Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,

Μου ετυχε αρκετες φορες να εχω το κινητο στην τσεπη κ οταν καποιος με καλει τραβωντας το να το βγαλω, μερικες φορες απανταει ειτε απορριπτει την κληση επειδη σερνεται η οθονη πανω στο υφασμα. Υπαρχει τροπος ωστε να απανταω ή να απορρίπτω μια κλήση με οριζοντια κυληση?

Ευχαριστω!

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα,

Μου ετυχε αρκετες φορες να εχω το κινητο στην τσεπη κ οταν καποιος με καλει τραβωντας το να το βγαλω, μερικες φορες απανταει ειτε απορριπτει την κληση επειδη σερνεται η οθονη πανω στο υφασμα. Υπαρχει τροπος ωστε να απανταω ή να απορρίπτω μια κλήση με οριζοντια κυληση?

Ευχαριστω!

Κι εμενα μου συμβαινει βγαζοντας το απο την θηκη ζωνης και ειναι ενα προβληματακι αλλα λυση δεν ξερω αν εχει.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημέρα!

Το γύρησα σε MIUI και εγώ τελικα. Έχω περάσει την τελευταία έκδοση (1.9.23). Νο σενς βέβαια αλλά και το δικό της interface είναι πάρα πολύ καλό. Είναι πιο λάιτ ρομ, πολύ γρήγορη και έχει πάρα (μα πάρα) πολλές μόντες (πολύ καλές μερικές) από την μαμά της.

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει, είναι τα περιθόρια του κινητού. Έχω κατεβάσει το SetCPU, έχω ανεβάσει το clock στα 1.4GHz και όλα δουλεύουν τέλεια!! Κανένα κόλλημα! Όλα εκτελούνται ταχύτατα, νορμάλ θερμοκρασίες, άψογη συμπεριφορά. Έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά. Καχύποπτος όπως είμαι (και λόγω εντυπωσιακής σταθερότητας παρόλο το τρελό overclocking), την συχνότητα της CPU την έχω τσεκάρει με άλλη εφαρμογή από το μάρκετ και είναι όντως στα 1.4GHz.

Με όλα αυτά, η μπαταρία του, μου βγάζει άνετα την μέρα σε 2G λειτουργία όμως και με ελάχιστο gaming (ποτέ δεν ήμουν βέβαια του game στο κινητό, τι να σου κάνει μια οθονούλα μια σταλίτσα!!).

Η RRU δουλεύει άψογα. Όσοι είναι root μπορούν άφοβα να την δουλέψουν. Δεν θ' αντιμετωπήσουν κανένα πρόβλημα και μαζί με κάποια συνοδά αρχειάκια που καλό θα είναι να περάσουν, έχουν και καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας.

Να ρωτήσω όμως κάτι. Με το πέρασμα της MIUI και μετά από το full wipe που έκανα, έχω χάσει μια εφαρμογή, πολύ χρήσιμη (για μένα). Μπορούσα να κάνω freeze εφαρμογές που τρέχουν στο backgrd χωρίς κάποιο λόγο και καταναλώνουν ενέργεια. Το καλό με το πρόγραμμα αυτό είναι ότι δεν τις έκανες remove αλλά freeze. Οπότε, όταν ήθελες, μπορούσες να πας και απλά να τις κάνεις unfreeze. Το έβρισκα πολύ βολικό.

Η εφαρμογή νομίζω λέγονταν "Bloat Manager". Έφαγα τον κόσμο να την ξαναβρώ αλλά τζίφος! Έχω ψάξει ακετά και στο μάρκετ, πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Το icon της ήταν 2-3 ψιλο-μπλε παγάκια. Αν κάποιος έχει καταλάβει για ποια εφαρμογή μιλάω και μπορεί να δώσει κάποια άκρη, θα ήμουν υπόχρεος!

http://forums.androidcentral.com/android-applications/53149-bloat-freezer-freeze-your-preinstalled-system-applications.html

παιδιά επειδή μπορεί να μην κατάλαβα καλά αυτά που διάβασα, μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ( σε εμένα δεν έχει έρθει update )

βγήκε επίσημο update από την htc με sense 3.0 και android 2.3.5 ?

παιδιά επειδή μπορεί να μην κατάλαβα καλά αυτά που διάβασα, μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ( σε εμένα δεν έχει έρθει update )

βγήκε επίσημο update από την htc με sense 3.0 και android 2.3.5 ?

είχε βγεί μια ενημέρωση και στο Facebook αλλά τελικά ήταν fake

ρε παιδια υπαρχει λυση να βγει απο τον music player του κινητου η εικονα του album που ειναι σε ενα τραγουδι κ μετα μπαινει κ σε ολα τα υπολοιπα??κατανταει εκνευριστικο κ δεν μπορω να το βλεπω αλλο..υπαρχει καποια λυση???

Δεν την ξέρω την εφαρμογή αλλά με μια αναζήτηση βρήκα αρκετά links που οδηγούν στο xda-developers και μοιάζει να είναι η εφαρμογή που ζητάς.

εγώ για freeze των εφαρμογών χρησιμοποιώ το titanium backup Pro. η δωρεάν έκδοση δεν το κάνει...

fanatikos:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919863

Aυτή εδώ εννοείς ;

Καλά! Νομίζω (τι νομίζω, σίγουρα δηλαδή), δεν κάνω!! :baby:

Δεν το σκέφτηκα καθόλου να το γκουγκλάρω. Ναι αυτή είναι. Χίλια ευχαριστώ παιδιά. Ευχαριστώ όλους!:thanks:

EDIT: Πάντως σύμφωνα με το QR που υπάρχει στο τελευταίο link, παραπέμπει στο μαρκετ όπου και λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι πια διαθέσιμη και πολλοί user που πλήρωσαν φωνάζουν τώρα για refund. Μάλλον θα πρέπει να φωνάξω και εγώ αφού από εκεί την κατέβασα, επί πληρωμή φυσικά.

Σκανάρετε το QR και θα καταλάβετε τι λέω και γιατί τελικά δεν το έβρισκα. Όπως και να έχει ευχαριστώ όλους για τον χρόνο τους!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλά! Νομίζω (τι νομίζω, σίγουρα δηλαδή), δεν κάνω!! :baby:

Δεν το σκέφτηκα καθόλου να το γκουγκλάρω. Ναι αυτή είναι. Χίλια ευχαριστώ παιδιά. Ευχαριστώ όλους!:thanks:

EDIT: Πάντως σύμφωνα με το QR που υπάρχει στο τελευταίο link, παραπέμπει στο μαρκετ όπου και λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι πια διαθέσιμη και πολλοί user που πλήρωσαν φωνάζουν τώρα για refund. Μάλλον θα πρέπει να φωνάξω και εγώ αφού από εκεί την κατέβασα, επί πληρωμή φυσικά.

Σκανάρετε το QR και θα καταλάβετε τι λέω και γιατί τελικά δεν το έβρισκα. Όπως και να έχει ευχαριστώ όλους για τον χρόνο τους!

Check p.m και πες μου αν παίξει.

Reported bug της MIUI 1.9.23.

Το mobile WiFi (και USB) tethering, ΔΕΝ δουλεύει.

Έχουν βουήξει όλα τα σχετικά με την MIUI threads, σχετικά με το πρόβλημα. Σήμερα δυστυχώς το κατάλαβα και εγώ, αφού το χρειάστηκα και ..... Τζίφος.

Δεν δουλεύει λοιπόν. Σε αναμονή κάποιου patch.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

τρωει κωλυματα το on/off το πατας και πιανει μετα απο 20 δευτερολεπτα η δεν πιανει και καθολου η πιανει χωρις να το πατησω εχει τυχει σε κανενα?,παιζει να φτιαξει με καμια επαναφορα αν και χλωμο, η παει για φτιαξιμο?γινεται καπως να σωσω οτι υπαρχει στη μνημη του κινητου?

Μια ερωτηση..

Η αναβαθμηση στο market πως γινετε ?

Εχω το παλιο market και υστερα απο επαναφορα στις ρυθμησης στο Desire ενως φιλου του εγκατασταθηκε το καινουριο market και δεν ξερω πως.

Ευχαριστω

Η αναβάθμιση θα γίνει αυτόματα. Κάποια στιγμή θα έρθει και σ'εσένα. Δεν έχει έρθει σε όλους ;)
Τhe end of an era...

ρωτησα κ χθες για τον music player του τηλεφωνου.πως μπορω να βγαλω την εικονα π εχει το album ενος τραγουδιου απο ολα τα υπολοιπα τραγουδια..εκανα ενα update και μπηκαν μερικες φωτογραφιες σε μερικα τραγουδια αλλα τα υπολοιπα εχουν την εικονα αυτη την μια που ειχαν πριν..υπαρχει τροπος να βγαλω αυτη την εικονα απο ολα τα τραγουδια???παρακαλω αν ξερει καποιος γιατι μ εχει σπασει τα νευρα

Μια ερωτηση..

Η αναβαθμηση στο market πως γινετε ?

Εχω το παλιο market και υστερα απο επαναφορα στις ρυθμησης στο Desire ενως φιλου του εγκατασταθηκε το καινουριο market και δεν ξερω πως.

Ευχαριστω

Toυ ήρθε η αναβάθμιση του market ; ! Μήπως πέρασε custom rom?. Ρώτησε τον αν μπορεί να αγοράσει εφαρμογή.

Toυ ήρθε η αναβάθμιση του market ; ! Μήπως πέρασε custom rom?. Ρώτησε τον αν μπορεί να αγοράσει εφαρμογή.

η αναβαθμιση στο καινουριο μαρκετ γινεται αυτοματα,δε κανεις κατι.:)

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

Nαι φίλε μου ξέρω πως γίνεται η αναβάθμιση. Απλά μου φαίνεται περίεργο. 2 κινητά HTC έχω στο σπίτι, άλλους 10 γνωρίζω και στο forum αυτό και σε κανέναν δεν έχει έρθει. Απλά μπορείς να τον ρωτήσεις αν με αυτή την έκδοση μπορεί να αγοράσει εφαρμογές ;. Edited by apitsakis

Nαι φίλε μου ξέρω πως γίνεται η αναβάθμιση. Απλά μου φαίνεται περίεργο. 2 κινητά HTC έχω στο σπίτι, άλλους 10 γνωρίζω και στο forum αυτό και σε κανέναν δεν έχει έρθει. Απλά μπορείς να τον ρωτήσεις αν με αυτή την έκδοση μπορεί να αγοράσει εφαρμογές ;.

Nαι φιλε μου του ηρθε η αναβαθμηση(ξαναλεω μετα απο επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμησης του τηλεφωνου) και μπορει και να αγοραση κανονικα εφαρμογη...αφου σκεφτομαι να του κανω και του δικου μου επαναφορα μηπως και αναβαθμηστη στην καινουρια εκδοση του market

σε εμενα παντως η εκδοση του market ειναι 3.15!! φοραει εργοστασιακη ROM!! :)
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους....να ρωτήσω κάτι που μου το παρουσιάζει πάρα πολύ συχνά το τηλέφωνο, δεν μου κρατάει τον ήχο κλήσης και μπαίνει μόνο η δόνηση...ξέρει κανείς κάτι για αυτό ;

καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους....να ρωτήσω κάτι που μου το παρουσιάζει πάρα πολύ συχνά το τηλέφωνο, δεν μου κρατάει τον ήχο κλήσης και μπαίνει μόνο η δόνηση...ξέρει κανείς κάτι για αυτό ;

Μηπως το εχεις καπου που πατιεται το πλαινο κουμπι της μειωσης της εντασης και συμβαινει αυτο ή εαν το αφησης εξω καπου μονο του σε αναμονη κατεβαινει στα καλα καθουμενα?

Αυτο συμβαινει διοτι εαν πατησης συνεχεια τι μειωση της εντασης γινεται αθορυβο και μετα μπαινει η δονηση..αλλα οχι στα καλα καθουμενα φυσικα και χωρις να πατηθει.

Edited by makouin

εχει βουξει το xda για το ota update, αλλα η htc ουτε μια ανακοίνωση περιεργο:blink:

τουλαχιστο επανεφερε το κινητο στο site της :p

http://www.htc.com/gr/product.aspx

Μηπως το εχεις καπου που πατιεται το πλαινο κουμπι της μειωσης της εντασης και συμβαινει αυτο ή εαν το αφησης εξω καπου μονο του σε αναμονη κατεβαινει στα καλα καθουμενα?

Αυτο συμβαινει διοτι εαν πατησης συνεχεια τι μειωση της εντασης γινεται αθορυβο και μετα μπαινει η δονηση..αλλα οχι στα καλα καθουμενα φυσικα και χωρις να πατηθει.

καλησπέρα, όχι δεν πατιέται το πλαϊνό κουμπί, χάνει τον ήχο που έχω επιλέξει, και για να βαλω πάλι ήχο κανω επανεκκίνηση,εχει πρόβλημα το τηλέφωνο; η κανω κατι λάθος στις ρυθμίσεις;

καλησπέρα, όχι δεν πατιέται το πλαϊνό κουμπί, χάνει τον ήχο που έχω επιλέξει, και για να βαλω πάλι ήχο κανω επανεκκίνηση,εχει πρόβλημα το τηλέφωνο; η κανω κατι λάθος στις ρυθμίσεις;

μου το κάνει και εμένα αυτό, συνήθως στα μηνύματα να μην έχει ήχο αλλά μόνο δόνηση, τώρα με την CFW δεν το έχω παρατηρήσει