tzach1 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Όσοι είμαστε της cosmote μάλλον θα περιμένουμε πολύ !!!!!!!!!!! Μην ξεχάσουμε να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) Παρατήρησα παιδιά κάτι στο μάρκετ με το καινούργιο update που μας ήρθε... (σε μερικούς τουλάχιστον!:lol:) όταν κάνεις "update all" στο μάρκετ σου κάνει update μια μια της εφαρμογές ενώ στο παλιό σου τις έκανε όλες μαζί και έμενα προσωπικά μια φορά μου είχε κόλληση για τα καλά!:mad: και αναγκαζόμουν στο παλιό να τις κάνω μια μια update... Edited November 2, 2011 by djs Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) ξερουμε ποτε θα λαβουμε την αναβαθμιση του ΝΕΟΥ ΜΑΡΚΕΤ?εχει βγει ΝΕΑ αναβαθμιση του ΝΕΟΥ μαρκετ Edited November 2, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Tι εννοείς; Το market άλλαξε.Το καινούριο κάνεις όλες μαζί τις εφαρμογές update. Δηλαδή στο καινούριο ήρθε κι άλλη ενημέρωση και τώρα δεν τις κάνει όλες μαζί;:confused: Με την νέα ρομ θέλω να πω που ήρθε έχει και άλλο μάρκετ όπως ξέρετε :p και όταν κάνει ενημέρωση όλων των εφαρμογών σου τις κάνει ενημέρωση άλλα όχι όλες μαζί που είχε αποτέλεσμα, να κολλάει το κινητό το κάποιες φόρες...:happy: Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Προσωπικα το δικο μου ελληνικοτατο απο vodafone με επιδοτηση. Το προβλημα αυτο δεν πρεπει να εχει σχεση με το απο που αγοραςτηκε Παντως οντως πααααρα πολα desire s εχουν προβλημα πλακετας... Κριμα,.,.. Το δικο μου παντως με το που ηρθε απο το σερβις μετα απο αλλαγη πλακετας κατευθειαν πουληθηκε και αντικασταθηκε απο ενα incredible s. Περισσοτερο ψυχολογικος ηταν ο λογος.... Ασε που τελικα βρισκω το incredible μια σκαλα ανωτερο του desire s:cool: Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπήρχε και με τα πρώτα Desire,μία διαδικασία που δεν την γλύτωσα ούτε εγω.... μπορει να είναι ανώτερο το incredible αλλα το sense 3.0 θα το πάρει σαν το Desire S;;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Όσοι είμαστε της cosmote μάλλον θα περιμένουμε πολύ !!!!!!!!!!! Μην ξεχάσουμε να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο !!!! Τι εννοείς της cosmote ;. Έχεις cosmote κάρτα ή το αγόρασες από την cosmote ;. Αν έχεις μόνο κάρτα δοκίμασε μία με της Vodafone :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπήρχε και με τα πρώτα Desire,μία διαδικασία που δεν την γλύτωσα ούτε εγω.... μπορει να είναι ανώτερο το incredible αλλα το sense 3.0 θα το πάρει σαν το Desire S;;; Και βεβαια θα παρει την αναβαθμιση 2.3.5,απλα πρωτα ξεκινησαν τα desire s να την παιρνουν Τα incredible s ξεκινανε μεσα στο νοεμβριο να παιρνουν την αναβαθμιση Θα ηταν τραγικο εκ μερους της htc να μην δωσει την αναβαθμιση στο incredible s http://techie-buzz.com/mobile-news/htc-incredible-s-to-get-official-sense-3-0-update.html Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 τελικα δοκιμασα το spb shell και να τρεχει προεπιλεγμενο και laggarei πολυ.το sense μονο του καμμια σχεση,πεταει.κριμα γιατι ηθελα να δοκιμασω το spb shell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν αλλαζει ο αριθμός του αυτοματου τηλεφωνητη !!!!!!!!!!!! εχω cosmote ολες οι ρυθμισεις ok αλλα ο τηλεφωνητης 555 .!!!!!!!!!!! Μετα απο επικοινωνια τοσο με την cosmote οσο και με την εταιρεια μου ειπαν οτι ειναι θεμα λογισμικου και οτι πρεπει η συσκευη να παει στο servis (σιγα μην τη στειλω) η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει καμμια εμπιστοσυνη αν δεν επιστρεψει με αλλα προβληματα ισως πιο σοβαρα !!!!!!!!!!!! Εχει καποιος αλλος παρατηρησει κατι παρομοιο...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 εγκατεστησα αυτη την εφαρμογη https://market.android.com/details?id=net.maicas.android.wsleep&feature=search_result και δουλευει αψογα στο κινητο μας ,εχει και πλακα.απλα περνας το χερι σου πανω απο τον αισθητηρα φωτος και "ξυπναει" η οθονη!(μειωνει τη χρηση του power button ;) ) Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ναι αλλα αμα εχει συνεχεια ον τον αισθητήρα θα μειωνει και την μπαταρια:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλημερα! Μετα την αναβθμιση του Sence , παρατηρησα , οπως κ καποιοι αλλοι χρηστες (αρκετα posts πισω...) οτι δεν λειτουργει σωστα το power button.Δηλαδη , πατωντας το παρατεταμενα ,δεν βγαζει την επιλογη flight mode-restart κα , αλλα κλειδωνει την συσκευη. Το προβλημα αυτο , το ελυσα γυρνωντας την συσκευη σε factory defaults . Το Power Button δουλευε σωστα για 2-3 εβδομαδες , μεχρι που χθες ξανακολλησε.. Το προβλημα δεν ειναι hardware , αφου το button δουλευει απροσκοπτα..... Εχω δοκιμασει την επανεκκινηση με την αφαιρεση μπαταριας , αλλα ματαια. Καμια ιδεα - λυση απο οσους το ειχαν πρωτοδει το προβλημα? Γιατι παλι εργ.ρυθμισεις ειναι κουραστικο .... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Καλημερα! Μετα την αναβθμιση του Sence , παρατηρησα , οπως κ καποιοι αλλοι χρηστες (αρκετα posts πισω...) οτι δεν λειτουργει σωστα το power button.Δηλαδη , πατωντας το παρατεταμενα ,δεν βγαζει την επιλογη flight mode-restart κα , αλλα κλειδωνει την συσκευη. Το προβλημα αυτο , το ελυσα γυρνωντας την συσκευη σε factory defaults . Το Power Button δουλευε σωστα για 2-3 εβδομαδες , μεχρι που χθες ξανακολλησε.. Το προβλημα δεν ειναι hardware , αφου το button δουλευει απροσκοπτα..... Εχω δοκιμασει την επανεκκινηση με την αφαιρεση μπαταριας , αλλα ματαια. Καμια ιδεα - λυση απο οσους το ειχαν πρωτοδει το προβλημα? Γιατι παλι εργ.ρυθμισεις ειναι κουραστικο .... Ευχαριστω! Το ίδιο έχω κι εγώ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) Καλημερα! Μετα την αναβθμιση του Sence , παρατηρησα , οπως κ καποιοι αλλοι χρηστες (αρκετα posts πισω...) οτι δεν λειτουργει σωστα το power button.Δηλαδη , πατωντας το παρατεταμενα ,δεν βγαζει την επιλογη flight mode-restart κα , αλλα κλειδωνει την συσκευη. Το προβλημα αυτο , το ελυσα γυρνωντας την συσκευη σε factory defaults . Το Power Button δουλευε σωστα για 2-3 εβδομαδες , μεχρι που χθες ξανακολλησε.. Το προβλημα δεν ειναι hardware , αφου το button δουλευει απροσκοπτα..... Εχω δοκιμασει την επανεκκινηση με την αφαιρεση μπαταριας , αλλα ματαια. Καμια ιδεα - λυση απο οσους το ειχαν πρωτοδει το προβλημα? Γιατι παλι εργ.ρυθμισεις ειναι κουραστικο .... Ευχαριστω! Περιεργο......Ισως ειναι καποιο προβλημα με καμια εφαρμογη που μπερδευει...δοκιμασατε να κανετε γενικη επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμησης και να ξαναπερασετε τα προγραμματα ΧΩΡΙΣ τι βοηθεια καποιου back up ? Εαν οχι τοτε δεν υπαρχη αλλη λυση απο την επικοινωνια με το service...το ειδαμε και αυτο..να περνεις αναβαθμηση και να σου χαλαει το κινητο...υπαρχη περιπτωση να μην πηρε το τηλεφωνο σωστα την αναβαθμηση? Δεν εχω συναντηση το προβλημα αυτο που αναφερεται και οσο και να βαριεστε και ειναι λιγο κουραστικο γνωμη μου ειναι να κανετε μια ολικη επαναφορα....πιο κουραστικο ειναι να παιδευεστε ετσι... Edited November 5, 2011 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntix Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) καλησπέρα παιδια εχω αγορασει απο το expansys το κινητο και πάροχο wind δεν μου εχει ερθει το update και ειμαι ακομα με το παλιο sence 2.1 και αριθμος λογισμικου 1.28.401.1, ενώ κανω check up αλλα δεν βρισκει update , τι να κανω μπορω να το κατεβασω απο καπου manual ? Edited November 6, 2011 by puntix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Περιεργο......Ισως ειναι καποιο προβλημα με καμια εφαρμογη που μπερδευει...δοκιμασατε να κανετε γενικη επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμησης και να ξαναπερασετε τα προγραμματα ΧΩΡΙΣ τι βοηθεια καποιου back up ? Εαν οχι τοτε δεν υπαρχη αλλη λυση απο την επικοινωνια με το service...το ειδαμε και αυτο..να περνεις αναβαθμηση και να σου χαλαει το κινητο...υπαρχη περιπτωση να μην πηρε το τηλεφωνο σωστα την αναβαθμηση? Δεν εχω συναντηση το προβλημα αυτο που αναφερεται και οσο και να βαριεστε και ειναι λιγο κουραστικο γνωμη μου ειναι να κανετε μια ολικη επαναφορα....πιο κουραστικο ειναι να παιδευεστε ετσι... Και σε μενα συμβαινει το ιδιο και ακομα δεν εχω βρει λυση στο προβλημα.. Οντως απιστευτο να κανεις αναβαθμιση και να εμφανιζεται τετοιο θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Περιεργο......Ισως ειναι καποιο προβλημα με καμια εφαρμογη που μπερδευει...δοκιμασατε να κανετε γενικη επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμησης και να ξαναπερασετε τα προγραμματα ΧΩΡΙΣ τι βοηθεια καποιου back up ? Εαν οχι τοτε δεν υπαρχη αλλη λυση απο την επικοινωνια με το service...το ειδαμε και αυτο..να περνεις αναβαθμηση και να σου χαλαει το κινητο...υπαρχη περιπτωση να μην πηρε το τηλεφωνο σωστα την αναβαθμηση? Δεν εχω συναντηση το προβλημα αυτο που αναφερεται και οσο και να βαριεστε και ειναι λιγο κουραστικο γνωμη μου ειναι να κανετε μια ολικη επαναφορα....πιο κουραστικο ειναι να παιδευεστε ετσι... Καλημερα! Οπως ανεφερα, κανοντας επαναφορα στις εργ.ρυθμισεις , κ διορθωθηκε για 3 εβδομαδες.Επιπλεον , τα προγραμματα - ρυθμισεις τα επανεγκατεστησα απο την αρχη , χωρις backup restore. Το προβλημα ειναι σιγουρα software , αλλα μετα απο ηδη 1 μηνα αναμονης στην ACE για αλλαγη πλακετας , δεν εχω ουτε την διαθεση , ουτε την υπομονη να το στειλω. Εκανα κ συντομευση το flight mode κ εδωσα workaround λυση , μεχρι την επομενη (?) αναβαθμιση..(maybe ICE CREAM SANDWICH ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Έκανε σήμερα ανακοίνωση η htc με τις πρώτες συσκευές που ενημερώνονται και δεν είμαστε μέσα σε αυτές...:( θα συνεχίσουν και λέει και άλλες ανακοινώσεις με συσκευές που θα ενημερωθούν στο μέλλον αλλά και για το ice cream sandwich. Και το link: http://www.gsmarena.com/htc_reveals_list_of_handsets_that_will_get_ice_cream_sandwich-news-3355.php Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Τελικα κι αυτο δεν θα παρει ICS; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Και sense3 δε θα παίρναμε αλλά τώρα τρέχουμε και sense3 και 2.3.5....Άστους να πουλήσουν κανα sensation ακόμα και μετά βλέπουμε!! ΔΕ νομίζω να θέλουν τόσοι πολλοί πελάτες να τους γυρίσουν την πλάτη στο μέλλον.... Και εγώ το ίδιο πιστεύω πως στο μέλλον θα πάρουμε ενημέρωση έχουμε το hardware...:shifty: Αλλά το κάνουν για το marketing.;) Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Όταν έχω βάλει υπενθύμιση και έρθει η ώρα της βγάζει ένα pop up παράθυρο στο κέντρο της οθόνης πού αναφέρει το συμβάν και κάτω κάτω λέει ID studio room !το λέει και σε σάς ?τι είναι αυτό?μιλάω για την τελευταία αναβάθμιση και όταν είναι κλειστή η οθόνη και έρθει η υπενθύμιση . Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Αυτό για το studio room το έχω δει κι εγώ αλλά δεν έδωσα σημασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Καλημερα! Οπως ανεφερα, κανοντας επαναφορα στις εργ.ρυθμισεις , κ διορθωθηκε για 3 εβδομαδες.Επιπλεον , τα προγραμματα - ρυθμισεις τα επανεγκατεστησα απο την αρχη , χωρις backup restore. Το προβλημα ειναι σιγουρα software , αλλα μετα απο ηδη 1 μηνα αναμονης στην ACE για αλλαγη πλακετας , δεν εχω ουτε την διαθεση , ουτε την υπομονη να το στειλω. Εκανα κ συντομευση το flight mode κ εδωσα workaround λυση , μεχρι την επομενη (?) αναβαθμιση..(maybe ICE CREAM SANDWICH ?) Τοτε ποια εξηγηση μπορει να υπαρχη....εαν ηταν software λειτουργικου θα το εκανε σε ολους μας και οχι μεμονομενα...απο τι στιγμη που εκανες επαναφορα και εστρωσε και σου εμφανιστηκε μετα απο λιγο καιρο ψαξτο τοτε ποιες εφαρμογες εβαλες εκεινο το διαστημα...πιθανον και ο φιλος που εχει το ιδιο προβλημα να εχει μεσα την ιδια εφοαρμογη που δημιουργη το προβλημα.Εαν ηταν software λειτουργικου θα στο εκανε και αμεσως μετα την επαναφορα...εγω πιστευω οτι καποια εφαρμογη ευθυνετε καθαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Το ρωτάω και εδώ. Στο 3g watchdog πού είναι η ρύθμιση να βάλω την τιμή του mb ΌΤΑΝ και εάν ξεπεράσω τα δωρεάν mb του προγράμματος πού έχω στην wind? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Nα βάλεις το free data που έχεις, π.χ 1.5 ή 3 ή ότι άλλο έχεις και αυτό θα σε ειδοποιήσει στο 75% όταν το έχεις χρησιμοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts