giothesuper Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Αν δοκιμάσετε το nexus S που έχει το κλασσικό android (ή vanilla android - όπως βγαίνει από τη google) θα δείτε τη διαφορά. Οι εμφανείς διαφορές έχουν να κάνουν με όλη την εμφάνιση του κινητού (launcher, widgets, icons) αλλά και με άλλες προσθήκες στο λειτουργικό (πχ το vanilla android δεν υποστηρίζει κανονικά ραδιόφωνο fm). Το sense λοιπόν είναι όλες αυτές οι αλλαγές, made by htc. Κάθε εταιρία (οι μεγάλες τουλάχιστον) τροποποιούν κάποια πράγματα στα κινητά τους ώστε να τα δώσουν το δικό τους στίγμα ;) πρεπει ομως και η google να φτιαξει ενα καλο ui..και σιγουρα το απλο ui δεν ειναι καθολου ωραιο σε σχεση με το sense που ειναι το καλυτερο στην αγορα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 πρεπει ομως και η google να φτιαξει ενα καλο ui..και σιγουρα το απλο ui δεν ειναι καθολου ωραιο σε σχεση με το sense που ειναι το καλυτερο στην αγορα Όχι δεν πρέπει. Το λειτουργικό από τη φύση του οφείλει να είναι λιτό και απέριττο και από εκεί και πέρα ο κάθε κατασκευαστής να το προσαρμόζει στα μέτρα του, όπως γίνεται και τώρα δηλαδή. Επειδή όμως είμαστε off-topic, ας επιστρέψουμε αποκλειστικά στα του Desire S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) καλησπέρα, σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό. 3 ερωτήσεις: - μπαταρία: πως θα την χαρακτηρίζατε; πόσο κρατάει; - αναβαθμίσεις για πόσο καιρό παίζουν από την htc γενικά; ισχύει ότι έχει singed bootloader, έτσι; - φωτογραφική την παλεύει; Edited August 24, 2011 by antonis_wrx Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 εμενα οπως ειπα παραπανω ειναι παρεισαγωγής. πως μπορω να μαθω για ποια χωρα προοριζόταν? η μονη γλωσσα που εχει μεσα ειναι αγγλικα και σε παρενθεση λεει Ινδια:ninja: λετε να ειναι για τους φακίρηδες?:lol: Και κατι αλλο εχει σχεση η χωρα προελευσης με τα updates? τα παίρνουν την ιδια μερα ολα τα desire s global? πχ γραφει..android 2.3.3 sence 2.1 software 1.47.720.1 ειναι τα τελευταία? Αυτο που προβληματιζει βασικα ειναι το market ειναι το παλιο που ειναι ολα κατεβατά, http://cdn1.mobilemag.com/wp-content/uploads/2010/12/New-Android-Market-Changes.png γιατι δεν εχω το νεο?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Και εμένα που είναι ελληνικό το ίδιο market βλέπω. Ποιά η διαφορά του καινούργιου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Και εμένα που είναι ελληνικό το ίδιο market βλέπω. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι ελληνική η συσκευή η όχι. Μην βιάζεστε, όταν είναι να έρθει... θα έρθει μόνο του. Ποιά η διαφορά του καινούργιου; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313862 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ΝΑΙ θα προσεύχομαι για να μην χαλασει.:lol::lol: Αν και αυτος μου ειπε οτι ασχετα απο την ACE θα μου δωσει ο ιδιος 2 χρονια εγγυηση. Παντως δεν θελω να μαθω ποτε εαν λεει αληθεια:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 ευχαριστώ για την απάντηση . Μια ακόμη ερώτηση: υπάρχει εύκολος τρόπος να περαστεί ελληνικό πληκτρολόγιο σε κινητό αγοράσμενο από εξωτερικό; το μεταφρασμένο μενού δεν με ενδιαφέρει. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Υπάρχουν πολλές (και καλές) επιλογές από ελληνικά πληκτρολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Καλημερα παιδια! ειχα ξαναναφερθει στο συγκεκριμενο ζητημα πριν δυο βδομαδες περιπου..