Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

avesalom said:
Αυτό που έχω να πω μετά από δοκιμή όλων σχεδόν των ROM που υπάρχουν και ειδικά Gingerbread 2.3.3, είναι ότι σαν την Ginger Villain ΔΕΝ υπάρχει άλλη.

Ούτε ένα κόλλημα, ταχύτατη, και (τουλάχιστον μέχρι τώρα με βαριά χρήση) κανένα bug.

Προσωπικά για μένα δεν υπάρχει πλέον επιστροφή σε προ 2.3.3 rom.

avesalom, βίντεο παίζεις με το κινητό; Γιατί όλες οι 2.3.3 έχουν πρόβλημα* με πολλά codecs.

*δεν είναι πρόβλημα, είναι έλλειψη υποστήριξης και το θεωρώ πολύ σοβαρό...

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω βάλει το copilot ( οπως είχα δει σε προηγούμενα ποστ οτι είναι καλό) με φορτωμένους χάρτες EU στην κάρτα μνημης..Αργεί πολύ να μου κλειδώσει όμως μπορει και 4-5 Mins.Εχω τικάρει να βρίσκει τη θέση μόνο μέσω gps τι μπορεί να φταίει που αργεί τόσο?-Επίσης στο iphone λένε για το tom tom ξέρετε αν έχει βγει για android os?
x

alexndr said:
Εχω βάλει το copilot ( οπως είχα δει σε προηγούμενα ποστ οτι είναι καλό) με φορτωμένους χάρτες EU στην κάρτα μνημης..Αργεί πολύ να μου κλειδώσει όμως μπορει και 4-5 Mins.?

Δοκιμασε να κατεβασεις απο market το fasterfix.Κλειδωνει πιο γρηγορα τους δορυφορους.Αν ομως αυτο το ''προβλημα'' παρουσιαστηκε τη 1η φορα που το ανοιξες,ειναι φυσιολογικο...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Θα το δοκιμάσω...οχι δεν ήταν μόνο την πρώτη φορά γι αυτό ποσταρα εδώ..στο αμάξι μέσα υπέθεσα ότι ίσως δεν "έβλεπε" καλά..αλλά και στο μπαλκόνι μου (3ος όροφος) και στο δρόμο πεζός τα ίδια...

//δεν το έχω κάνει root το κινητό..συνεπώς όταν πάω στο fasterfix να διαλέξω europe δε γίνεται..υπάρχει άλλός τρόπος?

Edited by alexndr
x

Ερωτησουλα καποιος φιλος να προτεινει 8 ή 16 g καρτα γρηγορη και τεσταρισμενη σε iNsertCoin HD ??

Ευχαριστω.

iceearth said:
Μπορεί να βγει στο μέλλον δηλ εφαρμογή ή να πειραματιστώ,πρώτο μου smartphone ειναι και τώρα μπαίνω και γω στην παρέα,,,

Εφαρμογή για μόνιμο root όχι, δε γίνεται στο stock Desire.

nnik_1969 said:
Υπάρχει.Ψάξε στο Google για visionary r14 apk και θα τη βρεις

Αυτό απλά μπορεί να κάνει προσωρινό rooting με το rage against the cage exploit, και μπορεί να το εφαρμόζει σε κάθε reboot. Είναι η ίδια διαδικασία με το superoneclick root για PC, και με την εφαρμογή z4root. Τα HTC όμως είναι NAND locked όπως είπα και παραπάνω, οπότε αφού το /system είναι κλειδωμένο (S-on) δε γίνεται να κάνει μόνιμο root, αφού δε μπορεί να περάσει το su στο /system/xbin. Γίνεται με κάτι έξτρα αρχεία αν τα περάσεις με το PC, αλλά έτσι δεν έχει νόημα η εφαρμογή, το unrevoked3 κάνει την ίδια δουλειά και ευκολότερα... αλλά αν θέλεις να ξεκλειδώσεις το /system πρέπει ούτως ή άλλως να το κάνεις μόνος σου στο Desire... Υπάρχουν και γι'αυτό οδηγίες στο forum.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Operater said:
Ερωτησουλα καποιος φιλος να προτεινει 8 ή 16 g καρτα γρηγορη και τεσταρισμενη σε iNsertCoin HD ??

Ευχαριστω.

Εγώ έχω αυτήν.

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-Memory-Card-MicroSDHC-Card-class6-with-card-reader-16GB-TS16GUSDHC6-P3.htm

και την insertcoin 2.0.0 .Mια χαρά πάει αλλά δεν μπορώ να σου πω με άλλη πως θα πήγαινε.

Η ίδια υπάρχει και σε 8άρα νομίζω που είναι πιο οικονομική.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

alexndr said:
Θα το δοκιμάσω...οχι δεν ήταν μόνο την πρώτη φορά γι αυτό ποσταρα εδώ..στο αμάξι μέσα υπέθεσα ότι ίσως δεν "έβλεπε" καλά..αλλά και στο μπαλκόνι μου (3ος όροφος) και στο δρόμο πεζός τα ίδια...

//δεν το έχω κάνει root το κινητό..συνεπώς όταν πάω στο fasterfix να διαλέξω europe δε γίνεται..υπάρχει άλλός τρόπος?

Δοκιμασε το gps status που δε χρειαζεται να εισαι root.Παραθετω για να μη γραφω τα ιδια,απο το φιλο apitsaki:

''Κατέβασε το GPS Status από το market.

Βγες στο μπαλκόνι σου ή σε άλλον ανοιχτό χώρο, ενεργοποίησε τα δεδομένα <gps/wifi/3g>, τρέξε το πρόγραμμα αυτό και πάτα menu, μετά πάτα στο tools και κάνε download A-GPS state. Για να καταλάβεις ότι λειτούργησε θα σου βγάλει 2 στήλες με αριθμούς''

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

avesalom said:
Αυτό που έχω να πω μετά από δοκιμή όλων σχεδόν των ROM που υπάρχουν και ειδικά Gingerbread 2.3.3, είναι ότι σαν την Ginger Villain ΔΕΝ υπάρχει άλλη.

Ούτε ένα κόλλημα, ταχύτατη, και (τουλάχιστον μέχρι τώρα με βαριά χρήση) κανένα bug.

Προσωπικά για μένα δεν υπάρχει πλέον επιστροφή σε προ 2.3.3 rom.

Είναι ακριβώς ίδια με την oxygen ή ιδέα μου είναι??

:mobile:

nnik_1969 said:
Εγώ έχω αυτήν.

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-Memory-Card-MicroSDHC-Card-class6-with-card-reader-16GB-TS16GUSDHC6-P3.htm

και την insertcoin 2.0.0 .Mια χαρά πάει αλλά δεν μπορώ να σου πω με άλλη πως θα πήγαινε.

Η ίδια υπάρχει και σε 8άρα νομίζω που είναι πιο οικονομική.

Ευχαριστω για την απαντηση , αλλα ψαχνοντας και στο xda αγορασα απο το ebay

αυτην A-Data 16GB Micro SDHC TF T-Flash Memory Card Class 10

ελπιζω να εκανα καλη αγορα χεχε :p:p

Tyxerakias said:
Χάρη στους οδηγούς εδώ το rootάρα, το άδειασα (μάλλον έχει κάποιο bug, δεν ξέρω αν είναι ευρέως γνώστο, και γεμίζει το /data/drm με σκουπίδια και .apk παλιά που το στουμπώνουν)

Φίλε τυχεράκια αυτή τη διαδικασία εκκαθάρισης δεν τη γνωρίζω. Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για το πως ακριβώς γίνεται? Όντας χρήστης του Desire εδώ και σχεδόν 1 χρόνο λογικά θα το έχω γεμίσει και εγώ με αρκετά ανεπιθύμητα αρχειάκια.:rolleyes:

icatalan81 said:
Φίλε τυχεράκια αυτή τη διαδικασία εκκαθάρισης δεν τη γνωρίζω. Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για το πως ακριβώς γίνεται? Όντας χρήστης του Desire εδώ και σχεδόν 1 χρόνο λογικά θα το έχω γεμίσει και εγώ με αρκετά ανεπιθύμητα αρχειάκια.:rolleyes:

Δεν θα φτάνει το ρουτ ,θα θέλει s-off φαντάζομαι ,αν και αν βάλεις custom rom αυτά θα σβήνονται -νομίζω-

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος πιο ειδικός.

dkampi said:
Είναι ακριβώς ίδια με την oxygen ή ιδέα μου είναι??

Μοιάζουν κατά πολύ και είναι και οι δύο γρήγορες και σταθερές..όπως και η cyanogen, η οποία είναι turbo και αξίζει να την δοκιμάσετε.

Το μόνο Bug (που δεν ξέρω κιόλας αν είναι bug) και στις τρεις που δοκίμασα είναι ότι τα χάνουν λίγο με το κλείδωμα - ξεκλείδωμα κινητού, άλλοτε δουλεύει μια χαρά και άλλοτε όχι.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε το κινητό να μην κλειδώνει και ξεκλειδώνει από το power button?

bravo pvt4 s-off

hboot:0.93.0001

radio:5.17.05.23

rom:oxygen V 2.3.2

• Administrators
  iceearth said:
Υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε το κινητό να μην κλειδώνει και ξεκλειδώνει από το power button?

http://www.androidzoom.com/android_applications/productivity/widgetlocker-lockscreen_hxov.html

Έχει ρύθμιση να ξεκλειδώνει με οποιοδήποτε hard key.

Και για να κλειδώνει...

https://market.android.com/details?id=hk.suiaing.android.lock.screenlock&feature=order_history

Modpic.gif

nnik_1969 said:
Δεν θα φτάνει το ρουτ ,θα θέλει s-off φαντάζομαι ,αν και αν βάλεις custom rom αυτά θα σβήνονται -νομίζω-

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος πιο ειδικός.

icatalan81 said:

Όχι για το συγκεκριμένο φτάνει το root, το s-off αφορά μόνο τα αρχεία στο /system. Αν είσαι root, απλά κοίτα με το root explorer ή με το terminal emulator στο φάκελο /data/drm, και /data/drm/tmp. Στην περίπτωσή μου ήταν γεμάτος με αρχεία και .apk που είχαν κατέβει μήνες πριν και απλά γέμιζαν το /data, και φυσικά μετά έλεγε ότι δεν έχει χώρο.

Αλλά όπώς είπε ο nnik, μία custom rom ή γενικά μία εκκαθάριση με καινούρια rom και επιστροφή σε εργοστασιακά δεδομένα τα καθαρίζει αυτά λογικά.

- Alex

Για κλειδωμα εβαλα αυτή που μ πρότεινες και για ξεκλείδωμα με το κουμπί home back, τελικά βρήκα αυτή:AnyUnlock Edited by iceearth

bravo pvt4 s-off

hboot:0.93.0001

radio:5.17.05.23

rom:oxygen V 2.3.2

Καλησπέρα παιδιά!

Μία απορία θέλω να εκφράσω, όταν πάρει την επίσημη αναβάθμιση το κινητό μας για gingerbread ή το καινούργιο sense, εγώ που έχω βάλει μία custom rom (starburst) θα μπορέσω να πάρω αυτή την αναβάθμιση ή θα πρέπει να ξανά φλασάρω την original rom??

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

petros11 said:
Καλησπέρα παιδιά!

Μία απορία θέλω να εκφράσω, όταν πάρει την επίσημη αναβάθμιση το κινητό μας για gingerbread ή το καινούργιο sense, εγώ που έχω βάλει μία custom rom (starburst) θα μπορέσω να πάρω αυτή την αναβάθμιση ή θα πρέπει να ξανά φλασάρω την original rom??

Πρέπει να βάλεις την μαμα ρομ για να βάλεις κ την μαμα 2.3...! Αλλά την ανησυχεις, μόλις βγει η επίσημη θα βγει κ για εμάς...! Εδώ βγήκε ήδη, άσχετα αν δεν δουλεύει πλήρως..

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Tyxerakias said:
Όχι για το συγκεκριμένο φτάνει το root, το s-off αφορά μόνο τα αρχεία στο /system. Αν είσαι root, απλά κοίτα με το root explorer ή με το terminal emulator στο φάκελο /data/drm, και /data/drm/tmp. Στην περίπτωσή μου ήταν γεμάτος με αρχεία και .apk που είχαν κατέβει μήνες πριν και απλά γέμιζαν το /data, και φυσικά μετά έλεγε ότι δεν έχει χώρο.

Αλλά όπώς είπε ο nnik, μία custom rom ή γενικά μία εκκαθάριση με καινούρια rom και επιστροφή σε εργοστασιακά δεδομένα τα καθαρίζει αυτά λογικά.

Η αλήθεια είναι ότι κάτι είχα οσμιστεί ότι μαζεύονται σκουπίδια γιατί όταν είχα την μαμα ρομ είχα φτάσει να έχω μνήμη μόνο 15 Μβ .Κάνω επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων ,βάζω τις ίδιες εφαρμογές και είχα 50 Μβ ελέυθερα.Είπα να το γράψω στο φόρουμ ,λέω άσε θα με πάρουν με τις πέτρες:X.

Αλλά ευτυχώς ο Τυχεράκιας μας άνοιξε τα μάτια.

Cuore_Sportivo said:
Επειδή είδα ότι η συζήτηση πήγαινε γύρω γύρω από τις SD, κι επειδή είχα παρατηρήσει ένα μικρό lag με την καινούργια μου SD, είπα να κάνω ένα μικρό τεστάκι με το CrystalDiskMark...

Εδώ είναι τα αποτελέσματα της SanDisk 4GB Class2 (η μαμά sd)

http://img834.imageshack.us/img834/8888/sandisk4gbc2.th.png

Και εδώ της Transcend 8GB Class6

http://img251.imageshack.us/img251/5676/transcend8gbc6.th.png

To 4k write της είναι λίγο εώς πολύ απογοητευτικό...

Και οι δύο κάρτες έχουν από ένα ext partition η κάθε μία (512MΒ η SanDisk και 1GB η Transcend), ενώ πάνω κάτω έχουν τα ίδια αρχεία.

Να παραθεσω και εγω τα στατιστικα της δικης μου SanDisk 16GB microSDHC Mobile Ultra.. εχει 4 partitions, για data2ext, με 6.5gb περιπου αρχεια μεσα.. Ποιο συγκεκριμενα ειναι Αυτη

http://i253.photobucket.com/albums/hh64/emperor4her/Untitled.jpg

nnik_1969 said:
Η αλήθεια είναι ότι κάτι είχα οσμιστεί ότι μαζεύονται σκουπίδια γιατί όταν είχα την μαμα ρομ είχα φτάσει να έχω μνήμη μόνο 15 Μβ .Κάνω επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων ,βάζω τις ίδιες εφαρμογές και είχα 50 Μβ ελέυθερα.Είπα να το γράψω στο φόρουμ ,λέω άσε θα με πάρουν με τις πέτρες:X.

Αλλά ευτυχώς ο Τυχεράκιας μας άνοιξε τα μάτια.

Επισης να προσθεσω οτι πιανουν πολυ χwρο και τα μηνυματα... οσο κ αν σοας φαινεται περιεργο.. 4500 μηνυματα ειναι 55 mb.. χωρις mms μεσα, μονο sms..

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, από τότε που εγκατέστησα την InsertCoin 2.0.0 a2sd δεν μπορώ να στείλω mms. Έχω περάσει ξανά radio, έχω απεγκαταστήσεις εφαρμογές μήπως έφταιγε κάποια…

Οι ρυθμίσεις Cosmote είναι 100% σωστές και οι ρυθμίσεις στα μηνύματα. Πριν πάω σε άλλη Rom, παίζει να φταίει το market access που έχει η Rom μέσα? Μήπως να βάλω το market enable και λυθεί το πρόβλημα?

Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος? Ευχαριστώ.

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Ekotas said:
Καλησπέρα, από τότε που εγκατέστησα την InsertCoin 2.0.0 a2sd δεν μπορώ να στείλω mms. Έχω περάσει ξανά radio, έχω απεγκαταστήσεις εφαρμογές μήπως έφταιγε κάποια…

Οι ρυθμίσεις Cosmote είναι 100% σωστές και οι ρυθμίσεις στα μηνύματα. Πριν πάω σε άλλη Rom, παίζει να φταίει το market access που έχει η Rom μέσα? Μήπως να βάλω το market enable και λυθεί το πρόβλημα?

Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος? Ευχαριστώ.

Ναι και εγω, αλλα δεν το πολυεψαξα γιατι βιαζομουν και την εστειλα με mail.. Δεν ξερω τι φταιει.. Βεβαια, εγω δεν εχω τη stock εφαρμογη των μηνυματων, αλλα μονο το handcent. την ειχα βγαλει πριν flasharw τη ρομ και θεωρησα οτι φταιει αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

emperor4her said:
Ναι και εγω, αλλα δεν το πολυεψαξα γιατι βιαζομουν και την εστειλα με mail.. Δεν ξερω τι φταιει.. Βεβαια, εγω δεν εχω τη stock εφαρμογη των μηνυματων, αλλα μονο το handcent. την ειχα βγαλει πριν flasharw τη ρομ και θεωρησα οτι φταιει αυτο.

Και με το handcent και χωρίς το ίδιο πρόβλημα έχω (Αδύνατη η αποστολή του μηνύματος). Εδώ και 3 μέρες το ψάχνω αλλά λύση δεν έχω βρει.

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την Oxygen 2.0.1 και όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Βλέπω τα email της δουλειάς μέσω του email app με exchange. Όταν μου έρθει ένα email με Ελληνικό subject και Ελληνικό body το διαβάζω κανονικά, αλλά αν κάνω reply ή forward μετατρέπει τους Ελληνικούς χαρακτήρες του subject σε ερωτηματικά ?????). Το Ελληνικό body δεν το πειράζει. Έχω δοκιμάσει αλλαγές γλώσσας (Ελληνικά - Αγγλικά), αλλαγές πληκτρολογίου αλλά το πρόβλημα παραμένει. Το έχει αντιπετωπίσει κανείς άλλος;