Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους :p παρατηρησα στο κατω μερος τησ οθονησ ενα pixelaki το οποιο σε ασπρο φοντο ειναι μαυρο σαν να ειναι καμενο ενω σε μαυρο μια χαρα σαν να μην υπαρχει......λογικα ειναι καμμενο ετσι?:blink:..thanks παιδες

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα σε ολους :p παρατηρησα στο κατω μερος τησ οθονησ ενα pixelaki το οποιο σε ασπρο φοντο ειναι μαυρο σαν να ειναι καμενο ενω σε μαυρο μια χαρα σαν να μην υπαρχει......λογικα ειναι καμμενο ετσι?:blink:..thanks παιδες

Λογικά ναι, είναι καμμένο. Σε καλύπτει η εγγύηση απ' όσο ξέρω. Απλά φρόντισε να κάνεις unroot πριν τους το πάς.;)

παιδια εχει βαλει κανει την καινουρια την Leedroid? Εμενα κολλαει στο Boot (HTC Logo) και κανει restarts καθε 1 λεπτο χωρις ποτε να μπαινει κανονικα πουθενα.

εκανα wipe

το φλασαρα ξανα, αλλα τιποτα

:(

any tips?

Δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1038195 "If you get stuck at the splash screen flash This zip (Thanks to melethron)"

Παντως να ξερεις οτι δεν εχει Ελληνικα η 3,0,2

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

Λογικά ναι, είναι καμμένο. Σε καλύπτει η εγγύηση απ' όσο ξέρω. Απλά φρόντισε να κάνεις unroot πριν τους το πάς.;)

δεν το εχω κανει root οποτε δεν εχω θεμα...αλλα με καλυπτει μονο για 1?εκει εχουμε θεμα...:p

Δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1038195 "If you get stuck at the splash screen flash This zip (Thanks to melethron)"

Παντως να ξερεις οτι δεν εχει Ελληνικα η 3,0,2

Τελικα μετα απο αρκετα wipes και μερικα φλασαρισματα το καταφερα.

Απλα χρειαστηκε τελικα, πρωτα full wipe, μετα flash το παραπανω αρχειο και μετα flash την rom.

Edited by chrisgr38
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

μια απορια...

οσες ROM εχω βαλει με 2.3.3, εχουν χαμηλη ενταση φωτισμου στην αυτοματη ρυθμιση.

υπαρχει καποιο θεμα ή καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω.

με τις 2.2 ποτε δεν ειχα παρομοιο προβλημα

iphone 14 pro

καλησπερα παιδια.ειμαι στην miui ποθ ειναι βασισμενη στην 2.3.3 αν περασω την εργοστασιακη 2.2 θα εχω καποιο προβλημα?

Την εχω βαλει απο χθες και ολα μεχρι στιγμης ειναι ok. Κλειδωνει δορυφορο σε 1:30 λεπτο περιπου (με wifi on και καθαρο ουρανο) και η μπαταρια κραταει περισσοτερο. Προτεινομενο radio απο τον leedroid.

Edited by epivitor3
http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί τους 2 τελευταίους μήνες και στο λεξικό χρήστη και στη προσθήκη λέξης δεν μπορώ να βάλω ελληνικα? Μου τα έχει γκρι και δεν μπορώ να αλλάξω από αγγλικά. Οπουδήποτε αλλού γράφω κανονικά ελληνικα κ αγγλικά. Εχω επιλέξει ελληνικα στις ρυθμίσεις. Παλαιότερα μπορούσα μια χαρά...

Επαναφέρω την ερώτηση μου γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη.

Αν γνωρίζει κάνεις ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ :)

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

καλημερα μαγκες!! Μια απλη ερωτηση με ευκολη απαντηση για εσας,δυσκολη για εμενα.

Βρηκα μια παλια microSD και θελω να παρω οτι εχει μεσα (βιντεο-φωτος) και να τα περασω στο τηλ ή στην microSD του desire.

Η παλια καρτα ειναι απο Νοκια αλλα δεν πιστευω οτι παιζει ρολο αυτο και ειναι και ιδια μαρκα (samsung).

Πως θα το κανω??

καλημερα μαγκες!! Μια απλη ερωτηση με ευκολη απαντηση για εσας,δυσκολη για εμενα.

Βρηκα μια παλια microSD και θελω να παρω οτι εχει μεσα (βιντεο-φωτος) και να τα περασω στο τηλ ή στην microSD του desire.

Η παλια καρτα ειναι απο Νοκια αλλα δεν πιστευω οτι παιζει ρολο αυτο και ειναι και ιδια μαρκα (samsung).

Πως θα το κανω??

Aν ειναι microsd δεν εχεις προβλημα...

Βγαλε τα αρχεια που θες στο pc σου και μετα βαλε τα στη καρτα της συσκευης με απλο copy-paste...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Aν ειναι microsd δεν εχεις προβλημα...

Βγαλε τα αρχεια που θες στο pc σου και μετα βαλε τα στη καρτα της συσκευης με απλο copy-paste...

elthis καλημερα και σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου,αλλα την καρτα θα την βαλω στο ΗΤC και μετα θα το συνδεσω στο computer ετσι?

τι application χρησιμοπεις?

Αν ξερεις το application πες ποιο ειναι για pc και ποιο για mac και αν γενικα μπορω να δουλευω το τηλ με διαφορα computer η πρεπει να εχω παντα 1?

(σε κουρασα,sorry)

elthis καλημερα και σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου,αλλα την καρτα θα την βαλω στο ΗΤC και μετα θα το συνδεσω στο computer ετσι?

τι application χρησιμοπεις?

Αν ξερεις το application πες ποιο ειναι για pc και ποιο για mac και αν γενικα μπορω να δουλευω το τηλ με διαφορα computer η πρεπει να εχω παντα 1?

(σε κουρασα,sorry)

Δε καταλαβα τι app εννοεις;;;:confused:

Τη παλια καρτα την εχεις σε αλλη συσκευη η στο desire;;;Οπου και να την εχεις, συνδεεις τη συσκευη στο pc, πηγαινεις στον υπολογιστη μου για να τη βρεις σαν σκληρο δισκο(την επιλογη αυτη την επιλεγεις και στο desire οταν το συνδεσεις στο pc) την ανοιγεις,επιλεγεις τις φωτο-βιντεο κτλ και τα βγαζεις επιφανεια εργασιας...Στη συνεχεια βαζεις τη καινουρια καρτα,συνδεεις παλι στο pc οπως παραπανω,την ανοιγεις και βαζεις απο το pc στη καρτα τα αρχεια αντιστροφως.Αυτα κανεις κι εισαι ετοιμος...

Σε οποιο pc το συνδεσεις και επιλεσεις ''μοναδα δισκου'' στο desire,θα το δει ο υπολογιστης...

Follow me on XDA

Σε οποιο pc το συνδεσεις και επιλεσεις ''μοναδα δισκου'' στο desire,θα το δει ο υπολογιστης...

Ok,το αναγνωριζει σαν εξωτερικο σκληρο.

1000 ευχαριστω!

Καλημερα και παλι

(μαλον σημερα ειναι η μερα μου)

Μωλις ελαβα ενα ΗΤC desire (σαν το δικο μου) αλλα απο e-bay για να το κανω δωρο στην γυναικα μου αλλα ενωο ελεγε οτι δεν ειναι κλειδωμενο αλλα εβαλα 2 διαφορετικες καρτες sim αλλα δεν τις αναγνωριζει. Μαλον ειναι κλειδωμενο.

Αλλα δεν μου βγαζει μηνυμα κλειδωμενου απλως λεει να βαλω καρτα sim

Ti μπορω να κανω??

Θα το δουλεψει με wind!!

Πως μπορω να καταλαβω αν ειναι γνησιο ή οχι??

Edited by cht

Παιδιά μια βοήθεια...

Πάνω στην οθόνη (διπλα από τι μπαταρία) είναι δυο βελάκια που ανεβοκατεβαίνουν δουλεύουν συνεχεια με αποτέλεσμα να πέφτει η μπαταρία πολύ γρήγορα...:(

Τι είναι αυτά και πως βγαίνουν..

Καλησπέρα σε όλους!

Καλό Πάσχα και καλές γιορτές εύχομαι. Ειδικά σε όσους φύγουμε και ταξίδι, προσέκτικά στους δρόμους για να είμαστε όλοι πίσω και μετά τις γιορτές!

Μία ερώτηση...

Έχει βγει κάποια ROM με Gingerbread και Sense UI χωρίς όμως κάποιο bug;

Mε ClockWorkMod είμαι και ext4 είμαι...

Παιδιά μια βοήθεια...

Πάνω στην οθόνη (διπλα από τι μπαταρία) είναι δυο βελάκια που ανεβοκατεβαίνουν δουλεύουν συνεχεια με αποτέλεσμα να πέφτει η μπαταρία πολύ γρήγορα...:(

Τι είναι αυτά και πως βγαίνουν..

Φιλε μου ειναι τα mobile data...Πηγαινε να το κλεισεις γιατι εκτος απο μπαταρια θα χαλασεις και τη τσεπη σου...ρυθμισεις και ασυρματα δικτυα θα βρεις την επιλογη...

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

Καλησπέρα σε όλους!

Καλό Πάσχα και καλές γιορτές εύχομαι. Ειδικά σε όσους φύγουμε και ταξίδι, προσέκτικά στους δρόμους για να είμαστε όλοι πίσω και μετά τις γιορτές!

Μία ερώτηση...

Έχει βγει κάποια ROM με Gingerbread και Sense UI χωρίς όμως κάποιο bug;

Mε ClockWorkMod είμαι και ext4 είμαι...

Πριν λίγο έβγαλε την ν03 ο baadnewz η οποία για εμένα είναι η καλύτερη μέχρι τώρα. Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι η εγγραφή βίντεο. Κάνε backup και φλάσαρέ τη πάει σφαίρα. Είμαι με το παλιό ClockWorkMod και bootαρε κανονικά. Με ext4 δεν δοκίμασα πρώτα το έκανα ext3 με το zip που δίνει ο baad.:)

Thanks για την απάντηση!

Μαλλον θα περιμένω μετά τις γιορτές για να βγει μία εντελώς bug-free version κάποιοας ROM, μιας κι απ'ότι βλέπω όλες λίγο πολύ έχουν κάποια bugs. Όχι και τίποτα άλλο, αλλά δεν θα έχω και internet να δοκιμάσω άλλη ROM και για να κατεβάσω τα απαιρήτητα apps από το Market σε περιπτώση που χρειαστώ κάμερα (όλο και κάποιο αρνάκι θα τραβήξω σε video)...

Πριν λίγο έβγαλε την ν03 ο baadnewz η οποία για εμένα είναι η καλύτερη μέχρι τώρα. Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι η εγγραφή βίντεο. Κάνε backup και φλάσαρέ τη πάει σφαίρα. Είμαι με το παλιό ClockWorkMod και bootαρε κανονικά. Με ext4 δεν δοκίμασα πρώτα το έκανα ext3 με το zip που δίνει ο baad.:)

Δώσε μας και κανα λινκ:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Φιλε μου ειναι τα mobile data...Πηγαινε να το κλεισεις γιατι εκτος απο μπαταρια θα χαλασεις και τη τσεπη σου...ρυθμισεις και ασυρματα δικτυα θα βρεις την επιλογη...

Αυτό ήταν τελικά....Ελπίζω να μην έχω ιστορίες με το λογαριασμό...

Σευχαριστώ.:)

Παίδες, τις τελευταίες μέρες όποια εφαρμογή GPS κι αν χρησιμοποιήσω το κινητό δεν συνδέεται. Google maps, Ndrive, Igo τίποτα. Κάνει την προσπάθεια να συνδεθεί (αναβοσβήνει ο δορυφόρος) αλλά τζίφος. Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα. Μέχρι που το άφησα στο μπαλκόνι καμιά ώρα για να συνδεθεί αλλά πάλι τίποτα. Μήπως έχει τύχει σε κανέναν άλλον; By the way, είμαι μαμά, χωρίς root.

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4