RaZoR333 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 2: Πραγματικα δεν κανω διαφημιση αλλα βαζωντας την cyanogenmod 7 το κινητο παει σφαιρα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα ακριβα ανδροιδ τηλ. τα κανει ολα! 3: Εχω δοκιμασει αρκετα παιχνιδια για tegra 2 με το εν λογω προγραμματακι το κινητο τα αποδιδει αψογα... Ελπιζω να σε καλυψα μπορεις να ρωτησεις οτι αλλο θες... Σωστος, εβαλα την CM7 που βρηκα στο xda-developers και παει σφαιρα ακομα και στα 800ΜΗz. Στα 1500MHz που δοκιμασα σκρολαρει πολυ καλα ακομα και τις πιο βαριες σελιδες γεματες flash content. Απο χτες το βραδυ μεχρι τωρα και με διαφορες χρησεις, το κινητο δεν κρασαρε, δεν κολησε καπου και γενικα δεν φαινεται καποιο σοβαρο bug. Θα δοκιμασω να τρεξω και tegra 2 ''only'' games με το chainfire3d, να δω απο πρωτο χερι πως τα τρεχει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Σωστος, εβαλα την CM7 που βρηκα στο xda-developers και παει σφαιρα ακομα και στα 800ΜΗz. Στα 1500MHz που δοκιμασα σκρολαρει πολυ καλα ακομα και τις πιο βαριες σελιδες γεματες flash content. Απο χτες το βραδυ μεχρι τωρα και με διαφορες χρησεις, το κινητο δεν κρασαρε, δεν κολησε καπου και γενικα δεν φαινεται καποιο σοβαρο bug. Θα δοκιμασω να τρεξω και tegra 2 ''only'' games με το chainfire3d, να δω απο πρωτο χερι πως τα τρεχει. :) δηλαδη πλεον η CM7 που ειναι 2.3 android ειναι σταθερη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 δηλαδη πλεον η CM7 που ειναι 2.3 android ειναι σταθερη???? Τι να σου πω, 2.3.5 ειναι και δεν ειδα κατι περιεργο. Θα την δω αναλυτικα μεσα στο ΣΚ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Καλησπερα παιδια...μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...μολις βαζω να δω βιντεακια απο youtube,τα φορτωνει κανονικα αλλα οταν αρχισουν να παιζουν,η οθονη πρασινιζει η τρεμοπαιζει με πρασινο χρωμα χωρις φυσικα να βλεπω το βιντεο. Τι μπορει να φταιει; Αν ηταν υπολογιστης θα ελεγα οτι δεν εχει τα απαραιτητα codec. Ισχυει κατι τετοιο και για το κινητο; Κανένας...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Κανένας...??? Εμενα οταν ειχα ανοιχτο το bluetooth μου το εκανε αυτο στο youtube και δεν επαιζε και τα mp3,το πηγα στην wind 3 μερες μετα την αγορα,ανοιξαμε καινουργιο κουτι δοκιμασαμε ενα αλλο και επαιζε κανονικα,και μου το εκαναν αντικατασταση! Μηπως οταν στο κανει εχεις ανοιχτο το bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Και κατι ακομη ρε παιδια,3-4 ωρες για να φορτισει η μπαταρια απο το 0% ειναι φυσιολογικο αυτο? Μου την εχει δοσει ασχημα,ουτε μια μερα αυτονομια και εναν αιωνα για να φορτισει! Και που βρισκω τον συνολικο χρονο ομιλιας και δεδομενων στο τηλ.(οπως π.χ στα nokia πατουσα μητρωο και μου εβγαζε το συνολο του χρονου εισερχ-εξερχ)εχω φαει τον τοπο και ακρη δεν βγαζω,μηπως δεν εχει και πρεπει να βαλω εφαρμογη απ'το μαρκετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Εμενα οταν ειχα ανοιχτο το bluetooth μου το εκανε αυτο στο youtube και δεν επαιζε και τα mp3,το πηγα στην wind 3 μερες μετα την αγορα,ανοιξαμε καινουργιο κουτι δοκιμασαμε ενα αλλο και επαιζε κανονικα,και μου το εκαναν αντικατασταση! Μηπως οταν στο κανει εχεις ανοιχτο το bluetooth? Το bluetooth δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε σε αυτο το κινητο. Εν τω μεταξυ ειναι η ΤΡΙΤΗ συσκευη που εχω στα χερια μου. Αν δεν κανω λαθος το ιδιο προβλημα υπηρχε και στις προηγουμενες (στη δευτερη σιγουρα, δεν θυμαμαι καλα αν το εκανε στην πρωτη). Δεν ξερω τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 παιδιά δεν ξέρω εάν σας ενδιαφέρει... αλλά επειδή χρησιμοποιώ την miui rom για το κινητό μας... γίνεται ψηφοφορία στο facebook για το ποια συσκευή θα ασχοληθούν. Εάν θέλετε και εσείς και έχετε facebook... ψηφίστε! Και φυσικά σας αρέσει η rom! http://www.facebook.com/miuiromchina Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rising Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) Ούτε και θέμα ρομ είναι πάντως. Πιθανότατα κάτι δεν έκανες σωστά κατά την εγκατάστασή της. Αν πχ δεν έκανες wipe data/factory reset & wipe cache πριν την εγκατάσταση της ρομ είναι πολύ πιθανον να υπάρχουν προβληματα κατά τη λειτουργία της συσκευής. Πάντα όταν αλλάζεις ρομ χρειάζονται τα παραπάνω(εκτός αν κάνεις αναβάθμιση σε νέα έκδοση την ίδια ρομ). (είχα κάνει wipe & τα συναφη, απλά μετά έριξα το franco kernel) περαν τουτου, το εκανα παλι, εβαλα & franco kernel πριν...επαιζε σταθερότατα για 3 ημέρες (με εξαίρεση οτι όταν ήταν συνδεμένο στο pc, κολλούσε στην bootscreen)και σήμερα πήγα να βγάλω φωτογραφια...και κρασαρε η καμερα(εκει που δουλευε η κάμερα) ε και μετά άρχισε να καταρρέει το συστημα..έσκαγε το android.process μπουρουμπορου....μετα δεν έπαιζε ουτε το wifi...αντε πάλι wipe......ελπιζω να φτιάξει ένα αξιοπρεπες mod h huawei, θεωρούσα καλό να είναι πληρως native, αλλά μπα τελικά... Edited September 23, 2011 by Rising Παράθεση Beer Inspiredhttp://briefcase.pathfinder.gr/download/OverClocker_/14396/164008/0/AMD+Rotating+Logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 μια χαρα τα σηκωνει αυτα τα games απλα το κινητο μας δεν ειναι στην λιστα των "compatible" συσκευων των games αυτων. αυτο βεβαια λυνεται με μια custom rom η οποια "διχνει" την συσκευη μας να φαινεται σαν HTC συσκευη (πχ η rom του genokolar v8.4 android 2.2 το εχει ετσι ονομασμενο το κινητο) οποτε και ΟΛΑ τα games της gameloft παιζουν. αυτο που λεει ο than0s ειναι για games που εχουν φτιαχτει για tegra cpu's. ενα μικρο overclock χρειαζεται παντως, στα 1.2 τα τρεχει ολα νερο ;) φιλε να σε μπορεις να μοθ πεις που μπορω να βρω αυτην την ρομ "genokolar v8.4 android 2.2" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 τελικα μετα απο 3 μερες λειτουργιας της cyanogenmod7 δεν μπρορω να πω οτι ειμαι πληρως ευχαριστημενος συχνα μου βγαζει σφαλματα κ μου εκανε κ κανα 2 φορες restart . Αλλα σε γενικες γραμμες ειναι λειτουργικη... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (είχα κάνει wipe & τα συναφη, απλά μετά έριξα το franco kernel) περαν τουτου, το εκανα παλι, εβαλα & franco kernel πριν...επαιζε σταθερότατα για 3 ημέρες (με εξαίρεση οτι όταν ήταν συνδεμένο στο pc, κολλούσε στην bootscreen)και σήμερα πήγα να βγάλω φωτογραφια...και κρασαρε η καμερα(εκει που δουλευε η κάμερα) ε και μετά άρχισε να καταρρέει το συστημα..έσκαγε το android.process μπουρουμπορου....μετα δεν έπαιζε ουτε το wifi...αντε πάλι wipe......