Karthan7 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 συγνώμη για την άκυρη ερώτηση μου αλλά δεν έχω ιδέα απο κινητά android και μόλις σήμερα πήρα το δικό μου ideos... Το πρόβλημα μου είναι πρώτον πώς γίνεται να απενεργοποιήσουμε τις ενοχλητικές διαφημίσεις που πετάγονται στην οθόνη (του στυλ eurobank ktl...) δεύτερον πώς μπορουμε να ελαχιστοποιήσουμε μια εφαρμογή και να την ξαναανοίξουμε(δλδ να είμαστε στο ίδιο σημείο που ήμασταν πριν) ??? και αν υπάρχει κάποιο αξιόλογο task killer και ποιο είναι αυτο... Σας ευχαριστώ!! Για το πρωτο απο το μαρκετ AdFree αλλα δεν ξερω πως δουλευει και για το αλλο που ρωτας, απλα πατας το Home κουμπι και το κρατας πατημενο, σου ενφανιζει ολες της εφαρμογες που μπηκες προσφατα δηλαδη συνεχιζεις απο εκει που ησουν πριν, και με απλο πατημα πας στην αναμονη οπου μπορεις να κανεις το ιδιο με παρατεταμενο πατημα του home. Για task killer.... δεν χρειαζεται το Android το κανει μονο του, παντος αυτο που δουλευω εγω ειναι το Android Assistant απο το μαρκετ. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Το adfree δουλεύει μόνο σε rooted συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoletos Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 παίδες μπορεί να μου πεί κανείς την διαδικασία για να βάλω δικό μου mp3 σαν ήχο κλήσης?? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 δικο σου ηχο για μηνυματα και ξυπνητηρι πως περνας( εκανα φακελο music αλλα τιποτα...) απαντω μονος αφου με λιγο googling το βρηκα: καντε mount το κινητο με το usb στο pc και καντε στο root dir της καρτας τα παρακατω dir: alarms ringtones notifications βαλτε τα mp3 σας αναλογως unmount τη usb και ολα οκ (τα εκανα και κατευθειαν με τον root exlporer αλλα δεν ελεγε να δει τα mp3!!) ελπιζω να βοηθησα καποιον!! καλο ειναι να κοιταμε και λιγο τα προηγουμενα post....(4 σελιδες πισω ηταν). Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Την έχω παραγγείλει κι εγώ, στο σκούρο γκρι. Μήπως θυμάσαι πόσες μέρες περίπου έκανε να σου έρθει; 13 μέρες Πάτησα ενημέρωση μέσω διαδικτύου και η απάντηση : "Η συσκευή σας είναι ενημερωμένη" Μια από τα ίδια κι εδώ. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoMaR Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 να ρωτησω ρε παιδια.... τι encoding βαζουμε για να δουμε ελληνικους υποτιτλους ; η πολλα ζηταω ; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 ανοιγεις το .srt με το notepad και μετα το κανεις save as αλλα κατω στις επιλογες βαζεις utf-8... δεν το εχω δοκιμασει αλλα φιλος μου σε x10i ετσι κανει για να τους βλεπει... //δε ξερω αν στο δικο μας δε χρειαζεται αλλα υποψιαζομαι οτι ειναι θεμα android (??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aceg7 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Παιδία με το GPS πως τα πάτε? Δοκίμασα σήμερα μια εφαρμογή άλλά δεν με βρίσκει... Στο GPS status μου δείχνει 7/7 ή 7/8 άλλά τίποτα και πάλι. δοκίμασα και την πλοήγησή άλλά και παλι τίποτα. Άπλα μου βγάζει το "έλεγχος διαθεσιμότητάς πλοήγησης". Αν ενεργοποιησω το aGPS θα δω αποτέλεσμά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 ανοιγεις το .srt με το notepad και μετα το κανεις save as αλλα κατω στις επιλογες βαζεις utf-8... δεν το εχω δοκιμασει αλλα φιλος μου σε x10i ετσι κανει για να τους βλεπει... //δε ξερω αν στο δικο μας δε χρειαζεται αλλα υποψιαζομαι οτι ειναι θεμα android (??) Unicode οχι utf-8. Έβαλα μερικές ταινίες όπως τις είχα για WM και είδε κανονικά τους υπότιτλους το mobo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδία με το GPS πως τα πάτε? Δοκίμασα σήμερα μια εφαρμογή άλλά δεν με βρίσκει... Στο GPS status μου δείχνει 7/7 ή 7/8 άλλά τίποτα και πάλι. δοκίμασα και την πλοήγησή άλλά και παλι τίποτα. Άπλα μου βγάζει το "έλεγχος διαθεσιμότητάς πλοήγησης". Αν ενεργοποιησω το aGPS θα δω αποτέλεσμά? η εφαρμογη ειναι το google map 5?? αν ειναι αυτο ξεχνατο δεν ειναι διαθεσημο για αυτο δεν σε βρισκει το gps ειναι ενταξει η εφαρμογη δεν ειναι διαθεσημη νομιζω ακομα στην ελλαδα ...:(:( Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospas Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 http://www.mugen-power-batteries.com/media/catalog/product/cache/5/image/265x265/8a02aedcaf38ad3a98187ab0a1dede95/H/L/HLI-U8800HXL.jpgMugen Power 3600mAh Extended Battery for Huawei IDEOS X5 U8800H [HLI-U8800HXL] [/url] Availability: This item is currently out of stock. If ordered now, it will be shipped on June 10, 2011. € 70.47 υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καλημέρα σε όλους πήρα το κινητάκι τη Δευτέρα και χτες πρόσεξα ότι η οθόνη είχε πάρει σκόνη μέσα και μου έκανε εντύπωση, μετά παρατήρησα ότι η πάνω δεξιά γωνία είναι ελαφρός κξεκολημένη από τη βάση με αποτέλεσμα να μπαίνει σκόνη. Σκέφτομαι να πάω να το αλλάξω μιας και δεν έχω κλείσει βδομάδα. Συμβαίνει σε κάποιον το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Ορίστε: Όνομα: Cosmote MMS... Με χειροκίνητη εισαγωγή δεν δούλεψε. Και μετά είδα το μενού "επαναφορά στις προεπιλογές" και λέω τι έχω να χάσω... Και το έφτιαξε μόνο του, πάλι καλά. Ευχαριστώ :) θίχτηκε το θέμα μπαταρίας πάλι... Σε gsm μόνο, με την κανονική χρήση που έκανα από πάντα σε όλα μου τα τηλέφωνα, με λίγο ίντερνετ κυρίως για να βλέπω mail και να χαζεύω στο fb τις βλακείες που λέμε με την παρέα, με κάποιες ώρες με το bluetooth ανοιχτό, είναι ήδη στις 37 ώρες εκτός φορτιστή και η μπαταρία στο 50%. Ο αρχιγρόθος δεν είναι άκυρος... Φυσικά σε μέρες που το έλιωσα στο ίντερνετ, στα πουλιά, στο άσφαλτ5 κλπ, το πρωί το έβγαζα από το φορτιστή, το βράδι "πέθαινε". Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς, τόσο λιγότερο κρατάει. Αλλά δεν υπάρχει συσκευή που να ξεφεύγει από τον κανόνα, ε; Edited May 26, 2011 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Αυτό ακριβός θα κάνω ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Συμφωνώ. Άμεση επιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aceg7 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 η εφαρμογη ειναι το google map 5?? αν ειναι αυτο ξεχνατο δεν ειναι διαθεσημο για αυτο δεν σε βρισκει το gps ειναι ενταξει η εφαρμογη δεν ειναι διαθεσημη νομιζω ακομα στην ελλαδα ...:(:( Ξέρεις κάποια εφαρμογή για να το δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ξέρεις κάποια εφαρμογή για να το δοκιμασω? Υπάρχει "πειραγμένο" google maps που δουλεύει και εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991654 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Unicode οχι utf-8. Έβαλα μερικές ταινίες όπως τις είχα για WM και είδε κανονικά τους υπότιτλους το mobo. ο συγκεκριμενος σε utf-8 μου ζητησε πριν μερικες μερες να του μετατρεψω καποιους απο σειρες γιατι ειναι φανταρος και τις εστειλα με mail οποτε σιγουρο αυτο...(τουλαχιστον για το κινητο του) τωρα αν εμας παιζει διαφορετικα οπως ειπα δε το γνωριζω οποτε εμενα το ιδιο μου κανει...(οταν χρειαστει βλεπουμε :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Ξέρεις κάποια εφαρμογή για να το δοκιμασω? Μα το maps5 eίναι μέσα στην συσκευή. Το 5.3.1 και το 5.4 δεν είναι διαθέσιμα σε εμάς ακόμα.... Αλλά θέλει λίγο μανούρα για να τα βάλεις και βαριέμαι να ασχοληθώ, όταν το Ndrive/Νpromo έχει αποδείξει την αξία του. Αν και, δεν κάνει επανυπολογισμό διαδρομής αν φύγεις από την προτεινόμενη. Φάουλ αυτό. Αλλά και άσχετο με το Χ5... Edited May 26, 2011 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 ο συγκεκριμενος σε utf-8 μου ζητησε πριν μερικες μερες να του μετατρεψω καποιους απο σειρες γιατι ειναι φανταρος και τις εστειλα με mail οποτε σιγουρο αυτο...(τουλαχιστον για το κινητο του) τωρα αν εμας παιζει διαφορετικα οπως ειπα δε το γνωριζω οποτε εμενα το ιδιο μου κανει...(οταν χρειαστει βλεπουμε :) ) Δεν ξέρω για το κινητό του φίλου σου, άλλωστε το thread είναι για το X5. Μπορεί να είναι και θέμα player. Πάντως με mobo οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά με unicode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καλησπέρα... 1. Για το θέμα με το free Internet, τελικά εξαρτάται από το modem...Παίζει κάτι με τη συμβατότητα.. Βρέθηκα σήμερα σε κτίριο (μια κλινική συγκεκριμένα ) και έπιανε free Wireless Full σήμα. 2.Για όσα φίλους ψάχνουν για X5, είχε σήμερα 2 τεμ. στο κατάστημα της Καλλιθέας στη Δαβάκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Τελικα κανα καλο contact manager εχουμε να προτεινουμε ή scrollαρουμε ατελειωτα μεχρι να φτασουμε στο γρμμα της επαφης που θελουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokrasi Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδια καλησπερα.. εδω και μια εβδομαδα ειμαι κατοχος ενος Ideos x5. Γενικα ασχολουμαι με τεχνολογια κτλ και το πηρα μετα απο αναγνωση των posts του φορουμ. Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο και τουλαχιστον ισαξιο με το σονυ x10 του αδερφου μου.Δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα απο αυτα που αναφερονται.Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι ζεστενεται απο την πολυ χρηση.ΟΜΩΣ.. θελω να το πουλησω! ο λογος: δεν μπορω με τιποτα να συνηθησω το touch και επειδη λογω δουλειας ειμαι με ενα τηλεφωνο στα χερια το εβαλα στο κουτι και ξαναπηρα το Ν86 που ειχα.Οποιος δεν μπορει να το βρει και εδιαφερεται......(δεν ξερω εχω δικαιωμα να βαλω τηλ η mail?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Τελικα κανα καλο contact manager εχουμε να προτεινουμε ή scrollαρουμε ατελειωτα μεχρι να φτασουμε στο γρμμα της επαφης που θελουμε? Αν πατησεις το search (κουμπι κατω δεξιά) την ωρα που εισαι στις επαφές θα σου εμφανίσει ενα κουτακι οπου πληκτρολογεις το ονομα που θες!!! Παιδια για να δω ταινίες πρεπει το κινητο να ειναι rooted?Πρεπει να τις αποθηκεύσω κάπου συγκεκριμένα;Ποιο πρόγραμμα να κατβάσω; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 26, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Αν πατησεις το search (κουμπι κατω δεξιά) την ωρα που εισαι στις επαφές θα σου εμφανίσει ενα κουτακι οπου πληκτρολογεις το ονομα που θες!!! ΟΥΥΥΥΥ τουφεκιά. Φιλε αμα κολλήσει ο (καμμενος) εγκέφαλος μαμησετα....:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts