Γιάννης Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 (edited) Το γραφει η HTC εδω ευτυχως http://www.htc.com/gr/howto.aspx?id=28926&type=1&p_id=391 Ενώ είστε στο χαμηλότερο επίπεδο έντασης κουδουνίσματος (λειτουργία σίγασης), πατήστε μία φορά το ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ για να ρυθμίσετε το τηλέφωνο σε κατάσταση Δόνησης. Το τηλέφωνο δονείται και στη γραμμή κατάστασης εμφανίζεται το εικονίδιο λειτουργίας δόνησης. Edited August 15, 2011 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Καλημερα και χρονια πολλα σε εορταζοντες και μη !!! Στο απλο desire με παρετεταμενο πατημα του start button ειχε επιλογη για λειτουργια σιγασης που δεν βλεπω στο S . Υπαρχει τετοιοα δυνατοτητα στο κινητο ? Ευχαριστω. καλημερα!! απο τα βελακια του volume contol.. οταν το χαμηλωσεις αρκετα μπαινει σε vibrate mode ενω αλη μια προς τα κανω το κανει αθοριβο..:cool: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Υπαρχει τροπος να βλεπω ποσο % τις μπαταριας απομενει? Ενα διακριτικο εικονιδιο ειναι οτι πρεπει! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Υπαρχει τροπος να βλεπω ποσο % τις μπαταριας απομενει? Ενα διακριτικο εικονιδιο ειναι οτι πρεπει! υπαρχουν πολλες εφαρμογες που το κανουν αυτο... μπορεις να τις βρεις στο μαρκετ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Υπαρχει τροπος να βλεπω ποσο % τις μπαταριας απομενει? Ενα διακριτικο εικονιδιο ειναι οτι πρεπει! Πολλα και δωρεαν στο market Δοκιμασε το battery life. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Καποιο αλλο γιατι απο οτι ειδα το συγκεκρθμενο δεν παιζει στο S Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Nα υπενθυμίσω απλά, ότι για εφαρμογές απευθυνόμαστε εδώ :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Καλημέρα. 2 ερωτήσεις: 1. Έχω φάει το μενού να βρώ πως ρυθμίζεται κάθε πότε η εφαρμογή yahoo mail ψαχνει για email και θα με ενημερώνει. Κάποια στιγμή το είχα ρυθμίσει αλλά τώρα δεν θυμάμαι που είναι. 2. Στο πληκτρολόγιο σας εμφανίζει και εσάς το γ σαν y? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 2. Στο πληκτρολόγιο σας εμφανίζει και εσάς το γ σαν y? Είναι θέμα γραμματοσειράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Είναι θέμα γραμματοσειράς. Kαι αλλάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα: όταν επιλέγω από τις ρυθμίσεις το Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας , ΔΕΝ κάνει τίποτα , δεν μπορώ να μπώ στο ιντερνετ μέσω της cosmote που έχω. Μέχρι το Σάββατο έμπαινα κανονικά. Εγώ δεν πείραξα τίποτα στις αρχικές ρυθμίσεις(τις είχε βρεί μόνο του). Εγκατέστησα 2 εφαρμογές μόνο και τώρα τις έβγαλα(είπα μήπως φταίνε αυτές). Τι να κάνω ?? υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα hardware ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Πως απενεργοποιουμε τη δόνηση στο πληκτρολογιο όταν γράφουμε μήνυμα?! Δεν μπορω να το βρω!! Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ το handsent sms, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Πως απενεργοποιουμε τη δόνηση στο πληκτρολογιο όταν γράφουμε μήνυμα?! Δεν μπορω να το βρω!! Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ το handsent sms, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο... νομίζω πάς ρυθμίσεις->Γλώσσα κ πληκτρολόγιο->Touch Input ρυθμίσεις->εισαγωγή κειμένου-> και εκεί έχει επιλογές Ήχος πλήκτρων και δόνηση κατά την πληκτρολόγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Πανε ρυθμησης>εφαρμογες>internet>και κανε εκκαθαρηση δεδομενων και δες εαν επανελθη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Υπαρχει τροπος με την μανισια εφαρμογη μηνυματων,η αναφορα να μην εχει ηχο η δονηση?θελω ομως τα εισερχομενα μηνυματα να εχουν ηχο και δονηση Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 με γεια μου και μενα. Τσιμπισα ενα παραεισαγωγης απο το κεντρο με 380€ Τι κινητήρα ειναι αυτη?:p Επειδη ειναι χαοτηκες οι ρυθμισεις. Που παω για να κλεισω τα data (3g) απο την cosmote? Οταν ειναι off το wifi μπαινει και με χρεωνει 1€:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω βρε παιδιά για να μην τρελαθούμε τελείως. ξαφνικά μου εβγαλε μήνυμα ότι έχει καταστραφή η κάρτα SD. διαμόρφωση δεν μπορω να την κανω απο το κινητό τι μπορω να κανω;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω βρε παιδιά για να μην τρελαθούμε τελείως. ξαφνικά μου εβγαλε μήνυμα ότι έχει καταστραφή η κάρτα SD. διαμόρφωση δεν μπορω να την κανω απο το κινητό τι μπορω να κανω;:worry: Aν εχεις card reader δοκιμασε νε την κανεις απο το pc .Μηπως εχει on την ασφαλεια για να μην σβηνει ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 με γεια μου και μενα. Τσιμπισα ενα παραεισαγωγης απο το κεντρο με 380€ Τι κινητήρα ειναι αυτη?:p Επειδη ειναι χαοτηκες οι ρυθμισεις. Που παω για να κλεισω τα data (3g) απο την cosmote? Οταν ειναι off το wifi μπαινει και με χρεωνει 1€:( Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Χρήση δεδομένων πακέτων κινητής Το απενεργοποιείς. Επίσης στη "Λειτουργία δικτύου" επιλέγεις "Μόνο GSM". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Εδωσα στην κορη μου που λογω Iphone ειναι ειδικη και ποτε δεν με απαγοητευσε να βαλει ενα screen protector της HTC αλλα εκανε δυο φουσκαλιτσες σε ενα σημειο.Διορθωνεται αυτο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 με γεια μου και μενα. Τσιμπισα ενα παραεισαγωγης απο το κεντρο με 380€ Τι κινητήρα ειναι αυτη?:p Επειδη ειναι χαοτηκες οι ρυθμισεις. Που παω για να κλεισω τα data (3g) απο την cosmote? Οταν ειναι off το wifi μπαινει και με χρεωνει 1€:( νομιζω πως μπορεις απο το status bar...στις γρηγορες ρυθμισεις αλλλα και απο εκει που σου ειπε ο athanasso77 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 δεν έχει καμιά ασφάλεια η καρτα.....απλά μπαίνει στο κινητό...ευχαριστώ πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Εδωσα στην κορη μου που λογω Iphone ειναι ειδικη και ποτε δεν με απαγοητευσε να βαλει ενα screen protector της HTC αλλα εκανε δυο φουσκαλιτσες σε ενα σημειο.Διορθωνεται αυτο ? Αν είναι ποιοτικό (το screen protector)... με τον καιρό θα εξαφανιστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Αν είναι ποιοτικό (το screen protector)... με τον καιρό θα εξαφανιστούν. Ευχαριστω Γιαννη.Απο Πλαισιο το πηρα μαζι με το κινητο και ειναι της HTC . 10 ευρω αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Χρήση δεδομένων πακέτων κινητής Το απενεργοποιείς. Επίσης στη "Λειτουργία δικτύου" επιλέγεις "Μόνο GSM". Nα κάνω μια διόρθωση; Μενού / Ρυθμίσεις / Ασύρματα δίκτυα / Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (το check box) και αν πας Μενού / Ρυθμίσεις / Ασύρματα δίκτυα / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (την επιλογή) μετά στο λειτουργία δικτύου επιλέγεις μόνο GSM αν δεν θέλεις 3G. athanaso77 έχεις διαφορετικό μενου; Επίσης σε προηγούμενο ερώτήμα μου για το y μου είπες ότι είναι θέμα γραμματοσειράς. Εγώ έχω την default του κινητού. Πώς το διορθώνω αυτό το πρόβλημα. Τέλος έχω φάει το μενού να βρώ πως ρυθμίζεται κάθε πότε η εφαρμογή yahoo mail ψαχνει για email και θα με ενημερώνει. Κάποια στιγμή το είχα ρυθμίσει αλλά τώρα δεν θυμάμαι που είναι. Ξέρει κάποιος από που; Edited August 18, 2011 by gorillas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts