kurtz Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Παιδιά δοκίμασε κανένας skype, μετά από λίγο δεν με ακούνε και θέλει επανεκκίνηση για να με ακούσουν. Τα έχω εργοστασιακά όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Πέρασα στο κινητο το flashlight+led και οταν αναβω τον φακο κανει εναν περιεργο ηχο...ενω πριν το περασμα της costum rom η εφαρμογη που ειχε το κινητο για να αναβεις το Led για να το χρησιμοποιεις σαν φακο δεν εκανε αυτον τον περιεργο ηχο...Εσας το κανει αυτο???? Απο τα πρώτα apps που έβαλα ήταν και δεν έκανε ποτέ ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπερα παιδες. Θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια. Εχω φτιαξει μια εξτρα λιστα αναπαραγωγης στο τηλεφωνο αλλα δε μπορω να προσθεσω και καποια αλλα τραγουδια που θελω μεσα, ξερει κανεις πως μπορω να προσθεσω κ αλλα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemsalok Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπερα σε ολους . Εχω την συσκευή αυτή κοντα στον 1 μηνα. Το πρόβλημα που έχω είναι με το internet. Έχω vodafone σύνδεση με 100mb το μηνά.Μου ήταν υπέρ αρκετό μεχρι πριν αποκτήσω το Huawei U8800 IDEOS X5 :!: Παρατήρησα οτι καθημερινά μειωνόταν απο 2mb έως 10 mb καθημερινά τα Mb μου. Απενεργοποιησα λοιπόν από τις Ρυθμισεις: Ασύρματο κ δίκτυα-> δίκτυα κινητής τηλ/νιας το Ενεργοποίηση δεδομένων.Παρολαυτα συνεχίζει να μου τρώει MB ενώ δεν μπαίνω στο internet ( εφοσον απενεργοποιησα την παραπάνω επιλογή τσέκαρα οτι όντως δεν μπορεί να συνδεθεί) Μίλησα με την vodafone κ μου ειπε οτι θεμα κινητου και οτι εφοσον η ενδειξη "Η" πανω δεξια ειναι με "τικ" σημαινει οτι οντως συνδεδεμένη σε 3g-plus και οτι δεν γινεται αυτο να συμβαίνει με την παραπάνω επιλογή απενεργοποιημένη :angry: Πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή APNdroid αλλά επειδή δεν θέλω να την αγοράσω την βρήκα δωρεάν (όχι από το android market) αλλά δεν έχω ιδέα πως να την εγκαταστήσω γιατί δεν βλέπει την sd κάρτα μου το pc μου. Το εχει αντιμετωπίσει καποιος άλλος αυτό?Με την εφαρμογή APNdroid λυνετε το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Εγώ έχω το widget APN OnOff το οποίο είναι δωρεάν και είμαι ok. Επίσης έχω και το 3G Watchdog για να ελέγχω τον όγκο των data. Βάλτα και θα ησυχάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemsalok Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Εγώ έχω το widget APN OnOff το οποίο είναι δωρεάν και είμαι ok. Επίσης έχω και το 3G Watchdog για να ελέγχω τον όγκο των data. Βάλτα και θα ησυχάσεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου dinosang!Θα τα κατεβάσω σήμερα , αλλά ήδη είμαι με 1mb μόνο υπόλοιπο μέχρι και τις 31/12 .. θα το δω στο λογαριασμό της vodafone τι θα έχει χρεώσει τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλησπέρα! Εχω καποιο προβλημα με την αποθηκευση και ενημερωση εφαρμογων που αποθηκευονται στην microSD.. Αν δεν τις μεταφερω στη μνημη του τηλεφωνου δεν μπορω να τις ενημερωσω, ενω αρκετες καινουριες εφαρμογες δεν κατεβαινουν καν απο το μαρκετ, καθως δεν ειναι δυνατο να αποθηκευτουν στην sd.. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?? Εχω μια microSDHC 4gb class 4. Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλησπερα παιδια... χρησιμοποει κανενας το lgcamera? Τραβαω κανονικα βιντεο αλλα μολις παω να το δω στον υπολογιστη, το μοναδικο προγραμμα που το αναγνωριζει ειναι το vlc αλλα το παιζει χωρις ηχο. Μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση στο Lgcamera για το φορματ ηχου? Μηπως πρεπει να κατεβασω τιποτα για να παιζει ηχο το vlc? Με λιγα λογια, το εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 πηρα και εγω το κινητο.απιστευτο.παρα πολυ ωραιο κινητο.εχω πανω την 2.2.1 με αριθμο εκδοσης:u8800v100r001c00b135sp02 και custom version:custc113d001. επειδη δεν εχω ιντερνετ θελω αν ειναι ευκολο ενα λινκ με την τελευται ρομ.δεν θελω 2.3.x λογω του οτι ειναι beta και δεν θελω να παιζω με το ιμει μου οποτε ζηταω κατι σε 2.2.2 επισης μου αρεσε παρα πολυ το μαμα πληκτρολογιο και οτι εχει ελληνικα κτλ.Αν μπορει καποιος ας βοηθησει.Ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Οι περισσότερες custom 2.3 είναι, αλλά μη σε μπερδεύει η έκδοση. Δεν έχουν τα προβλήματα που έχει η BETA. Μπορεί να έχουν άλλα βέβαια. Δες εδώ και αποφάσισε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3898155#post3898155 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Πέρασα στο κινητο το flashlight+led και οταν αναβω τον φακο κανει εναν περιεργο ηχο...ενω πριν το περασμα της costum rom η εφαρμογη που ειχε το κινητο για να αναβεις το Led για να το χρησιμοποιεις σαν φακο δεν εκανε αυτον τον περιεργο ηχο...Εσας το κανει αυτο???? Eμένα πάλι πάντα έκανε έναν ήχο σαν διακόπτη στο άναμμα και στο σβήσιμο του led. Μόλις βάλετε την 2.3.5 θα δείτε ότι τα σχετικά widgets δεν έχουν πιά νόημα, αφού το ίδιο το λογισμικό επιτρέπει την ενεργοποίηση bluetooth, wifi, gps, data, περιστροφής από το drop down notification area. Απόλαυση :) Σχετικά με το πληκτρολόγιο, μήπως μπορεί κανείς να μου λύσει την απορία μου στην προηγούμενη σελίδα; Αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία είναι το "μαμά" 2.2? Edited December 23, 2011 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachaoulis Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 μου πεταει συνεχως προβληματα στις εφαρμογες και ειδικα στο φεισμπουκ κ μ λεει αναγκαστικο κλεισιμο,αναφορα κλπ κ μου τα κλεινει συνεχεια.τι να κανω? Παράθεση Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι,υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα προβλημα η συσκευη μου φορτιζει μεχρι το 75% και δεν παει παραπανω οσες ωρες και αν το αφηαω στην φορτισει.Υπαρχει καποια λυση ωστε να παει 100%;Δεν εχω κανει ουτε root κσι ειμαι με την 2.1froyo. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα προβλημα η συσκευη μου φορτιζει μεχρι το 75% και δεν παει παραπανω οσες ωρες και αν το αφηαω στην φορτισει.Υπαρχει καποια λυση ωστε να παει 100%;Δεν εχω κανει ουτε root κσι ειμαι με την 2.1froyo. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Εγω θα δοκιμαζα root και μετα battery callibration (ψαξε στο market). Αν δεν δουλεψει, unroot και στο sevice. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα προβλημα η συσκευη μου φορτιζει μεχρι το 75% και δεν παει παραπανω οσες ωρες και αν το αφηαω στην φορτισει.Υπαρχει καποια λυση ωστε να παει 100%;Δεν εχω κανει ουτε root κσι ειμαι με την 2.1froyo. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Κάνε μια επανεκκίνηση χωρίς να το βγάλεις από το ρεύμα, πιστεύω να φτιάξει. Μου το κάνει και εμένα καμιά φορά. Χρόνια πολλά σε όλους! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ρε παιδια πως περναμε επιτελους αυτη την beta 2.3? Την κατεβεβαζουμε και απλα την βαζουμε στην καρτα μνημης οπως ολες τις custom rom και κανουμε update μεσω recoverymod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Όχι. Δημιουργούμε ένα φάκελο με όνομα dload στην κάρτα μνήμης και βάζουμε εκεί το αρχείο Update.app Μετά εκκινούμε τη συσκευή σε bootloader mode(power, vol+,vol- πιέζονται όλα ταυτόχρονα ενώ η συσκευή είναι κλειστή) και η εγκατάσταση αρχίζει αυτόματα. Υπάρχει η πληροφορία αυτή πολλές φορές στα θέματα για το IDEOS, μη ρωτάμε συνεχώς τα ίδια πράγματα. Υπάρχει και η αναζήτηση στο φόρουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ωραια τα καταφερα και την εκανα την αναβαθμιση.Μια ερωτηση τωρα, αφου την περασα μπορω τωρα να φορτωσω καποιον kernel ωστε να μπορω να κανω και o/c τον επεξεργαστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ωραια τα καταφερα και την εκανα την αναβαθμιση.Μια ερωτηση τωρα, αφου την περασα μπορω τωρα να φορτωσω καποιον kernel ωστε να μπορω να κανω και o/c τον επεξεργαστη? Αυτο ειναι θεμα για modding.. στο ανάλογο θεμα κοίταξε τα τελευταία σχόλια και θα βρεις την λυση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Βγήκε η official 2.3: http://www.huaweidevice.com/cn/downl...oftid=NDEwMjY= μέχρι αύριο θα εμφανιστεί και η international έκδοση(ελληνικά υποστηρίζει και αυτή πάντως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Την πέρασες? Πώς την βλέπεις? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Τώρα την περνάω, δε νομίζω να έχει καμία ιδιαίτερη διαφορά με τη beta που κυκλοφόρησε πριν 2 εβδομάδες όμως. Τώρα την περνάω, δε νομίζω να έχει καμία ιδιαίτερη διαφορά με τη beta που κυκλοφόρησε πριν 2 εβδομάδες όμως. EDIT: Βγήκε και η international έκδοση: http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3791&tb=0 Edited December 28, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Με την εγκατάσταση της καινούριας rom σβήνονται τα περιεχόμενα του κινητού; Επίσης είναι απαραίτητο να έχω micro sd card για να κάνω την αναβάθμιση; Edited December 28, 2011 by jbpaok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Kαλησπέρα! Γνωριζει κανεις αν με την αναβαθμιση σε 2.3 χανεται η εγγυηση της συσκευης?:confused: Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Kαλησπέρα! Γνωριζει κανεις αν με την αναβαθμιση σε 2.3 χανεται η εγγυηση της συσκευης?:confused: εεεε οχι φυσικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts