iakoboss7 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) δεν μιλαω για το doa. αν η επισκευη αργήσει πανω απο 15 μερες τοτε εχει το δικαιωμα να υπαναχωρισει απο την συμβαση και να παρει τα λεφτα του πισω. http://www.efpolis.gr/el/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton/37-cat-exasfalisi-asfalon-synallagon/56-polisi-agathon-eggyiseis.html Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή. Edited August 1, 2011 by iakoboss7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellcine Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) καλησπέρα παίδες. 2 ηλήθιες ερώτησεις. σας κάνει και εσας scrool τον πάροχο στη lockedscreen (πχ cosmote - mobile telecommunications) ή είναι ¨πατάτα¨ του golauncher που εχω εγκαταστήσει; ξέρει κανείς πως βγαίνει; στο full screen caller id σας βγάζει και εσάς low res εικόνες; (ok αυτο το βρήκα, ειναι χαμένο στα options!) και μια κανονική απορία. εμενα μου αρεσει το animated weather feature που υπάρχει. έχω βρεί όμως μόνο τα go weather και animated weather pro. το 1ο που έχω κιόλας έχει κάτι θέματα με το update του ενώ το δευτερο είναι λίγο..... γιάχ..... γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και άλλο εκτός αυτων των 2(ιδανικά fullscreen); Edited August 1, 2011 by hellcine Παράθεση C.K.N.D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Το read προφανώς είναι sequential οπότε όσο διαβάζει μικρά δεδομένα που χωράνε στην cache έχεις καλή ταχύτητα. Μετά αναγκαστικά περιμένει να έρθουν τα δεδομένα απο την SD οπότε καθυστερεί. Αλλά έτσι και αλλιώς το read δεν μας ενδιαφέρει. Το θέμα είναι οτι το write είναι χαμηλό και αυτό είναι που χαλάει το video. Και αυτό δεν είναι θέμα κάρτας. Βάλε την ίδια κάρτα σε ενα reader των 5€ και θα δεις πολύ καλύτερες ταχύτητες. Δυστυχώς το Χ5 δε φαίνεται να τα πάει καλά σε αυτο τον τομέα. Μακάρι να είναι κάτι που διορθώνεται με software αλλά δε νομίζω. Ας μας πει κάποιος που έχει δοκιμάσει άλλες ROM μήπως έχει καλύτερα αποτελέσματα. επειδή μεγάλη κουβέντα γίνεται για το video,να καταθέσω την εμπειρία μου: κανένα πρόβλημα σε εμένα με κολλήματα-σπασίματα.Έχω μια Toshiba 8gb 4 class,και το SD Tools μου δίνει write speed 8.00 MB/s Επίσης έχω μανίσια ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 προφανως και δεν εχεις καποιο προβλημα ΕΣΥ αφου σου δινει 8mb/s.... απορω γιατι σου δινει τοσο πολυ... πρεπει να εισαι τυχερος και να επεσες σε καλο controler. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 παιδια στα καλα καθουμενα αρχισε να με κανει νερα: αρνειται να εγκαταστησει εφαρμογες απο το μαρκετ( οχι ολες). μου πεταει ενα μηνυμα:δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση σε Χωρο USB αποθηκευσης ή καρτα SD. καμια ιδεα κανεις;;;;;;; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 παιδια στα καλα καθουμενα αρχισε να με κανει νερα: αρνειται να εγκαταστησει εφαρμογες απο το μαρκετ( οχι ολες). μου πεταει ενα μηνυμα:δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση σε Χωρο USB αποθηκευσης ή καρτα SD. καμια ιδεα κανεις;;;;;;; Μου το εκανε αυτο έμενα με της ενημερωσεις, της μετεφερα στο τηλεφωνο εκανα ενημερωση και ξανα μεταφορα στην sd. δεν δοκιμασα να κατεβασω εφαρμογη για να ξερω. Κλεισε το τηλεφωνο βγαλε την sd και ξανα βαλτην ανοιξε το τηλεφωνο μπορεί και να στρωσει, το δικό μου δεν το ξαναεκανε.... Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 δεν μιλαω για το doa. αν η επισκευη αργήσει πανω απο 15 μερες τοτε εχει το δικαιωμα να υπαναχωρισει απο την συμβαση και να παρει τα λεφτα του πισω. http://www.efpolis.gr/el/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton/37-cat-exasfalisi-asfalon-synallagon/56-polisi-agathon-eggyiseis.html Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή. Το έχω 3 μήνες. Τι να κάνω να τους πώ να μου δώσουν άλλο? Δεν παίζει φάση να κάνουν κάτι τέτοιο στην Wind. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει εισαγωγη PIOS στα προγραμματα ndrive h igo του Android?? Συγνωμη POIS ηθελα να πω... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 1, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Το έχω 3 μήνες. Τι να κάνω να τους πώ να μου δώσουν άλλο? Δεν παίζει φάση να κάνουν κάτι τέτοιο στην Wind. με δουλευεις? αυτος ειναι ο ΝΟΜΟΣ. να τον εκτυπωσεις και να τους το τριψεις στην μουρη αν χρειαστει. ΑΥΤΑ ειναι τα δικαιωματα σου τους αρεσει δεν τους αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 επειδή μεγάλη κουβέντα γίνεται για το video,να καταθέσω την εμπειρία μου: κανένα πρόβλημα σε εμένα με κολλήματα-σπασίματα.Έχω μια Toshiba 8gb 4 class,και το SD Tools μου δίνει write speed 8.00 MB/s Επίσης έχω μανίσια ROM. Το SD tools δεν είναι αξιόπιστο. Και εμένα μου είχε βγάλει 7,5 την πρώτη φορά που το έτρεξα αλλά μετά μου βγάζει πάντα μικρότερα (γύρω στο 6). Βέβαια έχουν και οι flash μνήμες τα δικά τους (αν κάποιο cell είναι κενό η θέλει καθάρισμα κλπ) οπότε μπορεί να μην είναι θέμα του sd tools. Παρεπιπτόντως υπάρχει και αυτό το πολύ καλό benchmark που εκτός απο όλα τα υπόλοιπα μετράει και την SD. https://market.android.com/details?id=com.antutu.ABenchMark&feature=search_result Video τραβάς 720p 5mbit Η263; Για ανέβασε ενα σε κάποιο filehost να το δούμε έτσι απο περιέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει εισαγωγη PIOS στα προγραμματα ndrive h igo του Android?? :offtopic: Για το ndrive δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει καθολου. το ιgo ναι, ρωτησε ομως εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 εχετε δοκιμασει το sd-booster?δεν εχετε να χασετε τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 δεν βοηθαει σε κατι το sd booster στο θεμα με το video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει εισαγωγη PIOS στα προγραμματα ndrive h igo του Android?? Συγνωμη POIS ηθελα να πω... Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 παραθετω και ενα benchmark και για την καρτα για τις ταχυτητες... προσωπικα δεν εχω δοκιμασει video κλπ Μιας και δεν το χρησιμοποιω γενικα για φωτο και video απλα ετσι για περισσοτερα στοιχεια να εχετε... η καρτα ειναι αυτη : http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Memory-Cards/Transcend-microSDHC-8GB-with-SD-adaptor-class6-TS8GUSDHC6.htm (χωρις διαθεση διαφημισης απλα ειναι αυτη ακριβως μιας και απο εκει την πηρα) το ετρεξα 2 φορες .... επισης να αναφερω οτι χρησιμοποιω το "sd speed increase" με ρυθμιση στα 2048kb... δεν εχω ασχοληθει πολυ οπως ξαναπα απλα τα λεω ολα για καποιους που ισως τους ενδιαφερει... antutu και sd tools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 παιδια στα καλα καθουμενα αρχισε να με κανει νερα: αρνειται να εγκαταστησει εφαρμογες απο το μαρκετ( οχι ολες). μου πεταει ενα μηνυμα:δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση σε Χωρο USB αποθηκευσης ή καρτα SD. καμια ιδεα κανεις;;;;;;; συνεχιζει και το κανει. αμα απεγκαταστησω καποιο app τοτε δεν με αφηνει να το ξαναεγκαταστησω ... καμια αλλη ιδεα:::;;;;; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 παραθετω και ενα benchmark και για την καρτα για τις ταχυτητες... προσωπικα δεν εχω δοκιμασει video κλπ Μιας και δεν το χρησιμοποιω γενικα για φωτο και video απλα ετσι για περισσοτερα στοιχεια να εχετε... η καρτα ειναι αυτη : http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Memory-Cards/Transcend-microSDHC-8GB-with-SD-adaptor-class6-TS8GUSDHC6.htm (χωρις διαθεση διαφημισης απλα ειναι αυτη ακριβως μιας και απο εκει την πηρα) το ετρεξα 2 φορες .... επισης να αναφερω οτι χρησιμοποιω το "sd speed increase" με ρυθμιση στα 2048kb... δεν εχω ασχοληθει πολυ οπως ξαναπα απλα τα λεω ολα για καποιους που ισως τους ενδιαφερει... antutu και sd tools Ωραία ταχύτητα, αν μπορείς τράβα και ενα video και ανέβασε το κάπου να το δούμε. Με τέτοια ταχύτητα δεν θα πρέπει να σου σπάει καθόλου στα 5mbit που είναι το default. Αν βέβαια είναι μόνο θέμα κάρτας. Επίσης αν μπορείς κάνε και ενα Bench χωρίς το speed increase. Γιατί ανάλογα με τη μέθοδο που χρησιμοποιεί το benchmark (αν γραφει μικρά αρχεία, τι queue depth έχει κλπ) μπορεί να επηρεάζεται απο πολύ εως καθόλου απο τη μεγαλύτερη cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Δεν έχω παρακολουθήσει το thread, και ούτε έχω το χρόνο να διαβάσω 55 σελίδες... Ρωτάει ένας φίλος μου αν για να περάσεις τις επαφές για πρώτη φορά στη συσκευή αν πρέπει να έχεις λογαριασμό στο Gmail, ανεξάρτητα αν θες να τις περάσεις στην κάρτα SIM ή στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Υποχρεωτικό δεν είναι αλλά λογαριασμό gmail θα πρέπει να έχεις απαραίτητα για την πλήρη λειτουργία της συσκευής ούτως ή άλλως. Εξάλλου ενδείκνυται ο συγχρονισμός των επαφών με τον gmail account για εύκολη ανάκτηση σε περίπτωση hard reset, αλλαγής συσκευής κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Για δείτε μία αυτά τα 2 videακια που τράβηξα σε σπίτι φίλου. Αυτός μου είπε οτι κολάει στο video και οτι κάνει σπασίματα. Τα video είναι με "μαμά" ρυθμίσεις, δεν έχω κάνει καμια μετατροπη στο ideos. http://dl.dropbox.com/u/17795678/VID_20110802_194233.3gp http://dl.dropbox.com/u/17795678/VID_20110802_194500.3gp Για πείτε μου την γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Kάτι σε "format" πως σου ακούγεται;;; :worry::grin: καταπληκτικο μοναδικο ανεπαναληπτο!!!! παντως βρηκα μια λυση σχετικα πιο ανωδυνη απο το φορματ: απενεργοποιηση της sd απο τις ρυθμισεις και εγκατασταση/ ενημερωση των προβληματικων εφαρμογων και ξαναενεργοποιηση της sd Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Έχει δοκιμάσει να σώσει κανείς φωτό που του έχει έρθει με MMS στην κάρτα SD; Συνεχώς μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Να πω και εγώ τον πόνο μου...!:lol: Πήγα στο κατάστημα Wind στην Θεσσαλονίκη (Εγνατίας) και μου είπαν ότι η αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για τα ιδιόκτητα καταστήματα Wind και όχι τα franceising :X μου φάνηκε λίγο κουλό και έκανα μια σχετική φασαρία με αποτέλεσμα να μου πει ότι θα στείλει επιστολή στα κεντρικά και θα με ενημερώσει σχετικά με το πόρισμα της λογικά μέχρι την Πέμπτη. Άμα ξαναπάρω από Wind τίποτα να μου καεί το κινητό!:p Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 καλυτερη δικαιολογία δεν μπορουσε να πει? χαχαχαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts