kommatias_3 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) καλησπερα και απο μενα!! θελω να ανοιξω το κινητο την οθονη βασικα γιατι ειναι γεμαρη σκονη και μετα βιας βλεπω αλλα δεν βρισκω τις σελιδες που εχουν γραψει παλαιοτερα παιδια για το πως γινετε!αν το εχει κανεις προχειρο ασ μου στειλει! εψαξα και μεσω αναζητησης αλλα δεν βγαζω ακρη! ευχαριστω εκ των προτερων!!! τελικα το βρηκα εδω :http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=CgtaBxR-6mk Edited August 28, 2012 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Παιδιά έχετε και εσείς θέμα με την RAM με την ICS; Με το παραμικρό μπουκώνει η RAM και ενώ είμαι στο Internet κλείνει o Browser μόνος του ή σταματάει η μουσική αν παίζει ο Power AMP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Πήρε σήμερα ένα φιλαράκι μου το κινητό (μεταχειρισμένο). Έχει ακόμη την έκδοση 2.2.1 και στις ενημερώσεις συστήματος λέει ότι αυτή είναι η πιο πρόσφατη ενημέρωση. Στο site της huawei έχει την 526, ενώ στο xda βρίσκω την 528. Ποια προτείνετε να περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Δεν υπάρχει, θέλει service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εδώ και κάτι μέρες το ξυπνητήρι δεν χτυπά πάντα το πρωί. Όταν το ανοίξω τότε χτυπάει. Έχω εγκαταστήσει τελευταιά το AVER viewer για παρακολούθηση καμερών. Το έχει εγκαταστήσει κάποιος άλλος και μήπως του έχει δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα; (παλιότερα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Εδώ και κάτι μέρες το ξυπνητήρι δεν χτυπά πάντα το πρωί. Όταν το ανοίξω τότε χτυπάει. Έχω εγκαταστήσει τελευταιά το AVER viewer για παρακολούθηση καμερών. Το έχει εγκαταστήσει κάποιος άλλος και μήπως του έχει δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα; (παλιότερα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα). Ευχαριστώ. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριού κ τσέκαρε να είναι μαρκαρισμένο το "ξυπνητήρι σε αθόρυβη λειτουργία" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριού κ τσέκαρε να είναι μαρκαρισμένο το "ξυπνητήρι σε αθόρυβη λειτουργία" Ήδη είναι μαρκαρισμένο:( Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που ανα κάποια διαστήματα να ενεργοποιεί το τηλέφωνο ώστε να έχω ελπίδα να χτυπήσει; (και σήμερα δεν χτύπησε το ξυπνητήρι) Του έκανα και μια επανεκίνηση μπας και στρώσει. Edited September 6, 2012 by dimkir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellarpap Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Αν δεν κανω λαθος, υπαρχει bug στο android. αν ειναι απενεργοποιημενη η συσκευη, το ξυπνητηρι δεν λειτουργει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Αν δεν κανω λαθος, υπαρχει bug στο android. αν ειναι απενεργοποιημενη η συσκευη, το ξυπνητηρι δεν λειτουργει! Αυτό είναι δεδομένο νομίζω. Εγώ αναφέρομαι σε sleep mode. Όχι κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeluska Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 καλησπερα εδω και λιγες μερες το κινητο μου τα παιξε . εχω ενα HUAWEI IDEOS X5 και ξαφνικα οταν παταω στην οθονη κατω δεξια πατιεται το κατω μεση . για να καταλαβεται τι εννοω , αν πατησω το "9" πατιεται το "8" . σαν να εχει απορυθμηστει το calibration στην οθονη ... μηπως ξερετε τι μπορω να κανω? εχω κανει ηδη factory reset μηπως φτιαξει και ψαχνω να βρω το screen calibration κια δε ντο βρισκω . λογικα σψρεεν ψαλιβρατιον 8α ειναι γιατι αμα ειχε χαλασει δεν θα πατιοτανε καθολου . ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Θα κανω και'γω την ιδια ερωτηση που ειχε κανει καποιος πιο πριν και δεν απαντηθηκε,υπαρχει ανταπτορας για να κάνει to X5 dual sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 αυτό δεν υπάρχει για κανένα κινητό, απ' όσο ξέρω. @aggeluska κάποια παιδιά που είχαν το ίδιο πρόβλημα, μερικές σελίδες πίσω, το πήγαν για σέρβις ή άλλαξαν ανταλλακτικά μόνοι τους. Ανάλογα με το πόσο πιάνουν τα χέρια σου, κάνε μιά αναζήτηση στο θέμα και θα δεις. Αν έχεις εγγύηση πάντως, καλύτερα να το πας στην Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Παιδιά μια βοήθεια, έχω ένα Huawei G300 και προσπαθώ να του περάσω την ICS, βάζω κανονικά το νέο firmware μέσα στην SD card και ξεκινάω την εγκατάσταση όμως με τα από λίγο μου βγάζει install falure...μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ:confused::worry: Το γράφω εδώ γιατί το θέμα του G300 δεν έχει και πολύ κίνηση:p Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Θα κανω και'γω την ιδια ερωτηση που ειχε κανει καποιος πιο πριν και δεν απαντηθηκε,υπαρχει ανταπτορας για να κάνει to X5 dual sim? http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=dual+sim+adapter δεν εχω δοκιμασει dual sim ανταπτορα αλλα το ειχα ψαξει ποιο παλια. Αν θυμαμαι καλα δεν μπορουν να ειναι και οι δυο καρτες ταυτοχρονα στο δικτυο Υπαρχουν και οι ποιο ακριβες που βαζεις δυο micro sim στο ανταπτορακι http://www.simore.ch/de/index.php?gclid=CMO1scCjqbICFUe-zAodWzgAFA http://www.simore.ch/de/doppel_sim/dual_sim_karte_umts_infinite_ip.php Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 αν δεν είναι και οι δύο sim στο δίκτυο, τι κερδίζεις; απλά το ότι δεν ανοίγεις καπάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantso13_ Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Υπαρχει καμμια εφαρμογη για να κραταει περισότερο η μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Υπαρχει καμμια εφαρμογη για να κραταει περισότερο η μπαταρια; Καλύτερα έχε την φωτεινότητα στο αυτόματο και κλείνε 3g όταν δεν το χρησιμοποιείς. Τέτοιου είδους εφαρμογές μόνο δουλειά δεν κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Επειδή πήγα το κινητό σήμερα για service στην wind για το γνωστό πρόβλημα που βγάζουν με το touch στην αριστερη μεριά της οθόνης είπα στην υπάλληλο οτί το κινητό έχει πιάσει σκόνη εσωτερικά στην οθόνη για να το καθαρίσουν.Τότε ένας υπάλληλος από δίπλα μου εξήγησε ότι πλέον δεν αναλαμβάνουν τον καθαρισμό εσωτερικά της οθόνης,μόνο το touch δέχονται σαν βλάβη.Κάποιος που έχει πάει το κινητό για καθαρισμό έχει ακούσει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exaraki Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Παιδια καλησπέρα. Αγόρασα χθες το Huawei Juni και έχω ήση ένα πρόβλημα. Οι περισσότερες επαφές μου είναι στα ελληνικά. Όταν πηγαίνω στις επαφές και κάνω αναζήτηση αμέσως γυρίζει η γλώσσα στα αγγλικά. Δοκίμασα να πατήσω τα alt, shift, space αλλά τίποτε. Ξέρετε πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλήμα? Η μέθοδος εισαγωγής είναι Huawei IME. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Βγάλανε κανένα σταθερό update (2.3 και άνω) ή ακόμα είναι σε beta; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Ότι update βγάλανε, βγάλανε για το Χ5, δεν έχει άλλα. Τέλος η υποστήριξη. Όχι ότι ήταν και σπουδαία, μιας και ούτε τη 2.3 σταθερή κατάφεραν να βγάλουν. Άσε που πιστεύω ότι οι τελευταίες εκδόσεις μάλλον κυρίως βγήκαν για να κλειδώσουν τη ροζ οθόνη και να δυσκολέψουν(λέμε τώρα) το ρουτάρισμα της συσκευής(Β528). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Ότι update βγάλανε, βγάλανε για το Χ5, δεν έχει άλλα. Τέλος η υποστήριξη. Όχι ότι ήταν και σπουδαία, μιας και ούτε τη 2.3 σταθερή κατάφεραν να βγάλουν. Άσε που πιστεύω ότι οι τελευταίες εκδόσεις μάλλον κυρίως βγήκαν για να κλειδώσουν τη ροζ οθόνη και να δυσκολέψουν(λέμε τώρα) το ρουτάρισμα της συσκευής(Β528). Από εδώ και πέρα μόνο κινητά των γνωστών εταιριών θα αγοράζω! Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Ναι, επειδή οι γνωστές εταιρείες έχουν άψογη υποστήριξη και συνεχή updates. Τα ίδια ισχύουν παντού δυστυχώς, ειδικά για τα μικρομεσαία μοντέλα. Οι προηγούμενες htc συσκευές που είχα πχ, ούτε μια αναβάθμιση δεν είδαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Το αντίστοιχο (€ και δυνατότητες) Sony Neo V έβγαλε μέχρι και ICS 4.0!!! Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Το αντίστοιχο (€ και δυνατότητες) Sony Neo V έβγαλε μέχρι και ICS 4.0!!! Το αντίστοιχο του Neo V είναι το 8800 προ όχι το απλό,το οποίο πήρε ICS αλλά δεν ξέρω σε πιο από τα δύο είναι χειρότερη η ICS :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts