Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Τι παίζει με το νέο update,θα βγεί και σε ΟΤΑ;
  2. Αν όχι ποιά είναι τα βήματα για να πάρει την 2.3;
  3. τι διαφορές έχει με τη 2.2 froyo;
  4. αν περαστεί η official 2.3 μετά θα υπάρχει η δυνατότητα για root της συσκευής;

carpe diem

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1. Τι παίζει με το νέο update,θα βγεί και σε ΟΤΑ;
  2. Αν όχι ποιά είναι τα βήματα για να πάρει την 2.3;
  3. τι διαφορές έχει με τη 2.2 froyo;
  4. αν περαστεί η official 2.3 μετά θα υπάρχει η δυνατότητα για root της συσκευής;

1. Όχι

2. Απλά τρέχεις το RUU και ακολουθείς τις οδηγίες.

3. Google it

4. Αν θες να rootάρεις την συσκευή γιατί δεν το κάνεις τώρα και μετά να βάλεις μια custom βασισμένη στην 2.3? Ήδη υπάρχουν αρκετές και

πολύ αξιόλογες. Ακόμα υπάρχει και η επίσημη απείραχτη συν το root.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δεν κατάλαβες διάφορες δηλαδή...? Με επαφές μηνύματα κ τέτοια τι έκανες που ρωτάει κ ο φίλος πιο πάνω...? Έκανες back up η δεν χάθηκαν..?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ολα χανονται οποτε χρειαζεται ενα backup,με τις επαφες ενταξει δεν ειχα προβλημα τις τράβηξε απο το gmail.Διαφορές τωρα οχι δεν εχω καταλαβει καμια τρομερη διαφορα.Θα το ψάξω καλυτερα βεβαια και θα επανέλθω:p

4. Αν θες να rootάρεις την συσκευή γιατί δεν το κάνεις τώρα και μετά να βάλεις μια custom βασισμένη στην 2.3? Ήδη υπάρχουν αρκετές και

πολύ αξιόλογες. Ακόμα υπάρχει και η επίσημη απείραχτη συν το root.

Κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω ρε παιδιά. Έχω τη συσκευή μαμίσια πάνω από ένα χρόνο και δε θέλω να τη rootάρω ακόμα. Διάβασα και αρκετά αρνητικά για την official 2.3 που βγήκε τώρα, οπότε... Αν τελικά πάω σε 2.3 και δε μείνω ευχαριστημένος, ξέρετε αν θα μπορώ μετά να κάνω root το κινητό ακολουθώντας τα βήματα στην πρώτη σελίδα ή αυτά ισχύουν μόνο για όποιον έχει FroYo; Ευχαριστώ.

Υ.Γ: Όποιος την πέρασε ήδη, έχουν δώσει τη 2.3.3; Και το Sense είναι ακριβώς το ίδιο με πριν ή έδωσαν το Sense του Desire S;

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

Διάβασα και αρκετά αρνητικά για την official 2.3 που βγήκε τώρα, οπότε...

για πες λιγο τα αρνητικα να εχουμε μια ιδεα

http://www.engadget.com/2011/08/01/htc-desire-gingerbread-update-available-but-you-have-to-really/

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

Κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω ρε παιδιά. Έχω τη συσκευή μαμίσια πάνω από ένα χρόνο και δε θέλω να τη rootάρω ακόμα. Διάβασα και αρκετά αρνητικά για την official 2.3 που βγήκε τώρα, οπότε... Αν τελικά πάω σε 2.3 και δε μείνω ευχαριστημένος, ξέρετε αν θα μπορώ μετά να κάνω root το κινητό ακολουθώντας τα βήματα στην πρώτη σελίδα ή αυτά ισχύουν μόνο για όποιον έχει FroYo; Ευχαριστώ.

Υ.Γ: Όποιος την πέρασε ήδη, έχουν δώσει τη 2.3.3; Και το Sense είναι ακριβώς το ίδιο με πριν ή έδωσαν το Sense του Desire S;

Εχει το ιδιο sense με το froyo (1.9 απ' οτι νομιζω ειναι στην εκδοση, ουτε καν 2.1 δηλαδη) και ειναι η 2.3.3. Να ξερεις οτι αν περαστει το ruu της 2.3 και το μετανοιωσει καποιος, δε μπορει να το αναιρεσει απλα περνωντας το ruu της froyo 2.2, καθως λεει οτι το τηλεφωνο ειναι ηδη ενημερωμενο. Οποτε εκει θελει αλλη διαδικασια, πιο περιπλοκη, για downgrade.

Δυο αρνητικα του επισημου ruu που υπηρχαν, τουλαχιστον μεχρι χτες που διαβαζα στο xda, ειναι οτι πρωτον δε γινεται root με το unrevoked (προς το παρον τουλαχιστον) και δευτερον οτι πειραζει το hboot, περνωντας νεα εκδοση, οποτε ξεχνας και το s-off μεσω alpharev (κι αυτο θα ξεπεραστει συντομα λογικα, αν δεν εχει ηδη κιολας).

Επομενως, στους σχετικα ανυπομονους αλλα και λιγο τολμηρους, που ειναι ηδη με την official 2.2, θα συνιστουσα να rootαρουν και να περασουν την rootαρισμενη stock απειραχτη 2.3, που εχει βγαλει ο baad εδω. ;)

Sorry ρε παιδια για μενα που τωρα προσπαθω να καταλαβω τι γινεται με το root κτλ. Oκ, εκανα το root και εβαλα νεα rom (συμφωνα με τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα). Περασα για δοκιμη την oxygen 2.1.6 την οποια κατεβασα απο εδω.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=971904. Μεχρι εδω καλα.. Θελω τωρα να αναβμισω το radio μηπως πιασω καλυτερο σημα. Στην πρωτη σελιδα στο οδηγο λεει οτι κανουμε περιπου την ιδια διαδικασια κανουμε για το Radio (εκτος του back up). Αρα θα κανω τα ιδια βηματα με την αναβαθμιση της rom πλην του back up?? Δηλαδη τα wipe και παρακατω τα κανω κανονικα?

Επισης δευτερο θεμα.. που θα βρω το τελευταιο Radio? Το radio προφανως δεν ταιριαζει μ' ολες τις rom. Σωστα? Πρεπει να βρω αυτον που ταιριαζει με την oxygen ή καμια σχεση, ειναι ολοι ιδιοι? Ψαχνοντας στο xda-developers βρηκα αυτο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=687464&highlight=radio. To σωστο δεν ειναι?

*εκανα αναβαθμιση του radio αλλα τζιφος.. Το σημα τα ιδια. Πιανω μονο σ' ενα συγκεκριμενο σημειο αν εχω τη συσκευη σταθερη. Αν κουνηθει εστω και μισο μετρο... bye bye !! Μονο η δικη μου συσκευη δεν πιανει με voda.. Ολες οι αλλες λειτουργουν κανονικα σε 2g.. !!

Edited by sf-haris

Δυο αρνητικα του επισημου ruu που υπηρχαν, τουλαχιστον μεχρι χτες που διαβαζα στο xda, ειναι οτι πρωτον δε γινεται root με το unrevoked (προς το παρον τουλαχιστον) και δευτερον οτι πειραζει το hboot, περνωντας νεα εκδοση, οποτε ξεχνας και το s-off μεσω alpharev (κι αυτο θα ξεπεραστει συντομα λογικα, αν δεν εχει ηδη κιολας).

Επομενως, στους σχετικα ανυπομονους αλλα και λιγο τολμηρους, που ειναι ηδη με την official 2.2, θα συνιστουσα να rootαρουν και να περασουν την rootαρισμενη stock απειραχτη 2.3, που εχει βγαλει ο baad εδω. ;)

-Καλησπέρα, χθες όπως είπα και στις προηγούμενες σελίδες πέρασα μέσω PC την 2.3.3 στο Desire.

Kαι αφού πήρα φόρα:lol:

είπα τώρα να κάνω για πρώτη φορά ROOT(μετά από 13μήνες κατοχής Desire). Σε διαβάζω όμως να λες ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Είναι σίγουρο 100% τουλάχιστον προς ώρας?

-Εγκατέστησα πριν λίγο το καινούρο Market. Δείχνει καλό αλλά ένιωσα ένα overdose πληροφοριών. Επίσης αργεί κάπως

-Χθες πριν προχωρήσω στην 2.3.3, λόγω του ότι δεν είχα κάνει root, κατέβασα το My Backup, το οποίο δεν χρειάζεται root όπως αναφέρει στο description. Έκανα backup σε εφαρμογές και δεδομένα. Aφού η 2.3.3 ήταν πλέον παρούσα στο κινητό και τα πάντα ήταν σε εργοστασιακή μορφή, ξαναπήγα στο market να βρω το My Backup. Το εγκατέστησα αλλά όταν πάτησα restore, δεν βρήκε τίποτα:wacko:

Ξανά πάλι από την αρχή. Ευτυχώς είχα τσεκάρει στην SD card, ότι είχα δημιουργήσει Vcard με τις επαφές. Και έτσι γλίτωσα το σημαντικότερο....Προσοχή λοιπόν εδώ.

-Η 2.3.3 έχω την εντύπωση ότι κάνει το κινητό να καταναλώνει λιγότερο μπαταρία, είναι πιο γρήγορη στην πλοήγηση εντός κινητού και πολύ πιο γρήγορη στην εγκατάσταση εφαρμογών κατά την προσωπική μου άποψη.

Από αλλαγές εμφανισιακές λίγα πράγματα. Όπως το εικονίδιο της ειδοποίησης της εγκατεστημένης εφαρμογής στην μπάρα, το χρώμα του μετρητή email από όλο πράσινο έγινε γκρίζο. Πατώντας το On-Off button έχεις πλέον την δυνατότητα επανεκκίνησης(αν θυμάμαι καλά αυτή τη δυνατότητα δεν την είχαμε πριν, σωστά? ή θυμάμαι λάθος?). Στις ρυθμίσεις-εφαρμογές γράφει πλέον πιο κατανοητά την χωρητικότητα μνήμης. Άλλες δεν θυμάμαι τώρα.

Αυτά. Παρακαλώ τη βοήθεια όσων γνωρίζουν σχετικά με το root.

Nα σας κανω κ μια εντελως noob ερωτηση

Εχω 2 ηχους που θελω να βαλω τον ενα για ηχο μηνυματος sms κ τον αλλο για ξυπνητηρι...Δεν μπορω να βρω ακρη

Nα σας κανω κ μια εντελως noob ερωτηση

Εχω 2 ηχους που θελω να βαλω τον ενα για ηχο μηνυματος sms κ τον αλλο για ξυπνητηρι...Δεν μπορω να βρω ακρη

Δες εδώ..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296447

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Από όσους την έχετε περάσει έχετε δει κάποιο πρόβλημα ή bug? Με το θέμα των SMS/MMS λογικά πρέπει να είναι οκ αφού δεν είμαστε στις χώρες που υπάρχει θέμα. Ελληνικό πληκτρολόγιο και ρυθμίσεις mms/internet etc υπάρχουν από τη rom ή θα τα διευθετήσω μετά? Market έχει το τελευταίο ενσωματωμένο? Γενικά τι διαφορές βλέπετε? Α, ισχύει ότι με 100ΜΒ στην Internal που διάβασα ξεκινάει μετά το install?

Δεν έχω προλάβει να την περάσω ακόμα και λέω ας ρωτήσω να έχουμε μια ιδέα!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

παιδια καλημερα,

εβαλα και εγω την νεα ρομ και απο οτι βλεπω το κινητο ειναι πολυ καλυτερο,

ξεκιναει με 125 Mb ελευθερα στην μνημη του,

ανοιγει απιστευτα γρηγορα,

εχει σταματησει αυτο το ενοχλητικο ανοιγμα του κινητου με το που παταγες ελαχιστα το κουμπι On-off,

sence εχει ακριβως το ιδιο,δεν εχει σαν του desire s,βεβαια εχει καποια καινουργια icons,

γενικα ειναι πολυ πιο γρηγορο,

μετα την αναβαθμιση το κινητο ειχε κρατησει μονο οτι υπαρχει στην καρτα μνημης,τα υπολοιπα σβηστηκανε (πανε οι επαφες μου:() οπως και εφαρμογες οι οποιες ητανε στην karta sd.

υγ:ξαναπερασα τις επαφες απο την αρχη,πως μπορω παιδια να της περασω στο pc μου απο το κινητο?

χρησιμοποιοω τυπος επαφης: τηλεφωνο.

ευχαριστω

Καλησπερα παιδια θα ηθελα νσ ρωτησω τα εξης:

εχω εγκαταστησει την ρομ του leedroid σαν πρωτη εντυπωση ειμαι ικανοποιημενος αλλα δεν υποστηριζει το ext3 που εκανα συμφωνα με τον οδηγο του φορουμ για να εχω μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη τι λαθος εκανα; και τελευταια ερωτηση αν υπαρχει και καμια αλλη ρομ με το sense μεσα γιατι μου αρεσει η λειτουργια του.

Ευχαριστω εκ των προτερων

αν είμαι root μπορώ να βάλω την 2.3 official??????????

Αν εισαι ροοτ δεν μπορεις να βαλεις τιποτα επισημο...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

• Administrators
Αν εισαι ροοτ δεν μπορεις να βαλεις τιποτα επισημο...

Γιατί... που τον εμποδίζει το root στο να φλασάρει μια επίσημη rom;

Modpic.gif

Να φλασαρει εντάξει μπορεί.. να πάρει την επίσημη μέσω ota που κ καλά θα είχαμε εννοούσα...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Καλησπερα

αν βαλουμε την επισημη 2.3 μεσω του ruu που υπαρχει στο ιντερνετ και μετα θελησουμε να επιστρεψουμε πισω στην επισημη 2.2 (froyo) με χρηση του ruu που υπαρχει στην 1η σελιδα θα υπαρξει καποιο προβλημα? για να εχω ξανα τις ιδιες δυνατοτητες που εχω τωρα?

Οτι εχω στην καρτα θα πειραχτει?

προσωρινο ροοτ στην 2.3 μεσω visionary+ θα μπορω να κανω? για να μπορεσω να περασω τις εφαρμογες μου οπως τις εχω τωρα και τις εχω παρει backup?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Μετά από μερικούς μήνες χρήσης του desire αποφάσισα να δοκιμάσω τις custom rom. Το root έγινε επιτυχώς σύμφωνα με τον οδηγό της πρώτης σελίδας, έχω όμως πρόβλημα κατά τη χρήση του recovery (Clockworkmod 2.5.0.7). Μόλις τρέχει το recovery μου εμφανίζει τα παρακάτω:

ClockworkMod Recovery

E:Can't find MISC:

E:Can't mount CACHE:recovery/command

E:Can't mount CACHE:recovery/log

To backup της ROM αποτυγχάνει σύμφωνα με τα παρακάτω:

Backing up boot...

Error while dumping boot image!

Προσπάθησα να περάσω 3 rom (2 εκδοχές της insercoin, καθώς και την τελευταία Leedroid, όλες με A2SD) και συνεχώς καταλήγω στο:

-Writing boot.img

assert failed: write_raw_image("/tmp/boot.img"."boot")

E:Error in /sdcard/.(το image)...zip

(Status 7)

Installation aborted.

Εννοείται πως η SD μου έχει τα σωστά partitions (~7GB FAT32, 1GB EXT3 με gparted και align patch) και έχω τρέξει όλα τα σχετικά wipe. Οι rom είναι ελεγμένες με md5 hash. Μετά από reboot φορτώνει κανονικά η μαμά ROM. Τι μπορεί να φταίει; Δεν έχω κάνει S-OFF.

Ευχαριστώ!

τσαμπα εγινα παλι unroot??????

Oneplus 3

Αν βάλεις την official rom το χάνεις έτσι κι αλλιώς το root.

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Μετά από μερικούς μήνες χρήσης του desire αποφάσισα να δοκιμάσω τις custom rom. Το root έγινε επιτυχώς σύμφωνα με τον οδηγό της πρώτης σελίδας, έχω όμως πρόβλημα κατά τη χρήση του recovery (Clockworkmod 2.5.0.7). Μόλις τρέχει το recovery μου εμφανίζει τα παρακάτω:

ClockworkMod Recovery

E:Can't mount CACHE:recovery/command

To backup της ROM αποτυγχάνει σύμφωνα με τα παρακάτω:

Backing up boot...

Error while dumping boot image!

Προσπάθησα να περάσω 3 rom (2 εκδοχές της insercoin, καθώς και την τελευταία Leedroid, όλες με A2SD) και συνεχώς καταλήγω στο:

-Writing boot.img

assert failed: write_raw_image("/tmp/boot.img"."boot")

E:Error in /sdcard/.(το image)...zip

(Status 7)

Installation aborted.

Εννοείται πως η SD μου έχει τα σωστά partitions (~7GB FAT32, 1GB EXT3 με gparted και align patch) και έχω τρέξει όλα τα σχετικά wipe. Οι rom είναι ελεγμένες με md5 hash. Μετά από reboot φορτώνει κανονικά η μαμά ROM. Τι μπορεί να φταίει; Δεν έχω κάνει S-OFF.

Ευχαριστώ!

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!

Βρήκα καποιες αναφορές ότι μπορεί να ειναι κάποιος παλιός τύπος αλλά καθότι ψιλοάσχετος δεν κατάλαβα πολλά.

Το πρόβλημα του ελεύθερου χώρου όσο πάει και επιδεινώνεται.....

Καλησπερα

αν βαλουμε την επισημη 2.3 μεσω του ruu που υπαρχει στο ιντερνετ και μετα θελησουμε να επιστρεψουμε πισω στην επισημη 2.2 (froyo) με χρηση του ruu που υπαρχει στην 1η σελιδα θα υπαρξει καποιο προβλημα? για να εχω ξανα τις ιδιες δυνατοτητες που εχω τωρα?

Οτι εχω στην καρτα θα πειραχτει?

προσωρινο ροοτ στην 2.3 μεσω visionary+ θα μπορω να κανω? για να μπορεσω να περασω τις εφαρμογες μου οπως τις εχω τωρα και τις εχω παρει backup?

Αν περασεις το ruu της 2.3, δεν μπορεις μετα να πατησεις απο πανω το ruu της 2.2. Για προσωρινο root δε γνωριζω, για μονιμο παντως προς το παρον δε γινεται στο ruu της 2.3. Διαβασε αν θες τι λεω λιγο πιο πισω.