Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κατεβάσω και τα δυο πάλι λοιπόν;

Από τα λινκ της προηγούμενης σελίδας;

Αν έχεις περάσει ήδη την 1.4.15 τότε μόνο το αρχείο για τα ελληνικά κατέβασε.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχεις περάσει ήδη την 1.4.15 τότε μόνο το αρχείο για τα ελληνικά κατέβασε.

φλασαρα κανονικα την ROM Και στην συνεχεια εβαλα και το ελληνικο pack αλλα δεν μπορω να γραψω μηνυμα στα ελληνικα και στον καταλογο για να παρω τηλεφωνο παλι δεν μπορω να πατησω τα νουμερα για να παω στο ονομα κατευθειαν ( σαν συντομευση)....στις ρυθμισεις γραφει ελληνικα...;)

Ελληνικό πληκτρολόγιο έχεις εγκαταστήσει; (swype,gingerbread keyboard,htc ime mod...);

υπαρχει κανεις που να εχει το desire και ταυτοχρονα να εχει το iphone 4 η να το ειχε ;

μπορω να βαλω το πληκτρολογιο που ειχε η μαμα ρομ εκεινο που εχει 2-3 γραμματα σε καθε <<πληκτρο>> ;

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

παιδια καλησπερα

προσπαθω να κανω soff κανω boot απο cd βρισκει το κινητο μολις το συνδεω κανει το πρωτο reboot & καπου μου βγαζει

<unable to enumerate USBdevice on port 7> αφηνω την διαδικασια να τελειωσει αλλα δεν γινεται soff

καποια βοηθεια:cry:

ευχαριστω

oxι θα το δοκιμασω jar76

ευχαριστω

Edited by timos1968

παιδια καλησπερα

προσπαθω να κανω soff κανω boot απο cd βρισκει το κινητο μολις το συνδεω κανει το πρωτο reboot & καπου μου βγαζει

<unable to enumerate USBdevice on port 7> αφηνω την διαδικασια να τελειωσει αλλα δεν γινεται soff

καποια βοηθεια:cry:

ευχαριστω

Δοκίμασες να το βάλεις σε άλλη θύρα USB; Νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα του linux.

Δοκίμασες να το βάλεις σε άλλη θύρα USB; Νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα του linux.

το εβαλα σε ολες τις θυρες του pc και σε ολες βγαζει το ιδιο

unable to enumerate USBdevice on port 3,5,7 κλπ:cry:

MIUI 1.04.15

ROM:http://bit.ly/hYUvU5

Greek pack#4: http://www.multiupload.com/6HQ8WSSME6

Έγινε μια παρεξήγηση/hijack και μέιναμε χωρίς forum οπότε θα ποστάρω εδώ τα links μέχρι να λυθεί το πρόβλημα!

Στο πακέτο #4 έχουν λυθεί πιστεύω και τα τελευταία προβλήματα.Ενδεικτικά: Δουλεύει και πάλι το 24ωρο,το LED ειδοποιήσεων,αρκετά κείμενα άλλαξαν για να φαίνονται πιο ωραία και η εφαρμογή Μοnitor λογικά δε θα κρασάρει πλέον.

Φίλε Fin με την προηγούμενη έκδοση το κινητό έκλεινε εντελώς σε ανύποπτες στιγμές και δεν εκκινούσε αν δεν έβγαζα την μπαταρία, ελπίζω με αυτήν να μην γίνεται το ίδιο.

Τσεκαρισμένο με άλλες rom ότι δεν φταίει γι΄αυτό το κινητό. Έχεις ακούσει τίποτα περί αυτού?

Μια βδομάδα τώρα που είχα την 1.4.8 το κινητό πήγαινε σφαιρά και δεν είχα κανένα πρόβλημα (με την 1.4.1 και την 1.3.25 είχα κάτι θεματάκια).

Τώρα έχω την 1.4.15 και μπορώ να πω ότι πάει εξίσου καλά!

Φίλε fin σε ευχαριστώ πολύ γιατί μέσω εσένα μπήκα στο κόσμο της miui εχω όμως ένα ζήτημα, εχω Vodafone και όταν δεν έιμαι σε WiFi δεν μπορώ να μπω στο internet ή να κάνω update ,μου λέει δεν υπάρχει σύνδεση δικτύου και πραγματικά δεν βλέπω το H δίπλα στο signal...βέβαια κάνει κανονικά κλήσεις,μπορεί κάποιος να μου πεί το κάνω λάθος;;;

Sent from my HTC Desire..

noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Φίλε fin σε ευχαριστώ πολύ γιατί μέσω εσένα μπήκα στο κόσμο της miui εχω όμως ένα ζήτημα, εχω Vodafone και όταν δεν έιμαι σε WiFi δεν μπορώ να μπω στο internet ή να κάνω update ,μου λέει δεν υπάρχει σύνδεση δικτύου και πραγματικά δεν βλέπω το H δίπλα στο signal...βέβαια κάνει κανονικά κλήσεις,μπορεί κάποιος να μου πεί το κάνω λάθος;;;

Sent from my HTC Desire..

Το apn της vodafone ειναι περασμένο; Εγω με wind εχω ιντερνετ.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ναί φαίνεται να είναι περασμένο, θέλει κάποια άλλη ρύθμιση ίσως;;;

noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τα apn της Vodafone;;;ευχαριστώ!

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τα apn της Vodafone;;;ευχαριστώ!

Λιγο ηληθια ερώτηση αλλα τα δεδομένα δικτύου απ τις ρυθμίσεις τα ενεργοποιησες; Εγω με το που το κανω βγαινει το H

Σε εμένα δε βγαίνει γιαυτο είπα να βάλω τα apn μονος...θα δοκιμάσω και θα σου πω...ευχαριστώ πολύ!

Παιδες μολις εβαλα την LeeDrOiD V3.0 πανω απο την 2.4 (χωρις να κανω wipe) και η γλωσσα αλλαξε σε αγγλικα. Πως μπορω να την ξαναβαλω στα ελληνικα?

Επισης ειχα το amon ra 2.0.1 για recovery και τωρα δε μπορω να μπω για να flashaρω μια εκδοση radio που θελω. Τι εγινε εδω περα ???

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

Από κάποια posts που διάβασα στο thread στους XDA είναι bug στη Rom που οποία γλώσσα και να διαλέξεις σου έχει τα αγγλικά. Δοκίμασε την V3.0.2 που την έβγαλε πριν καμιά ώρα περίπου μήπως και το έχει διορθώσει.

παιδια σε εμενα δεν φλασαρη με τιποτα μου κανει επανεκινησεις καθε 20" τι λαθος εχω κανει.το εκανα και s-off πριν 3 μερες εχω φρικαρει γιατι ειμαι λιγο ασχετος....V3.0.2
LG OPTIMUS 4x HD

Από κάποια posts που διάβασα στο thread στους XDA είναι bug στη Rom που οποία γλώσσα και να διαλέξεις σου έχει τα αγγλικά. Δοκίμασε την V3.0.2 που την έβγαλε πριν καμιά ώρα περίπου μήπως και το έχει διορθώσει.

Θα το δω αλλα δεν μπορω να μπω στο recovery του amon ra που ειχα. Πως γινεται να το ξαναπερασω ?

edit: τελικα καταφερα και μπηκα σε recovery mode μεσω του rom manager και ξαναεβαλα την 2.4

Η 3.0 παντως δεν ειχε ουτε notification bar εκτος απο το προβλημα με τη γλωσσα.

Τελος θελω να ρωτησω, για να περασω την 3.0.2 ή την 2.4.1 ειναι σωστο να κανω wipe data ή απλα να τις περασω απο πανω ?

Edited by epivitor3
http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

παιδια καλημερα:)

καποια βοηθεια

ευχαριστω

εχω δοκιμασει σε ολες τις θυρες του υπολογιστη και βγαζει το ιδιο μυνημα το μονο που αλαζει ειναι το νουμερο στο port

Τελος θελω να ρωτησω, για να περασω την 3.0.2 ή την 2.4.1 ειναι σωστο να κανω wipe data ή απλα να τις περασω απο πανω ?

Πολλές φορές μπορείς να περάσεις ένα update της rom που ήδη είχες χωρίς να χρειάζεται να κάνεις wipes. Υπάρχει και η περίπτωση ο dev να λέει ότι είναι υποχρεωτικό να κάνεις.

Για να κάνεις downgrade - χωρίς να είμαι σίγουρος - πιστεύω ότι είναι υποχρεωτικό να κάνεις wipe.

Πάντως, πάντα είναι σωστό να κάνεις τα wipes (άλλωστε καθαρίζεις και διάφορα σκουπίδια που έχουν μείνει). Kαι φυσικά, με τις διάφορες backup εφαρμογές, δεν καθυστερείς και πολύ να ξαναστρώσεις το κινητό όπως το είχες setαρισμένο πριν την αλλαγή της rom. ;)

Edit:

Διάβαζα τώρα τις οδηγίες που έχει στην υπογραφή του ο Jastonas, σχετικά με S-OFF και αλλαγή hboot.

Δεν αναφέρεται πουθενά, αλλά να υποθέσω ότι μετά το τελικό reboot στη διαδικασία S-OFF, στο κινητό δεν αλλάζει κάτι; Δηλαδή δεν γίνονται wipes, οπότε το κινητό bootάρει στην κατάσταση που βρισκόταν όσο ήταν σε S-ON;

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

οταν ειμαι σε bootloader γραφει S-on

αρα υποθετω οτι δεν εχει γινει s-off

Σύμφωνα με τα παρακάτω http://forum.xda-developers.com/search.php?searchid=67629806

μάλλον κάτι παίζει με το pc σου.. Αν μπορείς δοκίμασε σε κάποιο άλλο pc...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παιδια εχει βαλει κανει την καινουρια την Leedroid? Εμενα κολλαει στο Boot (HTC Logo) και κανει restarts καθε 1 λεπτο χωρις ποτε να μπαινει κανονικα πουθενα.

εκανα wipe

το φλασαρα ξανα, αλλα τιποτα

:(

any tips?

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: