tziminhio Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδιά για να βλπουμε ταινίες παρεπει να εχουμε κανει το κινητο root?Τι προγραμμα χρειαζεται και αν πρεπει να αποθηκευτούν καπου συγκεκριμενα μαζι με τους υποτιτλους!Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGKN73 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 MOBOPLAYER απο το market και βλεπεις σχεδον τα παντα και με υποτιτλους Εγω θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω soft reset ρε παιδια? Κολησε τις προαλες και αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Google Maps 5.5.0 ownhere - NAVIGATION all roads http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007132 Edited May 27, 2011 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα παιδιά! Είμαι κάτοχος ενός iPhone 3G και λέω να το δώσω για το ideos.. Αξίζει;; Έχει κάνει κανείς τέτοια μετάβαση;; Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα παιδιά! Είμαι κάτοχος ενός iPhone 3G και λέω να το δώσω για το ideos.. Αξίζει;; Έχει κάνει κανείς τέτοια μετάβαση;; Μάλλον μας δουλεύεις ε; :) :X Αν θες να παίξεις με android γιατί βαρέθηκες το iOS ναι πάρτο, διαφορετικά μείνε εκεί που είσαι ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μάλλον μας δουλεύεις ε; :) :X Αν θες να παίξεις με android γιατί βαρέθηκες το iOS ναι πάρτο, διαφορετικά μείνε εκεί που είσαι ;) Για να ρωτάω σημαίνει ότι με κούρασε το κλειδωμένο iOS.. και βαρέθηκα το υπερκοστολογημένο iPhone!! Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα παιδιά! Είμαι κάτοχος ενός iPhone 3G και λέω να το δώσω για το ideos.. Αξίζει;; Έχει κάνει κανείς τέτοια μετάβαση;; Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχει ξεχωριστός χώρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Απευθύνσου εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
computeras13 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα παιδιά! Είμαι κάτοχος ενός iPhone 3G και λέω να το δώσω για το ideos.. Αξίζει;; Έχει κάνει κανείς τέτοια μετάβαση;; Την μετάβαση που αναφέρεις έκανα εγώ πριν λίγες μέρες. Σε πληροφορώ πως το IDEOS πάει πολύ καλύτερα από το iphone 3G σε θέματα απόκρισης (κατά την γνώμη μου). Μπορώ να πω πως είμαι υπερευχαριστημένος με την επιλογή μου. Να φανταστείς το iphone δεν το έχω καν αγγίξει από εκείνη τη μέρα για κανένα απολύτως λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Την μετάβαση που αναφέρεις έκανα εγώ πριν λίγες μέρες. Σε πληροφορώ πως το IDEOS πάει πολύ καλύτερα από το iphone 3G σε θέματα απόκρισης (κατά την γνώμη μου). Μπορώ να πω πως είμαι υπερευχαριστημένος με την επιλογή μου. Να φανταστείς το iphone δεν το έχω καν αγγίξει από εκείνη τη μέρα για κανένα απολύτως λόγο. Thanks!! :) Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 παιδια καλημερα.. να κανω κ γω μια ερωτηση αν γινεται.. γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο μου θα ηθελα μονο να ρωτησω απο που μπορω να δω τα στατς μου.. εννοω χρονους κλησεων, ογκου δεδομενων κ μηνυματων.. εχω φαει ολο το κινητο αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μάλλον μας δουλεύεις ε; :) :X Αν θες να παίξεις με android γιατί βαρέθηκες το iOS ναι πάρτο, διαφορετικά μείνε εκεί που είσαι ;) Σε πληρωνει η αππλε x0a0x00a το Iphone 3g ειναι για πεταμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 παιδια καλημερα.. να κανω κ γω μια ερωτηση αν γινεται.. γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο μου θα ηθελα μονο να ρωτησω απο που μπορω να δω τα στατς μου.. εννοω χρονους κλησεων, ογκου δεδομενων κ μηνυματων.. εχω φαει ολο το κινητο αλλα τιποτα.. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά... https://market.android.com/search?q=traffic+counter&so=1&c=apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) παιδια απο ποιοτητα φωτογραφιας το τηλεφωνο πως παει?υπαρχει καποια συγκιση με καποιο αλλο κινητο? Edited May 27, 2011 by SYZo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 street view video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα παιδιά! Είμαι κάτοχος ενός iPhone 3G και λέω να το δώσω για το ideos.. Αξίζει;; Έχει κάνει κανείς τέτοια μετάβαση;; Φυσικά και αξίζει! και όχι μόνο λόγω android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 πήγα πριν στην Wind και μου είπαν πως οι δωρεάν χάρτες ισχύουν μόνο σε νέες συνδέσεις..εγώ που έκανα ανανέωση συμβολαίου δεν το δικαιούμαι και πρέπει να τους αγοράσω...εντωμεταξύ..όλοι οι χάρτες έχουν 19 ευρώ..τις Ελλάδας έχουν 29!!! Δημήτρη εσύ το πήρες με νέα σύνδεση Wind? Εγω ανανεωση εκανα πριν λιγες μερες και τους πηρα κανονικα... Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Επισης ενα θεμα με την μπαταρια, απο την στιγμη που ειχα βαλει ενα antivirus και κατι αλλες εφαρμογες μου ετρωγε το 90% της μπαταριας μεσα σε 13-16 ωρες, τα εβγαλα αλλα τιποτα.... Για καποιον λογο πριν λιγες μερες το εκλεισα το κινητο το βραδυ και αφου το επανεκκινησα το πρωι απο τοτε εχουν περασει 3 μερες και μπαταρια τωρα ειναι ακομα στο 40% , βεβαια χωρις πολυ σκαλισμα...:blink: Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 να ρωτησω ρε παιδια.... τι encoding βαζουμε για να δουμε ελληνικους υποτιτλους ; η πολλα ζηταω ; :p Iso-8859-7 . Έχω mvideo player και έχω δοκιμάσει διάφορους. Σε όλους δούλευε αυτό το encoding(επιλογή από τα preferences του κάθε player). Gomar επαιζες ut2k4 ; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Επισης ενα θεμα με την μπαταρια, απο την στιγμη που ειχα βαλει ενα antivirus και κατι αλλες εφαρμογες μου ετρωγε το 90% της μπαταριας μεσα σε 13-16 ωρες, τα εβγαλα αλλα τιποτα.... Για καποιον λογο πριν λιγες μερες το εκλεισα το κινητο το βραδυ και αφου το επανεκκινησα το πρωι απο τοτε εχουν περασει 3 μερες και μπαταρια τωρα ειναι ακομα στο 40% , βεβαια χωρις πολυ σκαλισμα...:blink: Καμιά φορά την θέλει την επανεκκίνησή του. Εντούτοις προγράμματα τύπου antivirus είναι δεδομένο ότι "τρώνε" μπαταρία και εκτός αυτού ακόμα δεν έχει κριθεί απαραίτητη η χρήση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Είναι μερικές εφαρμογές που ξεσκίζουν την μπαταρία χωρίς προφανή λόγο. Πχ το skype σε 3-4 ώρες αναμονής μου τρώει την μισή μπαταρία. Εξακολουθεί να τρώει την μπαταρία ακόμα και αν κάνω logout (!), οπότε αναγκάζομαι να της κάνω force kill όταν δεν την χρησιμοποιώ. Πολύ μπαταρία έτρωγε και το Android Assistant, κάτι που με ανάγκασε να το ξηλώσω. Κατά τα άλλα, χωρίς skype, η μπαταρία μου βγάζει άνετα μια ολόκληρη μέρα ακόμα και με υπερβολική (για τα δικά μου δεδομένα) χρήση. Αν δε το χρησιμοποιήσω σαν dumbphone, τότε αντέχει και δεύτερη. Γενικά η συσκευή με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ένα lag που έχει στο autorotate, κάτι που όμως θεωρώ πως είναι θέμα software μιας και οι αισθητήρες του δείχνουν πως δουλεύουν άψογα. Επίσης με ενοχλεί αφάνταστα που δεν έχω dataplan με απεριόριστο internet :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 εχει ακουστει ημερομηνια για την αναβαθμιση στη 2.3 παιδια γιατι απο οτι ειδα σε καποιο site στο εξωτερικο εχει βγει για το κινητο μας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos22 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 και εγω το παρατηρησα αυτο σχετικα με την μπαταρια. βγάζοντας αυτα που δεν χρησιμοποιω ποτε και ουτε με ενδιαφερουν , η μπαταρια τριπλασιασε τον χρονο της ! κατι facebook κατι skype κατι τα livewallpapers κλπ η μπαταρια ήρθε στα ίσα της! ασε που έγινα rooted και του κάνω ότι θέλω με το startup manager!!!( must προγραμμα ) Παράθεση Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Φυσικά και αξίζει! και όχι μόνο λόγω android. Και γω την ιδια μεταβαση θελω να κανω, αλλα δεν ειμαι βεβαιος για τα θεματα αποκρισης των φτηνων android κινητων σε σχεση με το 3g με τις νεες εκδοσεις iOS (που ειναι δηλαδη πιο αργο σε σχεση με τις παλαιοτερες). Κατα δευτερον δεν ξερω αν πρεπει να προτιμησω το Huawei ή το Samsung galaxy Ace που εχει χειροτερα χαρακτηριστικα και υψηλοτερη τιμη, αλλα μαλλον καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και εξωτερικη εμφανιση. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Και γω την ιδια μεταβαση θελω να κανω, αλλα δεν ειμαι βεβαιος για τα θεματα αποκρισης των φτηνων android κινητων σε σχεση με το 3g με τις νεες εκδοσεις iOS (που ειναι δηλαδη πιο αργο σε σχεση με τις παλαιοτερες). Κατα δευτερον δεν ξερω αν πρεπει να προτιμησω το Huawei ή το Samsung galaxy Ace που εχει χειροτερα χαρακτηριστικα και υψηλοτερη τιμη, αλλα μαλλον καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και εξωτερικη εμφανιση. Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχει ξεχωριστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 ή http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Απευθύνσου εκεί και εδώ ας μείνουμε σε ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με τη συσκευή του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arathon Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παιδιααα διαβασα τι λετε για τους χαρτες αλλα εμενα δεν μου βγαζει στα προιοντα μου τους χαρτες, ξερει κανεις γιατι και τι μπορω να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts