tpakis Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Εγώ που δεν ασχολούμε με ρομς, ρουτ και τα συναφή (και ούτε πρόκειτε) έχω την 2.2 φρόγιο και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό εδώ και 8 μήνες που χω το κινητό, σκέφτομαι να περάσω την 2.3, να το κάνω ή θα χω προβλήματα; Εκτός απο την καλύτερη διαχείρηση κατανάλωσης που διάβασα έχει δει κάποιος κάποια αισθητή διαφορά κάπου; Τεράστια διαφορά στην απόκριση του κινητού, γίνεται τελείως smooth! Και εγώ δεν το πίστευα. Σου προτείνω να ψάξεις την διαδικασία για να περάσεις την rom που προτείνει ένας φίλος λίγο πιο πίσω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196327 είναι και root και έχεις και μεγαλύτερη μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Τώρα που εγώ εχω περασει την official 2.3,πως γινεται να δοκιμάσω custom roms,ποια διαδικασία ακολουθεις?Για το root φανταζομαι τωρα δεν ισχύουν οι οδηγίες απο το πρωτο post ετσι??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Τις 2 φορες που το εδωσες για αλλαγη πλακετας, ποσες μερες κανανε να στο επιστρεψουν? 2 εβδομάδες ταρίφα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Παιδιά δυστυχώς το MyBackup δε κρατάει backup των προγραμμάτων, μόνο των εικόνων... Το ίδιο πρόβλημα είδα αντιμετώπισε ένα παιδί σε προηγούμενη σελίδα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Παιδιά δυστυχώς το MyBackup δε κρατάει backup των προγραμμάτων, μόνο των εικόνων... Το ίδιο πρόβλημα είδα αντιμετώπισε ένα παιδί σε προηγούμενη σελίδα... :( Τι...? Το εχω εδώ κ τόσο καιρό κ αλλάζω ρομ κάθε τρεις μέρες.. δεν εχω χάσει ούτε ένα πρόγραμμα αλλά ούτε κ τις ρυθμίσεις των προγραμμάτων.. μήπως κάτι δεν κάνατε καλά...? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Δε νομίζω να έκανα κάτι λάθος... Δημιούργησε τους φακέλους για προγραμματα και εικονες, έκανε τα back up (έκανα το καθενα ξεχωριστά κι όλας για σιγουριά) και τώρα βλέπει το φάκελο των προγραμμάτων άδειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 και εγώ μια από τα ίδια για το MyBackup, ενώ έκανα ότι πρέπει, δεν βρήκα τίποτα μετά το πέρασμα τις 2.3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Δε νομίζω να έκανα κάτι λάθος... Δημιούργησε τους φακέλους για προγραμματα και εικονες, έκανε τα back up (έκανα το καθενα ξεχωριστά κι όλας για σιγουριά) και τώρα βλέπει το φάκελο των προγραμμάτων άδειο! δηλαδη ο φακελος στην sd σου που λεει rerware ειναι αδειος? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gmavrom Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Λοιπόν, είμαι σε android froyo 2.2 την επίσημη ρομ από την HTC. Λόγω του ότι δεν είχα χώρο στο κινητό για εγκατάσταση εφαρμογών (κλασικά) έκανα την παρακάτω διαδικασία με την οποία οι εφαρμογές by default πηγαίνουν στην κάρτα sd χωρίς να είμαι root. Συνεπώς, όλα μια χαρά και έτσι και εγώ έχω αρκετό χώρο ελεύθερο πλέον. Η διαδικασία είναι εδώ: http://androidforums.com/desire-tips-tricks/174345-how-move-apps-sd-card-unrooted-device-noobs-guide-updated-09-02-11-a.html Θέλω να ρωτήσω τώρα όμως το εξής: Αν κάνω το update σε 2.3 θα χαθεί αυτή η δυνατότητα? Συνεπώς, θα μου μειωθεί αισθητά ο διαθέσιμος χώρος για εφαρμογές... Τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Τι χρησιμότητα έχει το τσεκάρισμα ή όχι του ‘’εμφάνιση αυτόματων επαφών’’ στο πρόσωπα-μενού-προβολή-εμφάνηση αυτόματων επαφών; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδιά πως κάνω root την συσκευή τώρα που έχω περάσει την 2.3 official?Υπάρχει κάπου ο οδηγός?Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Προς το παρον, δεν υπαρχει τροπος, απλα περιμενεις να γινει το unrevoked συμβατο με το νεο hboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john18625 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Που είναι ο φακός στην 2.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Που είναι ο φακός στην 2.3? Στο επισημο upgrade που λογικα κατεβασες απο εδω, μεσα στο zip ειναι το apk του torch, που το εγκαθιστας με το χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fangel Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι με WIND και σε περιαγωγή στη Γερμανία και συνέχεια μου έρχονται ειδοποιήσεις για ένα "μήνυμα SMS" όπως το λέει και η συνημμένη εικόνα με επιλογές για "Ακύρωση" ή "Αποθήκευση". Τα νούμερα που εμφανίζονται είναι 2-3 διαφορετικά αλλά όλα ξεκινάνε από 335. Αν πατήσω "Αποθήκευση" τότε αποθηκεύεται ένα μήνυμα με αποστολέα το 221 και περιεχόμενο το νούμερο που αρχίζει από 335. Πολλές φορές όταν κοιτάω το κινητό μετά από αρκετή ώρα μπορεί να έχουν μαζευτεί 5-6 τέτοια (ίσως και περισσότερα) και καταντάει κουραστικό να πατάω συνεχόμενα το "Ακύρωση" για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το κινητό. Ένα HTC Wildfire πάλι με WIND σε περιαγωγή και ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα συμβολαίου με μένα δεν λαμβάνει τέτοιες ειδοποιήσεις, ούτε ένα SE W610i που έχω οπότε υποψιάζομαι ότι ίσως έχει να κάνει με το κινητό και για αυτό το post-άρω εδώ. Είμαι με LeeDroid 2.3d. Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 δηλαδη ο φακελος στην sd σου που λεει rerware ειναι αδειος? Δεν είναι άδειος, έχει 4 φακέλους, AllAppsBackups, AllBackups, temp και tempHtml. Το AllBackups έχει μέσα ένα αρχείο "Data_2011......." και το AllAppsBackup ένα υποφάκελο "AppsMedia_2011...." ο οποίος περιέχει έναν άλλο υποφάκελο "Photos" (έχει μέσα όλες τις φωτογραφίες, οι οποίες και επανήλθαν κανονικά και ένα αρχείο με όνομα "357841..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Δεν είναι άδειος, έχει 4 φακέλους, AllAppsBackups, AllBackups, temp και tempHtml. Το AllBackups έχει μέσα ένα αρχείο "Data_2011......." και το AllAppsBackup ένα υποφάκελο "AppsMedia_2011...." ο οποίος περιέχει έναν άλλο υποφάκελο "Photos" (έχει μέσα όλες τις φωτογραφίες, οι οποίες και επανήλθαν κανονικά και ένα αρχείο με όνομα "357841..." Έτσι όπως τα λες είναι σαν να έχει τα αρχεία μέσα κανονικά.. δηλαδή κανείς restore κ τίποτα..? Προσπάθησε να ξανά κανείς back up.. κ όταν κανείς restore θα κανείς την πιο πρόσφατη ημερομηνία.. μου φαίνεται πολύ περίεργο πάντως.. το χρησιμοποιώ πολύ καιρό κ δεν μου έχει τύχει.. ρε σίγουρα πάτησατε να κάνει back up τις εφαρμογές κ όχι μόνο τις φωτό..? Κ μετά εκεί που λέει apps +δεδομένα..? Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Έτσι όπως τα λες είναι σαν να έχει τα αρχεία μέσα κανονικά.. δηλαδή κανείς restore κ τίποτα..? Προσπάθησε να ξανά κανείς back up.. κ όταν κανείς restore θα κανείς την πιο πρόσφατη ημερομηνία... Έκανα πάλι back up και restore την πιο παλιά ημερομηνία (η πρόσφατη δε με ενδιαφέρει εξαλλου) αλλα και πάλι τίποτα. Θυμάμαι κι όλας που μου είχε εμφανίσει τη λίστα με τα apk... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Έκανα πάλι back up και restore την πιο παλιά ημερομηνία (η πρόσφατη δε με ενδιαφέρει εξαλλου) αλλα και πάλι τίποτα. Θυμάμαι κι όλας που μου είχε εμφανίσει τη λίστα με τα apk... Μηπως τοτε να θελει update η εφαρμογη για αυτη την περιπτωση? Μπορει για καποιους να εχει προβλημα να τα αναγνωρισει απο την μεταβαση στην 2.3.3. Το λεω αυτο γιατι στο τελευταιο update του Titanium αναφερει : • Fixed bug on Gingerbread: a system app's data could be lost when integrating an update of it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Μηπως τοτε να θελει update η εφαρμογη για αυτη την περιπτωση? Μπορει για καποιους να εχει προβλημα να τα αναγνωρισει απο την μεταβαση στην 2.3.3. Το λεω αυτο γιατι στο τελευταιο update του Titanium αναφερει : • Fixed bug on Gingerbread: a system app's data could be lost when integrating an update of it. Παίζει κ αυτό.. για τσεκάρε το.. Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Εδω και λιγες μερες ηθελα και εγω να κανω αναβαθμιση το κινητο μου στην official 2.3. Μετα σκεφτηκα,αφου θα χασω που θα χασω τα δεδομενα μου γιατι δεν κανω και εγω root να περασω και καμια custom rom να δουμε τι λενε!!! Τελικα εκανα backup με το mybackup,root και s-off αφου εκανα τα partitions μου εβαλα αρχικα την supernova....... Παρολο που ειχε απειρο χωρο και φαινοταν πολυ γρηγορη, με χαλάγε που δεν ειχε καινουργιο Sense, γιαυτο λιγες ωρες αργοτερα περασα και την Insertcoin 1.0.9 αλλα κατι με ετρωγε παλι να δοκιμασω κιαλλες ROM. Ετσι την επομενη μερα κατεληξα στην LeeDrOiD HD V3.3.1-Port-R3 η οποια φαινεται πολυ καλη... εχω ενα μικρο προβληματακι με την μπαταρια βεβαια αλλα αυτο δεν πιστευω οτι οφειλεται κυριως στην ROM καθως μετα απο 1,5 χρονο σχεδον πιστευω ηρθε ο καιρος να αλλαξω μπαταρια. Τα σημεια που μου αρεσαν στην συγκεκριμενη ROM ειναι τα animations που εχει για τα διαφορα activities, ΦΥΣΙΚΑ το Sense 3.0:D,ειδικα το lockscreen με το ring. Τωρα τα προβληματακια που προεκυψαν δυστυχως ειναι οτι το mybackup δεν εκανε save τα data των εφαρμογων,μικρο το κακο βεβαια αλλα με στεναχωρησε γιατι εχασα τα στατιστικα σε μια εφαρμογη για το αυτοκινητο μου που επρεπε να κανω backup για να ειμαι σιγουρος. Ολα τα αλλα τα εχω ξανα επιτυχως. Θα ηθελα να επισημανω και να σας ρωτησω εσας που εχετε την ιδια ROM..... 1)Καποτε το ring οταν ερχομαι απο standby,τρωει λιγο lag και δεν ανταποκρινετε γρηγορα ή αργει να μπει στα μηνυματα οταν τα ανοιξα απο το lockscreen, ειναι φυσιολογικο?:worry: 2)Γιατι εχει τοσο χαμηλο σκορ στο quandrand(~600) και στο linpack(6.3),ενω δεν φαινεται να laggarei?:worry: Παράθεση http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 (edited) Καλησπέρα! Έβαλα την Ginger Villain 2.8 και θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να αλλάξω και radio και αν όντως πρέπει, να το κάνω από 'πάνω' τώρα ή πρέπει να κάνω full wipe και μέτα; Edited August 8, 2011 by vaggelis_grg Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 καλησπερα σε ολους απο χθες και γω εβαλα την gb 2.3.3 πεδευτικα αλλα τελικα ολα πηγαν μια χαρα επανεφερα επαφες μιας και ειχα καβαντζα αρχειο μεσα στην sd και εκανα την διαδικασια απο τις επαφες να εγκαταστισω το αρχεο vcf!!! εκανα βλακεια και βιαστηκα με μηνυματα και τα εχασα αλλα δεν με χαλασε καθολου αφου τ περισσοτερα ηταν της πρων μου επομενως εκατσε λουκουμι και πηρε τον ιδιο δρομο με τα μηνυματα!!!!!!!!!φωτο και τα λοιπα δεν τα εσβησε απο την καρτα αλλα μεριμνισα πριν κανς οτιδηποτε να κανω ολη την καρτα αντιγραφη στο pc και επομενως οτι χρειαζομαι παω και το τραβαω απο κει......εντυπωσεις μαρεσε η gb ειναι και ποιο γρηγορο το μαραφετι αλλα και γενικα εχεις καλυτερη αισθηση αλλαγες τρελες δεν εχει αλλα εχει φυσικα μεγαλυτερο χωρο σε ολα τις εφαρμογες τις εψαξα με το easy installer και εγινε δουλιτσα τα βρηκα ολα και τα εκανα εγκατασταση..........ολα ΕΚΤΟΣ NAVIGON 2.6.1 μου εχει βγαλει την παναγια απο το πρωι και δεν το κανει εγκατασταση εψαξα γενικα παντου και ειδα οτι δεν το στηριζει γενικα πολυς κοσμος ψαχνει πληροφοριες γιατι για μενα ειναι το καλυτερο μακραν,,,,,,,,,,,,,το ειχα ολοκληρο στην 2.2 και τωρα δεν μου κανει τιποτα βγαζει ενα μηνυμα com.navigon........... και κατι τετοια τεριαζει..........εαν καποιος εχει βγαλει ακρη η μπορει να βοηθησει τηα το εκτιμουσα μιας και το εχω πολυ αναγκη λογο δουλειας γυρνας σε ολη την ελλαδα και ειναι απαραιτητο για το ψωμακι μου!!!!!!!:D ευχαριστω εκ των προταιρων!!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Εδω και λιγες μερες ηθελα και εγω να κανω αναβαθμιση το κινητο μου στην official 2.3. Μετα σκεφτηκα,αφου θα χασω που θα χασω τα δεδομενα μου γιατι δεν κανω και εγω root να περασω και καμια custom rom να δουμε τι λενε!!! Τελικα εκανα backup με το mybackup,root και s-off αφου εκανα τα partitions μου εβαλα αρχικα την supernova....... Παρολο που ειχε απειρο χωρο και φαινοταν πολυ γρηγορη, με χαλάγε που δεν ειχε καινουργιο Sense, γιαυτο λιγες ωρες αργοτερα περασα και την Insertcoin 1.0.9 αλλα κατι με ετρωγε παλι να δοκιμασω κιαλλες ROM. Ετσι την επομενη μερα κατεληξα στην LeeDrOiD HD V3.3.1-Port-R3 η οποια φαινεται πολυ καλη... εχω ενα μικρο προβληματακι με την μπαταρια βεβαια αλλα αυτο δεν πιστευω οτι οφειλεται κυριως στην ROM καθως μετα απο 1,5 χρονο σχεδον πιστευω ηρθε ο καιρος να αλλαξω μπαταρια. Τα σημεια που μου αρεσαν στην συγκεκριμενη ROM ειναι τα animations που εχει για τα διαφορα activities, ΦΥΣΙΚΑ το Sense 3.0:D,ειδικα το lockscreen με το ring. Τωρα τα προβληματακια που προεκυψαν δυστυχως ειναι οτι το mybackup δεν εκανε save τα data των εφαρμογων,μικρο το κακο βεβαια αλλα με στεναχωρησε γιατι εχασα τα στατιστικα σε μια εφαρμογη για το αυτοκινητο μου που επρεπε να κανω backup για να ειμαι σιγουρος. Ολα τα αλλα τα εχω ξανα επιτυχως. Θα ηθελα να επισημανω και να σας ρωτησω εσας που εχετε την ιδια ROM..... 1)Καποτε το ring οταν ερχομαι απο standby,τρωει λιγο lag και δεν ανταποκρινετε γρηγορα ή αργει να μπει στα μηνυματα οταν τα ανοιξα απο το lockscreen, ειναι φυσιολογικο?:worry: 2)Γιατι εχει τοσο χαμηλο σκορ στο quandrand(~600) και στο linpack(6.3),ενω δεν φαινεται να laggarei?:worry: 1. Το ιδιο συνεβαινε και σε μενα, οποτε δοκιμασα ρομ με sense 3. Γενικα το δαχτυλιδι μου φαινεται απαραδεκτο σαν lockscreen, απο τη στιγμη που σερνεται κατα διαστηματα, και ποσω μαλλον δε οταν σε καλει καποιος και παλευεις μανιωδως να απαντησεις μετακινωντας το χωρις να αυτο να ανταποκρινεται (απειρες φορες την εχω πατησει ετσι, επι εποχης testing των insertcoin nightlies κυριως). Για μενα το τηλεφωνο πρεπει να ειναι πρωτα απολυτως λειτουργικο και απροβληματιστο στις βασικες του λειτουργιες και τα εφε επονται. 2. Αυτο ειναι φυσιολογικο στις πιο πολλες ρομς με sense 2.1+3.0 (πολλοι το αναφερουν στη συνοψη των πρωτων ποστ), χωρις ομως να ξερω και γω το λογο. Καλησπέρα! Έβαλα την Ginger Villain 2.8 και θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να αλλάξω και radio και αν όντως πρέπει, να το κάνω από 'πάνω' τώρα ή πρέπει να κάνω full wipe και μέτα; If it ain't broke, don't fix it λεει ενα ρητο, οποτε αν ολες οι λειτουργιες που σχετιζονται με κεραιες (τηλεφωνα, gps, wifi κλπ) σου δουλευουν κανονικα, δε χρειαζεται να κανει αναβαθμιση. Παρολ' αυτα αν θες για δοκιμη, φλασαρεις κανονικα απο recovery (για stock hboot παντα) ή απο adb (για cm7 hboot) χωρις να κανεις κανενα wipe. καλησπερα σε ολους απο χθες και γω εβαλα την gb 2.3.3 πεδευτικα αλλα τελικα ολα πηγαν μια χαρα επανεφερα επαφες μιας και ειχα καβαντζα αρχειο μεσα στην sd και εκανα την διαδικασια απο τις επαφες να εγκαταστισω το αρχεο vcf!!! εκανα βλακεια και βιαστηκα με μηνυματα και τα εχασα αλλα δεν με χαλασε καθολου αφου τ περισσοτερα ηταν της πρων μου επομενως εκατσε λουκουμι και πηρε τον ιδιο δρομο με τα μηνυματα!!!!!!!!!φωτο και τα λοιπα δεν τα εσβησε απο την καρτα αλλα μεριμνισα πριν κανς οτιδηποτε να κανω ολη την καρτα αντιγραφη στο pc και επομενως οτι χρειαζομαι παω και το τραβαω απο κει......εντυπωσεις μαρεσε η gb ειναι και ποιο γρηγορο το μαραφετι αλλα και γενικα εχεις καλυτερη αισθηση αλλαγες τρελες δεν εχει αλλα εχει φυσικα μεγαλυτερο χωρο σε ολα τις εφαρμογες τις εψαξα με το easy installer και εγινε δουλιτσα τα βρηκα ολα και τα εκανα εγκατασταση..........ολα ΕΚΤΟΣ NAVIGON 2.6.1 μου εχει βγαλει την παναγια απο το πρωι και δεν το κανει εγκατασταση εψαξα γενικα παντου και ειδα οτι δεν το στηριζει γενικα πολυς κοσμος ψαχνει πληροφοριες γιατι για μενα ειναι το καλυτερο μακραν,,,,,,,,,,,,,το ειχα ολοκληρο στην 2.2 και τωρα δεν μου κανει τιποτα βγαζει ενα μηνυμα com.navigon........... και κατι τετοια τεριαζει..........εαν καποιος εχει βγαλει ακρη η μπορει να βοηθησει τηα το εκτιμουσα μιας και το εχω πολυ αναγκη λογο δουλειας γυρνας σε ολη την ελλαδα και ειναι απαραιτητο για το ψωμακι μου!!!!!!!:D ευχαριστω εκ των προταιρων!!!!!!!!!!!!! Εχει βγει η 3.6.2 εδω και μερες, που δουλευει κανονικα σε gingerbread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 κανω τωρα ψακτικη γνωριζεις εαν δουλευουν οι χαρτες που εχω της 2.6.1 στην 3.6.2???σε ρωταω γιατι εχω ολο την ευρωπη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts