KostasGre Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Σε κάποια που ρώτησα πάντως δεν γνωρίζουν καν το πότε θα παραλάβουν. Θα κάνω ακόμη μία προσπάθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Γερμανος,public,golden-i στο cosmos δεν ξερουν τιποτα,δεν ειδαν τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Μεσημεράκι υπήρχε ένα mini 32GB Cellular στα madmacs. Εάν ενδιαφέρεται κανείς περνάει και ίσως είναι τυχερός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Έχω κρατημένο στο όνομα μου ένα mini 16GB wifi λευκό,σε κεντρικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη το οποίο έρχεται αύριο κατά 99%. Επειδή θα το ακυρώσω μάλλον για 32GB,εάν κάποιος το θέλει μου στέλνει να συνεννοηθούμε να βρεθούμε να το πάρει αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 ερώτηση: http://www.kinitomania.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v7.tpl&product_id=1366&category_id=129&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart γιατί το συγκεκριμένο σάιτ το έχει στα 500 ευρώ? παίζει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 δεν ειναι το ipad mini αυτο αλλα το ipad 4.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κατσε να ξυπνησω λιγο το τοπικ. :D Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει πουθενα σε καποιο καταστημα διαθεσιμο το iPad Air 64GB Cellular? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κανε λίγο υπομονή και σε λίγο θα υπάρχει παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Κανε λίγο υπομονή και σε λίγο θα υπάρχει παντού. Τοση βεβαιοτητα ;;; :lol::lol::lol::lol: η πληροφορηση από το κατάστημα μιλα για τελος Νοεμβριου, αλλα ακουω για παραλαβες αυριο η/και στις 15/11 ..... Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σε σημερινη επικοινωνια που ειχα με τα κεντρικα του http://www.you.gr μου ειπαν οτι περιμενουν το ipad mini retina περιπου στα μεσα Δεκεμβριου... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Στο public εχει διαθεσιμα καποια κομματια, αλλα κατι μου λεει οτι δε θα εχει για πολυ οποτε βιαστειτε! Η isquare λεει θα ξαναφερει μεσα Δεκεμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts