Jump to content

[Επίσημο] Nokia E6-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω δεν εχω καταλαβει ακριβως τι να αλλαχτει για το led.

π.χ. στο Ε5-00 αναβοσβηνει το κεντρικο σε αναπαντητες και sms και λοιπα..

Το Ε6-00 θέλει αλλαγη δηλαδη ????

Tο καινούργιο πλήκτρο του d-pad από κινητό στο εξωτερικό,μετά από αλλαγή του σε κάποιο Nokia-Care center

http://i41.tinypic.com/2d2fw1s.jpg

http://i42.tinypic.com/34s5h51.jpg

φιλε το e5 δεν το φτανει κανενα κινητο,σε δυναμη ηχου.το e6 με βαση το 10 παιρνει 7.καμια σχεση αν εχεις συνηθησει το e5 θα ξενερωσεις.

Εχει απόλυτα δίκιο.Ο ήχος κλήσης δεν έχει καμμία σχέση με το Ε5.

Καλησπερα κ απο μενα..

Εκατσα και διαβασα αρκετες παρουσιασεις και ολες τις σελιδες για το Ε6, ομολογω πως ακομα δεν εχω πειστει 100%.

Ειμαι λιγακι ιδιοτροπος ανθρωπος ως προς τις συνηθειες και τις επιλογες μου, γι'αυτο και θελω να ρωτησω καποιους κατοχους 1-2-3 πραγματα.

Αρχικα ειμαι κατοχος Ε5 και οπως ειπα δυσκολα αλλαζω πραγματακια, δεν με βολευουν android, ios, win τιποτα..

Οι διαφορες του Ε6 με το Ε5 ως προς τη λειτουργικοτητα του ειναι μεγαλες?

Το qwerty εχει συντομευσεις συνδιασμων οπως το Ε5 (π.χ. Spacebar = φακος, ctrl+sym = γλωσσα)

Διαφορές θα βρεις εδώ:

http://www.compare-cellphones.org/Nokia-E6-vs-Nokia-E5

http://www.esato.com/phones/compare.php?phone=797&cp=615

http://www.phonegg.com/compare/27/Nokia-E5-vs-Nokia-E6-00.html

http://www.91mobiles.com/compare/Nokia/E5/vs/Nokia/E6.html

Οι διαφορές για μένα είναι μέρα με την νύχτα.Υπερτερεί το Ε6 σε όλα.Για το μόνο που με χαλάει είναι ο πολύ χαμηλός ήχος κλήσης και για τον φωτισμό ειδοποίησης (που δεν υπάρχει) κάτω από το d-pad (το οποίο μπορείς να το αλλάξεις σε κάποιο nokia Center).Το remind me είναι και αυτό μη αξιόλογο γιατί ο φωτισμός του δεν έχει μεγάλη φωτεινότητα (αν θέλεις μπορώ να τραβήξω ένα βίντεο).

Αν αλλάξεις το d-pad τότε θα είναι σαν το E5.

Η διαφορες με το Anna & Belle που διαβαζω περιπου ποιες ειναι? δηλαδη μολις βγει το belle για το Ε6 θα αλλαξει ριζικα ή καμια σχεση?

Γενικα, για εναν ανθρωπο που μιλαει αρκετες ωρες (ειναι ευχαριστημενος με τη μπαταρια του Ε5), SMS, δουλευει τον Ιστο για κυριες σελιδες, Emails, Χαρτες Ovi... Να προχωρησει στο Ε6 απο το Ε5 ??

Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη αν καποιες ερωτησεις ειναι ανουσιες. :X

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει απόλυτα δίκιο.Ο ήχος κλήσης δεν έχει καμμία σχέση με το Ε5.

Ήχο κλήσης εννοούμε τον ήχο που κάνει ένα κινητό όταν "χτυπάει" ή κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας;

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις..

Πειστηκα.. Την Παρασκευη πρωτα ο Θεος μεσω Wind θα το εχω στα χερια μου.

Εντυπωσεις αμεσως μετα.

Υπογράφω

Ναι οταν χτυπαει. Δεν σημαινει οτι δεν ειναι δυνατος. Αλλα του Ε5 ειναι πολυ πιο δυνατος.

