arte1234566 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Θα ήθελα την βοήθειά σας Έχω το Ideos X5 (όχι το Pro) και έλεγα να περάσω άλλη πιο σύγχρονη έκδοση Android....έχει την 2.2.1....ποια θα μου προτείνατε ? Είναι κάτι που θα κάνω πρώτη φορά και δεν έχω άποψη....διαβάζω για ICS αλλά δεν βλέπω και πολλά θετικά σχόλια Θα πρέπει να ανέβει και η ταχύτητα του επεξεργαστή για να έχουμε καλό αποτέλεσμα ? Ευχαριστώ Ευχαριστώ than0s7....κρατώ το link που μου έστειλες.... Ελπίζω να μην σε πειράζει ν ακούσω και κάποια άλλη άποψη ? Ευχαριστώ και πάλι Αναλογα τι ζητας απο το κινητο για μενα περνα το παγωτο ics :P ο επεξεργαστης ακομα και στο 1ghz παει μια χαρα το κινητο εγω που το λιωνω που και που στα παιχνιδια το χω στο 1,4 θα χεις και ραδιο που δεν εχει καμια αλλη ρομ... Διαβασε ψαξου λιγο και βρες τι σου ταιριαζει καλυτερα ;) Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Παιδια καλησπερα και καλη χρονια. Θελω να αναβαθμισω ενα Ideos X5 που τρεχει την 2.2.1 Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κυριος να ειναι η εκδοση που θα βαλω smooth και η μπαταρια να ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα. Φυσικα δεν με ενδιαφερει το oc, και γενικα δεν εχω προβλημα να βαλω ICS η gingerbread. Τι μου προτεινετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Παιδια καλησπερα και καλη χρονια. Θελω να αναβαθμισω ενα Ideos X5 που τρεχει την 2.2.1 Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κυριος να ειναι η εκδοση που θα βαλω smooth και η μπαταρια να ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα. Φυσικα δεν με ενδιαφερει το oc, και γενικα δεν εχω προβλημα να βαλω ICS η gingerbread. Τι μου προτεινετε?? Η aurora είναι πολύ smooth και με ικανοποιητικη μπαταρία αλλά αφού θες και gb για μένα δοκίμασε 2.3 με 32αρι κερνελ. Από όσο θυμάμαι την cyanogen ήταν πολύ γρήγορη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) θα προσπαθησω αν ειναι την ICS και βλεπουμε. Αλλιως που θα βρω την gb rom?? Εχω κολλησει στο root, μπλοκαρει το superoneclick και δεν γινεται τπτ. καμια ιδεα?? Edited January 1, 2013 by vlachaquito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 θα προσπαθησω αν ειναι την ICS και βλεπουμε. Αλλιως που θα βρω την gb rom?? Εχω κολλησει στο root, μπλοκαρει το superoneclick και δεν γινεται τπτ. καμια ιδεα?? Εγώ το είχα ρουτάρει με το z4root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 θα προσπαθησω αν ειναι την ICS και βλεπουμε. Αλλιως που θα βρω την gb rom?? Εχω κολλησει στο root, μπλοκαρει το superoneclick και δεν γινεται τπτ. καμια ιδεα?? Οπα οπα μισο απο την 2.2 δεν πας στο παγωτο πρεπει να βαλεις 2.3 την βρησκεις στο επισημο σιτε της εταιριας μετα θα κανεις ροοτ το κινητο απο τον υπολογιστη στην συνεχεια θα περασεις το recovery απο το κινητο σαν ροοτ μεσω καποιον εξερευνητη root explorer καλυτερα μετα περνας την ρομ στην καρτα μνημης και μεσω του recovery το φλασαρεις κανεις wipe και τα σχετικα περνας και τα update της ρομ αφου μιλαμε για την ics και εισαι ετοιμος. :cool: Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 ναι το ξερω, εβαλα κανονικα την 2,3 αλλα μετα δεν κανει ροοτ. θα ξαναπροσπαθησω και θα δοκιμασω και το z4root που λεει ο φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει το z4root(εκτός και αν υπάρχει κάποια πρόσφατη αναβαθμισμένη έκδοση, που δε νομίζω), μιας και δεν είναι για 2.3 ρομς. Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί μόνο για την επίσημη froyo rom. Οι 2.3 γίνονται root με τα superoneclick ή doomlord's root, εκτός και αν πρόκειται για την έκδοση Β528, η οποία θέλει άλλο τρόπο(ψάξε στο XDA-developers για το πως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ισχυει για το z4root.νομιζα ηθελες να ρουταρεις την 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 τελικα ολα πηγαν τελεια. ξαφνικα ξεμπλοκαρε το superoneclick και ολα εγιναν πανευκολα. Το κινητο πραγματικα πεταει, στην κυριολεξια καινουργιο εγινε. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει το z4root(εκτός και αν υπάρχει κάποια πρόσφατη αναβαθμισμένη έκδοση, που δε νομίζω), μιας και δεν είναι για 2.3 ρομς. Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί μόνο για την επίσημη froyo rom. Οι 2.3 γίνονται root με τα superoneclick ή doomlord's root, εκτός και αν πρόκειται για την έκδοση Β528, η οποία θέλει άλλο τρόπο(ψάξε στο XDA-developers για το πως). εχει δικιο ο dancer εδω ειναι αυτο για την 528 http://rapidshare.com/files/3712515590/B528Root.rar Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Το κινητό έφαγε ένα κόλλημα και force restart στην Aurora u.17 σταμάτησε να σκρολάρετε η μπάρα ειδοποιήσεων ενώ όταν το κινητο είναι στο πλάι σκρολάρετε κανονικά!!! Υπάρχει περίπτωση να πειράχθηκε η οθόνη μου? Τι κάνουμε σε τέτοια περίπτωση? (Έχω ποστάρει και στο thread του modding αλλά μετά κατάλαβα ότι στο πλάι λειτουργεί και το πόσταρα εδώ σωστά...) update: Δυστυχώς έκανα wipe και ξαναφλάσαρα την rom από την αρχή και το πρόβλημα παραμένει. Οπότε είναι σίγουρα πρόβλημα hardware... Edited January 7, 2013 by fiorentinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 update: Δυστυχώς έκανα wipe και ξαναφλάσαρα την rom από την αρχή και το πρόβλημα παραμένει. Οπότε είναι σίγουρα πρόβλημα hardware... Ενδεχομένως ναι, ωστόσο βάλε μια official rom για να το σιγουρέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 καλησπέρα παιδιά. θέλω μια βοήθεια. απο το το λινκ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330582) με την αναβάθμιση του κινητού, προσπάθησα να περάσω την aurora και στο τέλος μετά τα wipe κτλ κάνω rebout και το κινητό κολλάει και δεν ανταποκρίνεται με τίποτα. ακόμα και για να το κλείσω έπρεπε να βγάλω την μπαταρία του. πόση ώρα χρειάζεται για να κάνει rebout και πώς μπορώ να ανοίξω το κινητό μου τώρα; μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Μπαίνει στο λειτουργικό και κολλάει όταν πας να κάνεις επανεκκίνηση ή δεν μπαίνει καν στο λειτουργικό. Επίσης κολλάει στο λογότυπο της huawei ή σ' αυτό της aurora? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 λοιπόν ανοίγω το κινητό, βγάζει το εικονίδιο της huawei και μετά μαύρη οθόνη και η λάμπα μένει ανοιχτή απο πίσω. τίποτα άλλο. δοκίμασα να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι με κρατώντας τα κουμπιά πατημένα και μπαίνοντας στο menu με τα μπλέ γράμματα μου βγάζει απο κάτω CWM - BASED RECOVERY v5.5.0.4 κάνω rebout system now και πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Μπες στη recovery, κάνε wipe data wipe cache, andvanced options-> wipe dalvic cache, mounts and storage -> format system, format data(σε καμία περίπτωση format boot), και μετά φλάσαρε ξανά την aurora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 1) Κατεβάστε αυτό: Aurora ICS(Βρείτε την πιο πρόσφατη έκδοση) Τελευταία έκδοση μέχρι τώρα: 2.02(16/3/2012) 2) Αντιγράψτε το μέσα στην SD του κινητού σας 3) Απενεργοποιήστε το κινητό σας! Καθώς πατάτε το κουμπί το κουμπί ενεργοποίησης να πατάτε ταυτόχρονα και το κουμπί που ΑΝΕΒΑΖΕΙ την ένταση του ήχου! Δηλαδή πατάμε Power On + Volume Up ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και ΠΑΡΑΤΕΤΙΜΕΝΑ, μέχρι να βγούμε στο menu του ClockWorkMod (έχει μπλε γράμματα θα το καταλάβετε) Η πλοήγηση εδώ γίνετε με τα κουμπιά αυξομείωσης ήχου και η επιλογή με το πλήκτρο ενεργοποίησης του κινητού! 4) Επιλέγουμε: wipe data/factory reset και αφού τελειώσει αυτό επιλέγουμε wipe cache partition! 5) Πηγαίνουμε στην τελευταία επιλογή η οποια θα μας πάει σε ένα άλλο menu και από εκεί επιλέγουμε Wipe Dalvik Cache! Γυρνάμε στο αρχικό menu με την επιλογή Go Back 6) πηγαίνουμε στην επιλογή Install Zip from SD Card>Choose ZIP from sdcard>Και εδώ βρίσκουμε ΚΑΙ επιλέγουμε το αρχείο που κατεβάσατε στο πρώτο βήμα του Installing ICS! Το αφήνουμε να τελειώσει την διαδικασία του! 7) Αφού τελειώσει θα σας μεταφέρει στο αρχικό menu του CWM recovery, από εδώ επαναλάβετε τα βήματα 4-5 8) Από το αρχικό menu του CWM recovery επιλέγουμε την πρώτη επιλογή reboot system now! αυτό εδώ είναι σωστό έτσι? δηλάδη το βήμα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Nαι, αν και νομίζω ότι είναι περιττό να ξαναγίνει wipe. Μήπως όμως φλάσαρες μόνο το το τελευταίο update της aurora, δηλαδή το 18? Αν ναι, τότε εξηγείται το κόλλημα, μιας και δεν είναι ολοκληρωμένη η ρομ σε αυτό το αρχείο. Πρέπει δηλαδή να κατεβάσεις και να φλασάρεις πρώτα το aurora_5.0_experimantal.zip και μετά το update18. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ενδεχομένως ναι, ωστόσο βάλε μια official rom για να το σιγουρέψεις. Τίποτα και με την official! Θα χρειαστεί αλλαγή το digitizer όχι η οθόνη, σωστά; Το touch εκεί είναι αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 χμμμ ναι έτσι έκανα μόνο το τελευταίο κατέβασα. τώρα όμως δεν ανοίγει το κινητό καθόλου. το ανοίγω και κολλάει στο σήμα της huawei πώς μπορώ να το γυρίσω πίσω στην παλιά έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Δε μπορείς να μπεις σε recovry mode(vol+ και power)? Αν μπορείς, βάζεις τα 2 αρχεία στην κάρτα sd και τα φλασάρεις διαδοχικά από recovery mode. Mπορείς επίσης και να τα ανοίξεις πρώτα στο pc και να βάλεις στο zip της ολοκληρωμένης ρομ τα περιεχόμενα του zip του update18(εκτός του φακέλου ΜΕΤΑ-ΙΝF). Έτσι θα επικαλυφθούν τα κοινά αρχεία και θα εισαχθούν τυχόν νέα στην ολοκληρωμένη ρομ). Έτσι θα χρειαστεί να φλασάρεις μόνο το ένα(το τροποποιημένο) αρχείο. Edited January 8, 2013 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 επειδή βλέπω ότι ξέρεις αρκετά σε αντίθεση με μένα. απο αυτό το link http://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/list πρέπει να κατεβάσω το aurora_4.1.zip ή το aurora_5.0_experimantal.zip και να το βάλω στον ίδιο φάκελο με το aurora_5.0_update18_entropy.zip, να τα περάσω στην sd μου και μετά να φλασάρω στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Το aurora_5.0_experimantal.zip θα κατεβάσεις, θα το βάλεις στον ίδιο φάκελο με το aurora_5.0_update18_entropy.zip και θα φλασάρεις πρώτα το πρώτο και μετά το δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 αν κάνω το κινητό overclocking θα γίνει πιο γρήγορο, αλλά θα τρώει πιο πολύ μπαταρία έτσι? έχετε καμία καλή εγκατάσταση γενικά για το κινητό για να γίνει καλύτερο? μια που ξεκίνησα να το πειράζω να πειραματιστώ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts