ginalovu Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Απο ακουστικα με ενσωματωμενο μικροφωνο τι παιζει ρε παιδια για αυτο το τηλεφωνο? Μονο σε μαμισια κοιταω ή υπαρχει και γενικης χρησης 3ης εταιριας, με καλη ποιοτητα σε καλη τιμη? δες/ρωτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=63796 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halaros2 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Για να ''κλείσω'' το θέμα μου σχετικά με την καθυστέρηση που έχω αναφέρει πιο πάνω με την rsk v7.2 ώστε να μην χρειαστεί να ασχοληθεί κάποιος ή να σχηματίσει κακή εντύπωση για την rom, να πω ότι διαπίστωσα το πρόβλημα και ήταν η χρήση της εφαρμογής magiclocker ως εναλακτική οθόνη κλειδώματος, η οποία μπλοκάριζε προσωρινά το sense. Ευχαριστώ τους tsiftsism και halaros2 που απάντησαν στις ερωτήσεις μου. Ok και εγώ σε ευχαριστω θα το έχω πλέον στον νου μου αυτο το app :) και κάτι για να μην ταλαιπωρησε να περνάς όλα τα app απο την αρχή ;) Μόνο διάβασε καλα τις οδηγίες γιατι στο τέλος κάνει format κ πρέπει να έχεις κάνει ήδη backup επαφές SMS κτλ. http://e-tel.eu/post/5831858062/backup-apps-wipe-flash-rom-restore-apps Παράθεση LG G2 D-802 Rom:RSK team supercharged Eos rom HTC Desire(retired): RSK supersense Rom Halaros2:Member of RSK team!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παντως εμενα αυτο το aroma installer δεν με ρωτησε ουτε τι θελω... a2sd ¨η a2sdext ουτε ποιον kernel θελω για την rsk7.2, το εβαλα να κανει Install στη default ρυθμιση... τι απολα μου εβαλε?? Όπως έγραψες και μόνος σου, επέλεξες τη default επιλογή. Για να μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές, θα έπρεπε να επιλέξεις την manual, expert ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι ακριβώς την ονομασία. Για το τι ακριβώς σου πέρασε μάλλον θα μπορέσεις να το δεις από το πόσο ελεύθερη internal memory έχεις. Αν έχεις βάλει αρκετές εφαρμογές και έχεις αρκετό ακόμη χώρο τότε σου εγκατέστησε το AD2SDX, αλλιώς το A2SD. Πάντως το πιο πιθανόν είναι να σου εγκατέστησε το A2SD μιας και δεν απαιτεί να έχεις γρήγορη sdcard. Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 ICS έχει βάλει κανείς σας, προσωπικές εντυπώσεις, θα το κρατάγατε για καθημερινή χρήση? Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Έβαλα την ICS του Sandvold εδώ και ένα μήνα και δεν είναι κακή. Έχει ακόμα θέμα με την κάμερα και μου έχει βγάλει 4 φορές BSOD, αλλά για beta είναι αρκετά σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grafistas Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 καλησπερα να σας ρωτησω κατι σχετικα.... ειχα το HTC HD και μπορουσα να "εγκαταστησω" όποια εφαρμογή πλοήγησης GPS ήθελα μέσω sd card, και έτσι ειχα πλοήγηση Gps, χωρις σύνδεση internet. ισχυει το ίδιο και για το συγκεκριμένο κινητό?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 καλησπερα να σας ρωτησω κατι σχετικα.... ειχα το HTC HD και μπορουσα να "εγκαταστησω" όποια εφαρμογή πλοήγησης GPS ήθελα μέσω sd card, και έτσι ειχα πλοήγηση Gps, χωρις σύνδεση internet. ισχυει το ίδιο και για το συγκεκριμένο κινητό?? ευχαριστω Εννοειται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grafistas Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Εννοειται... ευχαριστω φιλε μου,,, 2 ερωτησουλες ακομα... - Με το HTC HD δεν ημουν καθολου ικανοποιημενος με την "ταχυτητα" του (φορουσε windows).. με το συγκεκριμενο τι "παίζει"?? - Ποια η διαφορά του με το DESIRE HD?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Δεν εχει επεξεργαστη τελευταιας τεχνολογιας πλεον, αλλα τη δουλεια του την κανει, ιδιαιτερα αν ψαχτεις με custom roms κλπ... Το desire hd εχει μεγαλυτερη οθονη, μεγαλυτερη ram και νομιζω οτι παιρνει επισημα την andoid 4.0, σε αντιθεση με το απλο desire... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Τα ακουστικα που εχει μεσα η συσκευασια του Desire ειναι σκετα ακουστικα, ή εχουν και ενσωματωμενο μικροφωνο, γνωριζει κανεις? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 hands free πρέπει να είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Τα ακουστικα που εχει μεσα η συσκευασια του Desire ειναι σκετα ακουστικα, ή εχουν και ενσωματωμενο μικροφωνο, γνωριζει κανεις? Εχουν και μικροφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Εχουν και μικροφωνο... Οκ φιλε μου, σε ευχαριστω. Τα εχεις δοκιμασει, ξερει αν εχουν καλη ποιοτητα? Αμα ειναι να ψαξω να τα βρω που ειναι να τα χρησιμοποιω, αλλιως να παρω αλλα, αν υπαρχουν καλυτερα... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Μια χαρά είναι, έχουν και πλήκτρα ελέγχου της μουσικής. Βέβαια δεν είναι in ear και τα έχω αλλάξει. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_kelpe Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 καλησπέρα παιδιά...!!!! Πρόσφατα έκανα το κινητό μου format (ετρεξα δηλαδή το RUU από την 1η σελίδα) ενώ ήμουνα s-off και root και έχω τις εξείς απορείες: Ενω υποτίθεται ότι το κινητό επιστρέφει στην αρχική του μορφή το bootloader μου γράφει ότι είμαι s-off και ότι έχω recovery αλλά αμα μπώ recovery μου βγαζει μια μαυρη οθόνη με ένα κινητό και θαυμαστικό. Τι ακριβώς συμβαίνει τώρα; Είμαι τελικά s-off και root ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 ευχαριστω φιλε μου,,, 2 ερωτησουλες ακομα... - Με το HTC HD δεν ημουν καθολου ικανοποιημενος με την "ταχυτητα" του (φορουσε windows).. με το συγκεκριμενο τι "παίζει"?? - Ποια η διαφορά του με το DESIRE HD?? Δεν έχει καμία σχέση η μία συσκευή με την άλλη. Ψάξε λίγο όσον αφορά τις δυνατότητες του android και θα καταλάβεις. Ωστόσο να σε ενημερώσω ότι εδώ συζητάμε για το απλό Desire. Για το Desire HD υπάρχει ξεχωριστό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306148 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thenry Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλησπερα παιδια θελω να περασω την official 2.3 αλλα απο το site τη htc μου βγαζει μονο ενα αρχειο 2.3 για το desire και αυτο ειναι μονο 88mb ενω στον οδηγο( http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/how-to-update-htc-desire-to-android-2-3-gingerbread-50004625/ ) παντου βλεπω οτι η αναβαθμιση ειναι 161mb ξερει κανεις τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 καλησπέρα παιδιά...!!!! Πρόσφατα έκανα το κινητό μου format (ετρεξα δηλαδή το RUU από την 1η σελίδα) ενώ ήμουνα s-off και root και έχω τις εξείς απορείες: Ενω υποτίθεται ότι το κινητό επιστρέφει στην αρχική του μορφή το bootloader μου γράφει ότι είμαι s-off και ότι έχω recovery αλλά αμα μπώ recovery μου βγαζει μια μαυρη οθόνη με ένα κινητό και θαυμαστικό. Τι ακριβώς συμβαίνει τώρα; Είμαι τελικά s-off και root ή οχι; Καλησπέρα Δεν είσαι πλήρως καλυμμένος γιατί δεν έχεις γίνει s off. Έχει προστασία το s off ώστε να μη σβήνεται από τη διαδικασία με το RUU. Για να το "ξεκλειδώσεις" και να επανέλθει πλήρως πρέπει να περάσεις από το site των alpharev το "downgrade " Hboot και αφού περαστεί ΟΚ περνάς ξανά RUU. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες και έβαλα το supernova αλλά πλέον δεν μπορώ να μπώ στο HBOOT. Πατάω το vol-down και power button αλλά το κινητό αρχίζει κανονικά. Επίσης μου λέει πως έχω μόνο 34mb internal storage διαθέσιμα. (σ.σ. δεν έτρεξα ακόμή το Data2sdInstaller.zip γιατί δεν μπορώ να μπω στο hboot). Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες και έβαλα το supernova αλλά πλέον δεν μπορώ να μπώ στο HBOOT. Πατάω το vol-down και power button αλλά το κινητό αρχίζει κανονικά. Επίσης μου λέει πως έχω μόνο 34mb internal storage διαθέσιμα. (σ.σ. δεν έτρεξα ακόμή το Data2sdInstaller.zip γιατί δεν μπορώ να μπω στο hboot). Καμία ιδέα; Νομίζω έχει να κάνει με μία επιλογή κάπου στις ρυθμίσεις για γρήγορη εκκίνηση του τηλεφώνου. Απενεργοποίησε την, γιατί με αυτήν ενεργή το κινητό δε σβήνει εντελώς αλλά πέφτει σε μια κατάσταση hibernate, ώστε να φορτώσει πιο γρήγορα όταν το ξανανάψεις. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, γιατί έχω εγκαταλείψει προ πολλού τις sense roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ευχαριστώ. Όλα μια χαρά τώρα με 1gb για προγράμματα :) . Το μόνο πρόβλημα είναι πως το κινητό είναι πολύ αργό. Κάνει lag μέχρι 2-3 δευτερόλεπτα κάποιες φορές για απλά πράγματα όπως να επιλέξεις ένα εικονίδιο ή να κάνεις scroll. Χρησιμοποιώ την sd κάρτα που είχε έρθει με το τηλέφωνο (4gb). Φαντάζομαι αν την αντικαταστήσω με μία πιο μεγάλη και γρήγορη θα επανέλθει σε νορμάλ επίπεδα η ταχύτητα; Και επίσης αν κάνω backup μέσω clockworkmod βάλω καινούργια sd κάρτα και κάνω recover θα δουλέψει; Είναι τεράστια βαρεμάρα να βάζω apps και settings από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ευχαριστώ. Όλα μια χαρά τώρα με 1gb για προγράμματα :) . Το μόνο πρόβλημα είναι πως το κινητό είναι πολύ αργό. Κάνει lag μέχρι 2-3 δευτερόλεπτα κάποιες φορές για απλά πράγματα όπως να επιλέξεις ένα εικονίδιο ή να κάνεις scroll. Χρησιμοποιώ την sd κάρτα που είχε έρθει με το τηλέφωνο (4gb). Φαντάζομαι αν την αντικαταστήσω με μία πιο μεγάλη και γρήγορη θα επανέλθει σε νορμάλ επίπεδα η ταχύτητα; Και επίσης αν κάνω backup μέσω clockworkmod βάλω καινούργια sd κάρτα και κάνω recover θα δουλέψει; Είναι τεράστια βαρεμάρα να βάζω apps και settings από την αρχή. Με μια καρτα class 6 και ανω το lag θα βελτιωθει δραματικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Έχω να επισημάνω πως μετά από 5 σχεδόν μήνες με MIUI Rom είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον αρχάριο θέλει να βάλει custom rom στο κινητό του. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016084 Για root, s-off, flash κλπ και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291 για MIUI custom ROM Το γράφω το post γιατί βλέπω αρκετούς που αποφάσισαν να βάλουν custom rom στο κινητό τους. Δεν είχα βάλε ποτέ και σε συνολικά 2 ωρίτσες (με δουλειά ενδιάμεσα) το κινητό μου είχα αποκτήσει άλλη εμφάνιση! Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Έχω να επισημάνω πως μετά από 5 σχεδόν μήνες με MIUI Rom είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον αρχάριο θέλει να βάλει custom rom στο κινητό του. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016084 Για root, s-off, flash κλπ και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291 για MIUI custom ROM Το γράφω το post γιατί βλέπω αρκετούς που αποφάσισαν να βάλουν custom rom στο κινητό τους. Δεν είχα βάλε ποτέ και σε συνολικά 2 ωρίτσες (με δουλειά ενδιάμεσα) το κινητό μου είχα αποκτήσει άλλη εμφάνιση! Πολυ καλη κι απροβληματιστη η miui οσο την ειχα.. Μετα κλασικα μου λειψε το sense και επεστρεψα σε sense based rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Χρησιμοποιεί κανείς rom me sense 3.5 στο desire που να είναι γρήγορη και να έχει εύκολο install; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts