Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

swype

(Το μήνυμά σας είναι υπερβολικά μικρό. Θα πρέπει να εισάγετε τουλάχιστον 10 χαρακτήρες για να επιτραπεί η δημοσίευσή του.)

παιδιά δύο ερωτησούλες.. τα 2gb που αναφέρετε είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ μνήμη,για προγράμματα και έτσι δηλαδή ή ειναι κάποια SD κάρτα;; έχω μια 8gb μπορώ να την βάλω;;και 2ρον.. υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω το πληκτρολόγιο που έχω στο gt540? δλδή να πατάω το κάθε κουμπι και να έχει το 2 πχ a,b,c το 3 d,e,f και πάλι λέγωντας... ;

τα 2gb ειναι εσωτερικη, μπορεις να βαλεις οποια micro sd θες εσυ. (μπορεις να δωσεις αυτα τα 2 gb και για εφαρμογες αν θες με ενα προγραμματακι μιας και το κινητο εχει μονο 600-700mb για αυτο και σε πολλους οπως εγω δεν φτανουν).

απλα κατεβασε καποιο πληκτρολογιο που να υποστηριζει αυτη την γραφη, νομιζω το smart keyboard pro το εχει (και προσωπικα για μενα ειναι το καλυτερο που υπαρχει γιατι εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο επιλογες και ειναι πολυ βολικο). τωρα τι εχει το gt540 δεν ξερω... αλλα λογικα το smart keyboard pro θα σε βολεψει.

μάλιστα ευχαριστώ! αλλα όταν λέμε εσωτερική μνήμη,δεν θα έπρεπε όλα τα 2gb( 1,6 πόσα να νε τα καθαρά;) να χρισημοποιούντε για εφαρμογές κλπ;

μάλιστα ευχαριστώ! αλλα όταν λέμε εσωτερική μνήμη,δεν θα έπρεπε όλα τα 2gb( 1,6 πόσα να νε τα καθαρά;) να χρισημοποιούντε για εφαρμογές κλπ;

ουσιαστικα ειναι 2,7 με 2,8 (κατι τετοιο). τα 700-800 ειναι για να βαζεις applications κλπ και τα αλλα 2 ειναι για φωτογραφιες κλπ. αμα βαλεις δικια σου micro sd τα 2 αυτα gb δεν θα τα βλεπεις πια ομως, οποτε με αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112857

μπορεις να δωσεις τα 2gb για applications και να μεινουν τα 600 ετσι κενα (ε δεν χανεις και τιποτα). κατεβασε την custom μορφη του ομως και βαλε 2048mb... ακολουθα ΚΑΛΑ τις οδηγειες και θα εισαι οκ. (αν δεν θες φοβασαι κλπ αστο.... αλλα εγω πχ εχω γεμισει 1,2gb με applications και συνεχιζω :p)

εγώ δοκίμασα την πολύ φθηνή (6 τεμ):

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160583829204&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Είναι όντως πολύ καθαρή αλλά θέλει πάααρα πολύ προσοχή για να μην γεμίσει η οθόνη σου φουσκαλίτσες. Τη μια την κατέστρεψα έτσι αλλά τελικώς το Χ5 μου φοράει τώρα τη 2η. Έρχεται απο Γερμανία πολύ γρήγορα.

παιδιά έχω πάρει αυτές::D

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160632134929&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_906wt_1139

νομιζω είναι οι ίδιες αλλα σε μεγαλύτερο πακέτο...

Γρατσουνιούνται ψιλοεύκολα και έτσι τις αλλάζω συχνά αλλα προστατεύουν την οθόνη μια χαρά...

τις προτείνω. Συν οτι πολλές τισ κατέστρεψα επειδή γέμισαν φουσκάλες :cry:επομένος πολύ προσοχή στην εφαρμογή.

Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα, πριν απο 3 εβδομαδες πηρα το Ideos X5 αλλα μεσα στην πρωτη εβδομάδα ανακάλυψα οτι η μπαταρια του δεν φορτιζε πληρως (το αφηνα 12 ωρες και φορτιζε 50%), το παω στην wind για την αντικατάσταση και μου λενε πως δεν υπαρχει διαθεσιμο, κοιταζα στο φορουμ και βρηκα κατι νομους, και λεω εκει στη wind απο την στιγμη που δεν υπαρχει κινητο για αντικατασταση θα ηθελα να παρω το Xperia X8, μου λενε ενταξει, περνα σε μια εβδομαδα, εκεινος εστειλε κατευθειαν το ideos για αντικατασταση και εμενα μου ελεγε πως δεν ειναι διαθεσιμο. Παω και του λεω αφου το εστειλες για αντικατασταση θα περιμενω να ερθει και εδω ειναι το μεγαλυτερο προβλημα, με παει απο βδομαδα σε βδομαδα ειμαι εδω 2 βδομαδες και περιμενω το Ideos παιδια τι να κανω? να του πω να παρω το Χ8 ή να περιμενω και αλλο για το Ideos?

Βοηθηστε με!!

Λοιπον επειδει το περιμενω και εγω μαλλον λογο καλοκαιριου δεν θα εχει συντομα παραδοση εμενα μου πε στις 22 αυγουστου οτι θα το φερουν εμπιστο και φιλικο προσωπο που εχει το μαγαζι. Τωρα σου ευχομαι να σαι πιο τυχερος οσο για το xperia x8 φιλαρακο ουτε καν μην το σκεφτεσαι το ideos ειναι στο 10 σκαλοπατι και αυτο στο 2 σαν επιπεδο hardware.

Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Μακαρινα μου ερθει πιο νωρις μπορει να ερθει και αυριο μπορει και στις 22 αρα λογικα θα περιμενω οπως πρεπει να περιμενεις και εσυ!

Μακαρινα μου ερθει πιο νωρις μπορει να ερθει και αυριο μπορει και στις 22 αρα λογικα θα περιμενω οπως πρεπει να περιμενεις και εσυ!

Εμενα μου ηρθε χθες το νεο κινητο, αλλα και αυτο ειναι προβληματικο (καμμενο πιξελ) και θα το ξαναπαω πισω για αντικατασταση την επομενη εβδομαδα.

Ξερει κανενας μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα στο μελλον αν δεν το δωσω για αντικατασταση (λογω πιξελ)? Δεν μπορω να περιμενω αλλες 15 τουλαχιστον μερες για να μου δωσουν αλλο...εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα.

δεν ειμαι σιγουρος αν για καμενο pixel επιστρεφεται, συνηθως εχουν μικρα γραμματα που λενε για 3-5 η περισσοτερα αλλιως δεν κανουν αλλαγη, δεν ξερω τι παιζει το το x5 ομως. ρωτα.

• Administrators
Εμενα μου ηρθε χθες το νεο κινητο, αλλα και αυτο ειναι προβληματικο (καμμενο πιξελ) και θα το ξαναπαω πισω για αντικατασταση την επομενη εβδομαδα.

Ξερει κανενας μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα στο μελλον αν δεν το δωσω για αντικατασταση (λογω πιξελ)? Δεν μπορω να περιμενω αλλες 15 τουλαχιστον μερες για να μου δωσουν αλλο...εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα.

Επέστρεψε το και άμεσα, αξίζει να περιμένεις για άλλη συσκευή. Όσο το καθυστερείς μειώνονται και οι πιθανότητες για αντικατάσταση.

Modpic.gif

παιδια το κινητο εχει radio?

ουσιαστικά όχι,αλλα υπάρχουν φήμες πως έχει αλλα ειναι κλειδωμένο!

παιδιά αυτή η κάρτα παίζει να δουλέυει στο χ5;

http://viewitem.eim.ebay.gr/Sandisk-16GB-Micro-SD-SDHC-MicroSD-Memory-Card-16-GB-TF/290590095269/item

ξέχασα και κάτι άλλο...θήκη τη προτείνετε να πάρω.. σιλικόνης ή νιλκιν;

Edited by Mariosddd

ουσιαστικά όχι,αλλα υπάρχουν φήμες πως έχει αλλα ειναι κλειδωμένο!

παιδιά αυτή η κάρτα παίζει να δουλέυει στο χ5;

http://viewitem.eim.ebay.gr/Sandisk-16GB-Micro-SD-SDHC-MicroSD-Memory-Card-16-GB-TF/290590095269/item

ξέχασα και κάτι άλλο...θήκη τη προτείνετε να πάρω.. σιλικόνης ή νιλκιν;

Εγώ πήρα αυτή:

http://cgi.ebay.com/Huawei-IDEOS-X5-U8800-SOFT-BLACK-Case-SCREEN-PROTECTOR-/110727017324?pt=PDA_Accessories&hash=item19c7d8336c

Δεν έχει 'ερθει ακόμη, αλλά μου φαίνεται κάπως πιο λεπτή από την Nilkin γι' αυτό και την προτίμησα.

ουσιαστικα ειναι 2,7 με 2,8 (κατι τετοιο). τα 700-800 ειναι για να βαζεις applications κλπ και τα αλλα 2 ειναι για φωτογραφιες κλπ. αμα βαλεις δικια σου micro sd τα 2 αυτα gb δεν θα τα βλεπεις πια ομως, οποτε με αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112857

μπορεις να δωσεις τα 2gb για applications και να μεινουν τα 600 ετσι κενα (ε δεν χανεις και τιποτα). κατεβασε την custom μορφη του ομως και βαλε 2048mb... ακολουθα ΚΑΛΑ τις οδηγειες και θα εισαι οκ. (αν δεν θες φοβασαι κλπ αστο.... αλλα εγω πχ εχω γεμισει 1,2gb με applications και συνεχιζω :p)

Φιλέ μου θα μπορούσες να μας πεις τα βήματα για να το κάνουμε αυτό? Γιατί στα αγγλικά δεν σκαμπάζουμε και πολύ.

Εγώ πήρα αυτή:

http://cgi.ebay.com/Huawei-IDEOS-X5-U8800-SOFT-BLACK-Case-SCREEN-PROTECTOR-/110727017324?pt=PDA_Accessories&hash=item19c7d8336c

Δεν έχει 'ερθει ακόμη, αλλά μου φαίνεται κάπως πιο λεπτή από την Nilkin γι' αυτό και την προτίμησα.

Μπα, απο τη φωτογραφία που δείχνει το βύσμα του handsfree ακριβώς το ίδιο πάχος με τη nilkin έχει. Δείχνει πιο γυαλιστερή πάντως.

Καλημέρα. Είμαι έτοιμος να πάρω κινητό καιι με ψήνει το Χ5.

Διάβασα αρκετές σελίδες αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι που για μένα είναι αρκετά σημαντικό. Το A-GPS που γράφει στη Wind σημαίνει ότι δεν έχει δέκτη Gps εσωτερικά και χρησιμοποιεί το δίκτυο (δλδ χρεώνεσαι για πλοήγηση) ή με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης δουλεύει σαν κανονικό Gps όπως μου δουλεύει το Nokia 5800 Xpress Music που έχω?

Καλημέρα. Είμαι έτοιμος να πάρω κινητό καιι με ψήνει το Χ5.

Διάβασα αρκετές σελίδες αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι που για μένα είναι αρκετά σημαντικό. Το A-GPS που γράφει στη Wind σημαίνει ότι δεν έχει δέκτη Gps εσωτερικά και χρησιμοποιεί το δίκτυο (δλδ χρεώνεσαι για πλοήγηση) ή με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης δουλεύει σαν κανονικό Gps όπως μου δουλεύει το Nokia 5800 Xpress Music που έχω?

Έχει και το απλό gps που δουλεύει χωρίς χρέωση αλλά μπορείς να το 'βοηθήσεις' και με το a-gps που χρειάζεται δεδομένα δλδ χρεώνει! κάτι σημαντικό όμως! το χ5 και γενικότερα όλα τα κινητά πέρα από τα νόκια δεν έχουν δωρεάν χάρτες δλδ θα πρέπει να αγοράσεις χάρτες (νομίζω κοστίζουν γύρω στα 20 με 30ε) αφού τους κατεβάσεις τότε απενεργοποιείς το a-gps και δουλεύεις χωρίς χρέωση!:)

από που κι ως που δεν βλέπεις τα 2gb?ακόμη και με τον ενσωματωμένο explorer.

είναι ο φάκελος HWuser,και χρησιμοποιείται για οτιδήποτε.

ο χώρος για εφαρμογές είναι από τους μεγαλύτερους ,και θεωρώ,αρκετός για τους

περισσότερους χρήστες,αν χρειαστεί τον επεκτείνεται αργότερα.

από που κι ως που δεν βλέπεις τα 2gb?ακόμη και με τον ενσωματωμένο explorer.

είναι ο φάκελος HWuser,και χρησιμοποιείται για οτιδήποτε.

ο χώρος για εφαρμογές είναι από τους μεγαλύτερους ,και θεωρώ,αρκετός για τους

περισσότερους χρήστες,αν χρειαστεί τον επεκτείνεται αργότερα.

Ε ναί...

Τί ποιο φυσικό να ψάχνεις ένα ολόκληρο partition που σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές συνήθως ονομάζεται d: f: e:, και αντί αυτού να το βρείς ως HWUSERDATA:rolleyes::p:blink:

Ρωτάμε και μαθαίνουμε όλοι μας αγαπητέ.

Δεν γεννηθήκαμε με την ασθένεια google στο αίμα μας.

Και εγώ τα έψαχνα τα 2gb μερικές ώρες, μέχρι να δώ τα φώτα του φόρουμ...:lol::lol::lol:

Ο χώρος είναι αρκετός για τις εφαρμογές, αλλά το πρόβλημα είναι ότι η ποικιλία των εφαρμογών είναι τέτοια που μας κάνει αχόρταγους;)

Πάντως το android έχει διάφορα κουλά...

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

• Administrators
thanks

Ένα τελευταίο. Έχει συγκρίνει κανείς Χ5 με Samsung Xalaxy Ace?

Ποιό αξίζει αν δεν λάβουμε υπ'όψιν τα λεφτά?

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Σχετικά post/απαντήσεις εδώ διαγράφονται.

Modpic.gif