Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά για να βλπουμε ταινίες παρεπει να εχουμε κανει το κινητο root?Τι προγραμμα χρειαζεται και αν πρεπει να αποθηκευτούν καπου συγκεκριμενα μαζι με τους υποτιτλους!Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

MOBOPLAYER απο το market και βλεπεις σχεδον τα παντα και με υποτιτλους

Εγω θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω soft reset ρε παιδια? Κολησε τις προαλες και αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια

Καλημέρα παιδιά!

Είμαι κάτοχος ενός iPhone 3G και λέω να το δώσω για το ideos.. Αξίζει;; Έχει κάνει κανείς τέτοια μετάβαση;;

"Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau

Καλημέρα παιδιά!

Είμαι κάτοχος ενός iPhone 3G και λέω να το δώσω για το ideos.. Αξίζει;; Έχει κάνει κανείς τέτοια μετάβαση;;

Μάλλον μας δουλεύεις ε; :) :X

Αν θες να παίξεις με android γιατί βαρέθηκες το iOS ναι πάρτο, διαφορετικά μείνε εκεί που είσαι ;)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Αν θες να παίξεις με android γιατί βαρέθηκες το iOS ναι πάρτο, διαφορετικά μείνε εκεί που είσαι ;)

Για να ρωτάω σημαίνει ότι με κούρασε το κλειδωμένο iOS.. και βαρέθηκα το υπερκοστολογημένο iPhone!!

"Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau

• Administrators
Καλημέρα παιδιά!

Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχει ξεχωριστός χώρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Απευθύνσου εκεί.

Modpic.gif

Καλημέρα παιδιά!

Την μετάβαση που αναφέρεις έκανα εγώ πριν λίγες μέρες. Σε πληροφορώ πως το IDEOS πάει πολύ καλύτερα από το iphone 3G σε θέματα απόκρισης (κατά την γνώμη μου).

Μπορώ να πω πως είμαι υπερευχαριστημένος με την επιλογή μου. Να φανταστείς το iphone δεν το έχω καν αγγίξει από εκείνη τη μέρα για κανένα απολύτως λόγο.

Την μετάβαση που αναφέρεις έκανα εγώ πριν λίγες μέρες. Σε πληροφορώ πως το IDEOS πάει πολύ καλύτερα από το iphone 3G σε θέματα απόκρισης (κατά την γνώμη μου).

Μπορώ να πω πως είμαι υπερευχαριστημένος με την επιλογή μου. Να φανταστείς το iphone δεν το έχω καν αγγίξει από εκείνη τη μέρα για κανένα απολύτως λόγο.

Thanks!! :)

παιδια καλημερα.. να κανω κ γω μια ερωτηση αν γινεται.. γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο μου θα ηθελα μονο να ρωτησω απο που μπορω να δω τα στατς μου.. εννοω χρονους κλησεων, ογκου δεδομενων κ μηνυματων.. εχω φαει ολο το κινητο αλλα τιποτα..

Σε πληρωνει η αππλε x0a0x00a το Iphone 3g ειναι για πεταμα

• Administrators
παιδια καλημερα.. να κανω κ γω μια ερωτηση αν γινεται.. γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο μου θα ηθελα μονο να ρωτησω απο που μπορω να δω τα στατς μου.. εννοω χρονους κλησεων, ογκου δεδομενων κ μηνυματων.. εχω φαει ολο το κινητο αλλα τιποτα..

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά... https://market.android.com/search?q=traffic+counter&so=1&c=apps

Modpic.gif

παιδια απο ποιοτητα φωτογραφιας το τηλεφωνο πως παει?υπαρχει καποια συγκιση με καποιο αλλο κινητο? Edited by SYZo

Καλημέρα παιδιά!

Φυσικά και αξίζει! και όχι μόνο λόγω android.

πήγα πριν στην Wind και μου είπαν πως οι δωρεάν χάρτες ισχύουν μόνο σε νέες συνδέσεις..εγώ που έκανα ανανέωση συμβολαίου δεν το δικαιούμαι και πρέπει να τους αγοράσω...εντωμεταξύ..όλοι οι χάρτες έχουν 19 ευρώ..τις Ελλάδας έχουν 29!!!

Δημήτρη εσύ το πήρες με νέα σύνδεση Wind?

Εγω ανανεωση εκανα πριν λιγες μερες και τους πηρα κανονικα...

Use your Illusions..

Επισης ενα θεμα με την μπαταρια, απο την στιγμη που ειχα βαλει ενα antivirus και κατι αλλες εφαρμογες μου ετρωγε το 90% της μπαταριας μεσα σε 13-16 ωρες, τα εβγαλα αλλα τιποτα....

Για καποιον λογο πριν λιγες μερες το εκλεισα το κινητο το βραδυ και αφου το επανεκκινησα το πρωι απο τοτε εχουν περασει 3 μερες και μπαταρια τωρα ειναι ακομα στο 40% , βεβαια χωρις πολυ σκαλισμα...:blink:

Use your Illusions..

να ρωτησω ρε παιδια....

τι encoding βαζουμε για να δουμε ελληνικους υποτιτλους ; η πολλα ζηταω ; :p

Iso-8859-7 . Έχω mvideo player και έχω δοκιμάσει διάφορους. Σε όλους δούλευε αυτό το encoding(επιλογή από τα preferences του κάθε player).

Gomar επαιζες ut2k4 ;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Administrators
Επισης ενα θεμα με την μπαταρια, απο την στιγμη που ειχα βαλει ενα antivirus και κατι αλλες εφαρμογες μου ετρωγε το 90% της μπαταριας μεσα σε 13-16 ωρες, τα εβγαλα αλλα τιποτα....

Για καποιον λογο πριν λιγες μερες το εκλεισα το κινητο το βραδυ και αφου το επανεκκινησα το πρωι απο τοτε εχουν περασει 3 μερες και μπαταρια τωρα ειναι ακομα στο 40% , βεβαια χωρις πολυ σκαλισμα...:blink:

Καμιά φορά την θέλει την επανεκκίνησή του. Εντούτοις προγράμματα τύπου antivirus είναι δεδομένο ότι "τρώνε" μπαταρία και εκτός αυτού ακόμα δεν έχει κριθεί απαραίτητη η χρήση τους.

Modpic.gif

Είναι μερικές εφαρμογές που ξεσκίζουν την μπαταρία χωρίς προφανή λόγο. Πχ το skype σε 3-4 ώρες αναμονής μου τρώει την μισή μπαταρία. Εξακολουθεί να τρώει την μπαταρία ακόμα και αν κάνω logout (!), οπότε αναγκάζομαι να της κάνω force kill όταν δεν την χρησιμοποιώ. Πολύ μπαταρία έτρωγε και το Android Assistant, κάτι που με ανάγκασε να το ξηλώσω.

Κατά τα άλλα, χωρίς skype, η μπαταρία μου βγάζει άνετα μια ολόκληρη μέρα ακόμα και με υπερβολική (για τα δικά μου δεδομένα) χρήση. Αν δε το χρησιμοποιήσω σαν dumbphone, τότε αντέχει και δεύτερη. Γενικά η συσκευή με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ένα lag που έχει στο autorotate, κάτι που όμως θεωρώ πως είναι θέμα software μιας και οι αισθητήρες του δείχνουν πως δουλεύουν άψογα. Επίσης με ενοχλεί αφάνταστα που δεν έχω dataplan με απεριόριστο internet :p

εχει ακουστει ημερομηνια για την αναβαθμιση στη 2.3 παιδια γιατι απο οτι ειδα σε καποιο site στο εξωτερικο εχει βγει για το κινητο μας??

και εγω το παρατηρησα αυτο σχετικα με την μπαταρια. βγάζοντας αυτα που δεν χρησιμοποιω ποτε και ουτε με ενδιαφερουν , η μπαταρια τριπλασιασε τον χρονο της !

κατι facebook κατι skype κατι τα livewallpapers κλπ η μπαταρια ήρθε στα ίσα της! ασε που έγινα rooted και του κάνω ότι θέλω με το startup manager!!!( must προγραμμα )

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο

κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ

πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου

Φυσικά και αξίζει! και όχι μόνο λόγω android.

Και γω την ιδια μεταβαση θελω να κανω, αλλα δεν ειμαι βεβαιος για τα θεματα αποκρισης των φτηνων android κινητων σε σχεση με το 3g με τις νεες εκδοσεις iOS (που ειναι δηλαδη πιο αργο σε σχεση με τις παλαιοτερες).

Κατα δευτερον δεν ξερω αν πρεπει να προτιμησω το Huawei ή το Samsung galaxy Ace που εχει χειροτερα χαρακτηριστικα και υψηλοτερη τιμη, αλλα μαλλον καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και εξωτερικη εμφανιση.

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

• Administrators
Και γω την ιδια μεταβαση θελω να κανω, αλλα δεν ειμαι βεβαιος για τα θεματα αποκρισης των φτηνων android κινητων σε σχεση με το 3g με τις νεες εκδοσεις iOS (που ειναι δηλαδη πιο αργο σε σχεση με τις παλαιοτερες).

Κατα δευτερον δεν ξερω αν πρεπει να προτιμησω το Huawei ή το Samsung galaxy Ace που εχει χειροτερα χαρακτηριστικα και υψηλοτερη τιμη, αλλα μαλλον καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και εξωτερικη εμφανιση.

Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχει ξεχωριστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 ή http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Απευθύνσου εκεί και εδώ ας μείνουμε σε ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με τη συσκευή του θέματος.

Modpic.gif

Παιδιααα διαβασα τι λετε για τους χαρτες αλλα εμενα δεν μου βγαζει στα προιοντα μου τους χαρτες, ξερει κανεις γιατι και τι μπορω να κανω ?