Κατα τα αλλα υπερτερει παρα πολυ εναντι του Ε5. Ξεχασατε να αναφερατε την τρομερη οθονη του Ε6

οντως η οθονη του δεν συγκρινεται παρα μονο με iphone 4/4S

δεν τοχα παρει χαμπαρι ποσο καλη οθονη εχει μεχρι που επιασα αλλο κινητο

τελικα οσοι λενε γαι την μπαταρια του οτι εχουν προβλημα καλο θα κανουν να το τσεκαρουν σε κανα service

Το κινητο με εβγαλε 4 μερες περιπου με 2 λογαριασμους push email, συνεχεια συνδεδεμενο με wifi (δουλειά και σπίτι)

και στο ενδιαμεσο 3G, το skype συνεχεια ανοιχτο, συνολικος χρονος κλήσεως 2 ωρες, συνολικος χρονος κλησεως μεσω skype μεσω wifi 5 ωρες,

sms εγω δεν εστειλα κανενα αντε να ηρθαν καμια 10αρια, browsing περιπου τρια τεταρτα της ωρας την ημερα.

Το βραδυ δεν εκλεινε και η εξοικονομηση ενεργειας ηταν ενεργοποιημενη.

• 2 weeks later...

παιδια καλησπερα τις τελευταιες μερες αντιμετωπίζω το εξης προβλημα

το κινητο δεν μπορει να συνδεθει στο Internet.

ενω ειναι περασμενες ολες οι ρυθμίσεις τις οποιες και ξαναπερασα στο καταστημα της WIND το κινητο δε μπορει να συνδεθει ουτε με 3G ουτε με WLAN

βγαζει συνεχεια το μηνυμα "Συνδεση μη διαθεσιμη"

τηνSIM την εβαλα σε αλλο κινητο νοκια Ν86 και μπηκα κανονικα στο ιντερνετ και και με 3G και με WLAN

εχει κανεις καμια ιδέα για το τι μπορει να συμβαινει;

Ευχαριστω

Edited by nikana3

παιδια καλησπερα τις τελευταιες μερες αντιμετωπίζω το εξης προβλημα

το κινητο δεν μπορει να συνδεθει στο Internet.

ενω ειναι περασμενες ολες οι ρυθμίσεις τις οποιες και ξαναπερασα στο καταστημα της WIND το κινητο δε μπορει να συνδεθει ουτε με 3G ουτε με WLAN

βγαζει συνεχεια το μηνυμα "Συνδεση μη διαθεσιμη"

τηνSIM την εβαλα σε αλλο κινητο νοκια Ν86 και μπηκα κανονικα στο ιντερνετ και και με 3G και με WLAN

εχει κανεις καμια ιδέα για το τι μπορει να συμβαινει;

Ευχαριστω

κανε ενα φορματ να στρωσει το κινητο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον,

"Νομιζω" πως βρισκομαι μπροστα σε ενα προβλημα.. Τα φωτα σας.

Σημερα παρελαβα μεσω επιδοτησης απο τη Wind το Nokia E6 Black.

(αναφερω πως τωρα ειμαι κατοχος Ε5)

Λοιπον, το φορτιζω, το συνδεω με OVI, το ενημερωνω και τα λοιπα..

Το λοιπον, ΠΑΡΑΤΗΡΩ πως το πληκτρολογιο ειναι τελειως διαφορετικο.

Δηλαδη...

Στο πληκτο που κανονικα λεει "Ctrl" λεει "Strg"

Στα πληκτρα "W" και "E" δειχνει το " και το ' ενω θα επρεπε να δειχνει τις παρενθεσεις ( ) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΣ

Και γενικα αλλου εχει το @ σε αλλο κουμπι το βγαζει :wacko:

Με λιιιιιγα λογια, σαν λειτουργεια ειναι ΙΔΙΟ με το Ε5 και ΔΕΝ εχει καμια επαφη με αυτα που δειχνουν τα κουμπια..

Στο Google ολες μα ολες η φωτογραφιες που βλεπω ειναι κανονικα με Ctrl και τα λοιπα.

Η ερωτηση ειναι ΑΠΛΗ, τι να κανω? τι να τους πω? στη Wind ή στη Nokia ?

Ευχαριστω

Μιχάλης

Υπογράφω

Λοιπον,

"Νομιζω" πως βρισκομαι μπροστα σε ενα προβλημα.. Τα φωτα σας.

Σημερα παρελαβα μεσω επιδοτησης απο τη Wind το Nokia E6 Black.

(αναφερω πως τωρα ειμαι κατοχος Ε5)

Λοιπον, το φορτιζω, το συνδεω με OVI, το ενημερωνω και τα λοιπα..

Το λοιπον, ΠΑΡΑΤΗΡΩ πως το πληκτρολογιο ειναι τελειως διαφορετικο.

Δηλαδη...

Στο πληκτο που κανονικα λεει "Ctrl" λεει "Strg"

Στα πληκτρα "W" και "E" δειχνει το " και το ' ενω θα επρεπε να δειχνει τις παρενθεσεις ( ) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΣ

Και γενικα αλλου εχει το @ σε αλλο κουμπι το βγαζει :wacko:

Με λιιιιιγα λογια, σαν λειτουργεια ειναι ΙΔΙΟ με το Ε5 και ΔΕΝ εχει καμια επαφη με αυτα που δειχνουν τα κουμπια..

Στο Google ολες μα ολες η φωτογραφιες που βλεπω ειναι κανονικα με Ctrl και τα λοιπα.

Η ερωτηση ειναι ΑΠΛΗ, τι να κανω? τι να τους πω? στη Wind ή στη Nokia ?

Ευχαριστω

Μιχάλης

το πληκτρολογιο ειναι qwerty η qwertz;

[sIGPIC][/sIGPIC]

@GoldMikE ανέβασε μια φωτογραφία από το πληκτρολόγιο αν μπορείς.Από ότι καταλαβαίνω,εκτός αν κάνω λάθος,το πληκτρολόγιο είναι Γερμανικό και έχω την εντύπωση ότι τα πλήκτρα έχουν διαφορετική διάταξη.Για παράδειγμα Strg είναι στην Γερμανική γλώσσα το Ctrl.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Πιο καθαρη δεν εβγαζα αυτη τη στιγμη.. ΣΥΓΓΝΩΜΗ

http://s14.postimage.org/7zvjxh3cx/04022012194.jpg

το πληκτρολογιο ειναι qwerty η qwertz;

ΩΧ.. qwertz

Τι ειν τουτο? μουφα πηρα?

Αν πατησω το "Ζ" μου βγαζει "Y"

και ενω το πηρα απο τη Wind, μου δειχνει σε αρκετα σημεια οπως στη "συνδεσιμοτητα" τη Vodafone

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Υπογράφω

ΩΧ.. qwertz

Τι ειν τουτο? μουφα πηρα?

Αν πατησω το "Ζ" μου βγαζει "Y"

και ενω το πηρα απο τη Wind, μου δειχνει σε αρκετα σημεια οπως στη "συνδεσιμοτητα" τη Vodafone

Προφανώς η συσκευή σου είναι παραεισαγωγής, και μάλιστα προορίζονταν για Γερμανία (ή Αυστρία)...

http://en.m.wikipedia.org/wiki/QWERTZ

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Προφανώς η συσκευή σου είναι παραεισαγωγής, και μάλιστα προορίζονταν για Γερμανία (ή Αυστρία)...

http://en.m.wikipedia.org/wiki/QWERTZ

Χμμ.. και κανονικα τωρα καποιος τι θα επρεπε να κανει?

Υπογράφω

Χμμ.. και κανονικα τωρα καποιος τι θα επρεπε να κανει?

Αν το πήρες από ελληνικό μαγαζί, να πας να απαιτήσεις να σου δώσουν ελληνική συσκευή. Αν ήταν απλά με οθόνη αφής ή σαν τα παλιά κινητά με αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο, δεν θα ήταν κανένα ιδιαίτερο θέμα. Όμως εδώ είναι το βασικό χαρακτηριστικό του τηλεφώνου, το πήρες για το πληκτρολόγιό του. Και φυσικά οποιοδήποτε διαφημιστικό υπάρχει για τη συσκευή αναφέρει ότι έχει πληκτρολόγιο QWERTY, όχι QWERTZ... ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Από wind ε?

Μπράβο τους.... Όχι πως τους είχα σε εκτίμηση, αλλά τόσο πολύ!

Φίλε, να πας επειγόντως πίσω το τηλέφωνο. Σε πιάσαν κότσο (νομίζουν).

Να απαιτήσεις ελληνική συσκευή με qwerty πληκτρολόγιο. Κάποια λαμογιά κάνουν και βγάζουν λεφτά σε βάρος σου. Δεν μπορώ να το τεκμηριώσω απόλυτα, αλλά δεν νομίζω την παραεισαγωγή να την κάνει η wind. Μάλλον το συγκεκριμένο κατάστημα φταίει και είναι δική του η ευθύνη....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

ΣΩΣΤΑ..

Ερε να μην ειναι εργασιμη μερα αυριο..

Σκεφτομαι σοβαρα και το ενδεχομενο να επικοινωνησω με τα κεντρικα της Wind.

Υπογράφω

Αν πας εδώ και ξεφυλλίσεις το διαφημιστικό φυλλάδιο της Wind, στη σελίδα 9, υπάρχει το Ε6, όπου αναφέρεται ρητά ότι η συσκευή διαθέτει πληκτρολόγιο QWERTY. Άρα έχεις κάθε νόμιμο δικαίωμα να απαιτήσεις να σου δώσουν τη συσκευή που πλήρωσες, δηλαδή με πληκτρολόγιο QWERTY, όχι QWERTZ. ;)

Ανεξάρτητα με το αν θα σου αντικαταστήσουν την συσκευή με ελληνική ή οχι, πιστεύω ότι θα πρέπει να πάρεις και τα κεντρικά της wind για να ξέρουν τι γίνεται με το συγκεκριμένο κατάστημα. Η συσκευή όπως σου είπαν τα παιδιά δεν προορίζεται για την ελληνική αγορά πράγμα που κανονικά απαγορεύεται από την συογμηβπου δεν σε έχουν ενημερώσει. Να απαιτήσεις να σου αντικαταστήσουν την συσκευή με ελληνική.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Πολυ σωστα, εχω και το εντυπο μαζι μου μιας και μου το εβαλαν στη σακουλα.

Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Ελπιζω ολη αυτη η ταλαιπωρια να αξιζει για το συγκεκριμενο κινητο.

Υπογράφω

Πολυ σωστα, εχω και το εντυπο μαζι μου μιας και μου το εβαλαν στη σακουλα.

Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Ελπιζω ολη αυτη η ταλαιπωρια να αξιζει για το συγκεκριμενο κινητο.

αν σε ενημερωναν απο την αρχη οτι ειναι παραεισαγωγης θα ηταν σιγουρα ηθικο, ενδεχομενως και νομιμο. στην περιπτωση σου ομως δεν σε ενημερωσαν, κοινως προσπαθησαν να σε εξαπατησουν. αν εχεις τον χρονο και την ορεξη να τους τρεξεις οχι μονο θα δικαιωθεις αλλα θα τα κανουν και πανω τους, αν μου επιτρεπεται η εκφραση

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν σε ενημερωναν απο την αρχη οτι ειναι παραεισαγωγης θα ηταν σιγουρα ηθικο, ενδεχομενως και νομιμο. στην περιπτωση σου ομως δεν σε ενημερωσαν, κοινως προσπαθησαν να σε εξαπατησουν. αν εχεις τον χρονο και την ορεξη να τους τρεξεις οχι μονο θα δικαιωθεις αλλα θα τα κανουν και πανω τους, αν μου επιτρεπεται η εκφραση

Τι να τον ενημερωσαν?? σου φανηκε για ενημερωμενος ο ανθρωπος? ή μηπως υπαρχει περιπτωση ποτε η wind να δινει στις επιδοτησεις της παραεισαγωγης? και μαλιστα qwertz?? αν ηταν εστσι, το παιδι θα αγοραζε τη συσκευη φτηνοτερα απο ενα αλλο μαγαζι απο το σκρουτζ και θα του εμενε και η επιδοτηση.

Τι να τον ενημερωσαν?? σου φανηκε για ενημερωμενος ο ανθρωπος? ή μηπως υπαρχει περιπτωση ποτε η wind να δινει στις επιδοτησεις της παραεισαγωγης? και μαλιστα qwertz?? αν ηταν εστσι, το παιδι θα αγοραζε τη συσκευη φτηνοτερα απο ενα αλλο μαγαζι απο το σκρουτζ και θα του εμενε και η επιδοτηση.

Ακριβώς! Γι' αυτό, όσοι έχετε σύνδεση, κάνετε την επιδότηση έκπτωση στο πάγιο και πάρτε τη συσκευή εις γνώση σας παραεισαγωγή από αλλού και φθηνότερα. Γιατί την έχουν δει κάπως οι μεγάλες αλυσίδες. Ειδικά έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση στην Ελλάδα, δε θα μου φαινόταν περίεργο αν αυξάνονταν τέτοιες "έξυπνες" κινήσεις... :shifty: @Goldmike, τηλέφωνο και στα κεντρικά και σ' αυτούς. Έχεις και το φυλλάδιο, δε νομίζω να κουνηθούν και πολύ. ;)

Huawei Nova 5T

απο το μηνυμα μου αυτο καταλαβες;ποσο πιο ξεκαθαρα να το γραψω δηλαδη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο το μηνυμα μου αυτο καταλαβες;ποσο πιο ξεκαθαρα να το γραψω δηλαδη;

Παίχτη μου, δεν διαφώνησα κάπου μαζί σου. Ίσα ίσα, συνέχισα τη σκέψη σου.:)

Σόρρυ αν έγινε παρεξήγηση.