Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Δοκίμασε αυτό μήπως σε βοηθήσει... https://market.android.com/details?id=com.chartcross.gpstest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Ρε παιδιά τι παίζει με το market....? Μόνο εμένα κολλάει όταν παταώ στις νέες εφαρμογές....? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλό Πάσχα. Έχω συγχρονίσει τις επαφές μου με το Gmail. Πρόσθεσα κάποιες καινούργιες επαφές αλλά όταν πηγαίνω στον Gmail λογαριασμό μου δεν τις έχει. Πατάω στη συσκευή συγχρονισμός και μου βγάζει το μήνυμα: ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει προβλήματα, θα επανέλθει σύντομα. Ξέρετε κάτι γι’ αυτό; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Ρε παιδιά τι παίζει με το market....? Μόνο εμένα κολλάει όταν παταώ στις νέες εφαρμογές....? Πάντως το market δεν έχει πρόβλημα. Κάτι στη συσκευή σου γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Πάντως το market δεν έχει πρόβλημα. Κάτι στη συσκευή σου γίνεται. Οχι Γιαννη...Και σε μενα συμβαινει στο DHD και σε καποια αλλα παιδια.Δε μπορω να καταλαβω τι μπορει να συμβαινει.Ειμαστε με διαφορετικες rom ο καθενας... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Χμ... τώρα είδα ότι μιλάτε για συγκεκριμένο πρόβλημα στις Νέες εφαρμογές. Όντως εκεί υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Δεν είναι θέμα του Desire, συμβαίνει σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Το market του S δε μου αρέσει,παρεπιπτόντως:mad: Γιατί... είναι διαφορετικό απ' ότι στις υπόλοιπες συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rip Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλημέρα, εχω κάνει root το κινητό μου και δεν έχω αλλάξει την official rom . Αν κατάλαβα καλά ο μόνος τρόπος για να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης είναι να βάλω custom rom ? Αυτή τη στιγμή κάποιες μεταφέρονται στην Sd και κάποιες όχι. Thanx anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Ναι... για να μεταφερθούν όλες στην κάρτα μνήμης θα χρειαστεί να βάλεις κατάλληλη cooked rom που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλημέρα, εχω κάνει root το κινητό μου και δεν έχω αλλάξει την official rom . Αν κατάλαβα καλά ο μόνος τρόπος για να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης είναι να βάλω custom rom ? Αυτή τη στιγμή κάποιες μεταφέρονται στην Sd και κάποιες όχι. Thanx anyway και να έχεις ext 3. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rip Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις ! Στην πρώτη σελίδα βλέπω ότι υπάρχουν οδηγίες για δημιουργία ext3 και για πέρασμα custom rom. Η δεύτερη ερώτηση μου είναι πως θα επιλέξω ποια rom θα βάλω.. Αυτό που θέλω είναι μόνο να έχω τη δυνατότητα να περνάω τις εφαρμογές στην κάρτα δηλαδη κάτι απλό και όχι να αλλάξει όλη η εμφάνιση του λειτουργικού. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις ! Στην πρώτη σελίδα βλέπω ότι υπάρχουν οδηγίες για δημιουργία ext3 και για πέρασμα custom rom. Η δεύτερη ερώτηση μου είναι πως θα επιλέξω ποια rom θα βάλω.. Αυτό που θέλω είναι μόνο να έχω τη δυνατότητα να περνάω τις εφαρμογές στην κάρτα δηλαδη κάτι απλό και όχι να αλλάξει όλη η εμφάνιση του λειτουργικού. Ευχαριστώ και πάλι Η καλυτερη απαντηση που μπορει να σου δωθει ειναι αυτο το link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328 εκει ψαχνωντας μονος σου θα βρεις ποια ακριβως rom κανει για σενα .:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Παιδιά καλησπέρα Ισχύει ότι το Desire θα πάρει το 2,3 Gingerbread επίσημα; Το λεγε ένα άρθρο του GSMarena που δοκίμαζε το Desire S! Upon a casual glance, the HTC Desire S doesn’t seem to hold a lot of promise especially if you consider that the original Desire will get Gingerbread Edited April 20, 2011 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rip Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Η καλυτερη απαντηση που μπορει να σου δωθει ειναι αυτο το link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328 εκει ψαχνωντας μονος σου θα βρεις ποια ακριβως rom κανει για σενα .:shifty: Δηλαδή να ψάξω μία μία τις rom στο forum για να δω ποια κάνει και ποια όχι ? Απλά ήθελα μια πρόταση από το "δικό" μας forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Απλά εκεί που είχε το προηγούμενο στην τριτη επιλογή το εφαρμογές και έβλεπες τις εφαρμογές σου τωρα έχει επιλογή ΗΤC recommends...κουφό!! Οπότε που είναι οι εφαρμογές μου στο market; Βεβαια την πρώτη φορά που το άνοιξα τις πέρασε μόνο του όπως οι HD roms για το desire....αλλά.....Άκου HTC recommends..... Εσένα δεν σε μιλάμε, να πας στο thread του S.....! Χα χα χα... :) πάντως εμένα δεν φτιάχνει ακόμα κ αν το ανοίξω κ κλείσω... ένα παιδί στο navimania λέει ότι βρήκε λύση αλλά εγώ δεν κατάφερα να το κάνω.... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Δηλαδή να ψάξω μία μία τις rom στο forum για να δω ποια κάνει και ποια όχι ? Απλά ήθελα μια πρόταση από το "δικό" μας forum Ολες κανουνε και ο καθενας απο εμας θα εχει να σου προτινει καποια.Δες λοιπον τις sense rom απο τη σελιδα των xda,δες ποια ειναι διαδεδομενη,δες καποια σχολια,φωτογραφιες,δοκιμασε κι αν δε σου κανει αλλαξε τη...Αφου λοιπον δε ζητας πολλα πραγματα,βαλε leedroid που αρχιζουν ολοι και μετα το ψαχνεις περισσοτερο το θεμα... Sent from my Desire HD Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλό Πάσχα. Έχω συγχρονίσει τις επαφές μου με το Gmail. Πρόσθεσα κάποιες καινούργιες επαφές αλλά όταν πηγαίνω στον Gmail λογαριασμό μου δεν τις έχει. Πατάω στη συσκευή συγχρονισμός και μου βγάζει το μήνυμα: ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει προβλήματα, θα επανέλθει σύντομα. Ξέρετε κάτι γι’ αυτό; Διορθώθηκε το πρόβλημά σου; Αν όχι, δοκίμασε: Menu -> Settings -> Applications Manage Applications και από εκεί επέλεξε ένα-ένα τα Accounts & Sync, Contacts Storage και Contacts Sync Adapter και κάνε Clear data & Clear Cache. Ίσως έτσι διορθωθεί το πρόβλημά σου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Εδω ειναιη λυση που δινει ο φιλος απο το navimania... οποιος το καταφερει ας το πει κ σε μενα...! 1)Uninstall Updates Android Market 2)Εγκατάσταση της εφαρμογής Startup Cleaner (Free) 3)Επιλογη απο το Startup Cleaner να μην τρεχει στο Boot το πρόγραμμα Update Market 4)Reboot 5)Εγκατασταση Αndroid Μarket 2.3.4.apk http://www.navimania.gr/showthread.php?t=27273 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 ξερει κανεις για την CyanogenMod7 αν μπορω να βαλω καποιο data2xxxx....???? κ ποιο να βαλω...? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 ξερει κανεις για την CyanogenMod7 αν μπορω να βαλω καποιο data2xxxx....???? κ ποιο να βαλω...? Εγώ είχα το data2whatever. ΄Επαιζε κανονικά, χωρίς fc αλλά είχε lag και το έβγαλα. Κάποιο άλλο δεν έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 πηγα να περασω αλλη ρομ στο desire και ενω τελειωσε κανονικα η διαδικασια στο bootloader μετα το reboot βλεπω μονο την ασπρη οθονη με το logo htc . η ρομ την οποια πηγα να βαλω ειναι η Ginger Sense][15 Apr]RCMix S v07 σαν zip απο την καρτα μνημης Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Εγώ είχα το data2whatever. ΄Επαιζε κανονικά, χωρίς fc αλλά είχε lag και το έβγαλα. Κάποιο άλλο δεν έχω δοκιμάσει. Όταν λες lag τι ακριβώς έκανε? Ναι αλλά ποιο να βάλω?έχει καμία 4 διαφορετικά να βάλεις.. αυτό δεν ξέρω.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) εγώ φίλε με data2whatever δεν έχω lag, οπότε πρέπει να δοκιμάσεις. Lag εννοούμε την κάποια καθυστέρηση που μπορεί να υπάρχει στην εκτέλεση εντολών. πχ στο πάτημα ενός κουμπιού. Lag μπορεί να υπάρχει και σε παιχνίδια αλλά εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο όσον αφορά την cm7 με data2whatever. Όλα λειτουργούν ρολόι. Edited April 21, 2011 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Επειδή με ταλαιπωρεί το deep sleep bug, όπου το κινητό δεν "ξυπνάει", θα μπορούσατε να μου πείτε τι sd card έχετε (μάρκα, χωρητικότητα, κλάση)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts