Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν ειναι σβηστη η οθονη κανει ενα φλασαρισμα στιγμιαιο! οχι οταν ειναι ανοιχτη η οθονη. Αυτο βεβαια φενεται μονο στο απολυτο σκοταδι. Την μερα δεν μπορεις να το παρατηρησεις!

Εκατσα χθες το βραδυ και περιμενα να δω εαν συμβαινει και στο δικο μου αυτο που αναφερεις...πιστευα οτι δεν ειχα δει κατι αλλα τελικα οντως το κανει

Ειναι πολυ ανεπεστητο και το κανει περιπου 1,5 λεπτο μετα το σβησιμο της οθονης.......Δεν πιστευω παντως πως εχει να κανει με καποιο θεμα προβληματικης λειτουργιας του κινητου...αφου μαλιστα παρατηρηται σχεδον σε ολα...Μπορει και σε αυτα που δεν το κανει να το κανει αλλα να μην μπορει να το δει ο κατοχος του..

Στα προηγουμενα που ειχα το φλασαρισμα της οθονης που εκανε ηταν αρκετα πιο διακριτικο (γιαυτο ειπα οτι σε αυτο δεν το κανει) :)

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το κανει και σε μενα μάλλον ειναι φυσιολογικό για να το κανει σχεδον σε ολα. παντως στη ace δεν το γνωριζανε σε σχετικη ερωτηση που τους έκανα
AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

το κανει και σε μενα μάλλον ειναι φυσιολογικό για να το κανει σχεδον σε ολα. παντως στη ace δεν το γνωριζανε σε σχετικη ερωτηση που τους έκανα

Στην Ace γνωριζουν πιστευω το καθετι αλλα το περνανε σα να μην υπαρχη θεμα....οπως με το Gps....τωρα ο φιλος που αναφερει πιο πανω( το δικο μου κλειδωνη σε πεντε λεπτα)εγω το 20 λεπτο που ανεφερα ηταν ενδικτικο....Επιτρεπεται να περιμενης καρφωμενος πανω απο 5 λεπτο να κλειδωση δορυφορους;

Γιατι φιλε μου εαν το βαλης στη βαση του αυτοκινητου σου και ξεκινησης και περιμενης να κλειδωση να εισαι σιγουρος οτι κατω απο 15-20 λεπτα δεν κλειδωνη.....

Εν κινηση το δικο μου κλειδωσε σε 20 λεπτα και βαλε και ηταν χρονος ρεκορ.. εν αντιθεση με το wildfire S της γυναικας μου που κλειδωσε εν κινηση στα 20 δευτερολεπτα.....και φυσικα μιλαμε παντα χωρις ιντερνετικη βοηθεια ετσι;

Εκτος και εαν εσυ και ο αλλος φιλος παραπανω που εχει 4 Desire S στο οικογενιακο του περιβαλον που τα 3 εχουν το φλασαρισμα αυτο και το δικο του δεν εχει εχετε τα κινητα εξαιρεση...

Δεν ξερω...υπαρχουν και αλλοι που εχουν τετοια τηλεφγωνα εξαιρεση?......ή τελικα τα δικα μας ειναι η εξαιρεση? :lol:

Edited by makouin

Παίδες μια noob ερώτηση αλλά πραγματικά έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τόσο διάβασμα... Το desire s που έχω είναι S-off από μόνο του και ψάχνω τρόπο να το κάνω root ώστε να μπορέσω να βάλω τη miui... Δυστυχώς προσπαθώ να το κάνω με το GingerBreak v1.20 αλλά δεν τα έχω καταφέρει... Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή κανένας οδηγός μόνο για rootάρισμα; Γιατί οι περισσότεροι οδηγοί είναι για να πάς σε s-off κατάσταση και rootαρισμα ταυτόχρονα...

Ελπίζω να μην είναι πολύ ηλίθια η ερώτησή μου...!

εγω εκανα root με Gingerbreak. ακολουθησε τις οδηγιες κατω απο το

installation και δε θα εχεις προβλημα. επειδη εχω miui κανα μηνα τωρα στειλε pm οτι χρειαστεις (αν στειλεις στο xda θα το δω συντομοτερα)

οσον αφορα στο gps δοκιμασα χθες το zte blade και κλειδωσε 7 δορυφορους σε 5 sec, ενω το DS 4 se 15sec χωρις να κλειδωσει συντεταγμενες :(

για μενα δουλευει το τελευταιο radio και καθαρισμα cache, αλλιως δεν κλειδωνει ποτε (για οσους ειναι rooted)

Επειδη εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το gps (με τους χαρτες)τωρα τελευταια δεν με εντοπιζει καθολου. Ουτε τους χαρτες φορτωνει παρα μονο αν εχω ενεργοποιησει ιντερνετ. Γιατι συμβαινει αυτο? Υπαρχει καποια εφαρμογη να βαλω κατι παρομοιο με τους χαρτες του κινητου που ενεργοποιοντας το να με βρισκει χωρις ιντερνετ?

Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρώ την αφύπνιση .. έχω τρελαθεί :p .. μονο στην προσαρμογή ηχου την βρίσκω και εκει μονο να επιλέξω ήχο μπορώ .. HELP !!!!

Ειναι ηλίθια ερώτιση και θα ειν κατι ευκολό αλλά έχω σκαλόσει ! :p

Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρώ την αφύπνιση .. έχω τρελαθεί :p .. μονο στην προσαρμογή ηχου την βρίσκω και εκει μονο να επιλέξω ήχο μπορώ .. HELP !!!!

Ειναι ηλίθια ερώτιση και θα ειν κατι ευκολό αλλά έχω σκαλόσει ! :p

Πατα πανω στο ρολοι(εκει που δεινχει και τον καιρο) και κατω στην μπαρα θα δεις το ξυπνητηρι :p

τόσο χάλια το gps tou ds? είμαι σχεδόν έτοιμος να το πάρω το κινητό. οι χρόνοι που αναφέρετε είναι assisted; αν όχι, με ιντερνετική βοήθεια πως τα πάει;

Ανέβασα ελληνική MIUI για όποιον θέλει να δοκιμάσει!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλημερα παιδια! ειχα ξαναναφερθει στο συγκεκριμενο ζητημα πριν δυο βδομαδες περιπου..Ειχε να κανει με το οτι το κινητο μου στο απολυτο σκοταδι τρεμοπαιζε η οθονη καθε δυο λεπτα , κατι σαν φλασαρισμα καθε δυο τρια λεπτα για μερικα κλασματα δευτερολεπτου! Το εστειλα στο service του ηρακλειου γιατι μενω κρητη. Τους το πηγα με την αιτιολογια της οθονης. Τελικα δεν μου βρηκαν τιποτα και οτι η συσκευη ειναι μια χαρα! Μετα τον ελεγχο του κινητου το προβλημα συνεχιζεται και ειναι καπως ενοχλητικο. Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα με την οθονη του? και τι εκανε?

σωθηκες!και νομιζω καποιος απο εδω μεσα το ειχε στειλει και του ειπαν οτι σου ειπαν κι εσενα!

εχω απαντησει πολλες φορες επι του θεματος αλλα μερικοι βαριουνται να διαβασουν.Η htc επ αυτου του θεματος δεν μπορει να κανει κατι επειδη δεν ξερει απο που προερχεται αυτο το προβλημα,

Εμενα το εκανε συνεχεια απο την αρχη που το πηρα,εως οτου πριν απο καμια δυο βδομαδες το κινητο σταματησε να δουλευει εντελως,Σταλθηκε στο σερβις της Htc και η ετυμηγορια ηταν ελατωματικη πλακετα. Τωρα βρισκομαι σε αναμονη ανταλακτικου.Οταν με το καλο το παραλαβω θα δω αν ξαναγινεται αυτο με το φωτισμο.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτο ευθυνεται,και πιστευω οτι βγηκαν παρτιδες με ελατωματικες πλακετες

εχω απαντησει πολλες φορες επι του θεματος αλλα μερικοι βαριουνται να διαβασουν.Η htc επ αυτου του θεματος δεν μπορει να κανει κατι επειδη δεν ξερει απο που προερχεται αυτο το προβλημα,

Εμενα το εκανε συνεχεια απο την αρχη που το πηρα,εως οτου πριν απο καμια δυο βδομαδες το κινητο σταματησε να δουλευει εντελως,Σταλθηκε στο σερβις της Htc και η ετυμηγορια ηταν ελατωματικη πλακετα. Τωρα βρισκομαι σε αναμονη ανταλακτικου.Οταν με το καλο το παραλαβω θα δω αν ξαναγινεται αυτο με το φωτισμο.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτο ευθυνεται,και πιστευω οτι βγηκαν παρτιδες με ελατωματικες πλακετες

Πρεπει να κανεις λαθος φιλε μου διοτι το πρωτο Desire S που εστειλα λογο ληψης Gps ειχε το συγκεκρημενο προβλημα και αφου αλλαχτηκαν ολα μεσα(εμεινε μονο το σασι το ιδιο)οταν το ξαναπηρα εκανε ακριβως το ιδιο(αλλαχτηκε και η μητρικη με αλλο ΙΜΕΙ με καινουριο serial nuber)....τυχαιο?

Ας πουμε ΝΑΙ

Για το Gps ανεφερα οτι το αποδωσανε σε ασυμβατο προγραμμα πλοηγησης....παρολα αυτα το ξαναεστειλα πισω και μαζι εβαλα και διαφορετικη αιτιολογια για κιτρινες φωτο

Μετα απο 7 μερες μου το ξαναεπιστρεψανε ΠΑΛΙ με καινουρια μητρικη(με αλλαγμενο το ΙΜΕΙ με serial nuber σχεδον παραπλησιο με το προηγουμενο...αρα καινουρια παρτιδα και αυτο και με 2 κολλες απο τεστ του τηλεφωνου που κανανε....μια με την προηγουμενη μητρικη (αυτην που αλλαξανε)και μια με την πλεον δευτερη καινουρια στα οποια τεστ εγραφε σε ολα chheck ok κ.τ.λ

και μια υποσημειωση κατω....εγινε για δευτερη φορα αλλαγη μητρικης ΕΑΝ και δεν διαγνωστηκε προβλημα(ολα τα Desire S βγαζουν κιτρινες φωτο υπο ορισμενες συνθηκες) και μου ειπαν οτι δεν προκειται να μου αντικαταστησουν το κινητο εφοσον δεν υπαρχη γι'αυτους αποδεδηγμενο προβλημα....

Το κινητο συνεχιζε να κανει ακριβως τα ιδια παλι με την πρωτη φορα που το εστειλα οποτε τα συμπερασματα δικα σας ..

Οποτε μαλλον προκειται για βλαβη ασχετη τελειως εκτος και εαν τελικα ΟΛΟΙ παμε τα κινητα μας για επισκευη καποια μερα αφου το κανουν μαλλον ολα

Το κινητο εφυγε....

Edited by makouin

Στο Desire S, που έχει η γυναίκα μου τέτοιο θέμα με φλασάρισμα της οθόνης δεν υπάρχει. Το δοκίμασα πολλές φορές. Όσον αφορά το θέμα με το GPS, δείξτε μου απλά ένα android κινητό που να κλειδώνει δορυφόρους μέσα σε μισό λεπτό χωρίς υποβοήθεια. Ίσως μόνο σε πολύ ακάλυπτο χώρο. Μια βοήθεια για όσους δεν έχουν root το κινητό είναι το GPS Status. Aυτό βοηθάει λιγάκι.

Δεν ξέρω πόσοι είχανε το HTC HD2, windows mobile 6.5 . Επειδή το είχα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μου έβρισκε δορυφόρους ακόμα και πίσω από το παράθυρο του σαλονιού με τις τέντες κατεβασμένες χωρίς να είμαι σε δίκτυο συνδεδεμένος. Και αυτό όμως είχε μια υποβοήθεια. Έκανε συγχρονισμό από το δίκτυο και κλέίδωνε δορυφόρους και ήταν valid για 6 ημέρες .

Επειδή είμαι κάτοχος και του Desire HD, και επειδή πέρασε και για ένα φεγγάρι το Samsung galaxy S, έχω δει και το SII, όλα τα android κινητά (πιστεύω) είχαν ένα θέμα με το GPS. Δεν ξέρω τι γίνεται όμως με το EVO και το Sensation.

Κάποτε με πείραζε αυτό το θέμα, πλεόν όχι. Ο λόγος είναι ότι όλοι οι πάροχοι κινητών δίνουν κάποια μεγάλα πακέτα για δεδομένα επομένως ας χρησιμοποιώ δεδομένα κινητού με τους χάρτες ώσπου να με βρει ο δορυφόρος κατά αυτόν τον τρόπο.

Πάντως προσοχή με τις θήκες σηλικόνης. Με κάποια θυμάμαι δεν με έβρισκε με τίποτα.

Και κάτι τελευταίο. Το Desire S κατά την άποψη μου (εκτός της οθόνης των 3.8 ιντσών) είναι πιστεύω από τα καλύτερα κινητά. Μεγάλη αυτονομία στην μπαταρία, και έχει βγει και η Leaked για Sense 3.0, επομένως πολύ σύντομα θα χαίρεστε το κινητό παραπάνω

Στο Desire S, που έχει η γυναίκα μου τέτοιο θέμα με φλασάρισμα της οθόνης δεν υπάρχει. Το δοκίμασα πολλές φορές.

Επειδη το φλασαρισμα ειναι στην διακριτικη ευχαιρια του καθενα,αλλος το βλεπει αλλος οχι,αλλος το εχει αλλος οχι.....ας χαρουμε τα κινητα μας οπως εχουν.

Για το Gps να πω οτι στο απλο Desire που ειχα πρωτα με την amoled οθονη και μεσα σε θηκη σιλικονης κλειδωνε μεσα στο σπιτι και με κλειστα παραθυρα και εβρικσε και 8 -9 δορυφορους σε λιγοτερο απο 30"...οπως κανει περιπου και το wildfire S

Μαλλον το Android δεν φταιει

Edited by makouin

Χωρίς δίκτυο ;. (Wifi-3g) ;. Γιατί στο Desire το απλό που είχα για 3 μήνες δεν κλείδωνε με τίποτα χωρίς υποστήριξη. Το τηλέφωνο είναι κορυφή πάντως και ειδικά σε λίγο θα πετάει.

Φίλε μου δεν το βλέπω αυτό το φλασάρισμα...τι να πω!!. Το έχω κάνει πολλές φορές!

Χωρίς δίκτυο ;. (Wifi-3g) ;. Γιατί στο Desire το απλό που είχα για 3 μήνες δεν κλείδωνε με τίποτα χωρίς υποστήριξη. Το τηλέφωνο είναι κορυφή πάντως και ειδικά σε λίγο θα πετάει.

Φίλε μου δεν το βλέπω αυτό το φλασάρισμα...τι να πω!!. Το έχω κάνει πολλές φορές!

Οταν μηλαω για GPS εννοω χωρις ιντερνετικη υποστηριξη...δεν σου λεω υπερβολες οντως κλειδωνε σε 30"

Το ιδιο και το wildfire S που αγορασα στη γυναικα μου

Οσο για το φλασαρισμα μπορει οντως και να μην το κανει το δικο σου..

Εγω δυσκολευτικα πολυ μα πολυ για να το καταλαβω σε αυτο το τελετυαιο που εχω...αφου μου δωθηκε η εντυπωση οτι οντως δεν το κανει αυτο......και το εχω αναφερει και πιο πανω σε post.

Απλα μπηκα και εγω στο τρυπακι(εαν και ηλικρινα δεν με απασχολουσε καν)να δω εαν και αυτο το κανει διοτι τα αλλα το κανανε και μαλιστα οχι φλασαρισμα αλλα αναβε σχεδον η οθονη και ξανασβηνε..και ετσι το παρατηρησα

Θελει υπερβολικο σκοταδι(πισσα που λενε) και αφου αφησης την οθονη να σβηση μονη της περιπου στο εναμιση λεπτο (τοσο το κανει το δικο μου περιπου)βλεπεις ενα ανεπεστητο φλασαρισμα...τοσο ελαχιστο που νομιζης οτι απλα κανανε πουλακια τα ματια σου και οτι δεν ητανε απο το κινητο...για τοσο ελαχιστο μηλαμε(δεν θελει ομως να αφαιρεθης ουτε κλασμα του δευτερολεπτου την προσοχη σου απο την οθονηγιατι πιθανο να το χασης)

Εαν περασης τα 2 με 2,5 λεπτα πιθανον δεν το κανει το δικο σου......

Φυσικα θα περιμενω και τα αποτελεσματα του φιλου bujican να μας πει που το ειχε το προβλημα γιατι παντα σε ολα υπαρχη η πιθανοτητα του λαθους..

Μπορει να ημουν εγω τοσο ατυχος στην Ace που ειχα πεση σε ολα με την προβληματικη παρτιδα... μπορει να το καταλαβε και να εστειλε ολες τις μητρικες επιστροφη και περιμενη καινουριες παρτιδες....κατι τετοιο δεν ειπε ο φιλος παραπανω?..οτι περιμενουν ανταλλακτικο?γιατι εμενα δεν εχει ουτε 20 μερες που το πηρα απο την δευτερη επισκευη και μητρικες ειχαν...χαχααχαχαχα...

Edited by makouin

Παιδια καλη Κυριακη.

Γινεται να μπλοκαρυμε εισερχομενες κλισεις με αποκρυψη στο κινητο ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Γινεται να μπλοκαρυμε εισερχομενες κλισεις με αποκρυψη στο κινητο ?

https://market.android.com/details?id=com.flexaspect.android.everycallcontrol&feature=search_result

Modpic.gif

Ευχαριστω.

Το κατεβασα αλλα μου ζηταει καποιο αριθμο να του δωσω να μπλοκαρει και εγω θελω ολες με αποκρυψη.

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.

Το κατεβασα αλλα μου ζηταει καποιο αριθμο να του δωσω να μπλοκαρει και εγω θελω ολες με αποκρυψη.

Call Filter από το Market.

Ευχαριστω.Απλα το call control δεν ηθελε καποια ρυθμιση !!!

Φιλικά Γιάννης

Στο Desire S, που έχει η γυναίκα μου τέτοιο θέμα με φλασάρισμα της οθόνης δεν υπάρχει. Το δοκίμασα πολλές φορές. Όσον αφορά το θέμα με το GPS, δείξτε μου απλά ένα android κινητό που να κλειδώνει δορυφόρους μέσα σε μισό λεπτό χωρίς υποβοήθεια. Ίσως μόνο σε πολύ ακάλυπτο χώρο. Μια βοήθεια για όσους δεν έχουν root το κινητό είναι το GPS Status. Aυτό βοηθάει λιγάκι.

Δεν ξέρω πόσοι είχανε το HTC HD2, windows mobile 6.5 . Επειδή το είχα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μου έβρισκε δορυφόρους ακόμα και πίσω από το παράθυρο του σαλονιού με τις τέντες κατεβασμένες χωρίς να είμαι σε δίκτυο συνδεδεμένος. Και αυτό όμως είχε μια υποβοήθεια. Έκανε συγχρονισμό από το δίκτυο και κλέίδωνε δορυφόρους και ήταν valid για 6 ημέρες .

Επειδή είμαι κάτοχος και του Desire HD, και επειδή πέρασε και για ένα φεγγάρι το Samsung galaxy S, έχω δει και το SII, όλα τα android κινητά (πιστεύω) είχαν ένα θέμα με το GPS. Δεν ξέρω τι γίνεται όμως με το EVO και το Sensation.

Κάποτε με πείραζε αυτό το θέμα, πλεόν όχι. Ο λόγος είναι ότι όλοι οι πάροχοι κινητών δίνουν κάποια μεγάλα πακέτα για δεδομένα επομένως ας χρησιμοποιώ δεδομένα κινητού με τους χάρτες ώσπου να με βρει ο δορυφόρος κατά αυτόν τον τρόπο.

Πάντως προσοχή με τις θήκες σηλικόνης. Με κάποια θυμάμαι δεν με έβρισκε με τίποτα.

Και κάτι τελευταίο. Το Desire S κατά την άποψη μου (εκτός της οθόνης των 3.8 ιντσών) είναι πιστεύω από τα καλύτερα κινητά. Μεγάλη αυτονομία στην μπαταρία, και έχει βγει και η Leaked για Sense 3.0, επομένως πολύ σύντομα θα χαίρεστε το κινητό παραπάνω

και μενα παιδια το δικο μου δεν εχει θεμα με το φλασαρισμα της οθονης. Για το gps θα σας πω οτι με το ndrive που ειχα δοκιμασει λοκαρε σε περιπου 3 λεπτα.Με το igo περιμενεις και περιμενεις(μηπως τελικα παιζει οντως ρολο το προγραμμα :worry:) ....γενικα το gps παντως ειναι αθλιο αν το συγκρινω ειδικα με του hd2 που λοκαρε σε λιγοτερο απο 30" και χωρις υποβοηθηση.

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

• Administrators
Ευχαριστω.Απλα το call control δεν ηθελε καποια ρυθμιση !!!

Έχει επιλογή να μπλοκάρει τα unknown calls, αυτό δεν θέλεις;

Modpic.gif

Έχει επιλογή να μπλοκάρει τα unknown calls, αυτό δεν θέλεις;

Ναι Γιαννη αυτο ηθελα και οταν εννοω οτι δεν θελει ρυθμιση εννοω οτι ειναι προεπιλεγμενο.

Φιλικά Γιάννης

Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στις εφαρμογες.

Εχω βάλει στο κινητό το tapatalk και ενώ όλα φαίνονται σωστά , δεν μου δείχνει το γράμμα φ , δείχνει ένα κουτάκι στη θέση του. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ;

Επειδη εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το gps (με τους χαρτες)τωρα τελευταια δεν με εντοπιζει καθολου. Ουτε τους χαρτες φορτωνει παρα μονο αν εχω ενεργοποιησει ιντερνετ. Γιατι συμβαινει αυτο? Υπαρχει καποια εφαρμογη να βαλω κατι παρομοιο με τους χαρτες του κινητου που ενεργοποιοντας το να με βρισκει χωρις ιντερνετ?

Κανεις να γνωριζει κατι επι του θεματος?