tsiftsism Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 εγώ φίλε με data2whatever δεν έχω lag, οπότε πρέπει να δοκιμάσεις. Lag εννοούμε την κάποια καθυστέρηση που μπορεί να υπάρχει στην εκτέλεση εντολών. πχ στο πάτημα ενός κουμπιού. Lag μπορεί να υπάρχει και σε παιχνίδια αλλά εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο όσον αφορά την cm7 με data2whatever. Όλα λειτουργούν ρολόι. Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω, είναι κατά την εγκατάσταση εφαρμογών από το Market. Τότε μόνο για κάποια δευτερόλεπτα (~15-20) το κινητό λες και κολλάει τελείως. Ίσως πάλι να φταίει και το Lookout που κάνει scan στην εφαρμογή. Δεν με πειράζει όμως. Έχουμε πει όμως και άλλες φορές εδώ μέσα, ότι μπορεί μία συγκεκριμένη rom να 'κάτσει' σε κάποιου τη συσκευή μια χαρά και σε κάποιον άλλο όχι. :confused: Καλό Πάσχα σε όλους, και προσοχή στους δρόμους. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 πηγα να κανω ργκατασταση την cm7 αλλα μου εβγαζε σφαλμα... abored..... την τυχη μου μεσα... any ideas?? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 πηγα να κανω ργκατασταση την cm7 αλλα μου εβγαζε σφαλμα... abored..... την τυχη μου μεσα... any ideas?? Γίνε πιό συγκεκριμένος, τι error σου έβγαλε; Αν τα έκανες όλα σωστά (wipe κτλ) τότε υπάρχει περίπτωση να είναι corrupt το download. Δοκίμασε ξανά download και να την ξαναπεράσεις Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Επειδή με ταλαιπωρεί το deep sleep bug, όπου το κινητό δεν "ξυπνάει", θα μπορούσατε να μου πείτε τι sd card έχετε (μάρκα, χωρητικότητα, κλάση)? Με sandisk απο class4+ θα εισαι οκ. τωρα υπαρχουν πολλες να σου προτεινω επειδη το ειχα ψαξει προσφατα το θεμα αρκετα. τι χωρητικοτητα και λεφτα θελεις? εγω εχω αυτη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 εγω εχω αυτη Ti class ειναι επειδη δε γραφει;; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Ti class ειναι επειδη δε γραφει;; ειναι class4 αλλα ειναι mobile ultra! νεα γενια επεξεργαστη, ισαξια class6. κοιτα εδω και συγκρινε την με την Transcend 8GB Class6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Έχω μια sandisk 4gb class2 που ήρθε με το κινητό, και μια sandisk 16gb class4 που αγόρασα από το mymemory. Μάλλον θα δοκιμάσω kingston... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Έχω μια sandisk 4gb class2 που ήρθε με το κινητό, και μια sandisk 16gb class4 που αγόρασα από το mymemory. Μάλλον θα δοκιμάσω kingston... Δεν είμαι σίγουρος αν είναι η κάρτα το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δεν είμαι σίγουρος αν είναι η κάρτα το πρόβλημα. Ούτε και εγώ, έχω ξεψαχνίσει το xda και το androidforums αλλά δεν έχω βρει λύση. Αραιά και που εμφανίζεται κάποιο post όπου κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα, χωρίς όμως να βρίσκει λύση. Είναι πολύ σπαστικό να μη ξέρεις άν το κινητό που έχεις δίπλα σου λειτουργεί, συνεχώς αναγκάζομαι να το "ξυπνάω" για να δω αν δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 καλησπερα σε ολη την ομαδα..μια ερώτηση. πως μπορω να περασω το καινουργιο ClockworkMod recovery 3.0.2.4? εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω τιποτα.υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα γιατι το αγγλικο δεν το μιλαω και πολυ...ευχαριστω προκαταβολικα..και καλο πασχα σε ολους!! Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 καλησπερα σε ολη την ομαδα..μια ερώτηση. πως μπορω να περασω το καινουργιο ClockworkMod recovery 3.0.2.4? εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω τιποτα.υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα γιατι το αγγλικο δεν το μιλαω και πολυ...ευχαριστω προκαταβολικα..και καλο πασχα σε ολους!! Μα φυσικα μεσω rom manager! ;) Sent from my HTC Desire HD Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Μα φυσικα μεσω rom manager! ;) Sent from my HTC Desire HD ευχαριστω για την απαντηση. το θεμα ειναι οτι στην τελευταια επιλογη του Rom manager η τελευταια εκδοση ειναι η 2.5.1.4....:blink: Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 ευχαριστω για την απαντηση. το θεμα ειναι οτι στην τελευταια επιλογη του Rom manager η τελευταια εκδοση ειναι η 2.5.1.4....:blink: Απολειεται γιατι μετα απο αυτη την εκδοση που λες εχουν βγει και αλλες...Μηπως δεν εχεις κανει update το rom manager; Sent from my HTC Desire HD Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Απολειεται γιατι μετα απο αυτη την εκδοση που λες εχουν βγει και αλλες...Μηπως δεν εχεις κανει update το rom manager; Sent from my HTC Desire HD εχω την free εκδοση 4.0.0.8 που ειναι και η τελευταια και μου βγαζει αυτες τις τεσσερις 2.5.0.7-2.5.1.4-2.5.1.3 και 2.5.1.1 Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Όταν λες lag τι ακριβώς έκανε? Ναι αλλά ποιο να βάλω?έχει καμία 4 διαφορετικά να βάλεις.. αυτό δεν ξέρω.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk εγώ φίλε με data2whatever δεν έχω lag, οπότε πρέπει να δοκιμάσεις. Lag εννοούμε την κάποια καθυστέρηση που μπορεί να υπάρχει στην εκτέλεση εντολών. πχ στο πάτημα ενός κουμπιού. Lag μπορεί να υπάρχει και σε παιχνίδια αλλά εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο όσον αφορά την cm7 με data2whatever. Όλα λειτουργούν ρολόι. Οταν λέω lag εννοώ ότι το κινητό γίνεται συνολικά πιο βαρύ, τόσο στην πλοήγηση στα μενου ή από οθόνη σε οθόνη όσο και στο άνοιγμα εφαρμογών (βλέπεις ένα μικρό "σπάσιμο" στην κίνηση). Δεν είναι ότι δημιουργεί πρόβλημα χρηστικότητας, όλα δουλέυαν κανονικότατα, απλά η συνολική αίσθηση ανταπόκρισης που σου αφήνει είναι 1-2 κλικ πιο κάτω απ'οτι χωρίς το script. Επιπλέον μου φάνηκε ότι όσο περισσότερο γέμιζα το κινητό με εφαρμογές η καθυστέρηση γινόταν μεγαλύτερη.. Δοκίμασέ το καλύτερα να το δείς στην πράξη o ίδιος γιατί μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος. :) Μία άλλη λύση σε data2xxx είναι το data2sd του sibere που όσοι έχουν βάλει starburst θα το γνωρίζουν. Με τη συγκεκριμένη rom ήταν πολύ σταθερό και δεν υστερούσε σε ταχύτητα. Δυστυχώς δεν ξέρω αν "δένει" καλά με την cm7. Αν ναι θα ήταν μια πολύ καλή λύση. Edited April 21, 2011 by icatalan81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 καλησπερα σε ολη την ομαδα..μια ερώτηση. πως μπορω να περασω το καινουργιο ClockworkMod recovery 3.0.2.4? εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω τιποτα.υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα γιατι το αγγλικο δεν το μιλαω και πολυ...ευχαριστω προκαταβολικα..και καλο πασχα σε ολους!! Το κατεβάζεις από εδώ και το περνάς με unrevoked αν είσαι S-On, αν είσαι s-off, μπαίνεις σε fastboot και το περνάς με fastboot flash recovery cwmrecovery.img Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Ή ένας πολύ απλός τρόπος είναι με κάποιον terminal emulator :) Δεν απαιτεί s-off! su flash_image recovery /sdcard/name-of-recovery.img Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) προσπαθω να κανω το τηλεφωνο s-off. εχει κολησει στο 3ο βημα εδω και 15' , στη μαυρη οθονη που λεει: ------------------------------------------------ ΑlphaRev SPLBOOT version 2.0 Normal NAND detected. Non-PVT4 ------------------------------------------------ τι κανω???? :X και για να απαντησω μονος μου, μηπως καποιος φουκαρας βρεθει στην ιδια θεση, απλα εβγαλα την μπαταρια και ολα οκ. :!: Edited April 21, 2011 by kollatos Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 και για να απαντησω μονος μου, μηπως καποιος φουκαρας βρεθει στην ιδια θεση, απλα εβγαλα την μπαταρια και ολα οκ. :!: Κι εγώ το ίδιο είχα πάθει την 1η φορά που δοκίμασα και βγάζοντας τη μπαταρία όλα οκ (χωρίς s-off βέβαια). Στο καπάκι ξαναδοκίμασα να το κάνω s-off και προχώρησε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 μπα να λειπει το βυσινο... :happy: :lol: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 προσπαθω να κανω το τηλεφωνο s-off. εχει κολησει στο 3ο βημα εδω και 15' , στη μαυρη οθονη που λεει: ------------------------------------------------ ΑlphaRev SPLBOOT version 2.0 Normal NAND detected. Non-PVT4 ------------------------------------------------ τι κανω???? :X Το είχα πάθει και εγώ και επίσης τράβηξα την μπαταρία και επανήλθε κανονικά. Αν έχεις rom με a2sd+ ή data2sd/ext/whatever το s-off δεν προχωράει. Πέρνα μια rom χωρίς script τέτοιου τύπου και ξαναδοκίμασε. Λογικά θα το πάρει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 αξιζει το s-off περα απο το λιγο κερδος σε χωρο ή οχι? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 αξιζει το s-off περα απο το λιγο κερδος σε χωρο ή οχι? Εγώ το έκανα γιατί υποτίθεται ότι είναι η πιο ισορροπημένη λύση μεταξύ υψηλής ταχύτητας και χώρου. Στην πράξη, από άποψη ταχύτητας είδα διαφορά πράγμα λογικό δεδομένου ότι δουλεύουν όλες οι εφαρμογές μέσω internal memory. Ο χώρος είναι ικανοποιητικός και υπολογίζοντας το a2sd περνάς άνετα 150 εφαρμογές (έχοντας hboot cm7, με oxygen θα είναι και παραπάνω). Αν αυτό το νούμερο σε ικανοποιεί νομίζω ότι αξίζει τη δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 και γω μόλις χτες δοκίμασα το s- off. έχω την rom του tepic με apps2sd και η διαδικασία προχώρησε κανονικά. για μένα ο μόνος λόγος που το έκανα είναι γιατί βλέπω ότι πλησιάζει η ώρα για μια σταθερή rom με gingerbread και sense 2.1 και απ' ότι βλέπω απαιτεί cm hboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Τι είναι όλα αυτά τα cm hboot, s-off, a2sd ρε παιδιά; Περιμένω (εναγωνίως) το Desire μου κι εγώ και ψάχνομαι με after-market roms αλλά έχετε ξεφύγει στο θέμα, δεν νιώθω τίποτα (κι είμαι μηχανικός Η/Υ να φανταστείτε, έχω επαφή με gadgets κλπ)... Πού μπορώ να διαβάσω τι είναι όλα αυτά; (google is your friend μήπως; ) Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts