Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδω δεν βλεπεις την 2.0.1...?

http://baadnewz.lcdc.sk/Desire_HD_Base/InsertCoin/

το κερνελ ναι να τον περασεις γτ φορτιζει κ ανοιγει πιο γρηρορα....

αν θες να βαλεις την 2.0.1 πρεπει να εχεις fat+ ext3/4 1gb + ext3/4 0.3gb + swap linux 0.1gb...

Σακη εγω εχω την 2.0.1 περασμενη σε fat32/ext3 , μονο :p

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό επαφών μέσω gmail πρώτα επιλέγω import from sim card μετά επιλέγω google...Αλλά στο email μου δεν εμφανίζονται...Τι κάνω λάθος?

Ακυρο τα κατάφερα απλά τώρα στο people sto view επέλεξα μόνο από google αλλά στο search people όπως και στο acontacts μου εμφανίζονται οι επαφές και από google και από τη sim μου....Καμιά ιδέα?

Edited by kollatos

bravo pvt4 s-off

hboot:0.93.0001

radio:5.17.05.23

rom:oxygen V 2.3.2

καλημερα!

ακολουθησα τις οδηγιες του πρωτου ποστ για ροοτ της συσκευης και εχω ενα θεμα. Μπαινω στο recovery και μου βγαζει τα μηνυματα:

"Ε:Can't find MISC:

E:Can't mount CACHE:recovery/command

E:Can't find MISC:

E:Can't mount CACHE:recovery/log

E:Can't find MISC:"

και προσπαθωντας να κρατησω μπακαπ μου βγαζει λαθος με παρομοια μηνυματα.

Ενα παιδι του φορουμ με το ιδιο προβλημα μου προτεινε να περασωω αλλο recovery, το amon_ra, αλλα το unrevoked αρνειται να μου το περασει, στο τελος της διαδικασιας λεει "rootin failed, maybe you have a newer version of firmware".

Μετα με καμποσο διαβασμα που εριξα στο xda καταλαβα οτι πρεπει να κανω S-OFF για να εχω πληρη προσβαση. Οποτε οι αποριες μου ειναι: έχετε κανει ολοι s-off οσοι θελετε να περασετε custom roms κ.α.? Υποθετω πως οχι αλλιως θα το αναφερατε στους οδηγους της πρωτης σελιδας. Εγω μπορω να κανω κατι αλλο ωστε να το αποφυγω? Αλλιως να το κανω, απλη διαδικασια ειναι αλα αγχωτικη.

Δοκίμασε να κάνεις πάλι root αλλά αυτή τη φορά με νεότερη ή παλιότερη έκδοση του unrevoked.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Δεν χρειαζεται να κανεις s-off για να περασεις custom roms. Σου στελνω με πμ link με εναν καλο οδηγο στα ελληνικα.
http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

εχω δοκιμασει με την τελευταια εκδοση υπαρχει στο site unrevoked αλλα μου λεει failed. Το να δοκιμασω παλιοτερες εκδοσεις δεν βλεπω πως θα βοηθησει, εδω δεν βοηθαει η τελευταια εκδοση.

Να ξανα εξηγησω οτι την πρωτη φορα που εκανα ροοτ πριν κανα δυο μηνες, πετυχε. Αλλα μου εμφανιζε τα μηνυματα που αναφερω πιο πανω στο ρεκοβερυ. Μηπως φυσιολογικα λοιπον πρεπει να γινω s-off? ή ειναι κατι αλλο?

εχω δοκιμασει με την τελευταια εκδοση υπαρχει στο site unrevoked αλλα μου λεει failed. Το να δοκιμασω παλιοτερες εκδοσεις δεν βλεπω πως θα βοηθησει, εδω δεν βοηθαει η τελευταια εκδοση.

Να ξανα εξηγησω οτι την πρωτη φορα που εκανα ροοτ πριν κανα δυο μηνες, πετυχε. Αλλα μου εμφανιζε τα μηνυματα που αναφερω πιο πανω στο ρεκοβερυ. Μηπως φυσιολογικα λοιπον πρεπει να γινω s-off? ή ειναι κατι αλλο?

Κατά 99% έχεις PVT4 μοντέλο οπότε δες εδώ πως να το αναγνωρίσεις και τι να κάνεις.

Αν όντως έχεις PVT4 τότε πρέπει να τρέξεις το unrevoked αλλά με custom recovery επιλεγμένο και να βάλεις κάποιο πιο καινούριο. Αλλιώς s-off.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπέρα. Τα λινκς για τις επίσημες ROM από την πρώτη σελίδα είτε δεν ξεκινούν καν το dld είτε κατεβάζουν πολύ αργά ένα μικρό κομμάτι π.χ. 10% και βγάζουν μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε το dld. Ξέρει κάποιος κάτι;

Mία ερώτηση κι από μένα, αν έχει απαντηθεί sorry:

Aν κάνεις root και s-off, με τη μαμά rom, μπορείς μετά να κάνεις upgrade OTA επίσημα;

- Alex

Aν κάνεις root και s-off, με τη μαμά rom, μπορείς μετά να κάνεις upgrade OTA επίσημα;

δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεις...! κ αν εχεις κανει την διαδικασια του s-off τοτε νομιζω ειναι ασκοπο να βαλεις την επισημη...!! ;)

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Με σκέτο root δεν μπορείς/πρέπει να κάνεις OTA updates.

Άρα δεν μπορείς και σ' αυτό που ρωτάς.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

αν θες να βαλεις την 2.0.1 πρεπει να εχεις fat+ ext3/4 1gb + ext3/4 0.3gb + swap linux 0.1gb...

Σάκη ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Την πέρασα πριν λίγη ώρα κάνοντας τα partions που μου είπες!

Αρκετά γρήγορη (ίσως η πιο smooth Sense ROM που έχω δοκιμάσει), αλλά δυστυχώς την απόκριση του Gingerbread δεν την έχει καμμία...

Ένα "προβληματάκι" μόνο...

Σε όλες τις ROM's μέχρι τώρα, έβαζα στον RSS Reader να εμφανίζει τα νέα από το rss.in.gr/feed/news.

Για κάποιο λόγο όμως μου βγάζει "No News Found"...:confused:

με τις εφαρμογες που εχω εγκαταστησει το desire κραταει μια μερα με το ζορι .παρατηρησα οτι το advanced task killer παρολο που το χρησιμοποιω για να κανω kill τις εφαρμογες μετα απο λιγο αν το ξαναανοιξω και πατησω να κανει kill θα εχει κι αλλες..κι ετσι το κινητο ειναι συνεχεια με 100+ mb μνημης και πατωντας το kill παει στα 172.

παιζει ρολο αυτο στη διαρκεια της μπαταριας ;

επισης αν δω ενα video στο youtube μεσω του facebook και πατησω το home button τοτε σταματαει η μουσικη ..

ενα τελευταιο για να μην εχω συνεχεια το internet ανοικτο ,δεν γινεται μολις ανοιξω καποια εφαρμογη που απαιτει internet να ανοιγει και αυτο αυτοματα ;

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Σάκη ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Την πέρασα πριν λίγη ώρα κάνοντας τα partions που μου είπες!

Αρκετά γρήγορη (ίσως η πιο smooth Sense ROM που έχω δοκιμάσει), αλλά δυστυχώς την απόκριση του Gingerbread δεν την έχει καμμία...

Ένα "προβληματάκι" μόνο...

Σε όλες τις ROM's μέχρι τώρα, έβαζα στον RSS Reader να εμφανίζει τα νέα από το rss.in.gr/feed/news.

Για κάποιο λόγο όμως μου βγάζει "No News Found"...:confused:

εντάξει δεν συγκρίνεται με την gingerbread φυσικά.. αλλά το sense έχει άλλη χάρη όπως κ να το κανείς....! Εχω κ εγώ το ίδιο πρόγραμμα κ δουλεύει μια χαρά.. ίσως κόλλησε η κάτι τέτοιο.. δοκίμασε να το βγάλεις κ να το περάσεις ξανά..

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

• Administrators
με τις εφαρμογες που εχω εγκαταστησει το desire κραταει μια μερα με το ζορι .παρατηρησα οτι το advanced task killer παρολο που το χρησιμοποιω για να κανω kill τις εφαρμογες μετα απο λιγο αν το ξαναανοιξω και πατησω να κανει kill θα εχει κι αλλες.

Έτσι δουλεύει το Android, δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκεί.

ενα τελευταιο για να μην εχω συνεχεια το internet ανοικτο ,δεν γινεται μολις ανοιξω καποια εφαρμογη που απαιτει internet να ανοιγει και αυτο αυτοματα ;

Όχι, το internet το ελέγχεις εσύ αποκλειστικά. Αν δεν κατεβάζει τίποτα πάντως δεν καταναλώνει περισσότερο και ας είσαι συνδεδεμένος. Αν κάθε τόσο όμως μπαίνουν εφαρμογές και κάνουν ενημερώσεις, λογικό είναι να αυξάνεται η κατανάλωση.

Modpic.gif

καλημέρα. Έχω ένα θέμα με το bluetooth, ενώ σε άλλα κινητά η κλήση γίνεται πατώντας 2 φορές συνεχόμενα το κουμπί του, σε όσες rom και να δοκίμασα στην αρχή λειτουργεί κανονικά και μετά από μερικές μέρες χωρίς να κάνω κάτι η κλήση γίνεται με ένα πάτημα. Αυτό δεν είναι καλό γιατί εύκολα μπορεί να πατηθεί το κουμπί και να πάρει κλήση. Ακόμα και να το βάλω στο ρεύμα παίρνει μόνο του τον τελευταίο αριθμό. Έχει συμβεί σε κανέναν και υπάρχει λύση γι αυτό?

Έτσι δουλεύει το Android, δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκεί.

Όχι, το internet το ελέγχεις εσύ αποκλειστικά. Αν δεν κατεβάζει τίποτα πάντως δεν καταναλώνει περισσότερο και ας είσαι συνδεδεμένος. Αν κάθε τόσο όμως μπαίνουν εφαρμογές και κάνουν ενημερώσεις, λογικό είναι να αυξάνεται η κατανάλωση.

το προβλημα μου ειναι στη μπαταρια περισσοτερο και οχι τοσο στα mb μιας και μεχρι 350 ειμαι οκ .Απλα αν δεν ειναι ανοικτη η συνδεση ιντερνετ τοτε ισως να κρατησει παραπανω και η μπαταρια .

σημερα μου εμφανισε μηνυμα οτι εχουν απομεινει μονο 8 mb ελευθερος χωρος ..

εχω εγκαταστησει το app 2 sd τις εχω κανει και μεταφορα τις εφαρμογες στην καρτα μνημης ομως ..

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

το προβλημα μου ειναι στη μπαταρια περισσοτερο και οχι τοσο στα mb μιας και μεχρι 350 ειμαι οκ .Απλα αν δεν ειναι ανοικτη η συνδεση ιντερνετ τοτε ισως να κρατησει παραπανω και η μπαταρια.

Σιγουρα θα δεις βελτιωση στη μπαταρια αν κλεισεις τα data...Ειναι ενα απο τα χειροτερα battery killers οταν ειναι σε λειτουργια κι ας τρεχει στο παρασκηνιο...Το wifi ειναι καλο ομως να το εχουμε ανοιχτο και never sleep...

Και ποτε μην εισαι σιγουρος με τα 350mb!Πιστεψε με,στο παρελθον την εχω παθει χωρις να το πολυχρησιμοποιω...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Σιγουρα θα δεις βελτιωση στη μπαταρια αν κλεισεις τα data...Ειναι ενα απο τα χειροτερα battery killers οταν ειναι σε λειτουργια κι ας τρεχει στο παρασκηνιο...Το wifi ειναι καλο ομως να το εχουμε ανοιχτο και never sleep...

Και ποτε μην εισαι σιγουρος με τα 350mb!Πιστεψε με,στο παρελθον την εχω παθει χωρις να το πολυχρησιμοποιω...;)

το wifi δηλαδη ειναι λιγοτερο ενεργοβορο απο το data ?

το υπολοιπο το παρακολουθω και μεσω μηνυματος απο την cosmote αλλα και μεσω της εφαρμογης zdbox

το wifi δηλαδη ειναι λιγοτερο ενεργοβορο απο το data ?

το υπολοιπο το παρακολουθω και μεσω μηνυματος απο την cosmote αλλα και μεσω της εφαρμογης zdbox

Ειναι λιγοτερο ενεργοβορο σε σχεση με το data και οπου κι αν εχω διαβασει συβουλευουν να το εχουμε στο never sleep...

Follow me on XDA

Παίδες ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όταν μιλάμε για παράνομο λογισμικό. Στην τελική υπάρχουν και τα pm.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Χρησιμοποιω το Adfree με ενημερωμενο host, και ειχα φλασαρει επιπλεον το αρχειο που προτεινουν εδω:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9995423&postcount=2

οπου λειτουργουσαν κανονικα. Μονο σε ορισμενες εφαρμογες δεν μπλοκαρε τις διαφημισεις οπως στο LiveBasket, Spot4u ισως και αλλες δεν θυμαμαι τωρα.

Κατεβασα παλι μετα απο καιρο το ενημερωμενο hosts.zip απο το site που προτεινουν στο topic για την Oxygen, αλλα απο τοτε μου εμφανιζονται ολες οι διαφημισεις απο ολες τις εφαρμογες. Απεγκατεστησα το Adfree, το ξαναεγκατεστησα, ξαναφλασαρα το .zip κανονικα, ομως δεν αλλαξε κατι.

Μπορω να καθαρισω τιποτα αρχεια hosts σε κανα φακελο, και να ξαναδοκιμασω?

Με ψηνει τωρα να αλλαξω rom με την ευκαιρια μηπως διορθωθει, αλλα ειχα βολευτει με την oxygen froyo.

Χρησιμοποιω το Adfree με ενημερωμενο host, και ειχα φλασαρει επιπλεον το αρχειο που προτεινουν εδω:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9995423&postcount=2

οπου λειτουργουσαν κανονικα. Μονο σε ορισμενες εφαρμογες δεν μπλοκαρε τις διαφημισεις οπως στο LiveBasket, Spot4u ισως και αλλες δεν θυμαμαι τωρα.

Κατεβασα παλι μετα απο καιρο το ενημερωμενο hosts.zip απο το site που προτεινουν στο topic για την Oxygen, αλλα απο τοτε μου εμφανιζονται ολες οι διαφημισεις απο ολες τις εφαρμογες. Απεγκατεστησα το Adfree, το ξαναεγκατεστησα, ξαναφλασαρα το .zip κανονικα, ομως δεν αλλαξε κατι.

Μπορω να καθαρισω τιποτα αρχεια hosts σε κανα φακελο, και να ξαναδοκιμασω?

Με ψηνει τωρα να αλλαξω rom με την ευκαιρια μηπως διορθωθει, αλλα ειχα βολευτει με την oxygen froyo.

Για κανε ενα wipe dalvic μονο και δοκιμασε παλι το adfree.

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κι εγώ κάτοχος ενός DESIRE... Και σήμερα αποφάσισε να μην συνδέεται στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας..... HELP!!!!!!!Καμιά ιδέα πριν πάω σε γερμανό?????

edit: Τελικά με 2 επανεκκινήσεις βρήκε σήμα αλλά μικρόφωνο και ηχείο είναι νεκρά..... τι γίνεται???????

Edited by jastonas
διπλό ποστ
Oneplus 3