manoysos1175 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Γεια χαρά,έκανα τη εξυπνάδα να περάσω το νέο λειτουργικό 4.0 και το τηλέφωνο τα έχει παίξει,σέρνεται,πολύ αργή απόκριση στις εντολές και γενικά εκνευριστικό. Έχετε να προτείνετε καμία λύση? Ευχαριστώ! Πρωτον ποιο κινητο έχεις? Το απλό(U-8800) ή το pro(U8800-Pro)? Δεύτερον ποια ρομ πέρασες? Επίσημη από την huawei ή την Aurora(ή κάποια άλλη custom)? Αν έχεις το απλό και προσπάθησες να περάσεις την επίσημη(η οποία έχει βγει μόνο για το pro) είσαι τυχερός που το τηλέφωνο σου δεν έχει brickαρει εντελώς. Περίμενε απάντηση από κάποιον ποιο έμπειρο από μένα γι'αυτή την περίπτωση. Αν έχεις το pro και πέρασες την επίσημη, τότε πρέπει να ποστάρεις στο κατάλληλο θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317280 Αν έχεις το απλό και έχεις περάσει custom τότε πρέπει να ποστάρεις στο κατάλληλο θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 έχω το pro και η αναβάθμιση έγινε από το επίσημο service της Hauwei από την Arvato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Η δεξια μερια του τηλ. μου παρεδωσε τα πνευμα,δεν ακουνε τις εντολες τα εικονιδια στην τελευταια σειρα της οθονης,δευτερα το στελνω για σερβις,αντε ξανα μανα 1 μηνα χωρις κινητο,,πριν 1 μηνα εστειλα ενα ΝOKIA Χ6 για σερβις και μιας και σταματησε το μοντελο μου εδωσαν σαν αντικατασταση ενα Ν8(μου το τσιμπησε η μικρη)μακαρι να μην το επισκευαζουν και να μου δωσουν κανα καινουργιο HONOR!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Νομιζω αυτο ειναι προβλημα στο digitizer. Ειχα αλλαξει και εγω μια φορα και εκανε 15 ημερες να ερθει απο το σερβις. Της επομενες φορες που μου χαλασε(εσπασε) το αλλαξα μονος μου απο ebay με 12-12 ευρω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Νομιζω αυτο ειναι προβλημα στο digitizer. Ειχα αλλαξει και εγω μια φορα και εκανε 15 ημερες να ερθει απο το σερβις. Της επομενες φορες που μου χαλασε(εσπασε) το αλλαξα μονος μου απο ebay με 12-12 ευρω. +1! Ειναι ευκολο! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Η δεξια μερια του τηλ. μου παρεδωσε τα πνευμα,δεν ακουνε τις εντολες τα εικονιδια στην τελευταια σειρα της οθονης,δευτερα το στελνω για σερβις,αντε ξανα μανα 1 μηνα χωρις κινητο,,πριν 1 μηνα εστειλα ενα ΝOKIA Χ6 για σερβις και μιας και σταματησε το μοντελο μου εδωσαν σαν αντικατασταση ενα Ν8(μου το τσιμπησε η μικρη)μακαρι να μην το επισκευαζουν και να μου δωσουν κανα καινουργιο HONOR!!!!! Πριν 15 μέρες πήρα το δικό μου από το service αλλά εμένα ήταν η αριστερή πλευρά.Το digitizer παιδιά είναι εσωτερικά της συσκευής έτσι?Γιατί εμένα είχε κάτι χτιπηματάκια στις γωνίες μπροστά και μετά το service το κινητο γυαλίζει και είναι αψεγάδιαστο.Μήπως τσήμπισα νέο κομμάτι? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Πριν 15 μέρες πήρα το δικό μου από το service αλλά εμένα ήταν η αριστερή πλευρά.Το digitizer παιδιά είναι εσωτερικά της συσκευής έτσι?Γιατί εμένα είχε κάτι χτιπηματάκια στις γωνίες μπροστά και μετά το service το κινητο γυαλίζει και είναι αψεγάδιαστο.Μήπως τσήμπισα νέο κομμάτι? :p Τι πιο πιθανό είναι να σου άλλαξαν όλη τη μπροστά φάτσα, και στο δικό μου αυτό είχα δει όταν μου το επέστρεψαν από σέρβις. Όσοι θέλουν να πάρουν digitizer από το ebay να επιλέξουν σκέτο το ''τζάμακι'' δηλαδή να μην το πάρουν μαζί με τη μπροστά φάτσα γιατί δεν ταιριάζουν οι επαφές του ακουστικού με την πλακέτα. Αν θυμάμαι καλά έχω ανεβάσει φωτογραφίες στο νήμα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα ένα Χ5 Pro αλλά δυστυχώς φοράει Froyo και θέλω να του βάλω τουλάχιστον Gingerbread.Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω πουθενά τα αρχεία ούτε στην Huawei (κάπου διάβασα για Step 1, Step2 κλπ) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Το γυρισα σε μαμα κατασταση σημερα 2.3.5 για να το σειλω για σερβις και το τηλ. ειναι για τα μπαζα σε σχεση με την aurora παρα τα οποια bugs της aurora και την σxεδον μιση αυτονομια που εχει η aurora σe σχεση με την official! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα ένα Χ5 Pro αλλά δυστυχώς φοράει Froyo και θέλω να του βάλω τουλάχιστον Gingerbread.Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω πουθενά τα αρχεία ούτε στην Huawei (κάπου διάβασα για Step 1, Step2 κλπ) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; http://www.huaweidevice.com/cn/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3894&tb=0); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolt Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Καλησπέρα, Περιέπεσε στα χέρια μου ένα huawei ideos 8800 x5 (απλό). Έψαξα σε αυτό το thread αλλά δεν βρήκα αυτό που έψαχνα. Μάλλον ψάχνω λάθος. 3 απορίες για τους ποιο έμπειρους: 1) Πώς κάνω unlock τον bootloader αυτού του τηλεφώνου 2) Με τί το κάνω root 3) Τί kernel και ROM να του κάνω flash Ευχαριστώ εκ των προταίρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 1. H συσκευή δεν έχει κάποιον λειτουργικό bootloader(όπως στα HTC πχ), έχει όμως μια είδική κατάσταση(ροζ οθόνη) στην οποία αναφερόμαστε ως bootloader(μιας και είναι μέρος του) όπου εμφανίζονται στον υπολογιστή όταν είναι συνδεδεμένη, τα διαμερίσματα συστήματος. Σε windows μόνο το διαμέρισμα που περιέχει τα αρχεία συστήματος boot.img, recovery.img κλπ, ενώ σε Linux και κάποια άλλα όπως αυτό της recovery, το system κλπ. 2. Root ανάλογα με το ποιά επίσημη ρομ έχει η συσκευή. Αν έχει τη froyo με το z4root, αν έχει τη gingerbread με τα superOneClick Root ή Doomlord root, αν τώρα έχει την τελευταία επίσημη gingerbread B528 υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος μιας και οι άλλοι δε λειτουργούν(όλα αυτά, καθώς και πολλές πληροφορίες, οδηγοί, custom roms κλπ, υπάρχουν εδώ: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1120). 3. Αυτό είναι σχετικά υποκειμενικό, εξαρτάται τι ζητάς. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν 2 διαφορετικές κατηγορίες ρομ. Αυτές που έχουν ως βάση την επίσημη froyo και kernel 2.6.32, και αυτές που έχουν σα βάση την επίσημη gingerbread και kernel 2.6.35(εδώ και ο νεότερος 3.0.8). Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να περαστεί ρομ με 2.6.35 ή 3.0.8 ρομ σε συσκευή που έχει επίσημη froyo rom. Οι δύο επίσημες εκδόσεις froyo/gingerbread είναι ασύμβατες μεταξύ τους μιας και έχουν διαφορά στην διαμόρφωση των διαμερισμάτων αρχείων. Για froyo επίσημη πολύ γρήγορη και σταθερή custom rom είναι η oxygen του dzo. Για gingerbread επίσημη ειναι η Aurora ICS του dzo επίσης. Πάντως η oxygen είναι πιο γρήγορη και με καλύτερη διαχείριση της ενέργειας από την Aurora. H Αurora τώρα έχει ένα πλεονέκτημα που δεν έχουν οι προ ICS roms(επίσημες και μη), το ότι το ραδιόφωνο της συσκευής είναι πλήρως λειτουργικό. Επίσης στις μετά froyo roms, είναι καλύτερη η λειτουργία της κάμερας/βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachbamba Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Γεια σας παιδιά, έχω την συσκευή απο πέρυσι το καλοκαίρι με την τελευταία έκδοση της aurora πάνω, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι πριν ένα μήνα, όπου το κάτω μέρος της οθόνης σταμάτησε να αποκρίνεται. Η μόνη δυσκολία που αντιμετωπίζω είναι όταν γραφω, οπου θέλει να είμαι λίγο προσεκτικός, και όταν θέλω να βγάλω φωτογραφία ή βίντεο, όπου απλά πλεον δεν μπορώ! :p Διαβάζοντας το νήμα συμπέρανα οτι εφόσον το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα hardware, δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση της wind, παρόλο που είμαι σε aurora. Έχω δίκιο σε αυτό ή λέτε να περάσω κάποια επίσημη έκδοση της huawei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Γεια σας παιδιά, έχω την συσκευή απο πέρυσι το καλοκαίρι με την τελευταία έκδοση της aurora πάνω, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι πριν ένα μήνα, όπου το κάτω μέρος της οθόνης σταμάτησε να αποκρίνεται. Η μόνη δυσκολία που αντιμετωπίζω είναι όταν γραφω, οπου θέλει να είμαι λίγο προσεκτικός, και όταν θέλω να βγάλω φωτογραφία ή βίντεο, όπου απλά πλεον δεν μπορώ! :p Διαβάζοντας το νήμα συμπέρανα οτι εφόσον το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα hardware, δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση της wind, παρόλο που είμαι σε aurora. Έχω δίκιο σε αυτό ή λέτε να περάσω κάποια επίσημη έκδοση της huawei? Απ'όσο ξέρω η εγγύηση χάνεται αν έχεις περασμένη κάποια custom άσχετα με το αν είναι θέμα hardware ή όχι. Ορισμένες φορές μπορεί να μην το προσέξουν ούτε καν ότι έχεις custom πάνω αλλά καλύτερα πέρνα μια επίσημη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vader17 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλημερα σε ολους νεος στο φορουμ, ειμαι κατοχος του τηλεφωνου κοντα ενα χρονο και μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο σοβαρο θεμα με τη συσκευη. Ισα ισα, πιστευω οτι προκειται για ενα απο τα καλυτερα κινητα (αν οχι το καλυτερο ) που ειχα ποτε :happy: . Λογο απροσεξιας δικιας μου (δεν το εβαζα παντοτε στη θηκη του) μαζεψε λιγη σκονη σκονη στο πανω μερος της οθονης. Το πηγα λοιπον στη Wind για επιδιορθωση και το στειλανε στην αντιπροσωπεια, κανοντας μου μαλιστα και αναβαθμιση στο Android 4.0.3. :D Ενω το κινητο δουλευει πλεον πολυ καλυτερα απο πριν (νομιζω το original android της συσκευης ηταν το 2.2) παρατηρησα οτι τα 4 βασικα κουμπια στο κατω μερος (Home/Search/Menu/Back) πλεον δεν φωτιζουν κατα τη διαρκεια χρησης του τηλεφωνου, παρα μονο για 2-3 λεπτα αφου το ανοιξεις. Ναι μεν το προβλημα δεν φανταζει τοσο σοβαρο, ειναι σχετικα ενοχλητικο τη νυχτα ιδιαιτερα οταν δεν βρισκεσαι σε μερος με καλο φωτισμο. Διαβασα σε διαφορα φορουμς οτι το ιδιο issue εχουν και αλλοι κατοχοι διαφορων συσκευων (π.χ. HTC, Samsung Galaxy). και πως προκειται για ενα απο τα bugs του 4.0.3. Εχει κανεις παρομιο προβλημα με το Χ5 του? Και αν ναι, εχει βρει καποιο τροπο να το διορθωσει? Ευχαριστω εκ των προταιρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Τεταρτη μερα χωρις το Χ5 και με εχει πιασει στερητικο συνδρομο(εσταλει για σερβις λογο μη αποκρισης της οθονης)επιασα το HTC ONE S της νυφης μου και να σας πω οτι ειναι τηλεφωναρα αλλα κουτσα στραβα οτι κανει της νυφης κανει και το ταπεινο Χ5,ενταξει δεν λεω οτι το Χ5 συγκρινετε με το one s αλλα με την aurora( μακαρι να μην ειχε αυτα τα 2-3 προβληματακια)το Χ5 ηταν σουπερ κινητακη! Μηπως βγηκε