Ειχε να κανει με το οτι το κινητο μου στο απολυτο σκοταδι τρεμοπαιζε η οθονη καθε δυο λεπτα , κατι σαν φλασαρισμα καθε δυο τρια λεπτα για μερικα κλασματα δευτερολεπτου! Το εστειλα στο service του ηρακλειου γιατι μενω κρητη. Τους το πηγα με την αιτιολογια της οθονης. Τελικα δεν μου βρηκαν τιποτα και οτι η συσκευη ειναι μια χαρα! Μετα τον ελεγχο του κινητου το προβλημα συνεχιζεται και ειναι καπως ενοχλητικο. Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα με την οθονη του? και τι εκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Καλημερα παιδια! ειχα ξαναναφερθει στο συγκεκριμενο ζητημα πριν δυο βδομαδες περιπου..Ειχε να κανει με το οτι το κινητο μου στο απολυτο σκοταδι τρεμοπαιζε η οθονη καθε δυο λεπτα , κατι σαν φλασαρισμα καθε δυο τρια λεπτα για μερικα κλασματα δευτερολεπτου! Το εστειλα στο service του ηρακλειου γιατι μενω κρητη. Τους το πηγα με την αιτιολογια της οθονης. Τελικα δεν μου βρηκαν τιποτα και οτι η συσκευη ειναι μια χαρα! Μετα τον ελεγχο του κινητου το προβλημα συνεχιζεται και ειναι καπως ενοχλητικο. Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα με την οθονη του? και τι εκανε?καλα που μας το ειπες να μην τα στειλουμε και εμεις!εμενα τα 3 απο τα 4 που εχει η ευρυτερη οικογενεια μου το κανουν!δυστυχως η htc ενα φτιαχνει τρια πραγματα χαλαει.get used to it!αυτο εκανα εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 καλα που μας το ειπες να μην τα στειλουμε και εμεις!εμενα τα 3 απο τα 4 που εχει η ευρυτερη οικογενεια μου το κανουν!δυστυχως η htc ενα φτιαχνει τρια πραγματα χαλαει.get used to it!αυτο εκανα εγω! Λες να μην το στειλω στην αθηνα στα κεντρικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Θα συνιστούσα να το ψάξετε περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Λες να μην το στειλω στην αθηνα στα κεντρικα?σωθηκες!και νομιζω καποιος απο εδω μεσα το ειχε στειλει και του ειπαν οτι σου ειπαν κι εσενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) σωθηκες!και νομιζω καποιος απο εδω μεσα το ειχε στειλει και του ειπαν οτι σου ειπαν κι εσενα! Οταν το βραδυ που ξαπλωνω και βλεπω την οθονη να τρεμοπαιζει μου αναβουν τα λαμπακια, δεν ξερω τι να κανω. Μπορει να το στειλω αθηνα και αν δεν ξερουν τι εχει θα απαιτησω αντικατασταση συσκευης. Δεν γινεται κινητο 500 ευρω να εχει καποιο προβλημα και να το αφησω ετσι. Απο τη στιγμη που δεν παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα ολες οι συσκευες κατι σημαινει!Εφοσον εγω βλεπω οτι υπαρχει προβλημα και αυτοι δεν ξερουν πως να το φτιαξουν ειναι υποχρεωμενοι να μου αλλαζουν συσκευη ! Edited August 26, 2011 by giorgos88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Οταν το βραδυ που ξαπλωνω και βλεπω την οθονη να τρεμοπαιζει μου αναβουν τα λαμπακια, δεν ξερω τι να κανω. Μπορει να το στειλω αθηνα και αν δεν ξερουν τι εχει θα απαιτησω αντικατασταση συσκευης. Δεν γινεται κινητο 500 ευρω να εχει καποιο προβλημα και να το αφησω ετσι. Απο τη στιγμη που δεν παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα ολες οι συσκευες κατι σημαινει!Εφοσον εγω βλεπω οτι υπαρχει προβλημα και αυτοι δεν ξερουν πως να το φτιαξουν ειναι υποχρεωμενοι να μου αλλαζουν συσκευη ! οκ εχεις δικιο δεν μπορω κατι να σου πω!και εγω τρελαινομαι αλλα η ολη ταλαιπωρια μιας τουλαχιστον εβδομαδας με αμφιβολα αποτελεσματα θα με κουρασει περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 οκ εχεις δικιο δεν μπορω κατι να σου πω!και εγω τρελαινομαι αλλα η ολη ταλαιπωρια μιας τουλαχιστον εβδομαδας με αμφιβολα αποτελεσματα θα με κουρασει περισσοτερο. Παντως αν ειναι να το στειλω θα ενημερωσω τι εγινε για να μην το στειλετε αδικα και ταλαιπωρηθειτε περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 παιδιά σε όλους εσάς που παρουσιάζεται το πρόβλημα με την οθόνη, έχετε δοκιμάσει καμιά ανεπίσημη rom με sense ή aosp να δείτε αν συνεχίζεται το πρόβλημα? από βδομάδα θα έχω και γω ένα στα χέρια μου και θα αναφέρω σχετικά αν παρατηρήσω κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Λοιπον...απο θεμα εμπειριας απο την Ace Hellas απο τα κεντρικα να αναφερω οτι δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις....Και μενα τα ιδια μου λεγανε οτι προβλημα δεν βρισκανε και οτι για αντικατασταση ΜΟΝΟ στην τριτη φορα και να εχει και εξακριβομενω προβημα η συσκευη...Οσο για τον φωτισμο που τρεμοπαιζει τι ακριβως εννοεις; Εχουν περαση απο τα χερια μου 3 Deisre S στα οποια τα δυο πρωτα μολις εσβηνε η οθονη αναβε στιγμιαια και ξανασβηνε και σε αυτο που εχω τωρα δεν το κανει μεν αλλα οταν παει να σβηση η οθονη το κανει σιγα σιγα σαν να τρεμοπαιζεικαι ΜΟΝΟ εκει(στα αλλα δυο αυτο δεν το ειχα...εσβηνε κατευθειαν....) Αυτο εννοεις τρεμοπαισμα ή ετσι στην πλοηγηση που κανεις ή στην αναμονη με ανοιχτη την οθονη οτι τρεμοπαιζει γενικα; Επισης να πω οτι το τηλεφωνακι ειναι φανταστικο απο ολες τις αποψης(προσωπικη μου γνωμη)αλλα χειροτερο GPS σε συσκευη της Htc δεν εχω ξαναδει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Παίδες μια noob ερώτηση αλλά πραγματικά έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τόσο διάβασμα... Το desire s που έχω είναι S-off από μόνο του και ψάχνω τρόπο να το κάνω root ώστε να μπορέσω να βάλω τη miui... Δυστυχώς προσπαθώ να το κάνω με το GingerBreak v1.20 αλλά δεν τα έχω καταφέρει... Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή κανένας οδηγός μόνο για rootάρισμα; Γιατί οι περισσότεροι οδηγοί είναι για να πάς σε s-off κατάσταση και rootαρισμα ταυτόχρονα... Ελπίζω να μην είναι πολύ ηλίθια η ερώτησή μου...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Λοιπον...απο θεμα εμπειριας απο την Ace Hellas απο τα κεντρικα να αναφερω οτι δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις....Και μενα τα ιδια μου λεγανε οτι προβλημα δεν βρισκανε και οτι για αντικατασταση ΜΟΝΟ στην τριτη φορα και να εχει και εξακριβομενω προβημα η συσκευη...Οσο για τον φωτισμο που τρεμοπαιζει τι ακριβως εννοεις; Εχουν περαση απο τα χερια μου 3 Deisre S στα οποια τα δυο πρωτα μολις εσβηνε η οθονη αναβε στιγμιαια και ξανασβηνε και σε αυτο που εχω τωρα δεν το κανει μεν αλλα οταν παει να σβηση η οθονη το κανει σιγα σιγα σαν να τρεμοπαιζεικαι ΜΟΝΟ εκει(στα αλλα δυο αυτο δεν το ειχα...εσβηνε κατευθειαν....) Αυτο εννοεις τρεμοπαισμα ή ετσι στην πλοηγηση που κανεις ή στην αναμονη με ανοιχτη την οθονη οτι τρεμοπαιζει γενικα; Επισης να πω οτι το τηλεφωνακι ειναι φανταστικο απο ολες τις αποψης(προσωπικη μου γνωμη)αλλα χειροτερο GPS σε συσκευη της Htc δεν εχω ξαναδει.... Οταν ειναι σβηστη η οθονη κανει ενα φλασαρισμα στιγμιαιο! οχι οταν ειναι ανοιχτη η οθονη. Αυτο βεβαια φενεται μονο στο απολυτο σκοταδι. Την μερα δεν μπορεις να το παρατηρησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Λοιπον...