ελπιζω να φτιάξει ένα αξιοπρεπες mod h huawei, θεωρούσα καλό να είναι πληρως native, αλλά μπα τελικά... Ούτε η ρομ, ούτε ο franko kernel έχουν τέτοια προβλήματα, οπότε κάτι άλλο φταίει. Δες τις ρυθμίσεις της cpu, αν είναι χρονισμένη πολύ ψηλά είναι πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα επανεκκινήσεων και αστάθειας του λειτουργικού. Εγώ με ρυθμίσεις cpu 245 min 1024max, smartassv2 και i/o scheduler vr, δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Επίσης μπορεί να ευθυνεται η κάρτα sd σου. Τα κολλήματα κατά τη σύνδεση στο pc ή η κατάρευση της εφαρμογής της κάμερας μπορεί να οφείλεται στην sd. Δηλαδή όταν ζητείται από το σύστημα να διαβάσει δεδομένα ή να αποθηκεύση δεδομένα στην sd να παρουσιάζονται προβλήματα. Επίσης μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή σου(που να συνδέεται με το hardware). To λέω αυτό επειδή η προηγούμενη android συσκευή μου είχε κάποιο τέτοιο πρόβλημα(μάλλον κάποιος κατεστραμένους τομείς στο filesystem) που είχε ως αποτέλεσμα να μην εγκαθίστανται κάποιες ρομ, ή ξαφνικά μετά από επανεκκίνηση να είναι αδύνατη η είσοδος στο λειτουργικό, ή να διαγράφονται αρχεία και εφαρμογές και έτσι να δημιουργούνται κολλήματα. Αρκετές από τις ρομ αυτές λειτουργούσαν άψογα σε όλους τους άλλους χρήστες που τις χρησιμοποιούσαν. Δεν μπορεί λοιπόν να είναι προβληματική η ρομ(τουλάχιστον όσον αφορά τα προβλήματα που αναφέρεις), από τη στιγμή που λειτουργεί σωστά σε άλλους χρήστες που έχουν την ίδια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 φιλε να σε μπορεις να μοθ πεις που μπορω να βρω αυτην την ρομ "genokolar v8.4 android 2.2" η ρομ που ψαχνεις ειναι μαλλον αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1147103&page=4! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) η ρομ που ψαχνεις ειναι μαλλον αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1147103&page=4! Καμία σχέση... Εδώ είναι http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4239281&postcount=446 Edited September 24, 2011 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oscal Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Ειμαι τοσο αχρηστος καικουλος που δεν μου ανοιγει ο flash player οταν τον κατεβαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καμία σχέση... Εδώ είναι http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4239281&postcount=446 σ ευχαριστω πολυ φιλε .....να σαι καλα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rising Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Ούτε η ρομ, ούτε ο franko kernel έχουν τέτοια προβλήματα, οπότε κάτι άλλο φταίει. Δες τις ρυθμίσεις της cpu, αν είναι χρονισμένη πολύ ψηλά είναι πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα επανεκκινήσεων και αστάθειας του λειτουργικού. Εγώ με ρυθμίσεις cpu 245 min 1024max, smartassv2 και i/o scheduler vr, δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Επίσης μπορεί να ευθυνεται η κάρτα sd σου. Τα κολλήματα κατά τη σύνδεση στο pc ή η κατάρευση της εφαρμογής της κάμερας μπορεί να οφείλεται στην sd. Δηλαδή όταν ζητείται από το σύστημα να διαβάσει δεδομένα ή να αποθηκεύση δεδομένα στην sd να παρουσιάζονται προβλήματα. Επίσης μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή σου(που να συνδέεται με το hardware). To λέω αυτό επειδή η προηγούμενη android συσκευή μου είχε κάποιο τέτοιο πρόβλημα(μάλλον κάποιος κατεστραμένους τομείς στο filesystem) που είχε ως αποτέλεσμα να μην εγκαθίστανται κάποιες ρομ, ή ξαφνικά μετά από επανεκκίνηση να είναι αδύνατη η είσοδος στο λειτουργικό, ή να διαγράφονται αρχεία και εφαρμογές και έτσι να δημιουργούνται κολλήματα. Αρκετές από τις ρομ αυτές λειτουργούσαν άψογα σε όλους τους άλλους χρήστες που τις χρησιμοποιούσαν. Δεν μπορεί λοιπόν να είναι προβληματική η ρομ(τουλάχιστον όσον αφορά τα προβλήματα που αναφέρεις), από τη στιγμή που λειτουργεί σωστά σε άλλους χρήστες που έχουν την ίδια συσκευή. Συγγνώμη πολύς κόσμος γράφει παράπονα για το cyanogenmod επίσης δεν θεωρώ τυχαίο το οτι δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη απο το site του cyanogen. Το ξαναπέρασα πάλι χτες, έφαξα γυρω στη μια-δυο ώρες να το φέρω στα μέτρα μου, σήμερα κανω Power off (ενω δούλευε κανονικά) ε αυτό ήταν δεν ξαναξεκίνησε.(Ούτε Overclock εχω κάνει ούτε τίποτα) Επίσης δεν νομίζω να έχω θέμα με hardware γιατι απλούστατα στη μαμα παίζουν απροβλημάτιστα ΟΛΑ με ο,τι εφαρμογές και αν έχω περάσει από πάνω. Καταλλήγω μετά απο πολλές ώρες ασχολίας ο,τι απλά αν δεν θες να ασχολείσαι όλη την ώρα μαζί του, να του ρυθμίζει να του κανεις να του ράνεις, official και πάλι official, δεν υπάρχει ουτέ ΜΙΑ custom rom που ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ! (εχω δοκιμασει Oxygen, oxygen express, miui, CM7) και όλες έχουν και τα θεματάκια τους, αλλες λιγα αλλες πολλά. Με την μαμά μόνο ΔΟΥΛΕΥΝ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ, ακόμα και η μπαταρία κρατάει κυριλέ, που με την cyanogen ήταν υπόθεση να κρατήσει μια μέρα. Θα περιμένω και την gingerbread απο μαμα huawei, αλλά δεν περιμένω και πολλά σε θέμα interface, που είναι το βασικότερο μειονέκτημα... Θα θελα να χει customizable buttons στο Notification widget, t9 στο dialer, και να κάνεις re arrange τα Home screen... Χωρίς να περνάω lunchers & moded roms!:rolleyes: Παράθεση Beer Inspiredhttp://briefcase.pathfinder.gr/download/OverClocker_/14396/164008/0/AMD+Rotating+Logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Συγγνώμη πολύς κόσμος γράφει παράπονα για το cyanogenmod επίσης δεν θεωρώ τυχαίο το οτι δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη απο το site του cyanogen. Το ξαναπέρασα πάλι χτες, έφαξα γυρω στη μια-δυο ώρες να το φέρω στα μέτρα μου, σήμερα κανω Power off (ενω δούλευε κανονικά) ε αυτό ήταν δεν ξαναξεκίνησε.(Ούτε Overclock εχω κάνει ούτε τίποτα) Επίσης δεν νομίζω να έχω θέμα με hardware γιατι απλούστατα στη μαμα παίζουν απροβλημάτιστα ΟΛΑ με ο,τι εφαρμογές και αν έχω περάσει από πάνω. Καταλλήγω μετά απο πολλές ώρες ασχολίας ο,τι απλά αν δεν θες να ασχολείσαι όλη την ώρα μαζί του, να του ρυθμίζει να του κανεις να του ράνεις, official και πάλι official, δεν υπάρχει ουτέ ΜΙΑ custom rom που ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ! (εχω δοκιμασει Oxygen, oxygen express, miui, CM7) και όλες έχουν και τα θεματάκια τους, αλλες λιγα αλλες πολλά. Με την μαμά μόνο ΔΟΥΛΕΥΝ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ, ακόμα και η μπαταρία κρατάει κυριλέ, που με την cyanogen ήταν υπόθεση να κρατήσει μια μέρα. Θα περιμένω και την gingerbread απο μαμα huawei, αλλά δεν περιμένω και πολλά σε θέμα interface, που είναι το βασικότερο μειονέκτημα... Θα θελα να χει customizable buttons στο Notification widget, t9 στο dialer, και να κάνεις re arrange τα Home screen... Χωρίς να περνάω lunchers & moded roms!:rolleyes: Αν θες δοκίμασε τη rom geno v 8.4 στο link που δίνω πιο πριν (το post είναι του iakovoss7 - να 'ναι καλά το παλληκάρι που ασχολήθηκε). Είναι τόσο σταθερή, όλα δουλεύουν άψογα και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό κιχ. Φαντάσου ότι είμαι τόσο ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του κινητού που σκέφτομαι ότι και η gingerbread να βγεί μάλλον θα το αφήσω με τη συγκεκριμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Είναι φυσικό να λειτουργεί σωστά από τη στιγμή που βασίζεται στην original. Όταν(και αν) βγει η original gingerbread, σίγουρα άψογες θα είναι και οι custom gingerbread roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Είναι φυσικό να λειτουργεί σωστά από τη στιγμή που βασίζεται στην original. Όταν(και αν) βγει η original gingerbread, σίγουρα άψογες θα είναι και οι custom gingerbread roms. Ότι θα βγεί είναι σίγουρο. Τώρα το πότε παίζει (από οκτώβρη μέχρι το τέλος του έτους λένε οι φήμες) οπότε θα περιμένουμε λίγο καιρό για να δούμε τις ''πειραγμένες''. Παρεπιπτόντως εσύ πια φοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη στο τι λένε οι εκπρόσωποι των εταιρείων "επίσημα"(μου έχει τύχει ανακοινώσεις για σίγουρο update που τις διαδέχτηκαν ανακοινώσεις ότι το update ετοιμάζεται και έπειτα ανακοινώσεις του ότι η συγκεκριμένη συσκευή δεν μπορεί να αναβαθμιστεί, αφού πέρασαν 5-6 μήνες), αν δεν το δω δεν το πιστεύω. Εγώ έχω την oxygen με τον franko kernel. Κατέληξα σε αυτήν, επειδή η cm έχει κάποια προβληματάκια, ενώ με τη Miui η μπαταρία με το ζόρι κρατάει 1 μέρα χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη στο τι λένε οι εκπρόσωποι των εταιρείων "επίσημα"(μου έχει τύχει ανακοινώσεις για σίγουρο update που τις διαδέχτηκαν ανακοινώσεις ότι το update ετοιμάζεται και έπειτα ανακοινώσεις του ότι η συγκεκριμένη συσκευή δεν μπορεί να αναβαθμιστεί, αφού πέρασαν 5-6 μήνες), αν δεν το δω δεν το πιστεύω. Εγώ έχω την oxygen με τον franko kernel. Κατέληξα σε αυτήν, επειδή η cm έχει κάποια προβληματάκια, ενώ με τη Miui η μπαταρία με το ζόρι κρατάει 1 μέρα χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Απο satio μας ερχεσαι κ συ? Σχετικα με τα updates λεω Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Όχι, αλλά προφανώς την ίδια γραμμή ακολουθούν όλες οι εταιρείες σχετικά με τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 τελικα μετα απο 3 μερες λειτουργιας της cyanogenmod7 δεν μπρορω να πω οτι ειμαι πληρως ευχαριστημενος συχνα μου βγαζει σφαλματα κ μου εκανε κ κανα 2 φορες restart . Αλλα σε γενικες γραμμες ειναι λειτουργικη... Αυτη την rom ειχες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068766 Εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο αυτη την rom δεν βρηκα καποιο bug, δεν εχει κανει κανενα restart ή κρασαρισμα και γενικα πεταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Αυτη την rom ειχες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068766 Εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο αυτη την rom δεν βρηκα καποιο bug, δεν εχει κανει κανενα restart ή κρασαρισμα και γενικα πεταει.[/quote. ναι αυτη ειχα φιλε μου θα ξαναδοκιμασω να την φλασαρο μπορει να μην εκατσε καλα! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts