Jump to content

eltoro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About eltoro

  • Ημ. Γέννησης 21/05/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

eltoro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Βρήκα τη λύση τελικά, εμφανιζεται και σε άλλους με Froyo: Αν σας εμφανίζεται το μήνυμα ""Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση σε χώρο αποθήκευσης usb ή κάρτας sd." ή αγγλιστεί "can't install on USB storage or SD card" συνδέστε το κινητό στο pc σε file transfer mode και από το φάκελο /sdcard/.android_secure σβήστε το αρχείο smdl2tmp1.asec Το πρόβλημα εγκατάστασης θα διορθωθεί
  2. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και σε εμένα σε ένα καινούριο Mini που πήρα (2.2.1). Χωρίς κανένα πείραγμα και αφού έκανε update μόνο του το market στην 3.1.5 βγάζει αυτό το μήνυμα. Πρόσεξα ότι το κάνει όταν η εφαρμογή που θέλω να εγκαταστήσω έχει δυνατότητα μεταφοράς στην SD και προσπαθεί να το κάνει αυτόματα εξαρχής (δε βρήκα αν απενεργοποιείται κάπως). Ο μόνος μπακαλίστικος τρόπος που βρήκα είναι να αφαιρέσω την sd (virtually), να κάνω την εγκατάσταση (αναγκαστικα θα πάει στο κινητό), και αφού ξαναναγνωρίσει την SD να το μεταφέρω manually εκει. Όταν χρειαστεί δε να γίνει update αυτή η εφαρμογη θα πρέπει να την μεταφέρω πρώτα στο κινητό και μετά να κάνω πάλι όλη την παραπάνω διαδικασία. Καμια ιδέα?
  3. Όλα δούλεψαν τέλεια..! ευχαριστώ πολύ :D
  4. Όλα καλά μέχρι εδώ... η σχεδόν όλα. Διαβάζοντας τους οδηγούς που βρήκα στις αρχικές σελίδες ελληνικούς και αγγλικούς κατάλαβα πάνω κάτω πως θα περάσω από 2.1 stock wind 512mb σε ssrls5 για παράδειγμα αλλά μου έχει μείνει ένα κενό: Κάπως δε πρέπει να κάνω backup τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει για να τις επαναφέρω στη νέα rom που θα βάλω??
  5. καλησπέρα κι απο εμένα... Παρατήρησα ότι στον music player που εχει default δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στα tags/τιτλους των κομματιών. Εσείς ποιον player χρησιμοποιείτε για μουσική? blade/wind stock rom/512mem
  6. eltoro

    Dream Theater

    Από dreamtheater.net:
  7. Καλά τα έλεγε ο Πανούσης δηλαδή ότι πήγε και μπήκε ο διάολος στης Μαρινέλλας... (το δίσκο). Και επίσης ότι οι δίσκοι οι κασέτες και οι υπολογιστές είναι του καλού Θεούλη γιατί μας αφήνουν να παίξουμε ανάποδα τα τραγούδια ενώ τα cd που δε μας αφήνουν είναι του σατανα.... :p Τι λέτε ρε παιδιά σας έχει πειράξει η νηστεία? :lol: Just kidding!
  8. κι όμως αν προσέξεις στους τίτλους της σειράς λέει "Μουσική επιμέλεια: Νίκος Μουρατίδης" Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι δεν είναι δικό του το κομμάτι αλλά αυτός έκανε την επιλογή για το μουσικό μέρος της σειράς ;)
  9. Είχα ακούσει και στο live τους 2-3 κομμάτια (Grey, Red Shift...) από τον καινούριο. Τώρα που τον άκουσα και ολόκληρο μπορώ να πώ πως είναι οι Lost από τα παλια (Προσοχή, όχι τους 2 πρώτους δίσκους.. :P )! Δοκιμάστε το ;)
  10. 1. Έχω ακούσει 2-3 διαφορετικές version του My immortal, άρχισε με την piano version 2. Παραλίγο... :p Μάλλον πρόκειται για το Empty Rooms από Gary Moore @loverman13 : Αν σε βοηθάει ο τίτλος το 2ο είναι το "Χάρτινα Φανάρια" από ONAR Μεγειά το ρεκτιφιε του forum :cool:
  11. The Sound - I can't escape myself από το δίσκο From The Liοns Mouth αν θυμάμαι καλά
  12. Μια διόρθωση στον finn : το κομμάτι για τα 15 χρόνια ΑΝΤ1 λέγεται lets get retarded :) .... Μάλλον περι αυτοκριτικής πρόκειται
  13. Δεν ξέρω αν αυτό σας λέει κάτι!!!! Εγώ πάντως ήδη έβγαλα εισητήρια μιας και κυκλοφόρησαν πριν λιγες μέρες!! UP THE IRONS!!
  14. Το κομματάκι δεν υπάρχει στο soundtrack, θα το βρείς εδώ, το δίνει δωρεάν για download (εκεί που λέει telecharger le morceau en mp3) Λέγεται Nikkfurie de La Caution-Thι a la menthe All credits go to drdoomgr :)
  15. Είναι μεγάλη ανάγκη να βρώ μια γραμματοσειρά για τα windows η οποία ονομάζεται PFindex. Για να σας βοηθήσω είναι ελληνική. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορεσα να καταλάβω ούτε ποιας οικογένειας-εταιρείας είναι (πιθανώς ορίζεται απο το PF πρόθεμα)... Google και DC++ δε βοήθησαν :( Αν κάποιος ξέρει κάτι ή έχει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα μέρη που συχνάζει παρακαλώ παρα-παρα πολύ να με ειδοποιήσει είτε με pm είτε public. Thanx έτσι κι αλλιώς για τον κόπο εκ των προτέρων :)
×
×
  • Create New...