τιποτα καλυτερο απο aurora ξερει κανεις παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλημερα σε ολους νεος στο φορουμ, ειμαι κατοχος του τηλεφωνου κοντα ενα χρονο και μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο σοβαρο θεμα με τη συσκευη. Ισα ισα, πιστευω οτι προκειται για ενα απο τα καλυτερα κινητα (αν οχι το καλυτερο ) που ειχα ποτε :happy: . Λογο απροσεξιας δικιας μου (δεν το εβαζα παντοτε στη θηκη του) μαζεψε λιγη σκονη σκονη στο πανω μερος της οθονης. Το πηγα λοιπον στη Wind για επιδιορθωση και το στειλανε στην αντιπροσωπεια, κανοντας μου μαλιστα και αναβαθμιση στο Android 4.0.3. :D Ενω το κινητο δουλευει πλεον πολυ καλυτερα απο πριν (νομιζω το original android της συσκευης ηταν το 2.2) παρατηρησα οτι τα 4 βασικα κουμπια στο κατω μερος (Home/Search/Menu/Back) πλεον δεν φωτιζουν κατα τη διαρκεια χρησης του τηλεφωνου, παρα μονο για 2-3 λεπτα αφου το ανοιξεις. Ναι μεν το προβλημα δεν φανταζει τοσο σοβαρο, ειναι σχετικα ενοχλητικο τη νυχτα ιδιαιτερα οταν δεν βρισκεσαι σε μερος με καλο φωτισμο. Διαβασα σε διαφορα φορουμς οτι το ιδιο issue εχουν και αλλοι κατοχοι διαφορων συσκευων (π.χ. HTC, Samsung Galaxy). και πως προκειται για ενα απο τα bugs του 4.0.3. Εχει κανεις παρομιο προβλημα με το Χ5 του? Και αν ναι, εχει βρει καποιο τροπο να το διορθωσει? Ευχαριστω εκ των προταιρων Για να λες ότι σου βάλανε την 4.0.3 επίσημη, προφανώς έχεις το pro και όχι το απλό μοντέλο. Οπότε κάνε την ερώτησή σου στο κατάλληλο θέμα, και ίσως κάποιος έχει να σου προτείνει κάποια λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλημερα σε ολους νεος στο φορουμ, ειμαι κατοχος του τηλεφωνου κοντα ενα χρονο και μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο σοβαρο θεμα με τη συσκευη. Ισα ισα, πιστευω οτι προκειται για ενα απο τα καλυτερα κινητα (αν οχι το καλυτερο ) που ειχα ποτε :happy: . Λογο απροσεξιας δικιας μου (δεν το εβαζα παντοτε στη θηκη του) μαζεψε λιγη σκονη σκονη στο πανω μερος της οθονης. Το πηγα λοιπον στη Wind για επιδιορθωση και το στειλανε στην αντιπροσωπεια, κανοντας μου μαλιστα και αναβαθμιση στο Android 4.0.3. :D Ενω το κινητο δουλευει πλεον πολυ καλυτερα απο πριν (νομιζω το original android της συσκευης ηταν το 2.2) παρατηρησα οτι τα 4 βασικα κουμπια στο κατω μερος (Home/Search/Menu/Back) πλεον δεν φωτιζουν κατα τη διαρκεια χρησης του τηλεφωνου, παρα μονο για 2-3 λεπτα αφου το ανοιξεις. Ναι μεν το προβλημα δεν φανταζει τοσο σοβαρο, ειναι σχετικα ενοχλητικο τη νυχτα ιδιαιτερα οταν δεν βρισκεσαι σε μερος με καλο φωτισμο. Διαβασα σε διαφορα φορουμς οτι το ιδιο issue εχουν και αλλοι κατοχοι διαφορων συσκευων (π.χ. HTC, Samsung Galaxy). και πως προκειται για ενα απο τα bugs του 4.0.3. Εχει κανεις παρομιο προβλημα με το Χ5 του? Και αν ναι, εχει βρει καποιο τροπο να το διορθωσει? Ευχαριστω εκ των προταιρων Το ίδιο θέμα απ'όσο ξέρω υπαρχει και στην Aurora του dzo που είναι και αυτή ICS. Η λύση αν θυμάμαι ήταν να βάλεις την φωτεινότητα στο αυτόματο και έτσι τα πλήκτρα ξαναφωτίζονταν. Μετά μπορείς να ξαναρυθμίσεις την φωτεινότητα όσο την θες και τα πλήκτρα θα δουλέυουν κανονικά μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ποια 2-3 προβληματάκια? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolt Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Μάγκες έχω ένα πρόβλημα. Δεν κάνει connect στο Google Play Store. Ενώνεται Normal από browser και λοιπά applications που θέλουν internet αλλά στο google store μου βγάζει error " No connection , Retry ". Το μόνο που έκανα είναι clear to cache του browser γιατί το Adfree δεν δούλευε και λέω ίσως φτιάξει... Τί παίζει ? Το τηλέφωνο είναι το x5 u8800 (απλό), μόνο root στο επίσημο gingerbread, χωρίς custom kerner ή Rom. Πρίν δούλευε κανονικότατα το store -,- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Μάγκες έχω ένα πρόβλημα. Δεν κάνει connect στο Google Play Store. Ενώνεται Normal από browser και λοιπά applications που θέλουν internet αλλά στο google store μου βγάζει error " No connection , Retry ". Το μόνο που έκανα είναι clear to cache του browser γιατί το Adfree δεν δούλευε και λέω ίσως φτιάξει... Τί παίζει ? Το τηλέφωνο είναι το x5 u8800 (απλό), μόνο root στο επίσημο gingerbread, χωρίς custom kerner ή Rom. Πρίν δούλευε κανονικότατα το store -,- πάνε από τις εφαρμογές στο Google Play,διέγραψε τα δεδομένα και ξαναπροσπάθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Φιλε μου Greddyrx7 τα προβληματακια της ayrora ειναι κατι ρεμπουτακια,οτι κολουσε και δεν δουλευαν τα volume κουμπια και ηθελε επανεκινηση για να δουλεψουν ξανα ,η κατα πολυ χαμηλοτερη ποιοτητα ληψης βιντεο και το κυριοτερο η αρκετα μικροτερη διαρκεια της μπαταριας ! Πηρα χθες τηλ. την arvato για να δω σε τι σταδιο βρισκετε η επισκευη της συσκευης και μου ειπαν οτι δεν την εχουν παραλαβει ακομη,πηρα στην wind και μου ειπαν οτι κατοπιν συνενοησης με την huawei ελλαδας να μην το στειλουν στην arvato αλλα κατευθειαν στο εξωτερικο(πολυ κουφο μου φανηκε,η οθονη-digitizer στην δεξια πλευρα δεν ανταποκρινονταν)αφου εφυγε εξω εχω βασιμες πιθανοτητες για αντικατασταση με το pro μιας και του απλου σταματησε η κυκλοφορια,στα nokia παντος 4 φορες που εφυγε τηλ. μου στο εξωτερικο τις 3 μου εστειλαν καινουργιο και την μια μαλιστα μου αντικατεστησαν την μπαχατελα Χ6 με Ν8! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Φιλε μου Greddyrx7 τα προβληματακια της ayrora ειναι κατι ρεμπουτακια,οτι κολουσε και δεν δουλευαν τα volume κουμπια και ηθελε επανεκινηση για να δουλεψουν ξανα ,η κατα πολυ χαμηλοτερη ποιοτητα ληψης βιντεο και το κυριοτερο η αρκετα μικροτερη διαρκεια της μπαταριας ! Πηρα χθες τηλ. την arvato για να δω σε τι σταδιο βρισκετε η επισκευη της συσκευης και μου ειπαν οτι δεν την εχουν παραλαβει ακομη,πηρα στην wind και μου ειπαν οτι κατοπιν συνενοησης με την huawei ελλαδας να μην το στειλουν στην arvato αλλα κατευθειαν στο εξωτερικο(πολυ κουφο μου φανηκε,η οθονη-digitizer στην δεξια πλευρα δεν ανταποκρινονταν)αφου εφυγε εξω εχω βασιμες πιθανοτητες για αντικατασταση με το pro μιας και του απλου σταματησε η κυκλοφορια,στα nokia παντος 4 φορες που εφυγε τηλ. μου στο εξωτερικο τις 3 μου εστειλαν καινουργιο και την μια μαλιστα μου αντικατεστησαν την μπαχατελα Χ6 με Ν8! δυστηχώς μην έχεις τέτοιες πιθανότητες.στο λέει παθών αυτό πριν από 1 μήνα.απλά σου αλλάζουν το digitizer :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Ενταξει δεν τρεφω ελπιδες λεω μπας και,αλλα γιατι να το στειλουν εξωτερικο για μια αλλαγη digitaizer αυτο αναρωτιεμε? Και το δικο σου εξω το εστειλαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Ενταξει δεν τρεφω ελπιδες λεω μπας και,αλλα γιατι να το στειλουν εξωτερικο για μια αλλαγη digitaizer αυτο αναρωτιεμε? Και το δικο σου εξω το εστειλαν? Αυτό δεν το ξέρω να σου πω.Πάντως την 3η εβδομάδα μου έστειλαν μνμ ότι είναι έτοιμο το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts