panagpan Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 με την αναβάθμιση του google maps τι γίνεται; γιατί λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή με το αντικείμενο Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 με την αναβάθμιση του google maps τι γίνεται; γιατί λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή με το αντικείμενο έχει αναφερθεί και σε άλλα θέματα , νομίζω αυτό των εφαρμογών και έχει και λύσεις. Εγώ όταν έχει update για το google maps , κάνω απεγκατάσταση το νέο μάρκετ, ανοίγω το παλιό ( σε αυτό σε αφήνει να κάνεις update) , κάνω update του google maps και μετά από λίγο έρχεται μόνο του και το νέο μαρκετ ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 έχει αναφερθεί και σε άλλα θέματα , νομίζω αυτό των εφαρμογών και έχει και λύσεις. Εγώ όταν έχει update για το google maps , κάνω απεγκατάσταση το νέο μάρκετ, ανοίγω το παλιό ( σε αυτό σε αφήνει να κάνεις update) , κάνω update του google maps και μετά από λίγο έρχεται μόνο του και το νέο μαρκετ ξανά. Σε ευχαριστώ πολύ έκανα και εγώ το ίδιο και όλα εντάξει Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321978 καναντε αυτο εδω?? το τσεκαρε κανεις απο root συσκευη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Μόλις πριν από λίγο το διάβαζα λόγω πρόσφατου άρθρου στο zdnet, αλλά η HTC απ' ότι βλέπω στο πιο πάνω θέμα δηλώνει ότι υπάρχει μόνο σε συσκευές από παρόχους των ΗΠΑ. Κατά συνέπεια όσοι έχουμε αγοράσει συσκευή από Ελλάδα είμαστε οκ. Αλλάζοντας θέμα, σχετικά με το Blood and Glory που συζητούσαμε σε προηγούμενα μηνύματα, υπάρχει αυτή η εξήγηση στο site της glu: "We have learned that the Android Market is experiencing a glitch where some devices suddenly are no longer supported on specific games. We have informed Google about this problem and they are actively working on addressing it. We are still working with Google to resolve the erroneous device filter. I would just try again from time to time as this should be fixed in the very near future. We apologize for the wait and thank you in advance for your patience." Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 μαλλον επιασε τοπο το email το δικο μου...και αρκετων αλλων!! ωραια ειδηση ferengi!! για να δουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serifis1971 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 παιδες καλησπερα.η αναβαθμιση τα "σπαει" αλλα με το market ελεος...σερνεται.μιλαμε τα νευρα μου ''παιζουν'' μαντολινο.πολυ πολυ αργο.ξερεις κανεις τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 ξερουμε, οτι μας σπαει και μας τα νευρα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Κατά συνέπεια όσοι έχουμε αγοράσει συσκευή από Ελλάδα είμαστε οκ. Υπάρχει και το σχετικό app στο market, για τον έλεγχο. https://market.android.com/details?id=org.projectvoodoo.simplecarrieriqdetector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) Παίδες είδα ότι το public το έχει προσφορά 299 για παραγγελία από το site. Πολή καλή τιμή πιστεύω είδικα αν είναι ελληνικό, δεν ξέρω αν φέρνει παραεισαγωγής. Όσοι πιστοί προσέλθετε... :lol: edit, βλέπω ότι δεν με βάζει στη σελίδα του προϊόντος, λέτε να τους τελείωσε. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας τους κάνει κάποιο τηλ για να μάθουν κι οι άλλοι τι παίζει. Συγνώμη για την αναστάτωση. Edited December 2, 2011 by alexgiak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntix Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 εγω γιατι δεν μπορώ να παρω ακομα την αναβαθμιση ρε παιδια το κινητο το ειχα αγορασει απο expansys αγγλια αν δεν κανω λαθος παιζει να μην την παρω ?? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 (edited) ρε παιδια πηγα να το ρουταρω και παιρνω: HTC Desire S (saga-2.00.0002, Android 2.3.5, ROM version: 2.10.401.8) your desive: saga, with HBOOT 2.00.0002 is not supported at this time . επισης οταν κανω ρεσταρτ σε bootloader παιρνω: locked saga pvt ship s-off RL HBOOt 2.00.0002 σημαινει πως ειμαι κολλημενος στην στοκ ρομ? Edited December 3, 2011 by dimitris_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miriam7m Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 εγω γιατι δεν μπορώ να παρω ακομα την αναβαθμιση ρε παιδια το κινητο το ειχα αγορασει απο expansys αγγλια αν δεν κανω λαθος παιζει να μην την παρω ?? :cry: Δυστυχως, όπως είχε αναφερθεί και παλαιότερα, η αναβάθμιση δεν έρχεται και σε όσους έχουν πάρει την συσκευή μέσω της cosmote. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να μας "θυμηθούν" και εμάς ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
udt71 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Καλησπέρα, Της τελευταίες μέρες το τηλέφωνο χάνει το σήμα του. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχει καθόλου σήμα, κάνω restart και οκ. Κατεβαίνω Πειραιά και δεν έχει σήμα και ξανακάνω restart. Χθες ενώ έκανα restart έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχει κάρτα sim και αναγκάστηκα και έβγαλα μπαταρία. Τι παίζει μα το τηλέφωνο ρε παιδιά? Μήπως φταίει η τελευταία αναβάθμιση που έκανα? Παράθεση "Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Δεν είναι φυσιολογικό, δοκίμασε και με άλλη sim. Αν συνεχιστεί κάνει hard reset και ξαναδοκίμασε. Αν συνεχιστεί επίσκεψη στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 παιδια μου εσπασε η οθονη... ευτυχώς μονο το τσαμι... κατα τα αλλα δουλευει κανονικα.... ποσο λετε να κανει η αλλαγη του τσαμιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 παιδια μου εσπασε η οθονη... ευτυχώς μονο το τσαμι... κατα τα αλλα δουλευει κανονικα.... ποσο λετε να κανει η αλλαγη του τσαμιου? Επίσημα θα σου ανέβει αρκετά ψηλά το κόστος. Ανεπίσημα μπορείς να αγοράσεις το ανταλλακτικό από το ebay σε πολύ χαμηλότερη τιμή αλλά όποιος αναλάβει την εγχείρηση θα πρέπει να έχεις και υπόψιν ότι βγάζει και την συσκευή εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 παιδια μου εσπασε η οθονη... ευτυχώς μονο το τσαμι... κατα τα αλλα δουλευει κανονικα.... ποσο λετε να κανει η αλλαγη του τσαμιου? ψώνισε από εδώ http://stores.ebay.com/ukhitechstore/Phone-Accessories-Parts-/_i.html?_fsub=17928144&_sid=103582676&_trksid=p4634.c0.m322 έχω ξαναγοράσει και έχει τις καλύτερες τιμές..... μόλις χθές αγόρασα το μεταλλικό housing γιατί μού έπεσε στο δρόμο και χτυπήθηκε σε πέντε μεριές!!!:O θα σε βοηθήσει και αυτό το video καλές επισκευές :shifty: και ότι θες εδώ είμαστε :cry: Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Και φυσικά να ξέρει να κάνει την εγχείρηση. Μην πέσεις σε ειδικευόμενο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
udt71 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Δεν είναι φυσιολογικό, δοκίμασε και με άλλη sim. Αν συνεχιστεί κάνει hard reset και ξαναδοκίμασε. Αν συνεχιστεί επίσκεψη στο service. Ευχαριστώ.. Πως κάνω hard reset? Παράθεση "Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Πως κάνω hard reset? Ρυθμίσεις / Απόρρητο / Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 καλημέρα σε όλους, να σας κάνω μια ερώτηση στις εφαρμογές δείχνει ότι κάνει λεει ενημέρωση για το YouTube, Facebook, Gmail, και για άλλα αλλά δεν γίνονται ποτέ, λέει κάτω απο την μπάρα εκκίνηση λήψης αλλά δεν γίνεται...ξέρει κάποιος κάτι για αυτό;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 καλημέρα σε όλους, να σας κάνω μια ερώτηση στις εφαρμογές δείχνει ότι κάνει λεει ενημέρωση για το YouTube, Facebook, Gmail, και για άλλα αλλά δεν γίνονται ποτέ, λέει κάτω απο την μπάρα εκκίνηση λήψης αλλά δεν γίνεται...ξέρει κάποιος κάτι για αυτό;:worry: Όταν το γράφει αυτό πατά πάνω στην μπαρα πού λέει "λήψη" και πάνω δεξιά πατά ακύρωση.μετά ξανά δοκίμασε να κανεις ενημέρωσή. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relios Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Να θέσω το μεγάλο ερώτημα θα αναβαθμίσει η HTC και το δικό μας τηλέφωνο τελικά; Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Να θέσω το μεγάλο ερώτημα θα αναβαθμίσει η HTC και το δικό μας τηλέφωνο τελικά; Αν μιλάς για το Android 4.0 Ice Cream Sandwitch, η HTC έχει ανακοινώσει ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν στις αρχές του 2012 και το Desire S δεν είναι ανάμεσα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts