georgekap1 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 και επαναφέρει το ΙΜΕΙ; Κάτι γραφότανε για WiFi - φτιάχθηκε και αυτό; Αν δεν εχεις κανει backup το Imei σου με τον τροπο που δινεται εδω στο myphone,oxi...δεν μπορει νομιζω η καινουρια εκδοση απο μονη της να στο επαναφερει...:!: Υποτιθεται πως η καινουρια εκδοση διωρθωνει τις χαμενες κλησεις, και το προβλημα των mms.... Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αν δεν κάνω λάθος την προηγούμενη (522) δεν την έλεγαν Beta. this version mostly changed the below: a) Missing call issue . b) MMS add attachment issue. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 πως απενεργοποιουμε τελειως το τ9 στο go keyboard; το βρηκα! go to settings -> keyboard and languages -> android keyboard settings -> and disable auto-complet (disable quick fixes and show suggestions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αυτο το πληκτρολογιο εννοεις? Και εγω αυτο χρησιμοποιω, αλλα αυτο το ρημαδι το t9 επειδη δεν με βολετει δε μπορω να το απενεργοποιησω. Ναι αλλά δεν το έχω στην συγεκριμένη μορφη..Εχω γράμματα πληκτρολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 για όσους έχουν ήδη την παλιότερη 2.3.5 πως αναβαθμίζουμε στην σημερινή;; με τον ίδιο τρόπο όπως κάναμε από την 2.2 σε 2.3.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 για όσους έχουν ήδη την παλιότερη 2.3.5 πως αναβαθμίζουμε στην σημερινή;; με τον ίδιο τρόπο όπως κάναμε από την 2.2 σε 2.3.5; ναι δεν αλλαζει κατι νομιζω στην διαδικασια! για να μην ξανα ποσταρω και εδω τα ιδια, οριστε μετα απο δοκιμη μερικων ωρων, με την beta 2.3.5 μερικα συμπερασματα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3993738#post3993738 Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αν δεν κάνω λάθος την προηγούμενη (522) δεν την έλεγαν Beta. this version mostly changed the below: a) Missing call issue . b) MMS add attachment issue. Σκοτώθηκαν. Όπως είπα λοιπόν, την Κυριακή θα βάλω και εγώ την 4άρα του DZO. Θα σας πω εντυπώσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Στο thread του modding ενας συμφορουμίτης αναφέρει διάφορες άλλες βελτιώσεις που είδε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους. Λοιπόοοον... 'Εβαλα την ics, όπως είχα πει. Πολλές διαφορές, το ψάχνω τώρα... Μια πρώτη εικόνα. Τα πάντα πάνε πολύ αργά, με σπασίματα. Η φωτογραφική δουλεύει μεν, αλλά τη χάνει συνεχώς. Παρακαλώ περιμένεται και έτσι. Το βίντεο δουλεύει. Για την ποιότητά τους, δεν μπορώ να σας πω ακόμα.... Έχω οθόνη Atmel, έκανα wipe τα πάντα πριν τη βάλω. Τώρα, ενώ την έχω ήδη βάλει, έκανα ακόμα ένα wipe τα πάντα και θα επανέλθω αργότερα με εντυπώσεις... Αααα, ο τηλεφ κατάλογος, υποστηρίζει τα Ελληνικά πρώτα γράμματα... Και συνδέεται στο wifi αστραπιαία... Edit1. Μετά το δέυτερο wipe των πάντων, μοιάζει να πάει λίγο καλύτερα. Όχι άξογα, αλλά αισθητά καλύτερα. Πλέον, διαβάζει τις εικόνες μου πολύ φρήγορα (είχα πρόβλημα με την official προυγούμενη rom). H φωτογραφική μου πετάει συχνά μνμ "δυστυχώς η φωτ έχει σταματήσει" και με πετάει στην αρχική... Γενικά πάντως, προς το παρόν θα τη κρατήσω. Edited February 19, 2012 by TziMmys79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsmvii Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Παιδια καποιος που εχει δοκιμασει την ics του dzo??? Εγω την εχω 3-4 μερες και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..... Δουλευει και το fm radio σχεδον χωρις κολληματα.... απλα η μπαταρια ειχε λιγο θεμα με wipe battery stats εστρωσε καπως..... η γνωμη σας???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Από χθες το βράδυ στις 21!00 μέχρι σήμερα το πρωί στις 06)), εννοείτε χωρίς να το πειράζω, από 100% έπεσε στα 58%. Την μπαταρία την καταπίνει.... To gps μου δε δουλεύει, αλλά δε συμβένει σε όλους (με την ics εννοώ). Edit. Η μπαταρία δεν εξαντλείτε τόσο γρήγορα. Εϊχα ανοιχτό το wifi και για αυτό συνέβη αυτό. Edited February 21, 2012 by TziMmys79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Ρε παιδια drivers για windows 7 για wifi tethering εχει βαλει κανενας??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits20 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 για οσους θυμουνται το προβλημα με το φορτιστη απλα να αναφερω οτι τελικα ειναι θεμα κ μπαταριας και μαλλον και φορτιστη (ο φορτιστης μαλλον "χαλασε" λιγο την μπαταρια)... τελος παντων να πω πως με αφορμη την κατασταση αυτη και μιας και το κινητο το χρησιμοποιω σαν βασικο και απολυτα αναγκαιο πηρα την αποφαση να κανω την πρωτη αγορα μου απο ebay (ναι το ξερω αργησα! :p ) και ετσι ξεκινησα να ψαχνω για μπαταριες μιας και Ελλαδα δεν βρηκα κατι και οπου βρηκα ελεγε για παραγγελια.... 1)οποτε μετα απο καμποσο ψαξιμο κατεληξα σε μερικους πωλητες μιας και ουσιαστικα υπηρχαν 5-6 ειδη διαφορετικα που πωλουνται απο αρκετους ομως αγοραστες... 2)τελικα παρατηρησα οτι μια μπαταρια δεν πουλαγαν κυριως και αν υπηρχε κανενας δεν συνεφερε να αγορασεις μονο 1 μιας και με 5 ευρω παραπανω επαιρνες 2 μπαταριες και φορτιστη... 3)ετσι κατεληξα σε ενα πακετο το οποιο περιλαμβανει 2 μπαταριες και ενα φορτιστη (μιας και οπως ειπαμε ο δικος μου ταπαιξε) ο οποιος εκτος απο εξοδο usb που εχει μπορεις να βαζεις την μπαταρια μονη της να φορτιζει πραγμα αρκετα χρησιμο.... 4)ετσι εκανα την παραγγελια μου μια χαρα και επειτα περιμενα να φτασει το πακετακι μου! 5)στις 15 ημερολογιακες ημερες εφτασε το πακετακι απο hong kong αμπαλαρισμενο μια χαρουλα και το ανοιξα και λειτουργουσε μια χαρα και αυτο που μου αρεσε περα απο οτι ολα εγιναν σωστα και γρηγορα ηταν οτι οντως οι μπαταριες ηταν αυθεντικες και ιδιες οπως η "μαμα" που εχει το κινητο μας... Αποτελεσμα: με λιγα λογια να πω οτι με 12 ευρω μεσα σε 15 μερες εχω 2 ολοκαινουργιες μπαταριες και φορτιστη που λειτουργει μια χαρα αφου τον δοκιμασα αμεσως φυσικα!! η λειτουργια ειναι απλη μιας και οσο φορτιζει αναβει ενα ροζ-μωβ χρωμα και μολις εχει φορτισει πληρως γινεται μπλε... στη λειτουργια που βαζεις με usb να φορτισει το κινητο το χρωμα ειναι μπλε απο την αρχη και λογικα το καταλαβαινεις απο το κινητο που παρασινιζει το λαμπακι του (το δοκιμασα οταν ηταν στο 78% η μπαταρια πιο πολυ για να δω αν οντως λειτουργει και με usb)... αυτα προς ενημερωση οσων θελουν ή σκεφτονται την αγορα κατι αντιστοιχου και επειδη δε ξερω αν ειναι διαφημιση δεν δημοσιευω τον πωλητη αλλα αν θελει καποιος σε pm ευχαριστως (ή αν με ενημερωσει καποιος οτι ειναι οκ με τους κανονες δινω και link κατευθειαν). καλη συνεχεια!!! ps: το χαρτακι στην μπαταρια φυσικα το εχω βαλει εγω μιας και πλεον θελω να τις ξεχωριζω αφου εχω 3 μπαταριες! :) Φιλε σε παρακαλω στειλε μου το λινκ με τις μπαταριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 ποιο πάνω μίλησε κάποιος για fm radio me ics ισχύει κάτι τέτοιο κ αν ναι παίζει κ σε άλλες ρομ Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Την ίδια απορία έχω και εγώ. Η ICS έχει fm app; Ποιά είναι; Η μόνη που ξέρω να δουλεύει με το tavarua που έχει το Χ5 είναι το spirit αλλά και αυτό έχει διάφορα προβλήματα και δεν δουλεύει σε όλες τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Όχι, δεν έχει. Προφανώς εννοούν ότι δουλεύει το spirit, γιατί το συγκεκρημένο, δε δούλευε με όλες τις roms. Ένα bug σοβαρό όμως, δε δουλεύει το gps και γενικά κανένας αισθητήρας. Επειδή δεν το παθαίνουν όλοι, φαντάζομαι πψς έχει να κάνει με τα επιμέρους κομμάτια του κάθε κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsmvii Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Ναι φιλε μου για το spirit λεω.... Με official 2.3.5 δεν μ επαιζε εκανε reboot..... Οσο αφορα το gps εμενα δουλευει μια χαρα.... το μονα θεματα η μπαταρια π κραταει μια μερα με μετρια χρηση και οτι δεν μου επαναφερει το backup που πηρα με titanium........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Για αυτό λέω ρε ****το, αυτήν η huawei, τα έκανε όλα της τα τηλέφωνα διαφορετικά. Τι να πω? Εμένα το titanium το επανέφερε κανονικά. Όσο για την μπαταρία, όντως, problem.. Ααα, edit. Για να σου δουλέψει το titanium, πρέπει να έχει ενεργοποιηημένα τα: επέτρεψε άγνωστες εφαρμογές και το usb debuging. Edited February 20, 2012 by TziMmys79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 επειδη δεν ειμαι σιγουρος οτι σας πιανω το spirit ειναι εφαρμογη μεσω της οποιας επαιζε το ραδιο της συσκευης μας; Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesopos Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) ναι κι εγώ το λινκ θέλω φιλε μου! ευχαριστώ! Παιδιά έχω πρόβλημα και λογικά εσείς κάπως μπορείτε να με βοηθήσετε... από όταν πέρασα την αναβάθμιση απο την κατασκευάστρια εταιρία το κινητό ενώ τις πρώτες δυο μέρες πήγαινε σφαίρα μετά άρχισε να τρώει απίστετυτα σκαλώματα...και μπορεί στην μια μέρα μέσα να κάνει 4-5 restart...τι να κάνω?? Φιλε σε παρακαλω στειλε μου το λινκ με τις μπαταριες θέλω κι εγω το λινκ...ευχαριστώ -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 21, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Παιδιά έχω πρόβλημα και λογικά εσείς κάπως μπορείτε να με βοηθήσετε... από όταν πέρασα την αναβάθμιση απο την κατασκευάστρια εταιρία το κινητό ενώ τις πρώτες δυο μέρες πήγαινε σφαίρα μετά άρχισε να τρώει απίστετυτα σκαλώματα...και μπορεί στην μια μέρα μέσα να κάνει 4-5 restart...τι να κάνω?? Ίσως φταίει κάποιο πρόγραμμα που πέρασες ή το wifi που πιθανόν να αφήνεις ανοιχτό και όταν σβήνει η οθόνη σε συνδιασμό με bt ανοιχτό όπως παλιότερα έχει αναφερθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsmvii Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ναι ειναι εφαρμογη κ μπορεις να δεις το θεμα εδω..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1151928 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsmvii Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Για αυτό λέω ρε ****το, αυτήν η huawei, τα έκανε όλα της τα τηλέφωνα διαφορετικά. Τι να πω? Εμένα το titanium το επανέφερε κανονικά. Όσο για την μπαταρία, όντως, problem.. Ααα, edit. Για να σου δουλέψει το titanium, πρέπει να έχει ενεργοποιηημένα τα: επέτρεψε άγνωστες εφαρμογές και το usb debuging. Εννοειται οτι τα εχω ενεργοποιημενα.... θα γυρισω πισω σε official με restore και θα ξανακανω backup με titanium ενα ενα μηπως και λυθει το προβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesopos Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ίσως φταίει κάποιο πρόγραμμα που πέρασες ή το wifi που πιθανόν να αφήνεις ανοιχτό και όταν σβήνει η οθόνη σε συνδιασμό με bt ανοιχτό όπως παλιότερα έχει αναφερθεί... Μα το θέμα είναι πως δεν έχω προσθέσει ούτε μια παραπάνω εφαρμογή από όσες είχα πριν...και το bluetooth μου πάντα κλειστό είναι... οκ, το wi-fi είναι πάντα ανοικτό αλλά δεν νομίζω αυτό να δημιουργεί πρόβλημα...υπάρχει τέτοια περίπτωση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Μα το θέμα είναι πως δεν έχω προσθέσει ούτε μια παραπάνω εφαρμογή από όσες είχα πριν...και το bluetooth μου πάντα κλειστό είναι... οκ, το wi-fi είναι πάντα ανοικτό αλλά δεν νομίζω αυτό να δημιουργεί πρόβλημα...υπάρχει τέτοια περίπτωση?? ναι σιγουρα μιας και το παρατηρησα και εγω παροτι στην αρχη δεν ειχα κανενα προβλημα και μετα απο καποιες μερες αρχισε να μου το κανει και εμενα αυτο με τα reboot λογω του οτι αφηνα το wifi καποιες φορες ανοιχτο... και το τσεκαρα κιολας γιατι ειχα βαλει το viber και νομιζα οτι αυτο μου δημιουργουσε προβλημα (απο τοτε που το εβαλα ξεκινησε το ολο θεμα) και μετα παροτι το εβγαλα συνεχιζε να το παθαινει... δεν ξερω αν επηρεαστηκε τιποτα με την εγκατασταση μιας και μεχρι τοτε ποτε δε μου το ειχε κανει παροτι το αφηνα αλλα παρολα αυτα το θεμα ειναι οτι παρεμεινε και μετα οποτε δε ξερω τι ευθυνεται πραγματικα αλλα το θεμα ειναι οτι αν κλεινεις το wifi δε προκειται να κανει κανενα reboot... φυσικα να πω πως ειναι "ψιλοτυχαιο" διοτι εχει τυχει να το ξεχασω ανοιχτο καμποσες φορες και δεν εχει φαει reboot απλα το προσεχω περισσοτερο πλεον να μην το ξεχναω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts