protsimer Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Τι αλλαγες να κανω στο lg g4; To Viber σε ταμπλετ και pc είναι «καθρέφτης» του viber του smartphone, απλώς με λιγότερα δικαιώματα διαχείρισης. Αν είχες κάνει backup στο viber του smartphone, θα το «έβλεπε» και το ταμπλετ και θα το επανέφερε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Οκ θα δοκιμασω τοτε και θα σας πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ανοίγω αυτό το θέμα για δυο λόγους. Καταρχάς ποτέ δεν κατάλαβα τι παίζει με τα καλώδια. Δεν μου αρέσει η τιμολογιακή πολιτική της Apple και προσπαθώ να περιορίσω τις αγορές μου και έτσι δεν αγοράζω αυθεντικά καλώδια καθώς δεν βρίσκω το κατάλληλο επίχειρημα. Η OnePlus που πραγματικά έχει αναπτύξει μια δική της τεχνολογία και η οποία είναι συμβατή με τα αυθεντικά προϊόντα και δεν χρεώνει τόσα ένα καλώδιο. Τα μίσα καλώδια δεν δουλεύαν εξαρχής και τα υπόλοιπα έπαψαν να λειτουργούν με την πάροδο του χρόνου. Έτσι έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ μόνο το αυθεντικό της συσκευασίας του iPad mini 4. Κατά δεύτερον, εδώ και λίγο καιρό έχω προσέξει ότι ακόμη και με τον αυθεντικό φορτιστή το ipad κάνει δυο ήχους έναρξης φόρτιστης με περίπου απόσταση του ενός λεπτού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Δεν χρειάζεσαι το αυθεντικό καλώδιο για προϊόντα Apple εδώ και αρκετά χρόνια. Αρκεί το καλώδιο να έχει πιστοποίηση mfi (made for iproducts). Όσον αφορά τον διπλό ήχο φόρτισης του iPad σου, ίσως να μην κάνει καλή επαφή το καλώδιο αν η θύρα lightning «χαλάρωσε». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Για καλώδια lighting αγοράζεις από εδώ μην πετάτε χρήματα στα επίσημα δεν έχουν καμία διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Όσον αφορά τον διπλό ήχο φόρτισης του iPad σου, ίσως να μην κάνει καλή επαφή το καλώδιο αν η θύρα lightning «χαλάρωσε». Αν το πάω π.χ. στην iStorm θα με βοηθήσουν πιστεύεις να διαπιστώσουμε αν φταεί το καλώδιο ή η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Αν το πάω π.χ. στην iStorm θα με βοηθήσουν πιστεύεις να διαπιστώσουμε αν φταεί το καλώδιο ή η συσκευή; Νομίζω ναι. Κάνε τους μια κλήση αύριο πρωί και ζήτησε να μιλήσεις με το σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Πως είναι δυνατόν να μπαίνει σε συσκευή iOS; Νόμιζα ότι αυτό είναι αδύνατο. Τουλάχιστον πριν λίγα χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Πως είναι δυνατόν να μπαίνει σε συσκευή iOS; Νόμιζα ότι αυτό είναι αδύνατο. Τουλάχιστον πριν λίγα χρόνια. Έχει καιρό που γίνεται. Προσωπικά έσκασα 11 ευρώ το χρόνο στο builds io και έχει κυριολεκτικά τα πάντα. Ποποκορν(κρυμμένο) Κόντι και αλλά 2,3 προγράμματα και αυτά άνευ revoke. Μετά από 1 χρόνο θέλει ανανέωση το builds io αλλά ποιος νοιάζεται 11 ευρώ είναι = 3 καφέδες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Kι εγώ έχω συνδρομή στο iobuilds Αξίζει κάθε ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Kι εγώ έχω συνδρομή στο iobuilds Αξίζει κάθε ευρώ Κατέβασε το MediaBox hd εξαιρετικότατο σε συνδυασμό με το popcorn time και με το Kodi έχω το απόλυτο media center. Ανυπομονώ να λήξει η συνδρομή να τους ξαναπληρωσω, αξίζει κάθε ευρώ η συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Κατέβασε το MediaBox hd εξαιρετικότατο σε συνδυασμό με το popcorn time και με το Kodi έχω το απόλυτο media center. Ανυπομονώ να λήξει η συνδρομή να τους ξαναπληρωσω, αξίζει κάθε ευρώ η συνδρομή. Το έχω φυσικά το MediaBox. Φοβερή ευκολία και ποιότητα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Αν το πάω π.χ. στην iStorm θα με βοηθήσουν πιστεύεις να διαπιστώσουμε αν φταεί το καλώδιο ή η συσκευή; Θα σου πρότεινα να πας καλύτερα σε document. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 On 12/10/2018 at 11:37 ΠΜ, protsimer said: Kι εγώ έχω συνδρομή στο iobuilds Αξίζει κάθε ευρώ On 11/10/2018 at 9:19 ΜΜ, billy1986 said: Έχει καιρό που γίνεται. Προσωπικά έσκασα 11 ευρώ το χρόνο στο builds io και έχει κυριολεκτικά τα πάντα. Ποποκορν(κρυμμένο) Κόντι και αλλά 2,3 προγράμματα και αυτά άνευ revoke. Μετά από 1 χρόνο θέλει ανανέωση το builds io αλλά ποιος νοιάζεται 11 ευρώ είναι = 3 καφέδες μου. Τι 11 ευρώ τον χρόνο; Μπήκα σήμερα να κάνω συνδρομή και θέλει 20 δολάρια/μήνα. Δεν δίνει επιλογή για ετήσιο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 On 6/11/2021 at 4:56 ΜΜ, toylhs9 said: Τι 11 ευρώ τον χρόνο; Μπήκα σήμερα να κάνω συνδρομή και θέλει 20 δολάρια/μήνα. Δεν δίνει επιλογή για ετήσιο πρόγραμμα. Το μήνυμα το είδατε? Την ημερομήνια την είδατε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω σε μεταχειρισμένο iPad τις συνολικές ώρες λειτουργίας της συσκευής; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 On 10/12/2021 at 5:32 ΜΜ, giannis12a said: Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω σε μεταχειρισμένο iPad τις συνολικές ώρες λειτουργίας της συσκευής; Δεν έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 11 ώρες πριν, athanaso77 said: Δεν έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μας. Οκ, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 Σχεδόν ένα χρόνο μετά... Πόσο ασφαλές είναι το builds.io και άλλα συναφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 Σχεδόν ένα χρόνο μετά... Πόσο ασφαλές είναι το builds.io και άλλα συναφή?Όσο ασφαλή μπορεί να είναι 3rd party apps που κάνουν side load εφαρμογές που δεν επιτρέπονται στο AppStore.Κατά τα υπόλοιπα, με την τιμή που βλέπω πως έχει πλέον (για το χρόνο) πιο πολύ συμφέρει να αγοράζεις ένα Galaxy tab A8 ας πούμε και να το πετάς στα σκουπίδια μετά από ένα χρόνο, παρά να κάνεις 250€ ετήσια συνδρομή. Και τα ρέστα (100€) σουβλάκια.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 Ωωωχχχ... Δεν το είδα το νουμεράκι! Για φραγκάτους π@@@ρες ψάχνουν? 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Υπάρχει κάποιο πενάκι στην αγορά αντί του αυθεντικού που να κάνει παρόμοια δουλειά αλλά να κοστίζει λιγότερο; Πήρε ένα apple mini 6 η γυναίκα και έχω δει διαφορά στο Σκρουτζ με 30-40€ αλλά κάνουν την ίδια δουλειά;Τα αναγνωρίζει το τάμπλετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 1 hour ago, panosfx said: Υπάρχει κάποιο πενάκι στην αγορά αντί του αυθεντικού που να κάνει παρόμοια δουλειά αλλά να κοστίζει λιγότερο; Πήρε ένα apple mini 6 η γυναίκα και έχω δει διαφορά στο Σκρουτζ με 30-40€ αλλά κάνουν την ίδια δουλειά;Τα αναγνωρίζει το τάμπλετ; Έχει κάποια αυθεντικά κιόλας σε αγγελίες νομίζω θα ήταν καλή αγορά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myalx Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Έχω ένα iPad το οποίο λειτουργούσε σε κατάστημα με delivery και έχει φορτωμένο το λειτουργικό της Wolt το οποίο θέλω να βγάλω. Προσπάθησα να το σβήσω με Hard reset, αλλά επανέρχεται. Που να το πάω για να το δούνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 12 ώρες πριν, myalx said: Έχω ένα iPad το οποίο λειτουργούσε σε κατάστημα με delivery και έχει φορτωμένο το λειτουργικό της Wolt το οποίο θέλω να βγάλω. Προσπάθησα να το σβήσω με Hard reset, αλλά επανέρχεται. Που να το πάω για να το δούνε; Είναι δυνατόν να επανέλθει με hard reset? Μήπως μπερδεύεσαι; Κανε επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου Αλλιως συνδεδεμένο με τον υπολογιστή, κάνε restore από το iTunes Δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει λογισμικό τρίτου κατασκευαστή μετά από επαναφορά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts