aras Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 καλησπερα.σκεφτομαι να αγορασω το κινητο.ειναι καλο? απο καμερα πως παει? τρωει κολληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Το τηλέφωνο είναι μια πολύ τίμια πρόταση. Αν το βρεις σε καλή τιμή να το πάρεις. Δεν έχει κολλήματα και η κάμερα και o ήχος απλά καλά. Δε θα σε απογοητεύσουν. Αν διαθέτεις κάποια χρήματα πάρε το one S +1 κι απο εμένα στα λεγόμενα του Κώστα.. Αξιοπρεπές σε ολα του μια χαρα τηλέφωνο!! Η καμερα αρκετά καλή εκτός αν έχεις απαιτήσεις υψηλού επιπέδου, δεν τρώει κοληματα (η γυναίκα μου το έχει λιωσει!! ) ψάξε να το βρεις σε καλη τιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! Μια άλλη ερώτηση τώρα! Στα Symbian κινητά που είχα όταν ήθελα να περνάω αρχεία στο κινητό χωρίς αυτό να μπορεί να τα βλέπει (π.χ δεν ήθελα να εμφανίζονται στην "Έκθεση" τα κομμένα τραγούδια που είχα για ήχο κλήσης, ούτε οι φωτογραφίες που έβαζα στις επαφές μου) δημιουργούσα ένα φάκελο με το όνομα "temp" στην κάρτα μνήμης και τα περνούσα εκεί. Δεν εμφανιζόντουσαν πουθενά αλλά μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω για λειτουργίες του τηλεφώνου. Μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο στο android???? Δεν το εχω δοκιμαση αυτο αλλα μπορεις να το δοκιμασης μονος σου και να δεις εαν γινετε ακριβως αυτο που θελεις. Ξερω σιγουρα ομως οτι για φωτο βιντεο ταινιες κτλ.. εφοσον δεν θελεις να φαινονται στην Γκαλερι...την ανοιγης(πατας Γκαλερι) και μολις ανοιξη πατας κατω το πληκτρο αφης με της τρεις γραμμες οπου εκει σου δινετε η δυνατοτητα η επιλογη(εμφανιση/αποκρυψη αλμπουμ)να ξεμαρκαρης τους φακελους με τις φωτο και τα βιντεο που δεν θελεις να εμφανιζονται στην εκθεση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα.εχω παρατηρησει στο wildfire s πως οταν βγαλεις μια φωτογραφια και πας να τη δεις σαν προεπισκοπηση στη συλλογη, καθαριζει αυτοματα, δηλαδη γινεται πιο ευκρινης.υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και το ντιζαιρ ες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_or21a Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 καλησπερα κ χρονια πολλα....εχω το κινητο 3 βδομαδες και κατι....μεχρι τωρα ολα οκ....χτες πηγα να στειλω ενα μηνυμα κ ξαφνικα κολλησε...μαυρισε η οθονη κ εκλεισεε...κ μετα τιποταα...παταω το πληκτρο τροφοδοσιας κ δεν ανοιγει...ουτε καν δονηζεται...ξερει κανεις μηπως τι εχει παθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) καλησπερα κ χρονια πολλα....εχω το κινητο 3 βδομαδες και κατι....μεχρι τωρα ολα οκ....χτες πηγα να στειλω ενα μηνυμα κ ξαφνικα κολλησε...μαυρισε η οθονη κ εκλεισεε...κ μετα τιποταα...παταω το πληκτρο τροφοδοσιας κ δεν ανοιγει...ουτε καν δονηζεται...ξερει κανεις μηπως τι εχει παθει Βγαλε την μπαταρια αστην λιγο εξω και ξαναβαλτην...εαν δεν αναψη βαλτο στην μπριζα μπας και ειχες γενικη πτωση μπαταριας να δεις εαν αναβη το πορτοκαλι λαμπακι.....εαν παλι τιποτα και ειναι τελειως νεκρο.... τοτε SERVICE...πιθανον μητρικη. Edited April 8, 2012 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_or21a Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Βγαλε την μπαταρια αστην λιγο εξω και ξαναβαλτην...εαν δεν αναψη βαλτο στην μπριζα μπας και ειχες γενικη πτωση μπαταριας να δεις εαν αναβη το πορτοκαλι λαμπακι.....εαν παλι τιποτα και ειναι τελειως νεκρο.... τοτε SERVICE...πιθανον μητρικη. την εβγαλα την μπαταρια αλλα παλι τιποτα...ειναι τελειως νεκρο...εαν ειναι μητρικη η εγγυηση την καλυπτει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 την εβγαλα την μπαταρια αλλα παλι τιποτα...ειναι τελειως νεκρο...εαν ειναι μητρικη η εγγυηση την καλυπτει ? Ναι σε καλύπτει κανονικά η εγγύηση σε τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα.εχω παρατηρησει στο wildfire s πως οταν βγαλεις μια φωτογραφια και πας να τη δεις σαν προεπισκοπηση στη συλλογη, καθαριζει αυτοματα, δηλαδη γινεται πιο ευκρινης.υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και το ντιζαιρ ες? Ναι γίνεται, αλλά από την άλλη αυτό υποθέτω γίνεται σε όλα τα κινητά, σίγουρα τουλάχιστον σε όσα έχουν περάσει από τα χέρια μου. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Στο εικονιδιο του καιρου στην κεντρικη οθονη λεει οτι του κατεβει... Ειμαι Λυκοβρυση και με βλεπει αλλωτε Λυκοβρυση και αλλοτε Κηφισια και πολλες φορες οι καιρικες συνθηκες που δειχνει δεν εχουν καμμια σχεη με τις επικρατουσες.. Εχω ενεργο το gps και στις ρυθμισεις εχω βαλει refresh τον ελαχιστο χρονο που δεχεται και εχω κλικαρει το refresh on unlock.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Στο εικονιδιο του καιρου στην κεντρικη οθονη λεει οτι του κατεβει... Ειμαι Λυκοβρυση και με βλεπει αλλωτε Λυκοβρυση και αλλοτε Κηφισια και πολλες φορες οι καιρικες συνθηκες που δειχνει δεν εχουν καμμια σχεη με τις επικρατουσες.. Εχω ενεργο το gps και στις ρυθμισεις εχω βαλει refresh τον ελαχιστο χρονο που δεχεται και εχω κλικαρει το refresh on unlock.... Και σε μένα μια δείχνει ξυλόκαστρο και μια απέναντι αντίκυρα η δίστομο όσο για τον καιρό καμία σχέση σήμερα παράδειγμα δείχνει ηλιοφάνεια και 22 βαθμούς και βρέχει και η θερμοκρασία είναι 12 με 13 Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Εχτες εντελώς ξαφνικά χάθηκαν τα widgets που είχε η HTC για σημειώσεις;;Τι έγινε ρε παιδιά;;Δεν μπορώ να τα βρω πουθενά.Είχε δύο ειδη.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Στο εικονιδιο του καιρου στην κεντρικη οθονη λεει οτι του κατεβει... Ειμαι Λυκοβρυση και με βλεπει αλλωτε Λυκοβρυση και αλλοτε Κηφισια και πολλες φορες οι καιρικες συνθηκες που δειχνει δεν εχουν καμμια σχεη με τις επικρατουσες.. Εχω ενεργο το gps και στις ρυθμισεις εχω βαλει refresh τον ελαχιστο χρονο που δεχεται και εχω κλικαρει το refresh on unlock.... Mε wifi ή με 3g στο δείχνει αυτό ;. Βασικά μήπως βρίσκεσαι κοντά λυκόβρυση-κηφισιά ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εχτες εντελώς ξαφνικά χάθηκαν τα widgets που είχε η HTC για σημειώσεις;;Τι έγινε ρε παιδιά;;Δεν μπορώ να τα βρω πουθενά.Είχε δύο ειδη.... Εσείς τα έχετε κανονικα τα δύο widget της HTC για τις σημειώσεις;Για κοιτάτε και πείτε μου...μου ήταν αρκετά χρήσιμα... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εσείς τα έχετε κανονικα τα δύο widget της HTC για τις σημειώσεις;Για κοιτάτε και πείτε μου...μου ήταν αρκετά χρήσιμα... Όχι Πέτρο και από μενα λείπουν και όχι μόνο συμβαίνουν και αλλα παράξενα!! Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 παιδιά κάπου διάβασα ότι τα κατηργησε η htc ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Όχι Πέτρο και από μενα λείπουν και όχι μόνο συμβαίνουν και αλλα παράξενα!! Όπως τι άλλο;; Μια μέρα πηγα να κλείσω όλες τις ανοιχτές εφαρμογές από το task manager που έχει από μόνο του μέσα το κινητό και χάθηκαν τα συγκεκριμένα widget...:worry: @ ilka71 τα κατήργησε;;; :(( Edited April 11, 2012 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Το ημερολόγιο σταμάτησε να δείχνει συμβάντα χωρίς να κάνω κάτι εγώ. Από εκείνη την στιγμή και μετά έκανα τα πάντα αλλα μάταια το πρόβλημα παραμένει Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εχει αγοραση κανεις αυτη την μπαταρια παιδια? http://viewitem.eim.ebay.gr/1900mAh-G11-High-Capacity-Battery-For-A7272-Desire-S-G12-S510e-S710d-TMobile-G2/170700947873/item?transId=818649426007 Συμφωνα με της προδιαγραφες της λεει οτι ειναι καλη...ειμαι στο τσακ να την αγορασω :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εχει αγοραση κανεις αυτη την μπαταρια παιδια? http://viewitem.eim.ebay.gr/1900mAh-G11-High-Capacity-Battery-For-A7272-Desire-S-G12-S510e-S710d-TMobile-G2/170700947873/item?transId=818649426007 Συμφωνα με της προδιαγραφες της λεει οτι ειναι καλη...ειμαι στο τσακ να την αγορασω :blink: Θα συνιστούσα να κοιτάξεις σε κάτι πιο επώνυμο, πχ. mungen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Εχει αγοραση κανεις αυτη την μπαταρια παιδια? http://viewitem.eim.ebay.gr/1900mAh-G11-High-Capacity-Battery-For-A7272-Desire-S-G12-S510e-S710d-TMobile-G2/170700947873/item?transId=818649426007 Συμφωνα με της προδιαγραφες της λεει οτι ειναι καλη...ειμαι στο τσακ να την αγορασω :blink: μετα της γυναικας μου το wildfire s που της πηρα μια mpj μπαταρια 2250 και η αυτονομια ανεβηκε παρα πολυ παρηγγειλα κι εγω την ιδια μάρκα αλλά 2000 mah και ειμαι απο χτες με μιαμιση ωρα οθονη ανοιχτη για 3g σερφαρισμα και παιξιμο,wifi,bt ανοιχτα οπως και ολοι οι συγχρονισμοι και με την πρωτη φορτιση ειμαι στις 26 ωρες και ειμαι στο 66% ακομα! αυτη ειναι http://www.ebay.com/itm/2x-MPJ-BRAND-2000mAh-hight-capacity-Battery-Charger-For-HTC-Desire-S-G12-S510-/170822367344?pt=PDA_Accessories&hash=item27c5ce7870 ειχα παρει και την λεγομενη χρυση 2430 αλλα ηταν μουφα! Edited April 12, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Mε wifi ή με 3g στο δείχνει αυτό ;. Βασικά μήπως βρίσκεσαι κοντά λυκόβρυση-κηφισιά ;. Ανοιχτα και τα δυο τα εχω....Συνορευουν οι δυο πολεις αλλα εγω ειμαι μακρυα απο τα ορια της Κηφισιας...Η Πευκη για οσους ξερον ειναι πιο κοντα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Λοιπόν την ξεσκιζω επίτηδες την μπαταρία με 3g σερφαρισμα με κακό σήμα κιόλας, και τώρα μετά από 30 ώρες με όλα ανοιχτά ,3.30 ώρες χρήση της οθόνης (3g σερφαρισμα και παιχνίδι )και είναι στο 17% .με την ΜΑΜΑ και την ίδια χρήση είχε πέσει στο ίδιο ποσοστό από το ίδιο ,πρώτο βράδυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 εγω έχω πάρει αυτήν http://www.ebay.com/itm/270947388975?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και την περιμένω..... Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Και εγω τελικα παρηγγειλα και αυτην http://viewitem.eim.ebay.gr/1900mAh-...d=818649426007 και την αλλη του φιλου μας που ειναι λεει δοκιμασμενη οτι εχει αναμονη καλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts