 ???

• Κακο-Αδιαφορο
      9
    • Μετριο
      24
    • Καλο
      65
    • Πολυ καλο
      71

Recommended Posts

• Administrators
Ελπίζω να βοηθήσει κάποιους αυτό το συγκεντρωτικό Post.

Μπράβο ...μια χαρα τα μάζεψες ολα μαζι ...

Θέλετε να κάνω μια ανανέωση στο πρώτο post με το σύνολο των εφαρμογών;

Modpic.gif

• Απαντήσεις 872
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό ήταν πολύ χρήσιμο , αν φυσικά συμφωνεί και συγγραφέας του πρώτου Post.

Less Is More

Ναι κανε μια ανανεωση ...τα τα βρίσκει ολα μαζεμενα οποιος θελει

Αυτό ήταν πολύ χρήσιμο , αν φυσικά συμφωνεί και συγγραφέας του πρώτου Post.

Φυσικά και συμφωνώ....

• Administrators

Έγινε η ενημέρωση του πρώτου post και τροποποιήθηκε λίγο από εμένα για να ταιριάζει στη φιλοσοφία του thread.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση, αλλαγή, προσθήκη μη διστάσετε να με ενοχλήσετε.

Keep up the good work. ;)

Modpic.gif

Έγινε η ενημέρωση του πρώτου post και τροποποιήθηκε λίγο από εμένα για να ταιριάζει στη φιλοσοφία του thread.

Καταρχάς μπράβο για την ιδέα για ανανέωση του πρώτου ποστ :)

Αυτό που θέλω να σου πω είναι οτι το link για το xap της εφαρμογής μου για υπολογισμό των μορίων πανελλαδικών που έχεις βάλει στο πρώτο post είναι η beta έκδοση της εφαρμογής, η τελική έκδοση βρίσκεται στο Marketplace ή μπορείτε να την κατεβάστε από εδώ (δυστυχώς δεν μπορώ να το επισυνάψω στο post λόγο μεγέθους). Άρα καλό θα ήταν να αλλάξεις το link του πρώτου post (νούμερο 19) στο xap αυτού του post.

Ευχαριστώ

Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7

Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός του marketplace μέσω της συσκευής, πρέπει να έχεις τη συσκευή ξεκλείδωτη.

και πως την περναμε???

πως κανουμε συνδεση του κινητου με το pc Και περναμε τις εφαρμογες ???

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Μπράβο....και καλό θα είναι να ανανεώνεται,συχνά.................:happy:

• Administrators
Αυτό που θέλω να σου πω είναι οτι το link για το xap της εφαρμογής μου για υπολογισμό των μορίων πανελλαδικών που έχεις βάλει στο πρώτο post είναι η beta έκδοση της εφαρμογής, η τελική έκδοση βρίσκεται στο Marketplace ή μπορείτε να την κατεβάστε από εδώ (δυστυχώς δεν μπορώ να το επισυνάψω στο post λόγο μεγέθους). Άρα καλό θα ήταν να αλλάξεις το link του πρώτου post (νούμερο 19) στο xap αυτού του post.

Το πρώτο post ενημερώθηκε.

και πως την περναμε???

πως κανουμε συνδεση του κινητου με το pc Και περναμε τις εφαρμογες ???

Στους οδηγούς εδώ κοίταξες;

Modpic.gif

ειμαι οκ σε ευχαριστω.:)
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=917886

νεο native keyboard! 3.3 να δουμε σε htc ποτε θα βγει....

Αυτό τι είναι?

"Version 3.x works on Samsung smartphones only. Other devices will be supported as soon as technically possible".

Δεν κάνει για LG - HTC???:worry:

Αυτό τι είναι?

"Version 3.x works on Samsung smartphones only. Other devices will be supported as soon as technically possible".

Δεν κάνει για LG - HTC???:worry:

οχι ειναι για samsung συσκεθες μονο η εκδοση 3.χ αν θες για αλλη συσκεθη βαλε 2.χ

• Administrators
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=917886

νεο native keyboard! 3.3 να δουμε σε htc ποτε θα βγει....

Με την έλευση του Mango μάλλον δεν θα χρειάζεται ούτως ή άλλως.

Modpic.gif

Με την έλευση του Mango μάλλον δεν θα χρειάζεται ούτως ή άλλως.

ναι σωστα και ολοι αυτο περιμενουμε αλλα το βλεπω να ερχετε σε 3-4 μηνες! μεχρι τοτε οτι μπορουμε να εποφεληθουμε ας το βαλουμε ;) να δουμε τωρα ποτε θα κυκλοφορισει το beta mango για τους developer επιδη πιστευω πως θα βγουνε πολλα προγραμματακια πολυ ευχρηστα

edit... νομιζω πως κυκλοφορησε σημερα....

Edited by ViEL

• Administrators
να δουμε τωρα ποτε θα κυκλοφορισει το beta mango για τους developer επιδη πιστευω πως θα βγουνε πολλα προγραμματακια πολυ ευχρηστα

edit... νομιζω πως κυκλοφορησε σημερα....

Ρίξε μια ματιά στη πρώτη σελίδα. :rolleyes:

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Παιδιά η εφαρμογή Wifi που έχει στην 1η σελίδα δεν λειτουργεί.Οταν παταώ να μπω στην εφαρμογή κάνει πως φορτώνει αλλα μετά ξαναγυρνάει στην home page( την έχω pin εκει...)

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

• Administrators
Παιδιά η εφαρμογή Wifi που έχει στην 1η σελίδα δεν λειτουργεί.Οταν παταώ να μπω στην εφαρμογή κάνει πως φορτώνει αλλα μετά ξαναγυρνάει στην home page( την έχω pin εκει...)

Για ποια εφαρμογή ακριβώς λες;

Modpic.gif

αν εχεις το mango update δεν λειτουργει, οπως ουτε το airplane mode ουτε το registry editor

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ για WP7 (by colossus_r & salida)

ωρεαν

1. Δυο εφαρμογες για γρηγορο ανοιγμα και κλεισιμο AirplainMode kai WiFi

Aυτη την εφαρμογη εννοώ.Την έχω κάνει πιν στην αρχικη για να μπορω να μπαινω...Αλλα εδω και 2 μέρες δεν λειτουργει.

Και ναι και τα registry editor,battery tool οταν πηγα να τα χρησιμοποιήσω μου έβγαλε το μνμ "Microsoft has revoked the Battery Tool and it must be uninstalled." και έιχε την επιλογή uninstall.Δεν έχω βάλει το Beta Mango....εδω εχω κανα 10ημερο να το κάνω synch με το zune...

Aυτη την εφαρμογη εννοώ.Την έχω κάνει πιν στην αρχικη για να μπορω να μπαινω...Αλλα εδω και 2 μέρες δεν λειτουργει.

Και ναι και τα registry editor,battery tool οταν πηγα να τα χρησιμοποιήσω μου έβγαλε το μνμ "Microsoft has revoked the Battery Tool and it must be uninstalled." και έιχε την επιλογή uninstall.Δεν έχω βάλει το Beta Mango....εδω εχω κανα 10ημερο να το κάνω synch με το zune...

αν δεν εχεις mango update και δεν μπορεις να τις τρεξεις τοτε εισαι κλειδομενος

Kλειδωμένος??Πως κλείδωσε αφου το είχα κάνει unlock έκανα αυτα που έπρεπε για να μην κλειδώσει....Έκτοτε πέρασα προγράμματα,custom ringtone,παιγνίδια με το tom xap installer.

Πως μπορώ να σιγουρευτώ οτι ειναι κλειδωμένο??Και τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω??

edit:Όντως πρέπει να είμαι κλειδωμένος...Ότι έχω περάσει με tom xap δεν λειτουργει....Πως να το διορθώσω??

Edited by liakosele

Kλειδωμένος??Πως κλείδωσε αφου το είχα κάνει unlock έκανα αυτα που έπρεπε για να μην κλειδώσει....Έκτοτε πέρασα προγράμματα,custom ringtone,παιγνίδια με το tom xap installer.

Πως μπορώ να σιγουρευτώ οτι ειναι κλειδωμένο??Και τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω??

edit:Όντως πρέπει να είμαι κλειδωμένος...Ότι έχω περάσει με tom xap δεν λειτουργει....Πως να το διορθώσω??

Σε τι ρομ εισαι ???? Αν ειναι 7392 μονο με φλασσαρισμα ρομ 7004 ...Στην υπογραφή μου στους Οδηγους εχει αναλυτικες οδηγιες στα 3 πρωτα ποστ

Τελικά τωρα ειδα οτι η δημοσκόπηση που ειχα βάλει για WP7 εκλεισε...

Και είχαμε:

Κακο-Αδιαφορο 9 ψήφοι 5,33%

Μετριο 24 ψήφοι 14,20%

Καλο 65 ψήφοι 38,46%

* Πολυ καλο 71 ψήφοι 42,01%

Δηλαδή Καλό και Πολύ καλό το βρίσκουν το 80% + ....

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Τελικά τωρα ειδα οτι η δημοσκόπηση που ειχα βάλει για WP7 εκλεισε...

Και είχαμε:

Κακο-Αδιαφορο 9 ψήφοι 5,33%

Μετριο 24 ψήφοι 14,20%

Καλο 65 ψήφοι 38,46%

* Πολυ καλο 71 ψήφοι 42,01%

Δηλαδή Καλό και Πολύ καλό το βρίσκουν το 80% + ....

Είναι το λειτουργικό του μέλλοντος,κατά τη γνώμη μου...........:ninja:

Πολλά συγχαρητήτρια στα παιδιά :)

τελικά νίκησαν στον τελικό στη κατηγορία interoperability

http://www.imaginecup.com/worldwide-finals/2011-finalists-winners#interoperability

:up:

Edited by Nightbringer

Πολλά συγχαρητήτρια στα παιδιά :)

τελικά νίκησαν στον τελικό στη κατηγορία interoperability

http://www.imaginecup.com/worldwide-finals/2011-finalists-winners#interoperability

:up:

Ναι μπράβο στα παιδια ...τετοιες προσπάθειες θελουμε να βλέπουμε ....

@ Erevodifwntas ..Αν ποτε χρειαστείτε κατι απο μένα μη διαστάσεις να το ζητήσεις

Το σωστό λινκ ειναι εδω