Ginta Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Nαι, είναι Γερμανικό το κινητό... με Froyo 2.2.1, και έχεις πανευρωπαϊκή εγγύηση. Αν το συνδέσεις στο Kies θα πάρεις επίσημα και Gingerbread (JVI). Έχεις δοκιμάσει; Με Kies μπορείς να βάλεις ΜΟΝΟ την έκδοση που αντιστοιχεί στο firmware που έχεις τώρα. Δηλαδή τη γερμανική (που δεν έχει Ελληνικά πληκτρολόγια - αλλά το ξέρεις ήδη αυτό). Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου για την ενημερωση. Με Kies δεν εχω δοκιμασει ακομα, αλλα θα το κατεβασω να δω τι παιζει. Το ξερω οτι δεν εχει ελληνικα, κ τωρα εχω περασει το HTC_ime ειναι κομπλε. Μια τελευταια ερωτηση: Αν βαλω την 2.3 JVI που ειπες θα χαθουν οι εφαρμογες κ οι ρυθμισεις μου? Σαν να γινεται format δλδ? Sorry αν βγηκα off-topic... Ευχαριστω κ παλι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου για την ενημερωση. Με Kies δεν εχω δοκιμασει ακομα, αλλα θα το κατεβασω να δω τι παιζει. Το ξερω οτι δεν εχει ελληνικα, κ τωρα εχω περασει το HTC_ime ειναι κομπλε. Μια τελευταια ερωτηση: Αν βαλω την 2.3 JVI που ειπες θα χαθουν οι εφαρμογες κ οι ρυθμισεις μου? Σαν να γινεται format δλδ? Sorry αν βγηκα off-topic... Ευχαριστω κ παλι !!! Όχι δε θα χαθούνε αν το κάνεις επίσημα, αλλά καλύτερα να κάνεις μόνος σου μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, είναι καλύτερο να κάνεις αναβάθμιση σε "καθαρή" συσκευή. Η JVI μάλιστα η γερμανική, θα έχει και ελληνικά από μόνη της (δεν ξέρω γιατί :)), καθώς και ελληνικό swype. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Όχι δε θα χαθούνε αν το κάνεις επίσημα, αλλά καλύτερα να κάνεις μόνος σου μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, είναι καλύτερο να κάνεις αναβάθμιση σε "καθαρή" συσκευή. Η JVI μάλιστα η γερμανική, θα έχει και ελληνικά από μόνη της (δεν ξέρω γιατί :)), καθώς και ελληνικό swype. Και εγώ που είχα την PDA:JS5/PHONE:JPY/CSC:JS6 (DTM) και έκανα αναβάθμιση στην PDA:JV8/PHONE:JVO/CSC:JV7 (DTM) Γερμάνικό αν δε κάνω λάθος για το δίκτυο της T-Mobile μου έχει και στις δύο περιπτώσεις κανονικά ελληνικά και ελληνικό swype. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Και εγώ που είχα την PDA:JS5/PHONE:JPY/CSC:JS6 (DTM) και έκανα αναβάθμιση στην PDA:JV8/PHONE:JVO/CSC:JV7 (DTM) Γερμάνικό αν δε κάνω λάθος για το δίκτυο της T-Mobile μου έχει και στις δύο περιπτώσεις κανονικά ελληνικά και ελληνικό swype. Άσχετο αυτό, τα δίκτυα είναι διαφορετικά από τα sim-free, πολλές vodafone και t-mobile έχουν διαφορετικές γλώσσες από τα non-branded firmwares της ίδιας χώρας. Στη γερμανία κανένα firmware μέχρι το gingerbread JVI δεν είχε ελληνικά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panettone Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Καλημέρα, το έχει αγοράσει κανείς από το Easy Buy? Στο τηλέφωνο μου είπαν πως είναι εισαγωγή από Γερμανία αλλά και ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά από τη Samsung Hellas γιατί είναι ευρωπαϊκό! Επίσης έστω ότι έχει την έκδοση για Γερμανία αλλά περιέχει ελληνικά, και η αναβάθμιση αυτής δεν θα περιέχει και την ελληνική γλώσσα? Άρα αν έχουμε εγγύηση και ελληνική γλώσσα τι λιγότερο έχουμε από αυτά της ελληνικής εισαγωγής? Τις ρυθμίσεις για τα ΜΜS και το Internet mobile αν διάβασα και κατάλαβα καλά μπορόυμε να τις περάσουμε με προγραμμα! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Αν το βιβλιαράκι της εγγύησης περιέχει και την ελληνική αντιπροσωπεία στα ελληνικά, σε καλύπτει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 απο οτι φαινεται μαλλον η σαμσουνγκ εννουσε 100 μερες οπως προανεφερα και οχι 10 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Μάλλον, γι αυτό κι εγώ παράγγειλα πριν μια εβδομάδα ένα jig για να επαναφέρω το 2-button mode... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Μάλλον, γι αυτό κι εγώ παράγγειλα πριν μια εβδομάδα ένα jig για να επαναφέρω το 2-button mode... Μια διορθωση. Ειναι 3 button combo και το jig δεν θα στο επαναφερει, απλα καθε φορα που θα το συνδεεις θα μπαινεις σε download mode. Χωρις αυτο δεν θα γινεται τιποτα. Στο recovery εννοειται δεν θα μπορεις να μπεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Μάλλον, γι αυτό κι εγώ παράγγειλα πριν μια εβδομάδα ένα jig για να επαναφέρω το 2-button mode... Μια διορθωση. Ειναι 3 button combo και το jig δεν θα στο επαναφερει, απλα καθε φορα που θα το συνδεεις θα μπαινεις σε download mode. Χωρις αυτο δεν θα γινεται τιποτα. Στο recovery εννοειται δεν θα μπορεις να μπεις. +1, Σωστός ο Παναγιώτης, καλύτερα να κάνεις τα βήματα που αναφέρονται στο 1ο ποστ του παρόντος νήματος, κάτω κάτω εκεί που λέει " Πώς επαναφέρουμε την "απλή μέθοδο των τριών" για είσοδο στο android recovery και download mode σε συσκευές που δεν την έχουν." Είναι ότι καλύτερο, το έκανα στο S συνάδελφου που δεν είχε τον συνδυασμό αυτόν και του έκανα απο κει και μετά όλες τις κατά καιρούς αναβαθμίσεις :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 +1, Σωστός ο Παναγιώτης, καλύτερα να κάνεις τα βήματα που αναφέρονται στο 1ο ποστ του παρόντος νήματος, κάτω κάτω εκεί που λέει " Πώς επαναφέρουμε την "απλή μέθοδο των τριών" για είσοδο στο android recovery και download mode σε συσκευές που δεν την έχουν." Αρκεί μια οποιαδήποτε ROM ανεξαρτήτου version να έχει φορτωμένους bootloaders που να υποστηρίζουν τα 3 κουμπιά. Όλες οι 2.3.3 ROMs που έχει ο Αλέξανδρος(tyxerakias) στο θέμα με τα Firmwares έχουνε τέτοιους bootloaders. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Ευχαριστώ παίδες, το έκανα και πήγε μια χαρά. Τώρα ψάχνω rom - σκέπτομαι σε πρώτη φάση να βάλω την Κυπριακή μαμίσια για προπόνηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Εχει καταντησει τραγικο πλεον το θεμα με την αναβαθμιση σε gingerbread....ελεος.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Εχει καταντησει τραγικο πλεον το θεμα με την αναβαθμιση σε gingerbread....ελεος.............. Δεν εχω τι να πω οπως κα ιοι περισσοτεροι εδω μεσα....... Απλα απαραδεκτοι....ανικανοι...κ.τ.λ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Εχει καταντησει τραγικο πλεον το θεμα με την αναβαθμιση σε gingerbread....ελεος.............. Δεν εχω τι να πω οπως κα ιοι περισσοτεροι εδω μεσα....... Απλα απαραδεκτοι....ανικανοι...κ.τ.λ Μια απλή σκέψη, προερχόμενη από την παραπάνω διαπίστωση. Ποιός ο λόγος να αγοράσεις κινητό samsung στην ελλάδα όταν μπορείς να αγοράσεις το ίδιο κινητό από το internet σε πολύ μειωμένη τιμή, με εξασφαλισμένη εγγύηση και πραγματική υποστήριξη; Αποδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δεν υπάρχει κανένας προφανής λόγος (εκτός βέβαια από την περίπτωση γενναίας επιδότησης της συσκευής). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Μια απλή σκέψη, προερχόμενη από την παραπάνω διαπίστωση. Ποιός ο λόγος να αγοράσεις κινητό samsung στην ελλάδα όταν μπορείς να αγοράσεις το ίδιο κινητό από το internet σε πολύ μειωμένη τιμή, με εξασφαλισμένη εγγύηση και πραγματική υποστήριξη; Αποδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δεν υπάρχει κανένας προφανής λόγος (εκτός βέβαια από την περίπτωση γενναίας επιδότησης της συσκευής). Σαφεστατα κα ιτο επομενο μου κινητο θα ειναι απο εξωτερικο...δεν ξανασχολουμαι με ελληνικη αντιπροσωπεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Εχει καταντησει τραγικο πλεον το θεμα με την αναβαθμιση σε gingerbread....ελεος.............. Αν δεν σου αρέσει υπάρχουν άλλα θέματα να ασχοληθείς που θα σου αρέσουν περισσότερο. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να διαβάζεις το συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Παίδες το γνωστό προγραμματάκι CheckFusDownloader, μου βγάζει ότι από 15 Ιουλίου υπάρχει αναβάθμιση firmware για όσους ψώνισαν τον γαλαξία τους από την Vodaphone! Ξέρετε τι παίζει ή έχω χάσει επεισόδια? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) Λοιπόν παιδιά εγώ επικοινώνησα με τη samsung και τους είπα τα εξής: Γεια σας. Αγόρασα το galaxy s μου (δεν ξέρω αν είναι hkaeur) από το κατάστημα e-click στο Γαλάτσι (http://www.e-click.gr/). Ήταν το πιο φθηνό κατάστημα που είχα βρει. Πήγα και μου είπαν ότι ήταν το τελευταίο κομμάτι και ότι φέρνουν τα samsung που πωλούν από γερμανία, αλλά ότι η εγγύηση καλύπτεται και από τους ίδιους αλλά και από το service της samsung. Το κουτί ήταν κλεισμένο με ζελατίνα από πάνω και έγραφε πληροφορίες στα πολωνικά και διαφήμιζε το πολωνικό site της samsung. Διαβάζοντας το forum http://www.myphone.gr έπεσα πάνω σε αυτό το τόπικ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305527 το οποίο διάβασα και όπως βλέπετε από το πρώτο post, γράφονται τα εξής: \Συγκεκριμενα αναφερθηκε πως κομματι που αγοραστηκε απο το e-click.gr, φορουσε την JS8 rom η οποια προοριζεται απο την Samsung για τις Σκανδιναβικες χωρες, με CSC i9000oxxjs5 για να υποστηριζονται τα Ελληνικα. Ο μοναδικος τροπος για να γινει αυτο ειναι μεσω ανοιγματος της αρχικης συσκευασιας και χειροκινητης αλλαγης του CSC στο παραπανω. Αλλα δυο περιεργα φαινομενα αναφερθηκαν για συσκευες που αγοραστηκαν απο το ebw.gr και το birdphone.gr οι οποιες φορουσαν firmware Gingerbread, το οποιο δεν ειχε δωθει επισημα απο την Samsung. Ο μοναδικος τροπος για να γινει κατι τετοιο (προφανως) ειναι να ανοιχθει η συσκευασια και να περαστει απο καποιον (προηγουμενο χρηστη?) το νεο firmware. Ειναι προφανες πως και στις τρεις περιπτωσεις, η εγγυηση της συσκευης απο την Samsung, απλως δεν υφισταται. Έψαξα, λοιπόν, να δω τι ακριβώς φοράει το τηλέφωνο που μου έδωσαν. Γράφει ότι έχει έκδοση firmware 2.2.1, έκδοση βασικού φάσματος i9000xxjpy, έκδοση kernel 2.6.32.9 root@DELL105 #1, αριθμός κατασκευής FROYO.xwjs8. Όπως καταλαβαίνετε ανησύχησα για 2 κυρίως λόγους. Τον ένα νομίζω τον γνωρίζετε, είναι η εγγύηση από τη samsung. Ο άλλος είναι το γεγονός πως αν το κινητό έχει ανοιχτεί από οπουδήποτε, αυτό θα πει ότι ειναι μεταχειρισμένο. Άρα θα έπρεπε να το γνωρίζω και να το αγοράσω σε χαμηλότερη τιμή. Πήγα και τους μίλησα και μου είπαν πως οι ίδιοι, αφού τα φέρουν από τη Γερμανία, δεν τα πειράζουν καθόλου, τα έχουν στη ζελατίνα μέσα. Έμαθα ότι η samsung δεν πουλά κινητά σε εξωτερική ζελατίνα. Όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή, μου πετάει την εικόνα που βλέπετε. Και έμαθα ότι το επίσημο firmware της Πολωνίας είναι το js7 και όχι το js8 και για αυτό το λόγο δεν αναγνωρίζεται από το kies ως επίσημο. Εγώ από αυτά καταλαβαίνω ότι το τηλέφωνο έχει ανοιχτεί. Μπορείτε μέσω του IMEI να μου πείτε πώς προκύπτει αυτό το πρόβλημα; Θα ήθελα να με συμβουλεύσετε για το πως θα κινηθώ νομικά και να μου πείτε αν όσα έγραψα παραπάνω είναι μύθοι ή πραγματικότητα. Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ και ακολουθεί και η απάντησή τους. Edited August 2, 2011 by Zep ξέχασα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electonics Hellas! Σχετικά με το αίτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, Εφόσον μας δώσατε το ΙΜΕΙ της συσκευής ανακαλύψαμε πως το προιόν που κατέχετε δεν προορίζετε για την Ελληνική αγορά αλλά δεν αυτό δεν σημένει πως το προιόν θα θεωρηθεί εκτός εγγύησης.Εκτος εγγύησης το προιόν θα θεωρηθεί μόνο αν το λογισμικό που κατέχει δεν υπάρχει στην Ελλάδα επειδή οι τεχνικοί μας δεν θα έχουν την τεχνική γνώση για επισκευή και αναβάθμηση στο κατέχων λογισμικό. Αυθεντικό το προιόν είναι αν το πακέτο αγοράς έχει την ταινία προστασίας αλλά και την Παν-Ευρωπαική κάρτα εγγύησης η οποία περιέχει την χώρα Ελλάδα. Πολλά προιόντα έρχονται στην αγορά με διαφορετικά λογισμικά ανάλογα την ημερομηνία κυκλοφορίας τους αλλά και των αναβαθμήσεων τους.Άρα μπορεί η συσκευή σας να έχει διαφορετικό λογισμικό απο άλλες συσκευές ίδιου τύπου και έτσι θα θεωρούνται εντός εγγύησης απο τις χώρες που κατέχουν το τρέχων λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electonics Hellas! Σχετικά με το αίτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, Εφόσον μας δώσατε το ΙΜΕΙ της συσκευής ανακαλύψαμε πως το προιόν που κατέχετε δεν προορίζετε για την Ελληνική αγορά αλλά δεν αυτό δεν σημένει πως το προιόν θα θεωρηθεί εκτός εγγύησης.Εκτος εγγύησης το προιόν θα θεωρηθεί μόνο αν το λογισμικό που κατέχει δεν υπάρχει στην Ελλάδα επειδή οι τεχνικοί μας δεν θα έχουν την τεχνική γνώση για επισκευή και αναβάθμηση στο κατέχων λογισμικό. Αυθεντικό το προιόν είναι αν το πακέτο αγοράς έχει την ταινία προστασίας αλλά και την Παν-Ευρωπαική κάρτα εγγύησης η οποία περιέχει την χώρα Ελλάδα. Πολλά προιόντα έρχονται στην αγορά με διαφορετικά λογισμικά ανάλογα την ημερομηνία κυκλοφορίας τους αλλά και των αναβαθμήσεων τους.Άρα μπορεί η συσκευή σας να έχει διαφορετικό λογισμικό απο άλλες συσκευές ίδιου τύπου και έτσι θα θεωρούνται εντός εγγύησης απο τις χώρες που κατέχουν το τρέχων λογισμικο. Kαλή φάση... εκτός από το γεγονός ότι ο αντιπρόσωπος της Samsung Hellas δεν ξέρει ορθογραφία, το παραπάνω δε λέει απολύτως τίποτα. Αφού το λογισμικό που έχει το τηλέφωνο είναι το JS8/JPY που δεν υπάρχει στην Ελλάδα, ισχύει η εγγύηση ή όχι; Απ'αυτά που λέει παραπάνω, δεν ισχύει. Ό,τι να'ναι.... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electonics Hellas! Σχετικά με το αίτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, Εφόσον μας δώσατε το ΙΜΕΙ της συσκευής ανακαλύψαμε πως το προιόν που κατέχετε δεν προορίζετε για την Ελληνική αγορά αλλά δεν αυτό δεν σημένει πως το προιόν θα θεωρηθεί εκτός εγγύησης.Εκτος εγγύησης το προιόν θα θεωρηθεί μόνο αν το λογισμικό που κατέχει δεν υπάρχει στην Ελλάδα επειδή οι τεχνικοί μας δεν θα έχουν την τεχνική γνώση για επισκευή και αναβάθμηση στο κατέχων λογισμικό. Αυθεντικό το προιόν είναι αν το πακέτο αγοράς έχει την ταινία προστασίας αλλά και την Παν-Ευρωπαική κάρτα εγγύησης η οποία περιέχει την χώρα Ελλάδα. Πολλά προιόντα έρχονται στην αγορά με διαφορετικά λογισμικά ανάλογα την ημερομηνία κυκλοφορίας τους αλλά και των αναβαθμήσεων τους.Άρα μπορεί η συσκευή σας να έχει διαφορετικό λογισμικό απο άλλες συσκευές ίδιου τύπου και έτσι θα θεωρούνται εντός εγγύησης απο τις χώρες που κατέχουν το τρέχων λογισμικο. Όντως, τραγική η ορθογραφία αλλά τραγικότερο το νόημα. Δηλαδή, για να καταλάβω, αν αγοράσω ένα galaxy s από Γερμανία, όπως έκανα, είναι αυθεντικό επειδή είχε ταινία προστασίας και πανευρωπαϊκή κάρτα εγγύησης που περιέχει την Ελλάδα. Αλλά αν χρειαστώ service και το πάω στο ελληνικό, αφού μένω στην Ελλάδα, η αντιπροσωπεία θα μου πει ότι είμαι εκτός εγγύησης γιατί, αν και έχω αυθεντικό προϊόν τους, αυτοί δεν έχουν το λογισμικό που κυκλοφορεί στη Γερμανία αλλά μόνο το ελληνικό. Οπότε εγώ θα πρέπει να πάω μόνο στη Γερμανία για να έχω εγγύηση :lol:. Μόνο η samsung hellas δεν είναι για εμένα αρκετός λόγος για να μεταναστεύσω, λυπάμαι... Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Παιδιά, δεν ξέρω τι να πω. Μήπως τους τα έγραψα περίεργα και δεν έπιασαν το νόημα; Φαίνεται σαν να μη γνωρίζουν βασικά τεχνικά πράγματα. Η κατάσταση με την εταιρεία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πιστεύω θα μπορούσαμε να κράξουμε την ελληνική samsung με συντονισμένα mail στην κεντρική samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Παιδιά, δεν ξέρω τι να πω. Μήπως τους τα έγραψα περίεργα και δεν έπιασαν το νόημα; Φαίνεται σαν να μη γνωρίζουν βασικά τεχνικά πράγματα. Η κατάσταση με την εταιρεία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πιστεύω θα μπορούσαμε να κράξουμε την ελληνική samsung με συντονισμένα mail στην κεντρική samsung. συντονισμενο μειλ να στειλουμε...αλλα κα ιπαλι θα μας παραπεμψουν σε αυτους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Εγω πιστεύω θα χαλαστούν πολύ οι κορεάτες που θα τους κράξουμε. Δε σου λέω για 10 mail, αλλά για 4. Και επειδή, όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει φωτιά, θα πέσει κράξιμο και από τη μαμά στην κόρη (ελληνική εταιρεία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts