Jump to content

panettone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panettone

  1. ΚΑλησπέρα σας, στο κινητό μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα, μετά από περίπου 5 λήψεις φωτογραφιών, μου μένει αναμένω στην οθόνη το "' Αποθήκευση . . . ' και κολλάει η φωτογραφική εφαρμογή. Το κινητό στις άλλες λειτουργίες του δεν έχει πρόβλημα. Για να το ξεπεράσω πρέπει να κλείσω το κινητό και να το ανοίξω πάλι!!! Έχω την έκδοση 1607 και έκδοση λειτουργικού 14393.82. Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, παρά τις αναβαθμίσιες που κάνω κατά καιρούς. Στη κάρτα SD έχει γίνει διαμόρφωση!!!Υ Υπάρχει άλλη εφαρμογή για τη φωτογραφική ?
  2. Καλησπέρα, εχθές απέκτησα το tabletακι, Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Είναι από την Αγγλία, έχει την 4.3. Έψαξε για αναβάθμιση αλλά δεν βρήκε κάποια αναβάθμιση. Δεν θα έπρεπε να κάνει αναβάθμιση σε 4.4 ?
  3. Καλησπέρα, πήρα πρόσφατα το κινητό και δεν είναι ελληνικής εισαγωγής!! Σαν αποτέλεσμα δεν έχει ελληνικά στα μηνύματα! Ξέρετε πως θα βάλω??????????
  4. Τελικά υπάρχει αναβάθμιση για EUR ή ακόμα περιμένουμε εμείς???:(
  5. Πιστεύετε πως παγκοσμίως η Samsung θα υποστηρίξει το γαλαξία και με την επόμενη έκδοση Android? Δηλαδη την 2.4? Στην Ελλάδα φαντάζομαι μέχρι την gingerbread και πολύ μας είναι!!!!!!!!!!!
  6. Καλημέρα, το έχει αγοράσει κανείς από το Easy Buy? Στο τηλέφωνο μου είπαν πως είναι εισαγωγή από Γερμανία αλλά και ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά από τη Samsung Hellas γιατί είναι ευρωπαϊκό! Επίσης έστω ότι έχει την έκδοση για Γερμανία αλλά περιέχει ελληνικά, και η αναβάθμιση αυτής δεν θα περιέχει και την ελληνική γλώσσα? Άρα αν έχουμε εγγύηση και ελληνική γλώσσα τι λιγότερο έχουμε από αυτά της ελληνικής εισαγωγής? Τις ρυθμίσεις για τα ΜΜS και το Internet mobile αν διάβασα και κατάλαβα καλά μπορόυμε να τις περάσουμε με προγραμμα! Ευχαριστώ
  7. Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση? Αν βάλω στο κινητό τη 2.3 μιας ευρωπαϊκής χώρας θα χάσω την εγγύηση? Οι ευρωπαϊκές φαντάζομαι θα έχουν και την ελληνική γλώσσα! Μπορώ μέσω ΚΙΕS να την βάλω ή είναι λίγο πιο πολύπλοκο?
  8. Καήσπέρα, θέλω να κα΄νω μια ερώτηση! Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό, μέχρι πότε πιστεύετε ότι η samsung θα υποστηρίζει το κινητό? Εννοώ μέχρι πότε θα βγάζει τα νέα firmware για το galaxy S με δεδομν ένο πως έχει βγάλει το ΙΙ? Αν δεν κάνω λάθος το gingerbread δεν το έχει βγάλει ακόμα! Μήπως είναι καλύτερη λύση το Ι9003 που είναι πιο καινούργιο? Ποιά η γνώμη σας? Αξίζει να το αγοράσω ή να πάρω άλλο πιο καινούργιο? Ευχαριστώ
  9. Μια ερώτηση μνα κάνω επειδή έχω μπερδευτεί?? Αν αγοράσω τώρα το Desire ποιά έκδοση Android θα βρω στη συσκευή? Την 2.2 ή την 2.2?? Επίσης πλέον με τι οθόνη έρχεται? Με ΑΜΟLED ή S-LCD??
  10. Έχω να πάω και ένα ταξίδι στη Ταϊλάνδη οπότε αν το βρω φθηνότερο κατά τουλάχιστον 100 ευρώ θέλω να ξέρω τι ρίσκο θα πάρω αν το αγοράσω!!!
  11. Καλημέρα, θέλω να πάρω το HTC Desire και τη καλύτερη τιμ΄την έχει το pixmania αλλά δεν αναφέρει το ελληνικό μενού!!! Αν το αγοράσω θα έχω πρόβλημα με το να περάσω το ελληνικό μενού? Θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση ή είναι διεθνής ανεξάρτητα από που το έχω αγοράσει?? Ευχαριστώ
  12. Καήσπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν το αγοράσω από το εξωτερικό υπάρχει η δυνατότητα να βάλω ύστερα ελληνική έκδοση android?? Ρωτάω γιατί θα πάω ένα τασξίδι και αν το έβρισκα σε καλή τιμή μήπως το χτύπαγα!!!!
  13. Καλημέρα, έχει καταφέρει να χρησιμοποιήσει κανείς το wetravel σε gt 500????
  14. να κάνω άλλη μία ερώτηση? Υπάρχει δυνατότητα στο Τ9 στα μηνύματα να αποθηκεύεις νέες λέξεις και νσ μπορείς να τισ χρησιμοποιήσεις μετά?
  15. δίάβασα λίγα πράγματα για το wetravel και νομιζω θα παίζει στο gt 500! είναι εφαρμογή σε java άρα θα παίζει κανονικά!!!!Ελπίζω τουλάχιστον
  16. Να κάνω μια ερώτηση? Το Αρενα και το Renoir έχει το ίδιο λογισμικό με το GT500???Αν έχει το ίδιο λογικά θα παίζει!!!Αν διάβασα σωστά στο forum το wetravel έχει επέκταση jar, που σημαίνει πιθανότατα πωσ δεν θέλει symbian ή windows mobile για να εγκατασταθεί!!!! Φαντάζομαι βέβαια, οπότε ίσως κάνω και λάθος!!!
  17. Εγώ μάλλον θα αποφασίσω Δευτέρα, οπότε αν βρεις κανα προγραμματάκι για το GPS, φύγαμε για LG!!!!!Καλορίζικο ilgeorg
  18. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγω να πάρω το GT 500 αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι αν μπορώ να έχω GPS χωρίς σύνδεση σε WiFi!!!!Eίμαι ανάμεσα σε αυτό και το ΝοκιαΝ78. Μου αρέσει πιο πολύ το LG αλλα το θέμα του GPS με κολλάει!!!!!
×
×
  • Create New...