Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα μετα απο αρκτες μερες μαζι του ειναι αλλο το προβλημα ...η μπαταρια

Η καλυτερα η αυτονομια

Μιλαω το πολυ 5 λεπτα τη μερα...wifi οχι παραπανω απο 15-20 λεπτα...καθολου gps(απενεργοποιημενα τα παντα) καθολου bluetooth

Γυρισα επιπλεον το τηλεφωνο σε 2G ..φωτεινοτητα οθονης αυτοματη (αρα πολυ λιγη για τα γουστα μου)...

Μετα απο 20 ωρες εχει αδειασει η μπαταρια..ναι 20 ωρες...θελω 2 φορτισεις τη μερα...

Ακουω που λετε μιλαω 1 ωρα τη μερα και διαφορα αλλα και μου ερχεται να βαλω τα γελια..η τα κλαματα...απλα ειναι δυνατον

Το βγαζω απο τη φορτιση 1 το χαραματα..και 6:30 που ξυπναω απο το 100% εχει παει στο 80% ...προφανως το βραδυ κοιμαμε ...απλα τρωει 20% χωρις να το αγγιξω (και μαλιστα τα πρωτα % φευγουν πιο δυσκολα).

Το android assistant δειχνει οτι οι εφαρμογες δε τρωνε πολυ μπαταρια...ο default launcher ~2% και το beautiful widget ~1% ..τα αλλα ειναι αναξια λογου...το "συστημα Android" ..λειτουργικο απλα καταβροχθιζει ολη τη μπαταρια...αλλωστε εχω και το advanced task killer froyo σε crazy mode να σκοτωνει τα παντα καθε 30 λεπτα...

Δε μου φαινονται φυσιολογικα ολα αυτα

Μάλλον το advanced task killer σου κάνει την ζημιά. Το κινητό δεν έχει θέμα με την διαθέσιμη μνήμη του, οπότε και δεν χρειάζεσαι task killer. Για βγάλτο να δεις τι γίνεται. Εμένα η μπαταρία πλέον μετά από 5-6 φορτίσεις σηκώνει 24ωρο με πολύ σκάλισμα (wifi) και ομιλία.

Παιδια σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο τηλεφωνο αν και πολλα post εδω με προβληματισαν πολυ..Σχεδον οι 8 στους 10 εχουν καποιο μικρο ή μεγαλο προβλημα με την συσκευη. Προφανως συμβαινει οτι οι πρωτες παραλαβες εχουν πολλα προβληματικα κομματια,και αυτο γινεται επειδη βιαζονται οι εταιρειες να κυκλοφορησουν γρηγορα τα μοντελα τους και μεσα στην πιεση 'διωχνουν' και τα προβληματικα. Βασικα για μενα η χρηση αυτης της συσκευης θα ειναι μονο για internet-κλησεις-μηνυματα. Δεν μ'ενδιαφερουν ουτε οι εφαρμογες ουτε τα παιχνιδια και το gps. Γι'αυτο θελω να ρωτησω και να μου πει καποιος που εχει ηδη το Χ5..1ον, πως ειναι η ταχυτητα του στο να ανοιγει τις ιστοσελιδες,και αν η RAM 353mb που διαβαζω οτι εχει διαθεσιμη επηρεαζει το σερφαρισμα...2ον,πως ειναι το το μικροφωνο-ακουστικο γιατι διαβασα πολλα περι θορυβων,και 3ον..αν λειτουργει ευκολα και κανονικα στο να στειλεις sms. Επισης να μου πει καποιος αν ειναι ευκολο στο να γυριζεις γρηγορα απο προφιλ με ηχο-δονηση,σε προφιλ μονο δονηση χωρις ηχο εισερχομενης κλησης ή σε λειτουργια χωρις ηχο και δονηση...Ευχαριστω εκ των προτερων..

Το άνοιγμα σελίδων είναι ταχύτατο, ειδικά με τον opera mobile που χρησιμοποιώ εγώ. Πρώτη μου επαφή με android κινητό και η εμπειρία internet που δίνει είναι πολύ παραπάνω από ικανοποιητική. Δεν είναι μόνο το browsing, αλλά και τα υπόλοιπα apps που σου δίνουν με λίγα πατήματα στην οθόνη σχεδόν ότι τραβάει η όρεξή σου από το διαδίκτυο. Η ram του δεν είναι πρόβλημα, γενικά το κινητό πετάει και μόνο αν αρχίσεις να ανοίγεις βαριές εφαρμογές την μία μετά την άλλη θα "ξελιγωθεί" παροδικά η ram και θα νιώσεις το κινητό να αποκρίνεται διστακτικά για κάποια δευτερόλεπτα, μέχρι το λειτουργικό να απελευθερώσει τους πόρους που χρειάζεται. Το μικρόφωνο στην δική μου συσκευή δουλεύει άψογα. Επίσης η εναλλαγή σε ο,τι προφίλ θέλεις γίνεται άμεσα αν βάλεις το κατάλληλο widgetακι στην home screen. Για sms δουλεύει με ελληνικά και 160 χαρακτήρες out of the box. Δεν ξέρω αν έχεις δουλέψει σε touch οθόνη. Αν όχι, η πληκτρολόγηση θα σου φανεί κάπως μέχρι να συνηθίσεις.

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτή αγόρασα αλλά την έχει και σε μπλέ/διάφανο

5 Μάη τα έστειλε, σήμερα πρωί τα έφερε ο ταχυδρόμος στην σπιτονοικοκυρά.!!!

μπενουν ευκολα αυτες η διαφανιες? ρωταο γιατι ειμαι λιγο ασχετος

Edited by Exploticon
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

καποιος browser που να παιζει και flash περιεχομενο γιατι με τον opera δεν επαιζε υπαρχει??

και αν μπορει καποιος να πει τις ρυθμισεις για το lg camera για φωτογραφιες και βιντεο αναλυτικα.

καποιος browser που να παιζει και flash περιεχομενο γιατι με τον opera δεν επαιζε υπαρχει??

και αν μπορει καποιος να πει τις ρυθμισεις για το lg camera για φωτογραφιες και βιντεο αναλυτικα.

δοκιμασε firefox η skyfire εχουν βγη και η 2 για android :P

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

δοκιμασε firefox η skyfire εχουν βγη και η 2 για android :P

Το Dolphin HD δεν είναι καλό; έχει και flash.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα, με το παιχνίδι sandstorm το οποίο έχει 3d γραφικά πολύ καλά. Πολλά από τα γραφικά in-game είναι σαν κατεστραμένα. Ξέρει κανείς τι φταίει;

Τελικά μου το κάνει και με ένα άλλο παιχνίδι, το gangstar. Σαν να χρειάζεται νέους drivers. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;

Καλημερα παιδια!!

Κανενας αλλος δεν εχει θεμα με την αποστολη αρχειων απο το κινητο σε υπολογιστη?

Μονο σε μενα χρειαζεται το bluetooth file transfer...?

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Ο καλύτερος είναι ο dolphin browser εγώ χρησιμοποιώ τον mini που σου δίνει την δυνατότητα να φορτώνεις τα flash όποτε θέλεις.

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

παιδια το εχει βρει κανενας στην Κρήτη?

στις Μοίρες παντως ακομα δεν ξερουν το κινητο...

Για browser που αναφέρθηκε παραπάνω, o ενσωματωμένος είναι υποδειγματικός. Παίζει σχεδόν τέλεια ΟΛΑ τα site, flash, games κλπ. Ειναι μια κανονική εμπειρία PC!

Με το bluetooth έχω θέμα! Δεν δέχεται .apk αλλά ούτε .rar αρχεία το κινητό. Υπάρχει καμία λύση;

Επίσης, παρατήρησα ότι το bluetooth ΔΕΝ ενεργοποιείται εάν το τηλέφωνο είναι κλειστό (λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη). Έτσι είναι όλα τα Android;

Κανενας αλλος δεν εχει θεμα με την αποστολη αρχειων απο το κινητο σε υπολογιστη?

Μονο σε μενα χρειαζεται το bluetooth file transfer...?

Και σε μένα μονάχα με το bluetooth file transfer, δέχτηκε .apk και .rar ! Έστω και έτσι μου αρκεί..

Edited by xeirwn

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

Και εγω τον μαματο browser δουλευω περισσοτερο και μετα skyfire και Miren browser!

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδιά ξέρετε πως κλςίνουν μερικές εφαρμογές όπως bluetooth file transfer, opera κλπ ώστε να μην γεμίζει η ram? Υπαρχει κάποιο πρόγραμμα;Ευχαριστώ!

εγω δοκιμασα 2-3 ρομ εκανα root με το z4 αλλα καπου εχασα την μπαλα και τους usb drivers καθως οταν το συνδεω πλεον στα win7 βλεπει μονο την sdcard και οχι του τηλεφωνου.Τι κανω?Καμια ιδεα?

στο νεο φυλλαδιο της wind εκτος απο χαρτες λεει και για 4gb SD card και 12 ατοκες για ολα τα smartphones!! ή μηπως ετσι ηταν απο την αρχή??

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

παιδια το εχει βρει κανενας στην Κρήτη?

στις Μοίρες παντως ακομα δεν ξερουν το κινητο...

Bλεπω οτι εισαι απο το Ηρακλειο.Στην πολη σου το εχει σιγουρα ο Αρμαος που ειναι και εξουσιοδοτημενος αντιπροσωπος της Wind.Δεν γνωριζω τι γινεται με τους δωρεαν χαρτες.Μια αναζητηση στο http://www.skroutz.gr κι ενα τηλεφωνημα θα σου λυσει το προβλημα

στο νεο φυλλαδιο της wind εκτος απο χαρτες λεει και για 4gb SD card και 12 ατοκες για ολα τα smartphones!! ή μηπως ετσι ηταν απο την αρχή??

Νομιζω αφορα συνδρομητες της Wind οποτε η πληρωμη συμπεριλαμβανεται στον λογαριασμο της κινητης τηλεφωνιας.Τουλαχιστον ετσι γινεται στην cosmote που ειμαι εγω.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

settings -> applications -> manage applications -> running apps -> και όποια θες την κάνεις force stop...

Ευχαριστώ,αυτό κάνω κ εγώ απλά για να μην κάνω κάθε φορά την ίδια διαδικασία.Κάτι άλλο τωρα. Εχω βαλει το anroid system info και μου λέει οτι η internal memory εχει 63% και η sd card 74%.Το θεμα είναι οτι δεν εχω βαλει ακομα καρτα sd. Και οταν πηγαινω στις ρυθμισεις βλεπω οτι στην καρτα sd ειναι περασμενες 4 εφαρμογες. Μηπως ενοει κατι αλλο λεγοντας καρτα sd?

Επίσης, παρατήρησα ότι το bluetooth ΔΕΝ ενεργοποιείται εάν το τηλέφωνο είναι κλειστό (λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη). Έτσι είναι όλα τα Android;

Έτσι είναι ΟΛΑ τα κινητά, όχι μόνο όλα τα Android. Από τη στιγμή που μπαίνει σε κατάσταση πτήσης, απενεργοποιείται οτιδήποτε ασύρματο έχει η συσκευή, δηλαδή πέρα από τον πομποδέκτη και το bluetooth, αλλά και το wifi.;)

Έτσι είναι ΟΛΑ τα κινητά, όχι μόνο όλα τα Android. Από τη στιγμή που μπαίνει σε κατάσταση πτήσης, απενεργοποιείται οτιδήποτε ασύρματο έχει η συσκευή, δηλαδή πέρα από τον πομποδέκτη και το bluetooth, αλλά και το wifi.

πάντως σε Windows Mobile το καθένα είναι εντελώς ανεξάρτητο, και αυτό είναι το λογικό. Με το BT ακούς μουσική, ανταλλάσεις αρχεία, συνδέεις keyboards/gamepads και η ισχύς του πομπού είναι μηδενική.

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

Ξέρετε που μπορώ να βρω κάποιον καλό car charger για το X5; Είδα μερικούς στο ebay αλλά δεν ξέρω αν είναι και πολύ αξιόπιστοι...

αν έχεις cdplayer που έχει και usb δεν χρειαζετε να αγοράσεις. εάν δεν έχεις usb στο cdplayer σου,τότε υπάρχουν στο ebw.gr.

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο

κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ

πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου

αν έχεις cdplayer που έχει και usb δεν χρειαζετε να αγοράσεις. εάν δεν έχεις usb στο cdplayer σου,τότε υπάρχουν στο ebw.gr.

Φορτιζει απ τη usb της πηγης? Aυτο δεν το ειχα φανταστει.. Πολυ καλο αν και οχι τοσο βολικο αν θες να ακους μουσικη απo τη usb.. Εχει την ιδια ισχυ με αυτη που θα επαιρνε απ τον αναπτηρα?

Ρε παιδια εγω εχω αλλο προβλημα τους χαρτες μονο στην εξωτηρικη μνημη με αφηνει να τους εγκαταστησω και δεν χωρανε. Ειναι καμια ρυθμιση που δεν ξερω για να μπουνε στην εσωτερικη;

εγω δοκιμασα 2-3 ρομ εκανα root με το z4 αλλα καπου εχασα την μπαλα και τους usb drivers καθως οταν το συνδεω πλεον στα win7 βλεπει μονο την sdcard και οχι του τηλεφωνου.Τι κανω?Καμια ιδεα?

παιδες εχει καμια ιδεα κανεις για το προβλημα μου?πανω στον πανικο (ναι το ξερω οτι δεν επρεπε...)εκανα wipe/format με to recovery σε data/cache/system και μετα flash official rom ,ολα λειτουργουν εκτος απο το usb ,δοκιμασα και σε νεο pc αλλα τα ιδια. :(

παιδες εχει καμια ιδεα κανεις για το προβλημα μου?πανω στον πανικο (ναι το ξερω οτι δεν επρεπε...)εκανα wipe/format με to recovery σε data/cache/system και μετα flash official rom ,ολα λειτουργουν εκτος απο το usb ,δοκιμασα και σε νεο pc αλλα τα ιδια. :(

δεν μπορω να καταλαβω γιατι το usb storage μενει συνδεμενο οταν παταω να αποσυνδεθει....

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

εφτιαξα ενα review οσοι πιστοι προσελθετε :)

http://www.youtube.com/playlist?p=PL56C1898431666827

τα video ειναι hd οποτε μπορειτε να ενεργοποιησετε τα 720p - 1080p

Edited by akaloith