dancer_69 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 ναι το ποσοστο μπορεις να μου πεις πως το κανω αυτο? Δεν έχω τη ρομ αυτή αλλά απ' ότι θυμάμαι είναι ρυθμίσεις -> cyanogenmod settings -> interface settings -> statusbar tweaks -> battery percentage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Tελικα εχει κανεις αλλος προβλημα με το bluetooth? Τα Sony Ericsson HBH-DS970 που εχω δουλευουν μονο για κλησεις,mp3 και πολυμεσα δεν παιζουν με τιποτα στο Χ5,Tα MW600 παίζουν κανονικά. Δουλεύουν κανονικά και τα πλήκτρα play/ff/rw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 παιδια πως ενεργοποιουμε στην cyanogenmod7 τα notification led οταν κλεινει η οθονη? θα σκασω δεν μπορω να το βρω με τιποτα καμια βοηθεια? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 (edited) Εχει βρεθει καμια λυση γιθα τα σπασιματα που κανει στα βιντεο. Κριμα ενα καθολα τελειο κινητο σε ολα του να υστερει σε αυτο τον τομεα....:( κατ'αρχήν δεν το κάνει σε όλους. δοκίμασε να αποθηκεύεις τα video στην εσωτερική μνήμη(τα 2GB) δοκίμασε και το lgcamera (περισσότερες δυνατότητες) Ναι αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι με το os monitor το συστημα android λειτουργει στα 0-5% και οταν μπαινω σις ρυθμισεις/σχετικα με το τηλ/χρηση μπαταριας ,μου δειχνει κατι τρελα ποσα μεχρι και 99% ορισμενες φορες! ξαναδιάβασε προσεκτικά τι γράφω. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 20, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 κατ'αρχήν δεν το κάνει σε όλους. δοκίμασε να αποθηκεύεις τα video στην εσωτερική μνήμη(τα 2GB) δοκίμασε και το lgcamera (περισσότερες δυνατότητες) πως αλλαζει το που θα τ αποθηκευω; Tapatalked from Φώτης ο...Άνετος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 πως αλλαζει το που θα τ αποθηκευω; Tapatalked from Φώτης ο...Άνετος με την standard camera δεν γνωρίζω αν και πως γίνεται(που μάλλον γίνεται). με το lgcamera που χρησιμοποιώ θα το βρείς εύκολα στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rising Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Έβαλα την franco kernel & το cm7 το οποίο είναι ο,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει ως τώρα... όμως κάθε λίγο και λιγάκι βγάζει μήνυμα οτι crashareι to android.process.media ξέρει κανείς τίποτα επ αυτού..;; Παράθεση Beer Inspiredhttp://briefcase.pathfinder.gr/download/OverClocker_/14396/164008/0/AMD+Rotating+Logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Αυτό συνήθως είναι πρόβλημα της sd. Δοκίμασε να κρατήσεις ενα backup των δεδομένων και να της κάνεις ένα format από το Pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rising Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Αυτό συνήθως είναι πρόβλημα της sd. Δοκίμασε να κρατήσεις ενα backup των δεδομένων και να της κάνεις ένα format από το Pc. το έκανα restore σε mama wind & δεν το βγάζει πια... δε νομιζω οτι είναι θέμα sd.. Παράθεση Beer Inspiredhttp://briefcase.pathfinder.gr/download/OverClocker_/14396/164008/0/AMD+Rotating+Logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 υπαρχει καποιο προγραμμα για να εχει δονηση κατα την εναρξη και τερματισμο μιας κλησης? Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 υπαρχει καποιο προγραμμα για να εχει δονηση κατα την εναρξη και τερματισμο μιας κλησης? ρυθμισεις>ρυθμισεις κλησεων>... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 το έκανα restore σε mama wind & δεν το βγάζει πια... δε νομιζω οτι είναι θέμα sd.. Ούτε και θέμα ρομ είναι πάντως. Πιθανότατα κάτι δεν έκανες σωστά κατά την εγκατάστασή της. Αν πχ δεν έκανες wipe data/factory reset & wipe cache πριν την εγκατάσταση της ρομ είναι πολύ πιθανον να υπάρχουν προβληματα κατά τη λειτουργία της συσκευής. Πάντα όταν αλλάζεις ρομ χρειάζονται τα παραπάνω(εκτός αν κάνεις αναβάθμιση σε νέα έκδοση την ίδια ρομ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 ρυθμισεις>ρυθμισεις κλησεων>... επειδη εχω oxygen δεν εχει τετοιες ρυθμισεις και για αυτο ρωταω αν υπαρχει κατι αναλογο Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Παιδία καλησπέρα. Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποίο να κρατάει τα δεδομένα από μια ιστοσελίδα (αφου έχεις μπεί στο internet) και να τα διαβάζεις μετά (όταν δεν είσαι συνδεδεμένος);Απ' όσο ξέρω κάτι αντίστοιχο υπάρχει για το bbc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Καλησπερα παιδες! Εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη wikitude? Η εφαρμογη layar ειναι το ιδιο πραγμα κ ποια απο τις δυο αξιζει περισσοτερο αν τις εχετε δοκιμασει φυσικα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Παιδία καλησπέρα. Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποίο να κρατάει τα δεδομένα από μια ιστοσελίδα (αφου έχεις μπεί στο internet) και να τα διαβάζεις μετά (όταν δεν είσαι συνδεδεμένος);Απ' όσο ξέρω κάτι αντίστοιχο υπάρχει για το bbc. βάλε το Dolphin HD,που είναι και το καλύτερο,μαζί με αυτό: https://market.android.com/details?id=mobi.mgeek.ReadItLater&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noname85 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 ρε παιδια να σας ρωτησω ξανα, οταν εχει καλυψη 3g δεν πρεπει να εχει ενα σημα 3g πανω δεξια οπως ειχαν παλια τα sony ericsson? εμενα δεν μου το εχει εμφανισει με καμια καρτα, και δεν εχω δουλεψει με 3g ποτε μηπως εχετε καμια ιδεα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 ρε παιδια να σας ρωτησω ξανα, οταν εχει καλυψη 3g δεν πρεπει να εχει ενα σημα 3g πανω δεξια οπως ειχαν παλια τα sony ericsson? εμενα δεν μου το εχει εμφανισει με καμια καρτα, και δεν εχω δουλεψει με 3g ποτε μηπως εχετε καμια ιδεα? ευχαριστω πρεπει να εχεις τα δεδομενα ανοιχτα για να στο εμφανισει! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 ρε παιδια να σας ρωτησω ξανα, οταν εχει καλυψη 3g δεν πρεπει να εχει ενα σημα 3g πανω δεξια οπως ειχαν παλια τα sony ericsson? εμενα δεν μου το εχει εμφανισει με καμια καρτα, και δεν εχω δουλεψει με 3g ποτε μηπως εχετε καμια ιδεα? ευχαριστω Φιλε να σου ξανα απαντησω, Ρυθμισεις APN ειναι σωστες? τι δικτυο εχεις ? α) Παρε τηλεφωνο τον παροχο σου και πες τους να σου τις στειλουν ή να σου τις πουν για να της περασεις μονος σου. β) ενεργοποιηση δεδομενων ειναι τικαρισμενο? και δεδομενα φοντου τικαρισμενο? γ) ψαξε στο αναλογο θεμα μεσα στο site για τις ρυθμισεις APN π.χ. vodafone, wind, cosmote(οτι εχεις) και μετα καρτοκινητο, συνδεση(οτι εχεις). Αν το β) ειναι οκ, τοτε δες το α) και το γ) :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver_sun Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) Καλημέρα! Μπορούμε να κατεβάσουμε κάποιο πλοηγό με χάρτες δωρεάν που δουλεύουν χωρίς να είσαι online??Σπασμένο π.χ.?Συγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά είμαι λίγο άσχετη με τα Αndroid! Edited September 22, 2011 by silver_sun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ημουν ετοιμος να παρω το optimus 2x (βασικα το ειχα παραγγειλει κιολας (335ε) αλλα ανακαλυψα ποσο αναξιοπιστα ειναι τα eshops. Οποτε χτες παω να το παρω απο καταστημα, παω (ΚΑΙ) στην wind και μου λενε 499Ε, η καλυτερη τιμη που ακουσα ηταν 399 στα saturn. :lol:. Ειδα ομως το κινεζακι στα 200ε και επαθα πλακα, πολυ καλο και απο κοντα και εν ολιγης το αγορασα. Και μπορω να πω μιας και εβαλα το GO Launcher EX που μοιαζει πολυ με αυτο που εχει το optimus 2x οτι δεν υστερει σε ταχυτητα στο μενου καθολου, παραδοξως μιας και φοραει κατωτερο επεξεργαστη (scorpio vs 2xA9). Μπαινω σε ενα γνωστο site και καταβαζω μερικα HD games που μαλιστα προοριζονταν συμφωνα με το thread για το sg2, περιμενα να κολλανε, αλλα τα παιζει αρκετα καλα. Ανοιγω μια σελιδα internet με αρκετα flashakia, την παιζει μια χαρα, επισεις παιζει τα flash videos αρκετα καλα, ακομα και μεσα στον browser. 1ον, ειμαι πολυ χαρουμενος που εχω ακομα 200ε στην τσεπη μου. 2ον, αξιζει να ασχοληθώ με CFW και O/C; Αν ναι ποια ειναι η πιο all around και σταθερη rom, γιατι η official φαινεται πολυ καλη. 3ον, εχει δοκιμασει κανεις tegra 2 games με το cchainfire 3d? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver_sun Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) Καλημέρα! Προσπαθώ να καταλάβω τελικα εάν αξίζει να αγοράσω αυτό το κινητο! Διάβασα ατελείωτες σελίδες με σχόλια και απαντήσεις....Αρχικά όλες οι συζητήσεις ήταν θετικές αλλά στις τελευταίες σελίδες βλέπω οτι πολλές συσκευές έβγαλαν προβλήματα ....και επειδή πολλά απο αυτά που λέτε ειλικρινά μου φαίνονται κινέζικα...και λίγα καταλαβαίνω.....έχω μπερδευτεί! Τελικά αξίζει να αγοράσω αυτό το κινητό? Ευχαριστώ! :O Edited September 22, 2011 by silver_sun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ημουν ετοιμος να παρω το optimus 2x (βασικα το ειχα παραγγειλει κιολας (335ε) αλλα ανακαλυψα ποσο αναξιοπιστα ειναι τα eshops. Οποτε χτες παω να το παρω απο καταστημα, παω (ΚΑΙ) στην wind και μου λενε 499Ε, η καλυτερη τιμη που ακουσα ηταν 399 στα saturn. :lol:. Ειδα ομως το κινεζακι στα 200ε και επαθα πλακα, πολυ καλο και απο κοντα και εν ολιγης το αγορασα. Και μπορω να πω μιας και εβαλα το GO Launcher EX που μοιαζει πολυ με αυτο που εχει το optimus 2x οτι δεν υστερει σε ταχυτητα στο μενου καθολου, παραδοξως μιας και φοραει κατωτερο επεξεργαστη (scorpio vs 2xA9). Μπαινω σε ενα γνωστο site και καταβαζω μερικα HD games που μαλιστα προοριζονταν συμφωνα με το thread για το sg2, περιμενα να κολλανε, αλλα τα παιζει αρκετα καλα. Ανοιγω μια σελιδα internet με αρκετα flashakia, την παιζει μια χαρα, επισεις παιζει τα flash videos αρκετα καλα, ακομα και μεσα στον browser. 1ον, ειμαι πολυ χαρουμενος που εχω ακομα 200ε στην τσεπη μου. 2ον, αξιζει να ασχοληθώ με CFW και O/C; Αν ναι ποια ειναι η πιο all around και σταθερη rom, γιατι η official φαινεται πολυ καλη. 3ον, εχει δοκιμασει κανεις tegra 2 games με το cchainfire 3d? 2: Πραγματικα δεν κανω διαφημιση αλλα βαζωντας την cyanogenmod 7 το κινητο παει σφαιρα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα ακριβα ανδροιδ τηλ. τα κανει ολα! 3: Εχω δοκιμασει αρκετα παιχνιδια για tegra 2 με το εν λογω προγραμματακι το κινητο τα αποδιδει αψογα... Ελπιζω να σε καλυψα μπορεις να ρωτησεις οτι αλλο θες... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Καλημέρα! Προσπαθώ να καταλάβω τελικα εάν αξίζει να αγοράσω αυτό το κινητο! Διάβασα ατελείωτες σελίδες με σχόλια και απαντήσεις....Αρχικά όλες οι συζητήσεις ήταν θετικές αλλά στις τελευταίες σελίδες βλέπω οτι πολλές συσκευές έβγαλαν προβλήματα ....και επειδή πολλά απο αυτά που λέτε ειλικρινά μου φαίνονται κινέζικα...και λίγα καταλαβαίνω.....έχω μπερδευτεί! Τελικά αξίζει να αγοράσω αυτό το κινητό? Και κάτι άλλο που δεν κατάλαβα....μπορείς να βάλεις σπασμένα προγράμματα μέσα?Οπως πχ. αυτό που με ενδιαφέρει χάρτες? (που να μην χρειάζεται να είσαι online) ....δεν το χω πολύ με αυτές τις τεχνολογίες,οπότε θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να μου απαντήσει!! Ευχαριστώ! :O Σου απαντησε ο φιλος razor!:) Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 2: Πραγματικα δεν κανω διαφημιση αλλα βαζωντας την cyanogenmod 7 το κινητο παει σφαιρα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα ακριβα ανδροιδ τηλ. τα κανει ολα! 3: Εχω δοκιμασει αρκετα παιχνιδια για tegra 2 με το εν λογω προγραμματακι το κινητο τα αποδιδει αψογα... Ελπιζω να σε καλυψα μπορεις να ρωτησεις οτι αλλο θες... Πολυ καλα νεα, αν ειναι θα την βαλω να δοκιμασω και θα ψαξω λιγο το θεμα με τα tegra 2 games. Thanks. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts