Jump to content

thouvou13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thouvou13

  1. Ειμαι παλιος κατοχος HTC και σκεφτομαι να ξαναγυρισω στην εταιρεια. Επειδη θελω τηλεφωνο χωρις fingerprint scanner κατεληξα στο Μ9 ή στο X9. Αν και το τελευταιο ειναι νεοτερο, εχουν την ιδια τιμη στην αγορα. Ποιο προτεινετε απο αποψη hardware - επιδοσεων και επισης μηπως καποιος γνωριζει ποιο εχει χαμηλοτερο SAR γιατι δεν βρισκω τα νουμερα στο ιντερνετ. Ευχαριστω. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6891&idPhone2=7836
  2. Συγγνωμη να ρωτησω λιγο; Πως γινεται να κανετε αγορα του κινητου μεσω αμαζον απο εξωτερικο αφου λογω καπιταλ κοντρολς δεν γινονται δεκτες οι καρτες ελληνικων τραπεζων;
  3. Ψαχνω τελευταια για το κινητο στην αγορα αλλα δεν υπαρχει σχεδον πουθενα. Μονο ελαχιστα μονοκαρτα σε μαυρο χρωμα υπαρχουν. Λευκο η δικαρτο ουτε για δειγμα. Εντωμεταξυ ουτε απο εξωτερικο ειναι δυνατη η αγορα λογω καπιταλ κοντρολς (ζητω η πρωτη φορα αριστερα). Μηπως εχει βρει κανεις καμια ακρη για καινουργιο δικαρτο;
  4. Το κινητό εμφανίστηκε στα 605€ στο EasyBuyWorld και στα 684€ στο VNP. Πρέπει να διευκρινιστεί ωστόσο το μοντέλο γιατί υπάρχει ένα 3G και ένα LTE. Μακάρι να ακολουθήσει γρήγορα η τιμή του την πτωτική πορεία του Z10 για να το τσιμπησω.
  5. Το μοντέλο 9500 με τον επεξεργαστή Cortex νομίζω δε θα έρθει καθόλου στην Ελλάδα. Το 9505 με τον Snapdragon εισάγεται και από τη Samsung Hellas και από τα σκρουτζομαγαζα από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές Samsung. Το δικό μου το πήρα από σκρουτζομαγαζο στα 470 και αν εξαιρέσεις 4-5 γερμανικές εφαρμογές Android που είχε προεγκατεστημενες και τις αφαιρεσα δεν έχει καμία διαφορά από το μοντέλο της ελληνικής αντιπροσωπείας. Αυτό που είναι καλό να προσέξεις είναι να μην πάρεις κάποια κλειδωμενη branded συσκευή από τηλεφωνική εταιρεία (π.χ Vodafone). Αν δεν είναι branded πάρε από σκρουτζομαγαζο δεν το συζητώ. Σχεδόν 300 ευρώ κάτω σε σχέση με τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών και καμία διαφορά σε ποιότητα κινητού ή κάλυψη εγγύησης.
  6. Όσον αφορά στο WiFi δε θα έχεις πρόβλημα. Όμως τα ακουστικά θα σε απογοητεύσουν. Είναι πολύ φτηνοκατασκευή και δεν έχουν καλό ήχο. Αν θες να ακούς πολύ μουσική θα χρειαστεί να πάρεις ένα ζευγάρι καλά ακουστικά να κάνεις τη δουλειά σου.
  7. Πρόβλημα δε θα έχεις κανένα γιατί το android είναι σε όλες τις γλώσσες οπότε αν κατά την εκκίνηση επιλέξεις ελληνικά, τα πάντα στο τηλέφωνο θα είναι στα ελληνικά. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις ΠΡΙΝ την αγορά από κάποιο ιντερνετικό κατάστημα ότι η συσκευή είναι unbranded δηλαδή ότι δεν έχει επέμβει στο μενού και τις εφαρμογές του κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του εξωτερικού π.χ T-Mobile κλπ. Όχι ότι αν είναι branded θα έχεις κάποιο πρόβλημα στη χρήση αλλά προσωπικά προτιμώ το κινητό να είναι unbranded. Όσον αφορά στις εφαρμογές sms, browsing κλπ. έχει ήδη το κινητό προεγκατεστημένες της Samsung που είναι στα ελληνικά ενώ μπορείς να κατεβάσεις και άλλες από το Market (π.χ Handcent SMS, Opera browser κλπ.) που έχουν επιλογή για ελληνικά. Τέλος η οθόνη του είναι απλά καλή, ούτε κορυφαία όπως στο Galaxy S 2 αλλά ούτε και μέτρια όπως στο Galaxy Ace. Είναι Super Clear LCD και αποδίδει μια χαρά τα χρώματα, έχει καλή φωτεινότητα και γενικά μπορείς να σερφάρεις στο ίντερνετ χωρίς να φαίνονται ενοχλητικά pixels όπως σε κινητά με χαμηλή ανάλυση οθόνης. Μέχρι και ταινία μπορείς να δεις απροβλημάτιστα.
  8. Ναι έχει ένα ανεπαίσθητο lag στο market αλλά νομίζω δεν είναι πρόβλημα του κινητού αλλά του market αφού η τελευταία έκδοση είναι πιο αργή από την αμέσως προηγούμενη. Το έχω παρατηρήσει και σε HTC.
  9. Παιδιά σήμερα αγόρασα το Galaxy W σε λευκό χρώμα για 290 ευρώ. Το κινητό έχει την έκδοση android 2.3.6 και το touchwiz 4.0 . Οι πρώτες μου εντυπώσεις πολύ καλές. Το κινητό είναι γρήγορο, εύχρηστο και πανάλαφρο (όπως όλα τα Galaxy). Σχεδιαστικά μου αρέσει πολύ καθότι λάτρης της HTC και το συγκεκριμένο κινητό με τις στρογγυλεμένες γωνίες μου θυμίζει πολύ HTC Desire S (αλλά γούστα είναι αυτά). Μοναδική ένσταση η ποιότητα κατασκευής που από κάποια πλαστικά μέρη του κινητού αλλά και από τα ακουστικά φαίνεται να μην είναι και ό,τι καλύτερο. Επίσης δε θα με χάλαγε μια sAmoled οθόνη αντί της scLCD που έχει. Πάντως για τα λεφτά του είναι VFM και θα γίνει ακόμα περισσότερο όταν πέσει στα 250 που φαντάζομαι ότι θα είναι η τελική τιμή όταν έρθει επισήμως από Samsung.
  10. Φίλε έβαλα κι εγώ πριν λίγο καιρό τη Supernova ακριβώς για τον ίδιο λόγο γιατί δεν την πάλευα άλλο με τη μικρή ROM του κινητού που γέμιζε με το παραμικρό. Στη συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι πολύ καλή ROM και σταθερή και με άπλετο χώρο (αυτή τη στιγμή έχω καμιά 200αρια εφαρμογές και 700 ΜΒ free space). Στο site του droidzone είναι διαθέσιμη η τελευταία version 2.4.0.0 αλλά είναι θέμα ημερών να ανεβάσει τη νεότερη 2.4.1.1 με μικροβελτιώσεις (kernel, ενημερώσεις εφαρμογών κλπ). Τι θα σου έλεγα να προσέξεις: 1) Όταν κάνεις S-OFF με το revolutionary να έχεις το τηλέφωνο σε σύνδεση απλής φόρτισης, τικαρισμένο το "εντοπισμός σφαλμάτων USB" από το μενού Ανάπτυξη των Εφαρμογών και να βάλεις όταν σου ζητηθεί τον μοναδικό κωδικό που θα σου δώσει το πρόγραμμα (και όχι το IMEI του κινητού όπως έκανα εγώ και παιδευόμουν 1 ώρα :rolleyes: ) Αμέσως μετά να πατήσεις yes για να φορτωθεί και το recovery. 2) Για το partition της microsd σου δες τον οδηγό για το gparted. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις ένα ext4 partition που απαιτεί η Supernova. Προσοχή να μην είναι μεγαλύτερο των 2GB (εγώ το έκανα 1,5 και είμαι μια χαρά). Θα σε συμβούλευα να το κάνεις χρησιμοποιώντας ένα SD adapter και να το βάλεις στη θύρα SD του PC σου και όχι από το κινητό. Μεγάλη προσοχή όταν χρησιμοποιείς το gparted να είναι επιλεγμένη η SD και όχι ο σκληρός δίσκος του PC σου γιατί αλλιώς το format θα γίνει στο σκληρό του PC και θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Η δική μου microsd είναι Transcend 16 GB class 6 και δουλεύει άψογα. Γενικά είναι καλύτερα να έχεις class 6 ή 4 για τη συγκεκριμένη ROM. 3) Φορτώνεις τη ROM όπως λέει ο οδηγός στο πρώτο post εδώ στο thread του desire. Για radio εγώ φόρτωσα αυτό που προτείνει ο droidzone και είμαι μια χαρά. Φορτώνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και η ROM (ένα αρχείο zip είναι). Κατά την πρώτη επανεκκίνηση (αν θυμάμαι καλά) θα πρέπει να έχεις απενεργοποιήσει την επιλογή fast reboot ή αν δεν το έχεις κάνει θα πρέπει να βγάλεις τη μπαταρία μετά την απενεργοποίηση. Καλή επίτυχία! Υ.Γ: Για το 2) που λες νομίζω αναφέρεται στο wipe που πρέπει να κάνεις αν έρχεσαι από άλλη custom ROM. Για όσους είναι με official δε νομίζω πως χρειάζεται. Εγώ πάντως έκανα wipe τα πάντα, όπως λέει ο οδηγός στο πρώτο post του Desire.
  11. Φίλε Makouin κι εγώ ήμουν (και προσπαθώ να παραμείνω) οπαδός της HTC έχοντας αγοράσει μέχρι στιγμής Wildfire, Desire Amoled απλό και Desire S αλλά η εταιρεία μου δίνει διαρκώς αφορμές να αλλάξω άποψη. Μέχρι στιγμής έχω δώσει πάνω από 1000 € για τηλέφωνα HTC και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη λειτουργία τους ως smartphones, εντούτοις είχα πολλές αναποδιές σε θέματα αξιοπιστίας - βλαβών - υποστήριξης που με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις ως προς την επόμενη αγορά μου. Το απλό Desire ήταν από την πρώτη παρτίδα με τις ελαττωματικές πλακέτες και το random reboot, το Desire S το παρέλαβα με 3-4 καμμένα pixels το οποίο αρνήθηκε να μου αλλάξει η ACE HELLAS λέγοντας ότι o τεχνικός βρήκε με το μεγεθυντικό φακό μόνο 1 καμμένο που δεν καλύπτεται με εγγύηση αλλαγής ενώ πριν τις γιορτές είχα και το φαινόμενο του fried chip στο Desire S μετά από ανανέωση όλων στο market και στην Arvato μου είπαν ότι δεν καλύπτεται από εγγύηση λόγω εξωτερικών γρατζουνιών (!!!) και ότι θα έπρεπε να πληρώσω 240 € για αλλαγή πλακέτας. Όταν 2 στα 3 τηλέφωνα είναι ελαττωματικά (μετά το service βέβαια λειτουργούν άψογα αλλά τι να το κάνεις με τόσο τρέξιμο...) και η υποστήριξη από την επίσημη αντιπροσωπεία τόσο εχθρική απέναντι στον πελάτη που σε καιρούς κρίσης έχει πληρώσει 250 ή 500 ή 1000 ευρώ, είναι θέμα που σε βάζει σε σκέψεις για το αν θα ξαναπροτιμηθεί η εταιρεία. Υ.Γ: Αν συνυπολογίσεις και την κωμωδία με την αναβάθμιση του απλού Desire σε gingerbread...
  12. Φίλε το είχα στείλει κι εγώ Arvato για πλακέτα και επειδή πηγα από κει και το έκανα θέμα μου το έφτιαξαν σε 2 εργάσιμες μέσα στις γιορτές. Τρεις μήνες που σε έχουν στο περίμενε είναι εξωφρενικό αφού φαίνεται από τη δίκη μου περίπτωση ότι πλακέτες έχουν. Όντως υπάρχει φουρνιά Desire S με ελαττωματικη πλακέτα που κολλάει όταν κάνεις συγκεκριμένες ενέργειες (εμένα κόλλησε στην ανανέωση όλων στο market). Η επίσημη HTC δεν το παραδέχεται και μιλάει για μεμονωμένα τηλέφωνα και η Arvato θα προσπαθήσει με μια δικαιολογία (γρατζουνιες, μικροχτυπηματα) να στο βγάλει εκτός εγγύησης και να χρεωθείς εσυ τα 240 € της αλλαγής. Το θέμα είναι να μη δεχτείς να σε δουλεύουν μέσα στα μούτρα σου και να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου ως καταναλωτής. Με μια απλή αναζήτηση στο Google για desire s freeze on HTC screen θα βρεις πολλές περιπτώσεις για το θέμα. Το κακό είναι ότι η Arvato είναι πλέον ο μοναδικός συνεργαζόμενος με την HTC παροχος υπηρεσιών service στην Αθήνα και δυστυχώς καθώς φαίνεται από τη συμπεριφορά τους σε πελάτες αλλά και από καταγγελίες που έχουν γίνει στο INKA δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
  13. Δυστυχώς όπως φαίνεται εχω κι εγώ Desire S με προβληματικό τσιπακι. Χωρίς να εχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα ως τωρα, έκανα χτες "αναβάθμιση όλων" από το market και μόλις ολοκληρώθηκε, το κινητό επανεκκινησε και κόλλησε στη λευκή οθόνη της HTC. Επειδή όσο κι αν περίμενα δεν γινόταν τίποτα, αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία. Από τότε κολλάει είτε στην οθόνη της HTC όταν το ανοίγω, είτε στην οθόνη του HBOOT όταν επιχειρώ hard reset to factory settings. Αύριο θα το παω στην Arvato στον Κηφισό και ελπίζω να βγει άκρη γιατί είναι κρίμα να βγει άχρηστο ένα καινούργιο και ακριβό κινητό σαν αυτό. Πολύ γκαντεμια πάντως γιατί και στο παλιό μου απλό Desire υπήρχε ελαττωματικη μητρική και έτρεχα για service. :(
  14. Στη σελίδα 202 είναι φίλε λίγο κάτω από τη μέση. Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά μιας και έχω κολλήσει; Από το πρωί παλεύω να κάνω S-off αλλά έχω κολλήσει στο βήμα που ανοίγω το πρόγραμμα revolutionary. Έχω κάνει όλα τα βήματα για drivers κλπ, πήρα και το beta key, συνδέω το τηλέφωνο μου, ανοίγω το revolutionary, βάζω το τηλέφωνο σε σύνδεση HTC sync, ανοίγει μια μαύρη οθόνη που λέει πάνω revolutionary και κάτω μου ζητάει το beta key αλλά μόλις το βάζω μου γράφει invalid key. Τι κάνω λάθος; Άκυρο... Μετά από πάαααρα πολλή ώρα το βρήκα. Είμαι S-off και rooted και ετοιμάζομαι για supernova! Αν σας πω τι έκανα και κόλλησα θα μου κρεμάσετε κουδούνια... :rolleyes: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  15. Μετά από 1,5 χρόνο συνύπαρξης με το Desire αποφάσισα κι εγώ να προχωρήσω σε root και custom Rom γιατί δεν αντέχω άλλο τη μικρή εσωτερική του μνήμη. Εχω περάσει την official 2.3.3 οπότε αναγκαστικά θα παω σε revolutionary και S-Off και μετά root. Θέλω να περάσω την Supernova Extreme 2.4.0.0 του Ινδού Droidzone γιατί διάβασα ότι έχει απεριόριστη εσωτερική μνήμη και μηδενικά bugs αφού στηρίζεται στην official 2.3.3. Αγόρασα και μια microsd της Transcend class 6 γιατί αυτή προτείνει και ο Droidzone στο site του (η 16gb μου στοίχησε μόλις 20€). Απλά επειδή είναι η πρώτη μου φορά θα ήθελα μια βοήθεια ως προς τη διαδικασία. Τα βήματα λογικά είναι τα εξής: 1) S-Off με revolutionary και μετά root όπως περιγράφεται στο αντίστοιχο site. 2) Διατήρηση του stock hboot. 3) Δημιουργία 2 partitions στη νέα κάρτα, ενός fat32 και ενός ext4 με το πρόγραμμα gparted. 4) Κατέβασμα της Rom και αποκοπή επικόλληση χύμα μέσα στην κάρτα. 5) Άνοιγμα του αρχείου zip της Rom από το recovery και εγκατάσταση. 6) Επανεκκίνηση του τηλεφώνου για ενεργοποίηση του data2sd. Αν εχω κάνει κάποιο λάθος ας μου το επισημάνει κάποιος που γνωρίζει για να μην το brickαρω το κινητακι. Ευχαριστώ.
  16. Το OTA update του Desire S έχει ανέβει στο XDA εδώ και καιρό και το παλεύουν κάποιοι devs να φτιάξουν custom ROM και για μας. ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1285933 ) Λογικά θα έχει τα λιγότερα προβλήματα από τις υπόλοιπες Sense 3.0 ROMS γιατί έχει φτιαχτεί για κινητό με οθόνη 3,7''. Και προσωπικά για μένα είναι υπεραρκετή μια τέτοια ROM με Sense 3.0 και 2.3.5 gingerbread. Αν βγει μια σταθερή, θα είναι και η τελευταία που θα περάσω μέχρι να το πουλήσω ή να το πετάξω... :rolleyes:
  17. Πες μου ότι είσαι ο γνωστός zaras από άλλο site και ότι έχεις κι εσύ HTC να σκίσω τα πτυχία μου...
  18. Για νέα RCmix έχει ακουστεί τπτ;
  19. Παιδιά επειδή είμαι νέος στο root θέλω να κάνω 2-3 ερωτήσεις, αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει. Έχω official 2.3.3 οπότε θα ακολουθήσω τις οδηγίες για S-OFF και root στη σελίδα 202. Βρήκα μια ROM στο XDA που λέει ότι δεν έχει καθόλου bugs http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170633 αλλά υπάρχει σε 2 versions (a2ad++ και data++). 1) Έχουν διαφορά οι 2 version σε θέματα ταχύτητας και απόκρισης του κινητού; 2) Για να περαστεί η data++ γράφει ότι δε γίνεται με το stock HBOOT αλλά θέλει CM7 r2. Αν κατάλαβα καλά για να γίνει αυτό πρέπει να κατεβασω το zip file του CM7 r2 από τη δεύτερη στήλη (PB99IMG) εδώ http://alpharev.nl/ ; Πώς το εγκαθιστώ στο κινητό; Ευχαριστώ πολύ.
  20. Παδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με αγορά καινούργιας microSD για rooted HTC Desire. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τις ανάγκες μου απαιτείται μια microSD 16 GB. Από εκεί και πέρα: 1) Να προτιμήσω microSD ή microSDHC. Υπάρχει ουσιώδης διαφορά ανάμεσα στις 2; 2) Επειδή θέλω να φλασάρω ROM με Sense 3.0 (και αργότερα 3.5) με καλύπτει μια SD class 6 ή θα χρειαστεί να πάω σε class 10; 3) Προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μάρκα ή όλες είναι καλές (έχω βρει Transcend, Kingston, Samsung, Toshiba και Sandisk). Ευχαριστώ.
  21. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μια κάρτα microSD έχει διαφορά από μια microSDHC; Αν ναι ποιά προτείνετε για να βάλω στο νέο μου rooted Desire; Και κάτι τελευταίο. Αν αργότερα βγουν custom ROMS με Sense 3.5 (από το Bliss) ή ακόμα νεότερο πιστεύετε ότι μια microSD class 6 θα θεωρείται αργή; Μήπως είναι καλύτερα να πάρω μια class 10 για παν ενδεχόμενο ή θα δώσω τσάμπα τα 30 ευρώ επιπλέον που έχει από την αντίστοιχη class 6;
  22. Παίδες μέχρι σήμερα είχα το desire μαμά αλλά λέω να το rootαρω. Έχω πάνω κάρτα sd 16gb class 2. Τι ταχύτητα προτείνετε για τη νέα sd ωστε το root να δουλεύει απροβλημάτιστα; Έχω βρει μια kingston 16gb class 10 στα 45 ευρώ. Είναι καλή ή να παίξω πιο χαμηλά και οικονομικά; Υ.Γ: Γίνεται να μπει στην πρώτη σελίδα ένας οδηγός για root του 2.3 όπως υπάρχει και αντίστοιχα του 2.2 για μας τους noobs;
  23. Παιδιά έχω πάρει το Χ2 για δεύτερο κινητό και μέχρι στιγμής το βρίσκω πολύ βολικό. Θέλω να ρωτήσω όμως 2 πραγματάκια: 1) Έχω παρατηρήσει ότι το volume down πλήκτρο στο πλάι του κινητού όταν πατηθεί "σκαλώνει" κάτω από το καπάκι της μπαταρίας και η ένταση συνεχίζει να χαμηλώνει χωρίς να το θέλω. Είναι κατασκευαστικό πρόβλημα σε όλα τα μοντέλα ή μόνο το δικό μου το έχει; 2) Πώς περνάτε mp3 στην κάρτα sd από το pc; Με ποιά σύνδεση γιατί καλώδιο usb στη συσκευασία δεν είχε. Ευχαριστώ!
  24. Σε ευχαριστώ φίλε, δεν είχα δει το μήνυμά σου αλλά κοίταξα στην πρώτη σελίδα και είδα μόνο τον οδηγό για το froyo. Θα το δοκιμάσω. Υ.Γ: Υπάρχει τρόπος να γυρίσουμε σε custom για να μη χάσουμε την εγγύηση;
  25. Κάποια παιδιά είχαν γράψει παλιότερα ότι ο οδηγός root του froyo δεν κάνει για gingerbread γιατί τους έβγαζε μήνυμα ότι έχουν πιο καινούργια έκδοση boot από την απαραίτητη. Και εκεί είχα μείνει κι εγώ ότι είμαστε εν αναμονή του πώς οι developers θα βγάλουν καινούργιο τρόπο για να rootάρεται και το official gingerbread. Δε θέλω να κάνω απόπειρα για root του froyo σε official 2.3 και να brickάρω το κινητό... Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας βοηθήσει ρε παιδιά.
×
×
  • Create New...