απο θεμα εμπειριας απο την Ace Hellas απο τα κεντρικα να αναφερω οτι δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις....Και μενα τα ιδια μου λεγανε οτι προβλημα δεν βρισκανε και οτι για αντικατασταση ΜΟΝΟ στην τριτη φορα και να εχει και εξακριβομενω προβημα η συσκευη...Οσο για τον φωτισμο που τρεμοπαιζει τι ακριβως εννοεις; Εχουν περαση απο τα χερια μου 3 Deisre S στα οποια τα δυο πρωτα μολις εσβηνε η οθονη αναβε στιγμιαια και ξανασβηνε και σε αυτο που εχω τωρα δεν το κανει μεν αλλα οταν παει να σβηση η οθονη το κανει σιγα σιγα σαν να τρεμοπαιζεικαι ΜΟΝΟ εκει(στα αλλα δυο αυτο δεν το ειχα...εσβηνε κατευθειαν....) Αυτο εννοεις τρεμοπαισμα ή ετσι στην πλοηγηση που κανεις ή στην αναμονη με ανοιχτη την οθονη οτι τρεμοπαιζει γενικα; Επισης να πω οτι το τηλεφωνακι ειναι φανταστικο απο ολες τις αποψης(προσωπικη μου γνωμη)αλλα χειροτερο GPS σε συσκευη της Htc δεν εχω ξαναδει....+1 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) Οταν ειναι σβηστη η οθονη κανει ενα φλασαρισμα στιγμιαιο! οχι οταν ειναι ανοιχτη η οθονη. Αυτο βεβαια φενεται μονο στο απολυτο σκοταδι. Την μερα δεν μπορεις να το παρατηρησεις! Αυτο που αναφερεις το κανει το 95% των Desire S αλλα μονο μια φορα ...οταν σβηνει η οθονη μετα απο λιγο κανει ενα στιγμιαιο αναμα και ξανασβηνει.....ΜΟΝΟ ομως μια φορα οχι συνεχεια(δηλαδη μετα απο 3-4 λεπτα ξανα και ξανα?) και δεν νομιζω οτι προκειται για καποιο προβλημα.. Στο Desire S που εστειλα για επισκευη και ειχε αυτο το υποτιθεμενο προβλημα στην αντιπροσωπεια υστερα απο ελενχο που του κανανε(μου στειλανε και τα αποτελεσματα του τεστ σε μια κολλα χαρτι)το βρηκανε απολυτα φυσιολογικο... Εγω το ειχα στειλει πιο πολυ για το GPS αλλα ειχα αναφερει και αυτο(ασχέτος που δεν με ενοχλουσε...το ειχα διαβαση εδω μεσα και το παρατηρησα και στη δικη μου συσκευη και το ειχα αναφερει για καλο και για κακο) Οσο για το κυριο προβλημα του GPS που κανει να κλειδωση δορυφορους σε 20 με 30 λεπτα(αναλογος του καιρου) και εαν κινηση μπορει και να μην κλειδωση ΠΟΤΕ το συναντησα σε ΟΛΑ μα σε ΟΛΑ τα Desire S και σε αυτο που μου ειχαν υποτιθεται επισκευαση κλειδωνε μετα την επισκευη παλι στα ιδια.. Η Ace Hellas σαν επισημη απαντηση που ειχα ηταν οτι ΔΕΝ ειναι το προγραμμα που χρησημοποιουσα συμβατο ασχέτος εαν συμπεριλαμβανοταν στη λιστα των συμβατων προγραμματων της.....Πολιτικη της Ace Hellas(δεν παραδεχεται οτι το συγκεκρημενο κινητο ΔΕΝ ενδικνυεται για χρηση GPS) Αυτα παιδια και συγνωμη εαν κουρασα.... Να ρωτησω και εγω αυτο που ρωτησα εμεσα προηγουμενα Οταν στο τηλεφωνο σβηνει η οθονη απο αναμονη θυμαμαι οτι εσβηνε αποτομα στα αλλα που ειχα.. Σε αυτο σβηνη σιγα σιγα(χαμηλονει ο φωτισμος δηλαδη)σαν να τρεμοπαιζη η οθονη...οσπου σβηνει τελειως...συμβαινει και σε αλλους αυτο? Ευχαρστω Edited August 26, 2011 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς να το κάνει s-on αφού το είχε κάνει πρώτα s-off μέσω AlpharevX? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Εμένα κάνει 5 λεπτά να κλειδώσει. Αν όμως ενεργοποιήσω τις υπηρεσίες τοποθεσίας κλειδώνει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts