Mitsos_The_Great Δημοσιεύτηκε April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 30, 2011 (edited) Χθες η Wind ανέβασε στο Site της ( http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%96%CE%A4%CE%95-%CE%92lade/ZTE-Blade-%CE%9B%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82.aspx) την 2,2 (επιτέλους) . Για να μας πουν τα παλικάρια που τόλμησαν να την περάσουν πως πάει το κινητό με την 2.2 της WIND επάνω? EDIT: Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ RAM ΣΕ 256MB ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ GEN 2. ΓΙΑ GEN 2 ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ RAM ΣΕ 512MB. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΠΗΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ" ΜΕ CUSTOM ROM Κ.Τ.Λ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ . Edited April 30, 2011 by Mitsos_The_Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Εγώ ακόμα δε του έχω κάνει τίποτα. Να το πειράξω ή όχι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Τωρα ας το κρατησει για τον εαυτο της η Wind, εγω δεν φευγω απο CM7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Τωρα ας το κρατησει για τον εαυτο της η Wind, εγω δεν φευγω απο CM7 Ουτε και εγω και ας μην εχει ραδιοφωνο Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 βασικά από την δική μου εμπειρία η ram ξεκλειδώνει με πιο εύκολο τρόπο απ' ότι πριν. αλλά αν την ξεκλειδώσεις δεν μπορείς να βάλεις πάλι την official. μπέρδεμα η κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsuper Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 θα συμφωνήσω απόλυτα με τον lefstef. Μετά από μια ημέρα ταλαιπορίας επιβεβαιώνω τα συμπεράσματα : 1) Η αναβάθμιση κάνει το κινητό gen2 2) Η αναβάθμιση κάνει τη μνήμη ξανά 256 (αν την είχατε αναβαθμίσει) 3) Υπάρχει τρόπος να αναβαθμιστεί εκ νέου η μνήμη σε 512 αλλά μόνο με άλλη rom (swedish ή cyanomod) και αν συμβεί αυτό δεν ύπάρχει επιτροφή στη wind ούτε με φλασάρισμα εκ νέου, ούτε με backup!!!! 4) Φυσικά δεν θα λειτουργήσουν και τα παλιά σας nandroid backup αν είστε απο gen1 5) Αυτό που δε κατάφερα να διαπιστωσω είναι αν δουλεύει το titanium backup ώστε όσοι αποφασίσετε να την κρατήσετε να επαναφέρετε τουλάχιστον τις εφαρμογές σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 θα συμφωνήσω απόλυτα με τον lefstef. Μετά από μια ημέρα ταλαιπορίας επιβεβαιώνω τα συμπεράσματα : 1) Η αναβάθμιση κάνει το κινητό gen2 2) Η αναβάθμιση κάνει τη μνήμη ξανά 256 (αν την είχατε αναβαθμίσει) 3) Υπάρχει τρόπος να αναβαθμιστεί εκ νέου η μνήμη σε 512 αλλά μόνο με άλλη rom (swedish ή cyanomod) και αν συμβεί αυτό δεν ύπάρχει επιτροφή στη wind ούτε με φλασάρισμα εκ νέου, ούτε με backup!!!! 4) Φυσικά δεν θα λειτουργήσουν και τα παλιά σας nandroid backup αν είστε απο gen1 5) Αυτό που δε κατάφερα να διαπιστωσω είναι αν δουλεύει το titanium backup ώστε όσοι αποφασίσετε να την κρατήσετε να επαναφέρετε τουλάχιστον τις εφαρμογές σας. Αρα ρε παιδια ποιο το νοημα να βαλουμε την 2.2 ρομ απο την Wind?ναι μεν θα ειμαστε gen2 αλλα παμε και ενα βημα πισω στο θεμα της ραμ...και για να ξεκλιδωσουμε θελουμε παλι custom rom....:blink::blink::blink: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Τι είναι το gen1 και gen2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Αρα ρε παιδια ποιο το νοημα να βαλουμε την 2.2 ρομ απο την Wind?ναι μεν θα ειμαστε gen2 αλλα παμε και ενα βημα πισω στο θεμα της ραμ...και για να ξεκλιδωσουμε θελουμε παλι custom rom....:blink::blink::blink: έχει νόημα μόνο σε όποιον το θέλει το κινητό να είναι με εργοστασιακή rom και να μην το σκαλίζει, για να είναι και καλυμμένος από την εγγύηση. όταν ήμουν με την 2.1 το κινητό δυσκολευόταν να παίξει ταινίες με ξεκλείδωτη την ram, ενώ με την 2.2 ας έχει και μόνο 256 ram λόγο χρήσης του hardware accellerate UI οι ταινίες παίζουνε νερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 έχει νόημα μόνο σε όποιον το θέλει το κινητό να είναι με εργοστασιακή rom και να μην το σκαλίζει, για να είναι και καλυμμένος από την εγγύηση. όταν ήμουν με την 2.1 το κινητό δυσκολευόταν να παίξει ταινίες με ξεκλείδωτη την ram, ενώ με την 2.2 ας έχει και μόνο 256 ram λόγο χρήσης του hardware accellerate UI οι ταινίες παίζουνε νερό. αν μιλαμε καθαρα για θεμα εγγυησης,συμφωνω και επαυξανω!αλλα αν ειναι μονο και μονο να το κανεις gen2 και να αρχισεις το σκαλισμα παλι,αν δε κανω λαθος υπαρχουν και αλλοι τροποι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 εγω παντως οπως την εβαλα ετσι μολις την ειδα την ξαναεβγαλα. απλα το κινητο μου εγινε gen2. Ξαναπέρασα την cm 57 και όλα ok. p.s. εγώ ειμαι αυτός που ψηφισα ναι αλλά απλα εκανα την αναβαθμιση. Δεν τη χρησιμοποιω κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Το μήνυμα που πρέπει να περάσει είναι αυτό που λέει και ο φίλος στο πρώτο πόστ.... Επίσημη 2.2 σε "πειραγμένο" Blade....... απαπαπαπαπαπαπα μακριά.... αν διαβάσετε σε άλλα sites-forums οι περισσότεροι "κλαίνε"... Ας περιμένουμε πρώτα να δούμε τι και πώς και εδώ είμαστε πάλι... Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 καλα,βασικα απο οτι διαβαζω αυτες τις μερες,σε διαφορα site δεν εχει και νοημα να βαλεις την "επισημη"μονο αν 8ες ναι εισαι gen2 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 καλα,βασικα απο οτι διαβαζω αυτες τις μερες,σε διαφορα site δεν εχει και νοημα να βαλεις την "επισημη"μονο αν 8ες ναι εισαι gen2 GEN 2 και νόμιμος.... :ninja: Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 GEN 2 και νόμιμος.... :ninja: ναι δεκτο.αλλα εδω μεσα οι 9,5 στους 10 ειμαιστε "παρανομοι":X:X:X!!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 ναι δεκτο.αλλα εδω μεσα οι 9,5 στους 10 ειμαιστε "παρανομοι":X:X:X!!! Γιατί το λες αυτό τώρα? :confused: Επειδή κάνουμε ότι μπορούμε για να αξιοποιήσουμε πληρως τις δυνατότητες του κινητού μας? :shifty: :p Επίσης πέρα από την εγγύηση δεν βλέπω τον λόγο να κρατήσει κάποιος την επίσημη Rom.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Γιατί το λες αυτό τώρα? :confused: Επειδή κάνουμε ότι μπορούμε για να αξιοποιήσουμε πληρως τις δυνατότητες του κινητού μας? :shifty: :p Επίσης πέρα από την εγγύηση δεν βλέπω τον λόγο να κρατήσει κάποιος την επίσημη Rom.;) αυτο εννοω και γω:blink::blink::ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 ναι δεκτο.αλλα εδω μεσα οι 9,5 στους 10 ειμαιστε "παρανομοι":X:X:X!!! Εγώ θα έλεγα οι 9,9:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltoro Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Όλα καλά μέχρι εδώ... η σχεδόν όλα. Διαβάζοντας τους οδηγούς που βρήκα στις αρχικές σελίδες ελληνικούς και αγγλικούς κατάλαβα πάνω κάτω πως θα περάσω από 2.1 stock wind 512mb σε ssrls5 για παράδειγμα αλλά μου έχει μείνει ένα κενό: Κάπως δε πρέπει να κάνω backup τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει για να τις επαναφέρω στη νέα rom που θα βάλω?? Παράθεση http://spreadfirefox.com/community/images/affiliates/Buttons/125x50/takebacktheweb_125x50.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Εγώ θα έλεγα οι 9,9:D ε υπερβολες....ολο και καποιος θα ξεφυτρωσει και θα πει σε λιγο πηρα σημερα/χθες το λεπιδι και δεν εχω πειαξει(ακομα)τπτ...νομιμος ο κυριος/κυρια...:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Όλα καλά μέχρι εδώ... η σχεδόν όλα. Διαβάζοντας τους οδηγούς που βρήκα στις αρχικές σελίδες ελληνικούς και αγγλικούς κατάλαβα πάνω κάτω πως θα περάσω από 2.1 stock wind 512mb σε ssrls5 για παράδειγμα αλλά μου έχει μείνει ένα κενό: Κάπως δε πρέπει να κάνω backup τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει για να τις επαναφέρω στη νέα rom που θα βάλω?? https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=search_result μονοδρομος Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero76 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 αν έχω san fransisco που είχε 512 ραμ απο μαμα και βάλω της wind θα πάει 256 ? βασικά έλεγα να το κανω για να γινει gen 2 για να βάλω cm7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 αν έχω san fransisco που είχε 512 ραμ απο μαμα και βάλω της wind θα πάει 256 ? βασικά έλεγα να το κανω για να γινει gen 2 για να βάλω cm7 Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να γίνει gen2 απλοί , σίγουροι και με επιστροφή εδώ Επίσης ποιος σου είπε ότι αν έχεις gen1 δεν μπορείς να βάλεις CM7; Εγώ πάντως την δοκίμασα (ξαναγύρισα σε SSRLS5) με αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να γίνει gen2 απλοί , σίγουροι και με επιστροφή εδώ Επίσης ποιος σου είπε ότι αν έχεις gen1 δεν μπορείς να βάλεις CM7; Εγώ πάντως την δοκίμασα (ξαναγύρισα σε SSRLS5) με αυτό Αν κατάλαβα καλά σχετικά με αυτό πάντα http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337687/cm7-universal-converter/ , κάνουμε εγκατάσταση την 2,3 (7,02 κατά προτίμηση) και μόλις τελειώσει η εγκατάσταση ΔΕΝ κάνουμε Reboot αλλά κάνουμε νέα Install From Zip Card το αρχείο cm7_universal_converter_20110426.zip MD5: 4BDE6036C134873A697187B79255842A και μετά Reboot . Έτσι έχουμε ένα GEN 1 κινητό με 2,3! Σωστά? Edited May 2, 2011 by Mitsos_The_Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Αν κατάλαβα καλά σχετικά με αυτό πάντα http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337687/cm7-universal-converter/ , κάνουμε εγκατάσταση την 2,3 (7,02 κατά προτίμηση) και μόλις τελειώσει η εγκατάσταση ΔΕΝ κάνουμε Reboot αλλά κάνουμε νέα Install From Zip Card το αρχείο cm7_universal_converter_20110426.zip MD5: 4BDE6036C134873A697187B79255842A και μετά Reboot . Έτσι έχουμε ένα GEN 1 κινητό με 2,3! Σωστά? Σωστά. 10char Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts