valsam Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Καλημέρα! Προσπαθώ να καταλάβω τελικα εάν αξίζει να αγοράσω αυτό το κινητο! Διάβασα ατελείωτες σελίδες με σχόλια και απαντήσεις....Αρχικά όλες οι συζητήσεις ήταν θετικές αλλά στις τελευταίες σελίδες βλέπω οτι πολλές συσκευές έβγαλαν προβλήματα ....και επειδή πολλά απο αυτά που λέτε ειλικρινά μου φαίνονται κινέζικα...και λίγα καταλαβαίνω.....έχω μπερδευτεί! Τελικά αξίζει να αγοράσω αυτό το κινητό? Ευχαριστώ! :O Για 200 ευρω το τηλ. ειναι σουπερ ευκαιρια! Αν ειχε μπροστινη καμερα και γενικα καλυτερη φωτογραφικη-βιντεο(και επωνυμο ταμπελακι προστα)θα το πληρωνες ανετα τα διπλασια λεφτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 καλησπερα, χαθηκε ο φορτιστης(και το καλωδιο usb μαζι) οποτε εχω και την απορια απο που να αγορασω καινουρια... με μια αναζητηση στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι οποτε να φανταστω οτι μονο στην wind θα τα βρω να τα αγορασω?? επισης η τιμη τους ποια ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) Μπορεις να πάρεις εναν οποιονδήποτε φορτιστή που να εχει θύρα usb, απο οποια εταιρια θελεις (εγω εχω της htc) αυτο που θα χρειαστεις ειναι ενα καλωδιο micro usb. Edited September 22, 2011 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (επειδη δεν εχω ιδεα) λεγοντας micro usb ειναι ενας συγκεκριμενος τυπος καλωδιου ή υπαρχουν διαφοροι τυποι καλωδιων με την ονομασια micro usb? για να το πω διαφορετικα πηγαινοντας σε ενα καταστημα αμα ζητησω "καλωδιο micro usb" τοτε θα παρω αυτο που χρειαζομαι ή πρεπει να ειμαι πιο συγκεκριμενος? (οπως ειπα δεν εχω σχεση με τετοια και μπορει να φαινεται αστεια ερωτηση:p) ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 και ετσι να το ζητησεις θα σου το δωσουν αλλιως απλά δειξ τους το κινητο και θα καταλαβουν. Πες τους πως θελεις ενα καλωδιο για να το συνδεσεις στο pc. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (επειδη δεν εχω ιδεα) λεγοντας micro usb ειναι ενας συγκεκριμενος τυπος καλωδιου ή υπαρχουν διαφοροι τυποι καλωδιων με την ονομασια micro usb? για να το πω διαφορετικα πηγαινοντας σε ενα καταστημα αμα ζητησω "καλωδιο micro usb" τοτε θα παρω αυτο που χρειαζομαι ή πρεπει να ειμαι πιο συγκεκριμενος? (οπως ειπα δεν εχω σχεση με τετοια και μπορει να φαινεται αστεια ερωτηση:p) ευχαριστω:) Ναι αν ζητησεις καλωδιο micro usb θα ειναι το ιδιο πραγμα! Για να εισαι πιο σιγουρος αν θες πηγαινε στη wind και πες τους τι ακριβως ψαχνεις (για ποιο τηλεφωνο εννοω), δε νομιζω να ειναι τοσο ασχετοι! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) Καλησπερα παιδες! Εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη wikitude? Η εφαρμογη layar ειναι το ιδιο πραγμα κ ποια απο τις δυο αξιζει περισσοτερο αν τις εχετε δοκιμασει φυσικα? Την εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη wikitude? Και αν ναι ειναι καλυτερη αυτη η η layar, αν φυσικα ειναι το ιδιο πραγμα! Edited September 22, 2011 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (επειδη δεν εχω ιδεα) λεγοντας micro usb ειναι ενας συγκεκριμενος τυπος καλωδιου ή υπαρχουν διαφοροι τυποι καλωδιων με την ονομασια micro usb? για να το πω διαφορετικα πηγαινοντας σε ενα καταστημα αμα ζητησω "καλωδιο micro usb" τοτε θα παρω αυτο που χρειαζομαι ή πρεπει να ειμαι πιο συγκεκριμενος? (οπως ειπα δεν εχω σχεση με τετοια και μπορει να φαινεται αστεια ερωτηση:p) ευχαριστω:) ψάξτο λίγο πρώτα μην σου πιάσουν και τον κ..ο στην wind για ένα απλό καλώδιο.. και σε κατάστημα με ηλεκτρονικά θα βρεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 micro USB και φόρτιση στο 5V, 1Α... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 παιδια εχω αγορασει παιχνιδια οπως το nova hd 2,asphalt 6 hd απο το μαρκετ τα οποια μου εμφανιζονται για κατεβασμα στο μαρκετ του desire s που εχω αλλα δεν εμφανιζονται στο μαρκετ του ideos.τι μου διαφευγει?:O Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) micro USB και φόρτιση στο 5V, 1Α... ;) Να και μια λίστα - ψάξε εδώ μέσα! Αυτός λέει και 5V και 1Α και €5,70! Στα μαγαζιά ίσως να σου ζητήσουν κοντά στο εικοσάρικο! Edited September 22, 2011 by iant Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 παιδια εχω αγορασει παιχνιδια οπως το nova hd 2,asphalt 6 hd απο το μαρκετ τα οποια μου εμφανιζονται για κατεβασμα στο μαρκετ του desire s που εχω αλλα δεν εμφανιζονται στο μαρκετ του ideos.τι μου διαφευγει?:O Ο επεξεργαστής του ideos δεν 'σηκώνει' αυτά τα παιχνίδια γι΄αυτό νομίζω δεν σε αφήνει να τα κατεβάσεις.Με το chainfire 3d ίσως σε αφήσει να τα κατεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Η με Overclock??? Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 To καινούργιο market έχει μπει σε κανέναν; Σε έναν φίλο με Nexus S έχει γίνει updated εδώ και περίπου ένα μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Αν θελεις, μπορεις να περασεις μονος σου την νεα εκδοση. Κυκλοφορει το apk ;) Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Καλησπερα παιδια...μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...μολις βαζω να δω βιντεακια απο youtube,τα φορτωνει κανονικα αλλα οταν αρχισουν να παιζουν,η οθονη πρασινιζει η τρεμοπαιζει με πρασινο χρωμα χωρις φυσικα να βλεπω το βιντεο. Τι μπορει να φταιει; Αν ηταν υπολογιστης θα ελεγα οτι δεν εχει τα απαραιτητα codec. Ισχυει κατι τετοιο και για το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ολα αυτα στην εφαρμογη η στον browser? Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) To καινούργιο market έχει μπει σε κανέναν; Σε έναν φίλο με Nexus S έχει γίνει updated εδώ και περίπου ένα μήνα... Εγω επειδη την εψαξα με το καινουριο market μεσα στο market ελεγε νομιζω οτι δεν ειναι συμβατη με τη συσκευη μας! Ακυρο!! Εβαλα την 3,1,5 και δουλευει μια χαρα! Edited September 22, 2011 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) To καινούργιο market έχει μπει σε κανέναν; Σε έναν φίλο με Nexus S έχει γίνει updated εδώ και περίπου ένα μήνα... εδώ κι είκοσι μέρες τουλάχιστον[έκανε update]. είναι πάντως πιο αργό. Edited September 22, 2011 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 παιδια εχω αγορασει παιχνιδια οπως το nova hd 2,asphalt 6 hd απο το μαρκετ τα οποια μου εμφανιζονται για κατεβασμα στο μαρκετ του desire s που εχω αλλα δεν εμφανιζονται στο μαρκετ του ideos.τι μου διαφευγει?:O Ο επεξεργαστής του ideos δεν 'σηκώνει' αυτά τα παιχνίδια γι΄αυτό νομίζω δεν σε αφήνει να τα κατεβάσεις.Με το chainfire 3d ίσως σε αφήσει να τα κατεβάσεις. μια χαρα τα σηκωνει αυτα τα games απλα το κινητο μας δεν ειναι στην λιστα των "compatible" συσκευων των games αυτων. αυτο βεβαια λυνεται με μια custom rom η οποια "διχνει" την συσκευη μας να φαινεται σαν HTC συσκευη (πχ η rom του genokolar v8.4 android 2.2 το εχει ετσι ονομασμενο το κινητο) οποτε και ΟΛΑ τα games της gameloft παιζουν. αυτο που λεει ο than0s ειναι για games που εχουν φτιαχτει για tegra cpu's. ενα μικρο overclock χρειαζεται παντως, στα 1.2 τα τρεχει ολα νερο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 εδώ κι είκοσι μέρες τουλάχιστον[έκανε update]. είναι πάντως πιο αργό. Ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγακι πιο αργο επειδη ειναι κ πιο βαρυ! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Ολα αυτα στην εφαρμογη η στον browser? Sent from my HTC Vision using Tapatalk Στον browser τα κανει αυτα (opera mini), ενω στην εφαρμογη η μιση οθονη γινεται πρασινη κ στην αλλα μιση παιζει κανονικα το βιντεο. Σαν να κρασαρει ενα πραμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) εδώ κι είκοσι μέρες τουλάχιστον[έκανε update]. είναι πάντως πιο αργό. Παράξενο, στο δικό μου γιατί δεν γίνεται updated δηλαδή; Μήπως είσαι σε custom rom και παίζει ρόλο αυτό; Edited September 23, 2011 by Arachtos typo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 παιδια εχει καταφερει κανεις να αλλαξει το build.pop ετσι ωστε να φενεται σαν hrc desire hd ετσι ωστε να παιζει ολα τα παιχνιδια? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Και σε μενα εγινε η αναβαθμιση στην 3.1.5 εδω και αρκετες μερες (2 βδομαδες περιπου αν θυμαμαι σωστα) και δεν εχω βαλλει αλλη εκδοση(οπως το αγορασα ειναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts