_xara_ Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 παιδιά, ας μην περιμένουμε πάρα πολλά από τις μπαταρίες. όπως είπε και ο "χακί", ένα σύγχρονο σμαρτφόουν τρώει σχετικά γρήγορα την μπαταρία του. επίσης η κατανάλωση μπαταρίας αλλάζει από συσκευή σε συσκευή, ανάλογα με πολλούς παράγοντες. Λοιπόν, σήμερα το μεσημέρι το πήρα κι εγώ, τελικά από Άμφισσα. Το άνοιξα, το λειτούργησα (εμένα μου βγάζει >400 ΜΒ διαθέσιμη μνήμη). Δεν έχω ασύρματο δίκτυο τώρα, αλλά θα το δοκιμάσω αύριο εκτενέστερα. Να φανταστώ ότι αυτή είναι η εσωτερική μνήμη της συσκευής και όχι η ram... κάρτα sd (που έχω βάλει εγώ) : max 4 Gb εσωτερική κάρτα μνήμης sd : max 2 Gb εσωτερικός χώρος αποθήκευσης : max 590.56 Mb ram : max 353 Mb Αυτά βλέπω εγώ... Ας επιβεβαιώσει κάποιος τις τιμές (εκτός φυσικά από την εξωτερική sd που έχω βάλει εγω) για να δούμε τι γίνεται με τη ram γιατί έχω την εντύπωση ότι ή τελικά έχει 353 Mb ή κάτι έχουν κλειδώσει όπως με το blade.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 καλό αυτό, αλλά έχει τους χάρτες δώρο? Aυτο με τους χαρτες ειναι το μονο ευκολο.....δεν ξερω εαν με καταλαβαινεις.:) Η ουσια ειναι οτι πλεον δεν ειναι μονοπωλειο...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsar Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 κάρτα sd (που έχω βάλει εγώ) : max 4gb.. Γιατί Max 4gb? Εγώ έχω βάλει 8αρα και από ότι ξέρω δέχεται μέχρι 32 gb Παράθεση Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Γιατί Max 4gb? Εγώ έχω βάλει 8αρα και από ότι ξέρω δέχεται μέχρι 32 gb όχι όχι... μπέρδεμα... ναι, δέχεται μέχρι 32 Gb... εγώ απλά έγραψα τι μου βγάζει το δικό μου κινητό στις πληροφορίες... για να είμαι αναλυτική... και αφού έχω βάλει 4 Gb μου βγάζει σαν max διαθέσιμο 4 Gb... τίποτα άλλο... οι υπόλοιπες πληροφορίες είναι το θέμα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπέρα παιδιά!!! Ρώτησα και πιο πριν...Επειδη έχω τρελαθεί και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τις επαφές μπορεί να μου κάποιος αναλυτικά (μιας και ειναι το 1ο μου smartphone και είμαι ψιλοάσχετος) τι να κάνω χρησιμοποιώντας το myphoneexplorer? Το εχω 3 ημέρες το κινητό και ακόμα χρησιμοποιώ το παλιό!Το παλιό ειναι το ericsson K750i.Έχω αντιγράψει τις επαφές στην sim. Κατέβασα την εφαρμογη και στο ideos x5 και στο pc τα έκανα συγχρονισμό. Τι πρέπει να κάνω για να μπορω να δω τις επαφές απ το pc. Αν μπορει ας μου πει κάποιος αναλυτικά τι να κάνω. Ευχαριστώ! Ψαξε στο μαρκετ contacts2sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 και εμένα total ram 353 MB μου βγάζει..δεν ξέρω τι γίνεται... και δεν είναι ότι τα 160 MB τα απασχολεί το android γιατί τα 353 τα μοιράζει σε used και free... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 παιδιά μπορείς να κάνεις zoom όταν πας να βγάλεις φωτογραία?? ή δεν έχει όπως μερικά smartphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 παιδιά μπορείς να κάνεις zoom όταν πας να βγάλεις φωτογραία?? ή δεν έχει όπως μερικά smartphone? έχει...μέχρι 4x αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isandman Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Λοιπον ευχαριστα νεα σας εχω!!!!! Άμεσα Διαθέσιμο στα 189,00€!!!!!!!! Ελληνικοτατο απο αλυσιδα καταστηματων!! Και μαλιστα Εγγύηση 2 έτη από τη Wind Hellas !!!!!!! Το link απο το καταστημα(εαν δεν επιτρεπετε να διαγραφη παρακαλω)---> http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8501/Smartphone-Huawei-IDEOS-X5-U8800-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A9%CE%A0%CE%95%CE%99%CE%91%CE%A3-WIND-HELLAS-Android-2-2-3-8-TouchScreen-480x800-800MHz-CPU Το βαζω μιας και βλεπω οτι πολλοι φιλοι δεν το βρισκουν και ΟΧΙ σαν διαφημιση!!!! Αλλωστε με ενα απλο σκρουτζαρισμα........... Πιο πολύ αξίζει να το πάρει κανείς απο εκεί λόγο αποθεμάτων παρά για τα 10 ευρώ...... Η εγγύηση θα ισχύει όπως γράφουν στο εν λόγο site? ή όταν (χτύπα ξύλο) δούν απόδειξη πώλησης απο μαγαζί εκτός WIND θα κάνουν τους κινέζους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Να φανταστώ ότι αυτή είναι η εσωτερική μνήμη της συσκευής και όχι η ram... κάρτα sd (που έχω βάλει εγώ) : max 4 Gb εσωτερική κάρτα μνήμης sd : max 2 Gb εσωτερικός χώρος αποθήκευσης : max 590.56 Mb ram : max 353 Mb αυτο σημαινει οτι τα 2GB εσωτερικη μνημη ειναι καρτα SD και τα 590 ειναι nand flash. αρα μουφα. στην πραγματικοτητα ειναι 590 η εσωτερικη αφου η καρτα sd ειναι παναργη απο τα 590 ποσα ειναι ελευθερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 αυτο σημαινει οτι τα 2GB εσωτερικη μνημη ειναι καρτα SD και τα 590 ειναι nand flash. αρα μουφα. στην πραγματικοτητα ειναι 590 η εσωτερικη αφου η καρτα sd ειναι παναργη απο τα 590 ποσα ειναι ελευθερα? και τα 2gb που λεει δεν ειναι σε μορφη καρτας αλλα ενσωματωμενα βαζεις αμα θες και καρτα εξτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Πιο πολύ αξίζει να το πάρει κανείς απο εκεί λόγο αποθεμάτων παρά για τα 10 ευρώ...... Η εγγύηση θα ισχύει όπως γράφουν στο εν λόγο site? ή όταν (χτύπα ξύλο) δούν απόδειξη πώλησης απο μαγαζί εκτός WIND θα κάνουν τους κινέζους??? Συμφωνα με τον νομο φιλε μονο τον κινεζο ΔΕΝ μπορουν να κανουν!! Ειναι συμφωνα με τον νομο η αγοροπολισια οποτε και η εγγυηση ειναι ενεργη κανονικα !! Ξεκαθαρα στα 2 χρονια!!Στο φιναλε απο αυτους αγορασε και το ενλογο καταστημα....... ΤΕΛΟΣ!!!! Μην ακουτε τι λεει ο καθε υπαλληλος...........μακαρι να ηξερε τι ελεγε.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 δε ξερω αν εχετε και εσεις αυτο το προβλημα στις εφαρμογες που εγκαταστησατε απο το market μετα δειχνει την ενδειξη "εγκατασταθηκε" ? μετα απο reboot εξακολουθει και το δειχνει ? γιατι εμενα μου το εκανε...υποχρεωθηκα ξαναπερασα ολες τις εφαρμογες...και μετα απο νεο reboot παλι τα ιδια.... το προβλημα ειναι προφανες...δε ξερει το market τι εχω εγκαταστησει συνεπως δε κανει και ποτε updates τις εφαρμογες !!!! ...ευτυχως αυτη τη λυση μου τι δινει το appbrain app market αλλα το θεωρω απαραδεκτο bug αυτο... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europe Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 και τα 2gb που λεει δεν ειναι σε μορφη καρτας αλλα ενσωματωμενα βαζεις αμα θες και καρτα εξτρα στο user guide διάβασα ότι τα 2GB είναι eMMC κάρτα είναι όμως ενσωματωμένη στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Το πήρα κι εγώ το απόγευμα για δεύτερο, και πριν από λίγο το σετάρισα και το συγχρόνισα με το Outlook (μέσω της σουίτας της Huawei). Κατ' αρχάς, ξεκινάμε από το κουτί. Είναι σχεδόν... ρέπλικα του κουτιού του iPhone, τόσο στο σχεδιασμό (ειδικά η εσωτερική "φωλιά" που περιέχει το κινητό είναι σχεδόν ίδια!) όσο και στην ποιότητα. Το ίδιο το κινητό, τα σπάει. Ποιοτικότατα τα υλικά του, δεν το κάνεις με τίποτα για κινέζικο. Αν το έδινα στους γονείς μου ή στα πεθερικά μου που δεν ξέρουν ότι η Huawei είναι μια κινέζικη εταιρεία, θα νόμιζαν ότι τους δίνω κάποιο πολυτελές ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο κινητό και θα έμεναν με ανοιχτό το στόμα όταν θα μάθαιναν την αλήθεια. Η δε οθόνη του... τύφλα νά 'χει το iPhone μου από κάθε άποψη!!! (Ειδικά ως προς την ανάλυση της οθόνης, το 3GS τρώει χαλαρά τη σκόνη του Χ5!) Όσο για την τιμή... "it's a steal", που λένε οι Άγγλοι. Για διάρκεια μπαταρίας, ισχύ σήματος κ.λπ., είναι λίγο νωρίς για να εκφέρω άποψη. Μόνο του μειονέκτημα, ένα (ίσως) λάθος στη συναρμογή του κρυστάλλου με το σώμα του κινητού δημιουργεί, στις δύο κάτω γωνίες (που γειτνιάζουν με τον φωτισμό των capacitive πλήκτρων), δύο "χαραμάδες" μέσα από τις οποίες περνάει λίγο φως από τον φωτισμό αυτόν. Αν και νομίζω ότι είναι ανάξιο λόγου για να το επιστρέψω, θέλω να σας ρωτήσω: έχει συμβεί και σε άλλους; (Το Android OS φαίνεται να κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις μου. Εντάξει, ίσως όχι για να απαρνηθώ το iOS, αλλά πάντως στέκεται επάξια δίπλα του. Πάντως σε συνδυασμό με την ποιότητα και την τεράστια οθόνη του κινητού, θα μπαίνω πολύ συχνά στον πειρασμό να το έχω για... πρώτο και όχι για δεύτερο.) Edited May 5, 2011 by Dead Poet Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Γεια σε ολους σας, 1ο post εδω αλλα οχι γενικα.....:D To τηλεφωνο το εχω εδω και μια εβδομαδα, μετα απο μακρια-αρκετουλα εμπειρια στα smartphones (wm-android) και μετα απο παρα πολλα τηλεφωνα που εχουν περασει απο τα χερια μου (ακομη και τωρα σαν 1ο χρησιμοποιω το LEO+nand android 2.3.4) πριν το Χ5 ηταν το galaxy s και πανω απο καμια 1000 φλασσαρισματα στην καριερα μου!! πιστευω οτι ειναι απο τα ελαχιστα τηλεφωνα που δεν χρειαζονται τιποτα σχεδον (εκτος απο root) out of the box και εξηγουμαι 1) πολυ γρηγορο (σκοραρει πανω απο 1500) 2) τρομερη διαχειρηση μνημης (180mb το λιγοτερο που βλεπω μετα την εκκινηση) με παρα πολλα προγραμματα εγκατεστημενα 3)κανενα κολλημα-καθυστερηση ουτε σε ανοιγο-κλεισιματα προγραμματων ουτε στην αφη-αισθηση 4)wifi - gps σχεδον αριστα! (βρειτε στα γνωστα μαγαζακια AURA NDRIVE) 5)μπαταρια οπως τα ποιο πολλα αλλα smartphones κλπ κλπ κλπ για να μην μακρυγορω για 200 ευρω το τηλεφωνο δεν υπαρχει οταν για τα ποιο πολλα απο αυτα που γραφω παραπανω σε πολυ ακριβοτερες συσκευες χρειαζοταν καμια 20 φλασσαρισματα rom+kernel+lagfix για να δουλεψουν οπως ο φτηνος Κινεζος ξαδερφακος μαμα!! Το μοvο που του εχω κανει ειναι root (z4root) παντα απαραιτητο για να εχεις δικαιωματα στην συσκευη σου και εγκατεστησα ηδη το Clockwork Recovery για να ειμαι ετοιμος για τον χορο οταν και εφοσον βγει καποια rom+kernel που να αξιζει! Αυτα τα λιγα απο μρνα και θα τα λεμε που και που..............:X Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ρε παιδια την εφαρμογη διαχειριστης εργου δεν την εχει στο app drawer.πως μπορω να την βρω?την εχουν ολα τα android. κανεις δεν μπορει να μου πει αν υπαρχει σε εσας ο δειαχιριστης εργου(η εργασιων,καπως ετσι λεγεται)? και επισης πως μπορω να το κανω root? με το universal androot που δοκιμασα δεν πετυχε.καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Το δικό μου έχει 350 MB Ram αντι για 512 ΜΒ το πρωι πάει για αλλαγή. Για ψάξτε μήπως έχει και αλλος το ιδιο πρόβλημα. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Το δικό μου έχει 350 MB Ram αντι για 512 ΜΒ το πρωι πάει για αλλαγή. Για ψάξτε μήπως έχει και αλλος το ιδιο πρόβλημα. που το βλεπουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Το δικό μου έχει 350 MB Ram αντι για 512 ΜΒ το πρωι πάει για αλλαγή. Για ψάξτε μήπως έχει και αλλος το ιδιο πρόβλημα. Σε όλους έτσι είναι δυστυχώς... Δε νομίζω να καταφέρεις κάτι με την αλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι σαν gamepad για το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Σε όλους έτσι είναι δυστυχώς... Δε νομίζω να καταφέρεις κάτι με την αλλαγή... Δεν μιλάω για την ελευθερη ram αλλά για την συνολική. Παρακαλώ κάποιος να με ενημερώση υπεύθυνα εαν το τηλ του έχει 512MB ή 350MB RAM Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Δεν μιλάω για την ελευθερη ram αλλά για την συνολική. Παρακαλώ κάποιος να με ενημερώση υπεύθυνα εαν το τηλ του έχει 512MB ή 350MB RAM Πως το βλέπεις ακριβώς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Πως το βλέπεις ακριβώς αυτό; Βάλε από το market το android system info και δες πόση Ram σου δίνει (συνολική και ελεύθερη). Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 353 mb εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts