Jump to content

myphone.gr :: unwired (r)evolution 8 χρόνια μετά...


MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από 8 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας πιστεύουμε ότι μία... ανανέωση ήταν απαραίτητη. Αν και το «κλασικό» θέμα που είχαμε επιλέξει να διατηρήσουμε όλη αυτήν την περίοδο είχε αρκετούς πιστούς οπαδούς, είχε πάψει εδώ και καιρό να είναι τόσο πρακτικό όσο θα θέλαμε. Αποφασίσαμε λοιπόν να δώσουμε μία νέα μορφή στο myphone.gr, η οποία είναι σύγχρονη και ταυτόχρονα... οικεία. Παράλληλα, καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το αποτέλεσμα να είναι απλό, λειτουργικό και ταυτόχρονα φιλικό προς κάθε επισκέπτη. Το αποτέλεσμα αυτής της πολύμηνης προσπάθειας μπορείτε ήδη να το δείτε στις οθόνες σας.

 

Η λογική που ακολουθήσαμε ήταν ότι... less is better. Αφαιρέσαμε οτιδήποτε θεωρούσαμε περιττό και εστιάσαμε στο περιεχόμενο: τα μηνύματα, τα άρθρα και κάθε πληροφορία προβάλλονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ την ίδια στιγμή όλα τα υπόλοιπα στοιχεία παύουν να είναι σε περίοπτη θέση - όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Με άλλα λόγια, το περιεχόμενο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ τα... πλήκτρα και οι ενδείξεις συνεχίζουν να βρίσκονται στη θέση τους, αλλά δεν τονίζονται. Το πώς επιτυγχάνεται αυτό είναι κάτι που θα το ανακαλύψετε σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε παρά να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν πιο «σύγχρονες» τεχνικές (παρά τις «αδυναμίες» της πλατφόρμας που συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε για διάφορους λόγους) για την υλοποίηση πολλών από αυτές τις αλλαγές. Ορισμένες από αυτές είναι μόνο... διακοσμητικές και θα έχουν τη δυνατότητα να τις «απολαύσουν» όσοι χρησιμοποιούν σύγχρονους browsers. Κάποιες αλλαγές θα μας βοηθήσουν στο μέλλον να κάνουμε προσιτό το περιεχόμενο σε κάθε είδος συσκευής. Το γεγονός είναι πάντως ότι... τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο, αφού η «ανανέωση» μας οδήγησε σταδιακά στο να αλλάξουμε τα πάντα...

 

Μολονότι όμως αποφασίσαμε να «μοιραστούμε» τη νέα μορφή του myphone.gr με όλους, όπως ίσως προσέξατε ότι βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο... εργασιών (hint: το «beta» κάτω από το νέο λογότυπο). Πολλά πρόκειται να αλλάξουν τις προσεχείς ημέρες, εβδομάδες και μήνες. Σε πρώτη φάση ωστόσο, θα επιχειρήσουμε να διορθώσουμε τα ενοχλητικά «bugs», που είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν. Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bug Reports και να το αναφέρετε.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες (τεχνικές και μη) για τις «αλλαγές» θα παρουσιαστούν σταδιακά τις ερχόμενες ημέρες στο «Σχολιασμό». Μέχρι τότε, καλώς ήλθατε και πάλι στο myphone.gr!


Edited by MsK
...
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 194
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελπίζουμε η έκπληξη που σας επιφυλάσσαμε να άξιζε, τόσο την αναμονή όσο και την... ακόμα πιο φανατική παραμονή σας κοντά μας. 8 χρόνια είναι πολλά για κάποιον – ακόμα και αν αυτός λέγεται myphone.gr- για να μένει ίδιος και απαράλλακτος, έτσι το αποτέλεσμα πιστεύουμε πως δικαιώνει τόσο τον MsK όσο και όλα τα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης, τα οποία μας βοήθησαν σημαντικά τον τελευταίο μήνα με συνεχές beta testing, για να είναι όλα όπως τα βλέπετε.

 

Το νέο myphone.gr μπαίνει πλέον σε beta mode, πράγμα που σημαίνει ότι θα ζει πιο έντονα και πιο διαδραστικά την... καθημερινότητα, αφού θα αλλάζει και θα εξελίσσεται διαρκώς. Η αρχική μας σελίδα ανανεώθηκε σε ποσοστό 100% για να ταιριάζει με τις επιταγές της... εποχής και είναι πλέον ειδικά σχεδιασμένη για άμεση, πλήρη ειδησεογραφική κάλυψη των μεγαλύτερων τεχνολογικών events παγκοσμίως, όπως θα δείτε τους επόμενους μήνες. Παράλληλα σημαντική αλλαγή δέχθηκε και το αγαπημένο μας forum, με ένα ειδικό handmade skin που ταιριάζει με το ύφος και το στιλ του myphone.gr, αλλά προσαρμόζεται παράλληλα στο... μοντέρνο design του 2011 και... της επόμενης 8ετίας, ευελπιστούμε. Επίσης αρκετές αλλαγές – με γνώμονα την καλύτερη πλοήγηση των χρηστών- δέχθηκε και η δομή του, η οποία γίνεται απλή, ξεκάθαρη και... πιο εύκολη στην κατανόηση ακόμα και για τους αρχάριους, τα νέα μέλη που καθημερινά μπαίνουν στην παρέα μας. «Παίξτε» επομένως μαζί του, μην το φοβάστε, έχει αρκετά μυστικά να σας αποκαλύψει...

 

Το My Devices αναμένεται να ακολουθήσει, μαζί με άλλες πολλές προσθήκες που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες... και αποτελούν (και αυτές) έκπληξη. Για κάθε μία από αυτές θα ενημερώνεστε όμως αναλυτικά από εμένα ή τον MsK. Beta mode για το myphone.gr λοιπόν (όπως βλέπετε στο ανανεωμένο μας logo) πράγμα που σημαίνει ότι για τους επόμενους μήνες, πολλά και διάφορα πράγματα θα συνεχίζουν να αλλάζουν/μεταμορφώνονται στον αγαπημένο μας ιστοχώρο. Σε γνωστό Bug Reports sub forum στον Σχολιασμό θα μπορείτε όλο αυτό τον καιρό να κάνετε τις προτάσεις και παρατηρήσεις σας, αλλά και να δίνετε το δικό σας feedback για τις προσθήκες που θα γίνονται καθημερινά.

 

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή – για άλλη μια φορά μετά από 8 περίπου χρόνια- στο νέο, ανανεωμένο myphone.gr, και όπως είπε και ο άσπονδος φίλος μου από... «πάνω», καλώς ήλθατε στη δική σας κοινότητα... :up:

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

ενδιαφερον το νεο λουκ αλλα περιμενουμε και αλλα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια που κανω "LIKE" ;

Νιωθω σαν αγραμματος γηινος που επεσε στα χερια του εξωγηινη τεχνολογια. :) :)

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0
Link to comment
Share on other sites

Όμορφο, το μόνο που μένει τώρα είναι να το συνηθίσουμε. Καλορίζικο λοιπόν.
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3
Link to comment
Share on other sites

Nice.

Μια ερωτηση, το banner πανω δεξια με τις ειδησεις ειναι HTML ;

Φανταζομαι ναι, γιατι τρεχει κομπλε σε opera χωρις φλας.

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Contact: a.pap@doeyetea.eu

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Link to comment
Share on other sites

Μεγιες το καινουριο look και φυσικα ειναι πιο ομορφο απο το προηγουμενο!

Μονο που εχασα κατι που με ειχε βολεψει στο προηγουμενο.Ηταν πιο ευκολη η προσβαση στα "Νεα μηνυματα".Αναγκαστικα αν δεν διορθωθει θα πρεπει να το συνηθισω..

Samsung S23 Ultra - Samsung Tab S8+

Link to comment
Share on other sites

Nice.

Μια ερωτηση, το banner πανω δεξια με τις ειδησεις ειναι HTML ;

Φανταζομαι ναι, γιατι τρεχει κομπλε σε opera χωρις φλας.

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δεν είναι flash, έχει υλοποιηθεί με javascript.
Link to comment
Share on other sites

Καλοριζικο και απο εμενα το νεο look.Oντος φρεσκο και ανανεωμενο ειναι πολυ ομορφο στο ματι!

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Link to comment
Share on other sites

συνενωση μηνυματων επιτελους εχουμε?

 

τελικα δεν εχουμε. :!:

 

καντε κατι και ενεργοποιηστε την επιλογη...pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee :ninja:

 

Ρε παιδια που κανω "LIKE" ;

Νιωθω σαν αγραμματος γηινος που επεσε στα χερια του εξωγηινη τεχνολογια. :) :)

 

για να κανεις Like πρεπει να εχεις facebook :p

Edited by mcde
Link to comment
Share on other sites

Τα 8 χρόνια στο διαδίκτυο είναι αιώνας!

Πολύ καλό το νέο περιβάλλον, ελπίζω να μην ακολουθήσετε τη λογική της google για το beta.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.
Link to comment
Share on other sites

Mεγεια το νεο λουκ!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραία η νέα εμφάνιση και επιβεβλημένη η αλλαγή μετά από τόσο καιρό. Αν συνοδευτεί και με αλλαγή νοοτροπίας κάποιων, που φαίνεται ότι παρουσιάζουν ισχυρό αίσθημα ιδιοκτησίας, τότε ίσως θα μπορούμε να μιλάμε για «τη δική μας κοινότητα». ;)
Link to comment
Share on other sites

Καλορίζικη η αλλαγή. Πολύ πιο ωραία η νέα σχεδίαση, με τον καιρό θα τη συνηθίσουμε :)

Περιμένουμε και τις επόμενες αλλαγές

Link to comment
Share on other sites

Πανέμορφο και -εκ πρώτης όψεως- λειτουργικότατο! Βέβαια, η δύναμη της οκταετούς -και παραπάνω, αν συνυπολογίσουμε και την "προκάτοχο κατάσταση" που σχεδιαστικά ήταν περίπου ίδια- συνήθειας είναι ισχυρή, αλλά πιστεύω ότι θα δώσει πολύ σύντομα τη θέση της στην εξοικείωση και με το νέο "λουκ".

 

Δράττομαι της ευκαιρίας -έστω και ελαφρώς off topic- να ζητήσω και myphone apps για iPhone και Android. Εντάξει, θα μου πείτε ότι υπάρχει και το Tapatalk, αλλά δεν έχει καμία σχέση με ένα dedicated app. Ζητάω πολλά;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Link to comment
Share on other sites

μεγειες! μια ερωτηση πως βλεπουμε τις τελευταιες δημοσιευσεις ?

 

επανέρχομαι για να ρωτήσω και εγώ το ίδιο. το έψαξα αρκετά δε βρήκα όμως σύνδεσμο για αναζήτηση σημερινών ή νέων μηνυμάτων, ούτε στις συντομεύσεις! Μπορεί να μ' έχει πιάσει και η στραβομάρα λόγω του πρωινού της ώρας, αλλά όποιος το έχει βρει ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια :)

Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλυτερο το νεο look!!!! Ελπιζω κ οι δυνατοτητες του να ειναι το ιδιο καλυτερες.:)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

 

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...