jcb Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 υπαρχει και φθηνοτερο στο skroutz :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Εγώ το βρήκα εδώ: http://www.birdphone.gr/gr/prdid/3185c1d16a9746e382699b39ed06f166/productinfo.aspx Πρόσεξες ότι το πληκτρολόγιο είναι qwertz και όχι qwerty που σημαίνει ότι προέρχεται μάλλον από τη Γερμανία. ¨οχι πως αυτό είναι κάκό, αλλά εγώ αν έπαιρνα παραεισαγωγής θα ήθελα τουλάχιστον qwerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Προσπαθώ να μάθω ποιά είναι η διαφορά του qwertz με το qwerty και να πώ την αλήθεια, δεν κατάλαβα. Να υποθέσω ότι έχει να κάνει με το Z και το Υ? Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει πιο αναλυτικά? Είμαι και εγώ στο ψάξιμο, να αγοράσω ένα ασημί αλλά όλα είναι qwertz. Ξέρετε κάποιο κατάστημα online που να το έχει σε ασημί και να είναι και qwerty? Ευχαριστώ αδέρφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Προσπαθώ να μάθω ποιά είναι η διαφορά του qwertz με το qwerty και να πώ την αλήθεια, δεν κατάλαβα. Να υποθέσω ότι έχει να κάνει με το Z και το Υ? Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει πιο αναλυτικά? Είμαι και εγώ στο ψάξιμο, να αγοράσω ένα ασημί αλλά όλα είναι qwertz. Ξέρετε κάποιο κατάστημα online που να το έχει σε ασημί και να είναι και qwerty? Ευχαριστώ αδέρφιαΗ διαφορά είναι στην θέση των γραμμάτων Y και Z. Στο πληκτρολόγιο σου η διάταξη είναι QWERTY ενώ στο άλλο είναι QWERTZ, [ame]http://en.wikipedia.org/wiki/QWERTZ[/ame] Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Η διαφορά είναι στην θέση των γραμμάτων Y και Z. Στο πληκτρολόγιο σου η διάταξη είναι QWERTY ενώ στο άλλο είναι QWERTZ, http://en.wikipedia.org/wiki/QWERTZ Και γίνεται να είναι qwertz και να εχει τυπωμενους και του ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Τελικά, δεν μπορώ να το βρώ πουθενά με qwerty πληκτρολόγιο. Αν γνωρίζει κάποιος, μαγαζί που να το έχει, ας μου το πεί. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Review: Nokia E6 Under the Microscope http://dailymobile.se/2011/07/27/nokia-e6-under-the-microscope/ Και γίνεται να είναι qwertz και να εχει τυπωμενους και του ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο? Δεν έχω δει ποτέ πληκτρολόγιο QWERTZ από κοντά αλλά ούτε ξέρω αν κινητά με πληκτρολόγιο QWERTZ έχουν τυπωμένα τα Ελληνικά γράμματα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Τελικά, δεν μπορώ να το βρώ πουθενά με qwerty πληκτρολόγιο. Αν γνωρίζει κάποιος, μαγαζί που να το έχει, ας μου το πεί. Ευχαριστώ http://www.expansys.com.gr/nokia-e6-00-eu-qwerty-black-217615/ και τέλεια τιμή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 http://www.expansys.com.gr/nokia-e6-00-eu-qwerty-black-217615/ και τέλεια τιμή! Αραγε θα έχει τυπωμενους ελληνικους χαρακτήρες? Δεν νομιζω ε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Αραγε θα έχει τυπωμενους ελληνικους χαρακτήρες? Δεν νομιζω ε? :) Όχι, δεν έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Δηλαδη δεν παιζει να το παρει καποιος απο εκει και μετα να το παει σε καποιο nokia shop να του αλλαξουν το πληκτρολογιο (με πληρωμη φυσικα)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Γίνεται σίγουρα, αν όχι τώρα μόλις θα υπάρξουν κομμάτια για το πληκτρολόγιο. Το θέμα είναι γιατί να μπλέκεις με τον κάθε τεχνικό που θέλοντας και μη θα του πέσει κάποιο χνούδι στην οθόνη του κινητού από την μέσα πλευρά και θα ταλαιπωρείσαι μετά; Υ.Γ.: Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό στο Ε6-00 μπορεί η οθόνη να μην βγαίνει μόνο το touch για να αλλαχθούν τα πλήκτρα. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Γίνεται σίγουρα, αν όχι τώρα μόλις θα υπάρξουν κομμάτια για το πληκτρολόγιο. Το θέμα είναι γιατί να μπλέκεις με τον κάθε τεχνικό που θέλοντας και μη θα του πέσει κάποιο χνούδι στην οθόνη του κινητού από την μέσα πλευρά και θα ταλαιπωρείσαι μετά; Υ.Γ.: Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό στο Ε6-00 μπορεί η οθόνη να μην βγαίνει μόνο το touch για να αλλαχθούν τα πλήκτρα. Συνονοματε, ακριβως το ιδιο σκεφτηκα κι εγω, αλλα ρε συ, αφου ειναι αφης η οθονη, οποτε...;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Πιστεύω ότι αν είναι QWERTY μικρό είναι το κακό να τρέχεις να του βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο μόλις το αγοράζεις. Και εγώ πάντως έτσι καταλαβαίνω ότι δεν θα γίνεται κάτι με την οθόνη απλά με το Ε71 όποτε του άλλαζαν κάτι πάντα αυτό το πρόβλημα είχα :p... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Πιστεύω ότι αν είναι QWERTY μικρό είναι το κακό να τρέχεις να του βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο μόλις το αγοράζεις. Και εγώ πάντως έτσι καταλαβαίνω ότι δεν θα γίνεται κάτι με την οθόνη απλά με το Ε71 όποτε του άλλαζαν κάτι πάντα αυτό το πρόβλημα είχα :p... Ναι, ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω. Ας πεσει λιγο η τιμη το...θελω να το παρω, αλλα απο την αλλη ξερω οτι ειναι πεταμενα λεφτα, γιατι θα το χρησιμοποιω σαν δευτερο κινητο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Μίλησα σήμερα με το Πλαίσιο, και μου είπαν οτι οι συσκευές που έχουν, έχουν τυπωμένους του ελληνικούς χαρακτήρες. Βέβαια, είναι λίγο μπέρδεμα, γιατί μίλησε η σύζυγος μου μαζί τους, και είπαν οτι δεν είχε ελληνικά. Μέτα τους κάλεσα εγώ και μου είπαν οτι έχουν, επίσης μου το επιβεβαιώσαν και με email. Τι να πώ, δεν ξέρω. Μακάρι να μπορούσα να το επιβεβαιώσω με κάποιον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Γιατι εφερε ποτε η νοκια συσκευη επισημης εισαγωγης που ΔΕΝ ειχε ελληνικα? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Γιατι εφερε ποτε η νοκια συσκευη επισημης εισαγωγης που ΔΕΝ ειχε ελληνικα? :worry: Nokia N900 ναι ναι, και ομως. ακομα και τωρα με το τελευταιο (επισημο) update (Νοεμβρης 2010) δεν υπαρχουν ελληνικα. κατι που διορθωνεται με ενα απλο 3rd party app Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Μαλιστα, ομολογω οτι δεν το ηξερα, το Ν900 παντως ειναι ειδικη περιπτωση για προφανεις λογους... Το ε6 δεν εχει λογο να μην ερθει με ελληνικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Μαλιστα, ομολογω οτι δεν το ηξερα, το Ν900 παντως ειναι ειδικη περιπτωση για προφανεις λογους... Το ε6 δεν εχει λογο να μην ερθει με ελληνικα. ναι ακριβως, ειδικη περιπτωση. απλα το ανεφερα για ενημερωτικους λογους. φυσικα και το Ε6 θα ερθει με ελληνικα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Μαλιστα, ομολογω οτι δεν το ηξερα, το Ν900 παντως ειναι ειδικη περιπτωση για προφανεις λογους... Το ε6 δεν εχει λογο να μην ερθει με ελληνικα. Όσα Ε6 σου βγάλει το skroytz.gr, είναι παραεισαγωγής όλα, και τα περισσοτερα με qwertz πληκτρολογιο. Το λέω με βεβαιώτητα γιατί πήρα σε όλα τα μαγαζιά τηλ εχθές και προχθές. Το θέμα δεν είναι τί θα φέρει η Νοκια, που είναι δεδομένο οτι θα είναι ελληνικό αλλά τί συσκευές φέρνουν οι υπόλοιποι (Πλαίσιο, e-shop κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 παιδια επειδη απο προχθες ειμαι κατοχος ε7 (και οχι ε6 αλλα φανταζομαι οτι θα εχουν ιδιας διαταξης πληκτρολογιο) το πηρα παραεισαγωγης με πληκτρολογιο διαταξης qwertz.εκτος απο το αναμενο προβλημα με το ζ και το υ, για καποιο λογο τα σημεια στιξης δεν βρισκονται στα ιδια πληκτρα και στο qwertz και στο qwerty με αποτελεσμα πολλες φορες να χανεσαι και να πατας αλλα αντι αλλων.σας το λεω για να το προσεξετε σε περιπτωση αγορας καποιου ε6 παραεισαγωγης γιατι και γω ενδιαφερομαι να το παρω σαν δευτερο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Μίλησα σήμερα με το Πλαίσιο, και μου είπαν οτι οι συσκευές που έχουν, έχουν τυπωμένους του ελληνικούς χαρακτήρες. Βέβαια, είναι λίγο μπέρδεμα, γιατί μίλησε η σύζυγος μου μαζί τους, και είπαν οτι δεν είχε ελληνικά. Μέτα τους κάλεσα εγώ και μου είπαν οτι έχουν, επίσης μου το επιβεβαιώσαν και με email. Τι να πώ, δεν ξέρω. Μακάρι να μπορούσα να το επιβεβαιώσω με κάποιον τρόπο. Ρε παιδια, φυσικα κι ειναι ελληνικα αυτα που εχει το πλαισιο, mediamarkt κλπ κλπ με τυπωμενους ελληνικους χαρακτηρες κλπ. Φροντισε να τα "διαφοροποιησει" αλλωστε κι η ιδια η Νοκια στη χωρα μας με μια αξιοσεβαστη διαφορα χρηματων, σε σχεση με αυτα του εξωτερικου (για αυτο καποιος βρισκει ακομα και με 310 ευρω Ε6). Οποτε ας αναλογιστει ο καθενας αν αξιζει να πληρωσεις σχεδον 150 ευρω παραπανω για ελληνικους χαρακτηρες στα πληκτρα (καποιοι προτιμουν να εχουν και σωστη εγγυηση και ειναι διατεθειμενοι να το πραξουν, σεβαστο)... Υ.Γ. Εχοντας παιξει αρκετα και με τα 3 χρωματα θα πω πως το λευκο ειναι το ομορφοτερο, ακολουθει το μαυρο (το πιο κλασατο και πολυτελες απο τα 3 χρωματα) και τελικα το ασημι. Βεβαια αυτα ειναι καθαρα προσωπικες προτιμησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 (edited) Όσα Ε6 σου βγάλει το skroytz.gr, είναι παραεισαγωγής όλα, και τα περισσοτερα με qwertz πληκτρολογιο. Το λέω με βεβαιώτητα γιατί πήρα σε όλα τα μαγαζιά τηλ εχθές και προχθές. Το θέμα δεν είναι τί θα φέρει η Νοκια, που είναι δεδομένο οτι θα είναι ελληνικό αλλά τί συσκευές φέρνουν οι υπόλοιποι (Πλαίσιο, e-shop κτλ) O φιλος πιο πανω ειχε πει για πλαισιο που υποτιθεται οτι κανει επισημη εισαγωγη. Απλα φαινεται οτι οταν τηλεφωνησε η συζηγος του μπερδευτηκαν οι υπαλληλοι και ειπαν οτι δεν εχει ελληνικα. Edited July 29, 2011 by Enema ορθογραφικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 O φιλος πιο πανω ειχε πει για πλαισιο που υποτιθεται οτι κανει επισημη εισαγωγη. Απλα φαινεται οτι οταν τηλεφωνησε η συζηγος του μπερδευτικαν οι υπαλληλοι και ειπαν οτι δεν εχει ελληνικα. Αδερφια, υπομονή και την Τρίτη θα ξέρω απο πρώτο χέρι. Το παρείγγειλα σε μαύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts