vairas5770 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Το δικο μου 1355. Πολυ ανωτερο απο το Galaxy S το οποιο ειχα σε Στοκ παντα και μου εβγαζε με την 2.3.3. 1052 Περιεργο μου φανηκε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Το γνωριζω. Παντως ειναι πολυ καλα για 199Ε . Δεν το συγκρινω εννοειται με το GS II που βγαζει 3700++ αλλα ειναι πολυ καλο Score !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 παιδια εχω ενα προβλημα.εχω vodafone και χανω συνεχεια το σημα.τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 μια απο τα ιδια και εμενα με την sim της vodafone Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 παιδια εχω ενα προβλημα.εχω vodafone και χανω συνεχεια το σημα.τι να κανω; μια απο τα ιδια και εμενα με την sim της vodafone δοκιμαστε να απενεργοποιησετε το 3g και δειτε πως συμπεριφερεται.. Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 εμενα χτυπησε 1526 το ανωτερο κυριως επαιζε στα 1470 Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lindodil Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Παιδια μια ερωτηση. Το εχω φορτισει 2 φορες και τωρα η μπαταρια πεφτει αρκετα γρηγορα. Οταν βλεπω τι χρησημοποιει η μπαταρια λεει 98% χαρτες και 2% android. To θεμα ειναι οτι δεν χρησημοποιω χαρτες, για λιγο μονο ασχοληθηκα να δω πως λειτουργει και δεν το χρησημποιησα ξανα. Τι φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Στο quadrant αμέσως μετά την εγκατάσταση τρέχοντας το μου έβγαλε 2512.. Σαν πολλά δεν είναι σε σχέση με αυτά που γράψατε? Φοράω oxygen μόνο με μαμά kernel ή ότι βάζει η oxygen.. Κάθε φορά που τρέχω το quadrant δίνει και διαφορετικό αποτέλεσμα από 2500-2600 περίπου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Παιδια μια ερωτηση. Το εχω φορτισει 2 φορες και τωρα η μπαταρια πεφτει αρκετα γρηγορα. Οταν βλεπω τι χρησημοποιει η μπαταρια λεει 98% χαρτες και 2% android. To θεμα ειναι οτι δεν χρησημοποιω χαρτες, για λιγο μονο ασχοληθηκα να δω πως λειτουργει και δεν το χρησημποιησα ξανα. Τι φταιει; Άστο να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης και θα δεις βελτίωση στην αυτονομία. Αν είσαι root υπάρχουν επιλογές για να κλείνεις/απενεργοποιείς μια εφαρμογή από το να ανοίγει αυθαίρετα στο background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomad Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 (edited) Έχω τη συσκευη 3 ημέρες και είμαι ενθουσιασμένος. Επόμενη κίνηση αγορά sd γιατι δε παίζει το ndrive. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το root, πως γίνεται; Δοκίμασα με το z4root αλλά τοο σβήνει το antivirus. Όταν κάνω download στο Χ5, μετά δε βρίσκω που έχει απθηκευθεί. Επίσης δοκίμασα με το SuperOneClick αλλά κολλάει στο Waiting for device. Καμμια βοήθεια για αυτά ή κάποιο άλλο πρόγραμμα; Edited September 10, 2011 by nomad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrl_oa Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Γεια σας, δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά..αλλά μήπως κάποιος το έχει στείλει για service? εγώ μιλούσα κυρίως με το handsfree..μία μέρα ξαφνικά σταμάτησαν να με ακούνε..εγώ κάτι λίγο άκουγα!αγόρασα άλλο handsfree (κρίμα τα λεφτά μου) πήγα να το χρησιμοποιήσω και τα ίδια.. δοκίμασα και ένα άλλο και δεν λειτουργεί..ακούω λίγο όταν μου μιλάνε αλλά δεν με ακούνε όταν μιλάω! Το περίεργο είναι πως μπορώ να ακούσω κανονικά μουσική κλπ. Αυτά..μήπως έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Παιδια ερωτηση : Στο Quadrant τι Score σας βγαζει με τα παντα stock ; ρε παιδιά εμένα την πρώτη φορά μου έβγαλε 1100 περίπου μετά που συνέχισα να κάνω απανωτά.. μου έβγαλε παραπάνω γύρω στα 1300... Σε σας γιατί τόσο πολύ τι λέτε να φταίει στην συσκευή μου..? :(:confused: Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Παιδια ερωτηση : Στο Quadrant τι Score σας βγαζει με τα παντα stock ; ρε παιδιά εμένα την πρώτη φορά μου έβγαλε 1100 περίπου μετά που συνέχισα να κάνω απανωτά.. μου έβγαλε παραπάνω γύρω στα 1300... Σε σας γιατί τόσο πολύ τι λέτε να φταίει στην συσκευή μου..? :(:confused: Καλημερα φιλε. Σε ΣΤΟΚ και το δικο μου τοσο βγαζει. Οποτε μην κοιτα των αλλων που φοραν αλλη ΡΟμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλημερα φιλε. Σε ΣΤΟΚ και το δικο μου τοσο βγαζει. Οποτε μην κοιτα των αλλων που φοραν αλλη ΡΟμ. Σε ποιο τοπικ εχει περι αλλαγης ρομ και αλλα τετοια περί overclock? αξίζει να αλλάξω ρομ ωστε να αυξησω cpu?ποιες θα ειναι οι επιπτώσεις-προβληματα...αξιζει ή ειναι "χασιμο χρονου"? Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Σε ποιο τοπικ εχει περι αλλαγης ρομ και αλλα τετοια περί overclock? αξίζει να αλλάξω ρομ ωστε να αυξησω cpu?ποιες θα ειναι οι επιπτώσεις-προβληματα...αξιζει ή ειναι "χασιμο χρονου"? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλησπέρα! Έχω το κινητό εδώ και 5 μέρες, όλα οκ μέχρι τώρα, όμως έχω μία απορία. Το πλευρικό κουμπί vol+/vol- είναι λίγο "χαλαρό" στο κινητό μου. Παρουσιάζει το ίδιο και σε εσάς; Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) ρε παιδια με την μπαταρια πως τα πατε απο αυτονομια, σας βγαζει 2 μερες η οχι? Edited September 11, 2011 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλησπέρα! Έχω το κινητό εδώ και 5 μέρες, όλα οκ μέχρι τώρα, όμως έχω μία απορία. Το πλευρικό κουμπί vol+/vol- είναι λίγο "χαλαρό" στο κινητό μου. Παρουσιάζει το ίδιο και σε εσάς; και εμενα χαλαρο ειναι αλλα οκ δουλευει μια χαρα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να κατεβάσω τις αναβαθμίσεις σε ορισμένες εφαρμογές, αφού τελειώσει το download, μου βγάζει μήνυμα ότι η εγκατάσταση δεν ήταν επιτυχής (αδύνατη η εγκατάσταση σε χώρο αποθήκευσης USB ή κάρτα SD). Αν απεγκαταστήσω εντελώς την εφαρμογή και την εγκαταστήσω εκ νέου τότε η εγκατάσταση ολοκληρώνεται κανονικά, αλλά και πάλι όχι σε όλες τις εφαρμογές. Για παράδειγμα το παιχνίδι Third Blade (που είναι πολύ καλό) ενώ το είχα εγκατεστημένο, δεν μπόρεσα να περάσω την αναβαθμισή του για τον ανωτέρω λόγο, οπότε το απεγκατέστησα. Δοκιμάσα να το ξαναβάλω αλλά τωρα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα για μη επιτυχή εγκατάσταση. Σημειωτέον ότι στην SD έχω άφθονο χώρο, γύρω στα 5Gb ελεύθερα. Καμιά βοήθεια; Σε περίπτωση που και κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα, στην ακόλουθη διεύθυνση που βρήκα στο net αναφέρεται ότι υπάρχει λύση χωρίς να χρειάζεται να μπούμε σε διαδικασία μεταφοράς των εφαρμογών από την μια μνήμη στην άλλη για να εγκατασταθούν: http://tech.chandrahasa.com/2011/04/29/android-fixing-the-could-not-install-on-usb-storage-or-sd-card-error/ Προς το παρόν από την ώρα που ακολούθησα τη διαδικασία αυτή το πρόβλημα φαίνεται να έχει επιλυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurtz Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 ρε παιδια με την μπαταρια πως τα πατε απο αυτονομια, σας βγαζει 2 μερες η οχι? Δύο μέρες με τίποτα ως μιάμιση με το ζόρι. Αν το κάνω root θα μπορέσω να βελτιώσω την αυτονομία; Μήπως η καλύτερη λύση είναι η αγορά μεγαλύτερης μπαταρίας από ebay; Βρήκα κάποιες 1700μΑ, θα δω διαφορά ή να πάρω καλύτερα αυθεντική για δεύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Δύο μέρες με τίποτα ως μιάμιση με το ζόρι. Αν το κάνω root θα μπορέσω να βελτιώσω την αυτονομία; Μήπως η καλύτερη λύση είναι η αγορά μεγαλύτερης μπαταρίας από ebay; Βρήκα κάποιες 1700μΑ, θα δω διαφορά ή να πάρω καλύτερα αυθεντική για δεύτερη; αυθεντικη δευτερη με ταχυφορτιστη απο ebay. 14 ευρακια εδωσα και σωθηκα... Tapatalked from Φώτης ο...Άνετος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 για δωσε λινκ φιλε απο την μπαταρια. εμενα 1 μερα αντε λιγο παραπανω αλλα το δουλευω αρκετα αν δεν το πολυσκαλισω μπορει να φτασει την μιαμιση με 2. εμενα 1526 με στοκ το εβγαλε αλλα αν εισαι κοντα στα 1400 εισαι οκ πιστευω. παιζει ρολο αν ειναι φορτωμενο με εφαρμογες το κινητο για το αποτελεσμα; Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) τσεκαρε το "barnacle wifi tether" : https://market.android.com/details?id=net.szym.barnacle&hl=en αν μιλας για 3g να μοιρασεις αν θες για wifi ψαξε στο μαρκετ εχει πολλα ή να σου προτεινει καποιος αλλος μιας και δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα... Ευχαριστώ :) https://market.android.com/details?id=og.android.tether&feature=search_result ουσιαστικά είναι το ίδιο με το Wireless Tether for Root Users(που δεν παίζει σε μανίσια ROM). ενώ αυτό μου δουλεύει άψογα,και με ασφάλεια,τέλειο... Ευχαριστώ...μακαρι να υπηρχε κατι και χωρις ναεισαι root.. ρε παιδια με την μπαταρια πως τα πατε απο αυτονομια, σας βγαζει 2 μερες η οχι? 1 μερα και καμμια φορα ουτε μερα!! Καλησπέρα! Έχω το κινητό εδώ και 5 μέρες, όλα οκ μέχρι τώρα, όμως έχω μία απορία. Το πλευρικό κουμπί vol+/vol- είναι λίγο "χαλαρό" στο κινητό μου. Παρουσιάζει το ίδιο και σε εσάς; και εγω την ιδια απορια ειχα...χαλαρο και σε εμενα ειναι,παιζει αρκετα!! Παιδια ερωτηση : Στο Quadrant τι Score σας βγαζει με τα παντα stock ; Σε εμενα κυμαινεται μεταξυ 1430-1470 παντα με stock :) αυθεντικη δευτερη με ταχυφορτιστη απο ebay. 14 ευρακια εδωσα και σωθηκα... Δωσε link!!! παιδια οταν βαζετε live wallpapers σας κολλαει η συσκευη?γενικα γινετε πιο αργη?εγω εβαλα το live απο το galaxy κ ζοριζεται αρκετα!! Edited September 12, 2011 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisnikolop Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παιδιά μία βοήθεια.Τις επαφές πώς τις περνάς στην sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Λοιπον εδω και αρκετες ημερες ασχολουμε με το battery drain και τα προγραμματα που τρεχουν backround.Με το gemini app manager σωθηκα κυριολεκτικα κανει τα παντα.Καταλαβα οτι το market το wheather στο ρολοι και ο internet exprorer που εχει μου γονατιζαν την μπαταρια που με βια κρατουσε 2 μερες.Η λυση ειναι να μπλοκαρεις της εφαρμογες αυτες με το gemini app manager και να κανεις block app (root) τοτε η αυτονομια αυξανεται δραματικα ακομα και στης 3 με 4 μερες αναλογα την χρηση και της κλησης που θα κανετε.Τωρα οποτε θελω να μπω στο market η να δω καμια ιστοσελιδα κανω un-block app και μετα ξανα block.Μεγαλη διαφορα. Παιδιά μία βοήθεια.Τις επαφές πώς τις περνάς στην sim? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 12, 2011 by navi55 Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts