Jump to content

Blackberry Bold Touch 9900

egoeimai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 μέρες? Με το ζόρι 1 με την ίδια χρήση που έκανα στο 9700 με OS5 παρακαλώ, το οποίο άντεχε ένα 2ήμερο...

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απέκτησα κ εγω ενα 9900 πρίν λίγες μέρες, εχω μείνει πολύ ευχαριστημενος απο την ποιότητα κατασκευης, την οθόνη,το πληκτρολόγιο, και γενικά το ποσο όμορφο είναι το κινητό. Η "πλάτη" του είναι πολύ ωραία, αν και θα έλεγα οτι μου εχει λείψει το δερμα που είχαν το 9700 και το 9780. Σε πολλές περιπτώσεις εχω παρατηρήσει οτι δεν scrollαρει η οθόνη αφής (όχι στην περίπτωση με τις επαφες που εχει ήδη αναφερθεί), ελπίζω να είναι κατι που θα διορθωθεί.Οσον αφορα την μπαταρία τις πρώτες μερες έβγαζα δύο 24ωρα με σχετικά καλή χρήση, τωρα τελευταία όμως βγάζω δεν βγάζω ουτε μερα..Κατα τα άλλα νομίζω οτι ειναι το καλυτερο ΒΒ μεχρι σήμερα, τουλάχιστον ως προς τα δικά μου γουστα κ ανάγκες.

2 μέρες? Με το ζόρι 1 με την ίδια χρήση που έκανα στο 9700 με OS5 παρακαλώ, το οποίο άντεχε ένα 2ήμερο...

αστο 1?????καλα θα ηταν φορτιζω 2 φορες την μερα

/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

2 μερες?λολ!εμενα με αρκετη χρηση σημερα 6:30 το εβγαλα απο πριζα 15 ηταν 5%

Υ.Γ Εχω χασει 2 μερες φορτισης μετα απο αρκετες φορτισεις θα παει καλυτερα η μπαταρια

α ρε αθανατο 9700 με την μπαταριαρα σου

Το είχα παραγγείλει την πέμπτη, αλλά μόλις διάβασα εδώ πως μετά βίας βγάζει μία μέρα αυτονομίας και αυτή με το ζόρι και αν, το ακύρωσα την παρασκευή και αναμένω το bb 9780! Είχα το bb 9700 και πιστεύω πως θα μου κακοφαινόταν αρκετά από την αυτονομία που είχα συνηθίσει σε blackberry, να πάρω το 9900, που η μπαταρία βγάζει - δεν βγάζει μέρα.

Το είχα παραγγείλει την πέμπτη, αλλά μόλις διάβασα εδώ πως μετά βίας βγάζει μία μέρα αυτονομίας και αυτή με το ζόρι και αν, το ακύρωσα την παρασκευή και αναμένω το bb 9780! Είχα το bb 9700 και πιστεύω πως θα μου κακοφαινόταν αρκετά από την αυτονομία που είχα συνηθίσει σε blackberry, να πάρω το 9900, που η μπαταρία βγάζει - δεν βγάζει μέρα.

Φίλε χωρίς να θελω να σε επηρεάσω, καλυτερα 9900 και μια μπαταρία αυτοκινητου στην πλάτη, παρά 9780. Καμία σχεση 9780 με 9700. Κατα τη γνωμη μου. Το ος6 δεν βολευει στο 9780, τουλάχιστον εγω δεινοπάθεισα. Πάντα μιλάω για το πώς βόλεψε εμένα...Το 9900 μου βγαζει όντως 1 μερα, αλλά την εχω ευχαριστηθεί :)

Φίλε χωρίς να θελω να σε επηρεάσω, καλυτερα 9900 και μια μπαταρία αυτοκινητου στην πλάτη, παρά 9780. Καμία σχεση 9780 με 9700. Κατα τη γνωμη μου. Το ος6 δεν βολευει στο 9780, τουλάχιστον εγω δεινοπάθεισα. Πάντα μιλάω για το πώς βόλεψε εμένα...Το 9900 μου βγαζει όντως 1 μερα, αλλά την εχω ευχαριστηθεί :)

Θα συμφωνησω με τον φιλο nick08alex. Το 9780 "αναβαθμιστηκε" απο 9700 απλα για να σηκωνει πιο ευκολα την os6. Και παραλληλα λιγο καλυτερη καμερα. Αλλα σε ποιοτητα κατασκευης και πληκτρολογιο, το 9700 ειναι κλασεις ανωτερο. Και επισης το 9780 δεν εχει ουτε κατα διανοια την μπαταρια του 9700, και εν μερη ευθυνεται το os6 για αυτο. Γιατι και το 9700 με os6, και σερνεται και καταπινει μπαταρια. Δικη μου γνωμη, ή 9700 (για πιο φθηνη επιλογη) ή κατευθειαν 9900, που ειναι κορυφη!

Συμφωνώ και με τους 2 σας, δεν υπάρχει σύγκριση του bb 9900 με το 9780, η μέρα με την νύχτα είναι και σε δυνατότητες και σε ποιότητα κατασκευής και στα πάντα.

Αλλά για μένα, έχοντας συνηθίσει μέχρι στιγμής από το 9700 να φεύγω από το σπίτι για διήμερο και να παίρνω αυτό μαζί μου και όχι το εκάστοτε htc μου, των 4.3 ιντσών, ακριβώς για τον φόβο ότι δεν βγάζω την μέρα, μόλις διάβασα για την αυτονομία της συσκευής, δεν μου άρεσε καθόλου αυτό.

Και επειδή πάντοτε έχω ένα τέτοιο htc, δεν μπορώ να έχω 2 συσκευές που η μπαταρία τους να μην είναι ικανή για 24 ώρες αυτονομίας. Η σταθερότητα του blackberry os, η αξιοπιστία του όσον αφορά την αποστολή και λήψη email, η αυτονομία του είναι λόγος που δεν μένω χωρίς blackberry.

Καλα, δεν συζηταμε να μεινουμε χωρις ΒΒ, θεος φυλαξη! Αλλα οπως κι εσυ, ετσι κι εγω εχω (τωρα τουλαχιστον) ενα nexus s με slcd, το οποιο εχει αρκετα καλη μπαταρια τελικα. Ενα 48ωρο το βγαζω με χρηση. Βεβαια η βασικη, κυριμα συσκευη μου ειναι παντα το ΒΒ.

Sent from my white iPad 2, using Tapatalk.

Καλα, δεν συζηταμε να μεινουμε χωρις ΒΒ, θεος φυλαξη! Αλλα οπως κι εσυ, ετσι κι εγω εχω (τωρα τουλαχιστον) ενα nexus s με slcd, το οποιο εχει αρκετα καλη μπαταρια τελικα. Ενα 48ωρο το βγαζω με χρηση. Βεβαια η βασικη, κυριμα συσκευη μου ειναι παντα το ΒΒ.

Sent from my white iPad 2, using Tapatalk.

τι θα γινει με απογινει το θεμα με αυτην την παλιομπαταρια πρεπει να εχεις κανει ταμα με τον Θεο για να μην μεινεις απο μπαταρια

Ελπιζω σε καμια νεα ρομ να φτιαχτει το θεμα η να βγαλουν μεγαλυτερη μπαταρια.

Εγω παλι εχω στην τσαντα μου εναν φορτιστη, και παντα εναν και στο αυτοκινητο. Δεν λέω, με βολευει το εταιρικό μου 9700 που το φορτίζω καθε 2-3 μερες, αλλα πλεον λόγω χρησης (παλαιότερα) galaxy s, iphone 3gs κλπ, πλεόν εχω συνηθισει να ψαχνω μπρίζες και εχω παθει ανοσία... Ασε που σε συγκριση με τα προαναφερόμενα, το 9900 κραταει αισθητά παραπάνω η μπαταρία..Παντως εαν βγεί μεγαλύτερη μπαταρία, θα την χτυπησω.

Ελπιζω σε καμια νεα ρομ να φτιαχτει το θεμα η να βγαλουν μεγαλυτερη μπαταρια.

ετσι ακουγεται οτι σε καινουργια ρομ το θεμα τις μπαταριας και το κολλημα στην οθονη θα φτιαχτει

.....απο προχθες ειμαι και εγω κατοχος του 9900.... οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι προκειται για ενα εξαιρετικο επαγγελματικο τηλεφωνο!!!! Οσο για την μπαταρια ...... με πολυ σκληρη χρηση 6 το πρωι με 11 το βραδυ με βγαζει ολη την ημερα.....οποτε πιστευω οτι η μπαταρια δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο προβλημα. Αν καποιος λοιπον θελει να εχει πολυ καλη μπαταρια μπορει να παει στο e6 της Nokia.....αλλα θα χασει σε ολα τα αλλα.....

.....απο προχθες ειμαι και εγω κατοχος του 9900.... οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι προκειται για ενα εξαιρετικο επαγγελματικο τηλεφωνο!!!! Οσο για την μπαταρια ...... με πολυ σκληρη χρηση 6 το πρωι με 11 το βραδυ με βγαζει ολη την ημερα.....οποτε πιστευω οτι η μπαταρια δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο προβλημα. Αν καποιος λοιπον θελει να εχει πολυ καλη μπαταρια μπορει να παει στο e6 της Nokia.....αλλα θα χασει σε ολα τα αλλα.....

Το πρόβλημα είναι ότι όσοι έρχονται από προηγούμενα BlackBerry, τα οποία στη συντριπτική πλειοψηφία τους είχαν μπαταρίες στα 1.500mAh, απλά απογοητεύονται. Απίστευτο επαγγελματικό τηλέφωνο, αλλά η αυτονομία δεν δικαιολογείται. Μερικές φορές το δικό μου δεν έβγαζε ούτε την ημέρα...

Το πρόβλημα είναι ότι όσοι έρχονται από προηγούμενα BlackBerry, τα οποία στη συντριπτική πλειοψηφία τους είχαν μπαταρίες στα 1.500mAh, απλά απογοητεύονται. Απίστευτο επαγγελματικό τηλέφωνο, αλλά η αυτονομία δεν δικαιολογείται. Μερικές φορές το δικό μου δεν έβγαζε ούτε την ημέρα...

αυτο το θεμα με την μπαταρια χαλαει ολο το τηλεφωνο ρε παιδι μου και ειναι τοσο τηλεφωναρα

Αυτη η RIM παντα βρισκει κατι για να μας σπαει τα νευρα , μια με τις μπιλιες που κολανε μακα και πρεπει να εισαι με το οινοπνευμα να καθαριζεις , μια με το 9780 με το 2πλο πατημα στα πληκτρα , εχω αρχισει να πιστευω οτι το ποιο ολοκληρωμενο και με λιγοτερα σφαλαματα BB ειναι το 9700...

Αυτη η RIM παντα βρισκει κατι για να μας σπαει τα νευρα , μια με τις μπιλιες που κολανε μακα και πρεπει να εισαι με το οινοπνευμα να καθαριζεις , μια με το 9780 με το 2πλο πατημα στα πληκτρα , εχω αρχισει να πιστευω οτι το ποιο ολοκληρωμενο και με λιγοτερα σφαλαματα BB ειναι το 9700...

και ομως εχεις δικιο φιλε μου το 9700 ηταν το καλυτερο

παιδια το 9700 δεν παιζεται πραγρματικα.το τελευταιο διαστημα πριν απο 1μιση χρονο λεω ξεκινησα απο omnia 1 πηρα bb9700 εδωσα το 9700 πηρα galaxy s ξαναγυρισα σε 9700 και επισης περασαν απο τα χερια μου το 9780 και το 9900.απλα ειναι σκυλι.κανει αυτα που πρεπει να κανει.τοσο απλα.

λοιπον περασα την 296 (εκανα downgrade) της βοντα και η μπαταρια με πολυ χρηση με εβγαλε απο τις 6:30 το πρωι μεχρι τωρα που ειναι στο 30%,την συνιστω.

Θα διαφωνήσω. Το καλύτερο BlackBerry που φτιάχτηκε ποτέ, από όποια πλευρά και αν το εξετάσεις είναι το 9900. Και αν το πάρεις στα χέρια σου (η ποιότητα κατασκευής είναι εκπληκτική), απλά δεν υπάρχει επιστροφή...

το εχω στο χερι μου.οντως σαν ποιοτητα κατασκευης δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα bb και δεν υπαρχει επιστροφη.Δυστυχως εχει προβλημα την μπαταρια.οταν λεω σκυλι εννοω απο θεμα μπαταριας και γενικα αξιοπιστιας.

το εχω στο χερι μου.οντως σαν ποιοτητα κατασκευης δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα bb και δεν υπαρχει επιστροφη.Δυστυχως εχει προβλημα την μπαταρια.οταν λεω σκυλι εννοω απο θεμα μπαταριας και γενικα αξιοπιστιας.

Εξήγησε μας σε παρακαλώ όταν λες έχει θέμα με τη μπαταρία τι εννοείς;

Εχω το 9700 2 χρόνια τώρα και ο μέσος όρος διάρκειας της μπαταρίας του με μέση χρήση ως τηλέφωνο είναι 3+ μέρες.

Το 9900 βεβαίως έχει μικρότερη μπαταρία αλλά αν θες δωσε μας κανένα στοιχείο περισσότερο γιατί έχω βάλει κι εγώ πλώρη να το αποκτήσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξήγησε μας σε παρακαλώ όταν λες έχει θέμα με τη μπαταρία τι εννοείς;

Εχω το 9700 2 χρόνια τώρα και ο μέσος όρος διάρκειας της μπαταρίας του με μέση χρήση ως τηλέφωνο είναι 3+ μέρες.

Το 9900 βεβαίως έχει μικρότερη μπαταρία αλλά αν θες δωσε μας κανένα στοιχείο περισσότερο γιατί έχω βάλει κι εγώ πλώρη να το αποκτήσω.

Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα περίπου και μπορώ να σου πω το εξής: αν το χρησιμοποιείς εντατικά (κλήσεις, πλόηγηση και φυσικά email) το 9900 "βγάζει" απλά την ημέρα (έστω και με δυσκολία), τη στιγμή που τα 9700 και 9780 σου χάριζαν εύκολα δυο plus ημέρες χρήσης. Από την άλλη όμως και τα περισσότερα σύγχρονα smartphones (με εξαίρεση τα Symbian και iOS) το ίδιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζουν;

Το εχω 1 μηνα να σου πω οτι το sgs2 που εχει η αδερφη μου βγαζει 3 μερες με πολυ game.Οποτε σε θεμα μπαταριας ειναι απλα αισχος..απλα εκει μονο υπερτερει,εχει πολυ καλυτερο os,καλυτερη συσκευη,δυνατοτερο ηχειο,γενικα καλυτερο.Αυτο που περιμενω ειναι να βγαλουν μεγαλυτερη μπαταρια.