Chryssostomos Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Μπορείς να βάλεις την rls4 από πάνω χώρίς να χάσεις τίποτα (αν και οι διαφορές δεν είναι πολλες). Το extra settings app που έχει η rls4 μπορεί να βρείς βολικό γιατι κλείνει το hardware acceleration ,αν θέλεις,μπορείς να κλεισεις την usb φόρτιση και έχει και reboot επιλογές με πολύ καλή αυτή για reboot σε recovery(την τελευταία επιλογή πάντως μπορεί να την έχεις και με widget ,έχω το widgetsoid και σου βγάζει λίστα και έχει και επιλογή να βάλεις powerwidget στην notification bar αν και βγάζει παράθυρο και δεν μπορεις να επιλέξεις απέυθείας ότι θες - δες τις φωτο στο λίνκ ). Αν δεν θες να φλασάρεις πάντως δεν χάνεις και τίποτα κατα την γνώμη μου. Πρόσεχε το ράδια(αυτό με το rds) γιατι "στίβει" την μπαταρία ακόμα και αν το κλείσεις. Δοκίμασε να το κλείνεις με έναν task killer που χρειάζεται μόνο για τέτοιες περιπτώσεις ή κάποιο app που κόλλησε(δεν τον χρειάζεσαι πέρα από αυτό,ασε το android συστημα να κάνει κουμάντο). Πιο σταθερή rom απότι λένε οι περισσότεροι είναι η Swedish Spring Μitso . Για 3d τι ενοείς; Λέτε να μας πετάξει καμιά 3d version o kallt και να πρέπει να φοράμε 3d glasses για να δουλευουμε το κινητό :p ; http://img824.imageshack.us/g/snap20110414003410.png/ επειδη μολις καταλαβα οτι το εγραφες σε εμενα:lol::lol: τι εννοεις να την βαλω απο πανω?να κανω back up με το τιτανιουμ ας πουμε να περασω την 4αρα και μετα το back up?για δωσε πας τα φωτα σου αν θελεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) Έγινε λόγος πριν κάτι σελίδες για απεγκατάσταση του προγράμματος FM Radio στην SS RLS4. Πώς γίνεται; Έχει τελικά η ύπαρξη αυτής της εφαρμογής ή όχι οποιαδήποτε επιρροή στην αυτονομία της μπαταρίας; Απ'οτι λένε οι περισσότεροι υπάρχει πρόβλημα με το rds radio και την μπαταρία(αν θυμάμαι καλά και ο Kallt_kafe που έκανε την rom το είχε παραδεχτεί). Για uninstall ξερω για τον root explorer αλλά πάρε και ένα backup me to cwm μήπως σου κάνει κάποιο κόλπο ,δες και εδώ http://www.market4android.com/how-to-remove-stock-android-apps.php. Πάντως αν δεν το χρησιμοποιείς το ράδιο δεν θα έχεις πρόβλημα. To swedish spring ειναι 2.2. Δηλαδή πρώτα γίνεται το ξεκλείδωμα των 512ΜΒ και μετά μπαίνει η rom; Και overclocking cpu γίνεται; Για όλα ναι. Στην Swedish Spring έχει και προγραμματάκι η rom για O/C. επειδη μολις καταλαβα οτι το εγραφες σε εμενα:lol::lol: τι εννοεις να την βαλω απο πανω?να κανω back up με το τιτανιουμ ας πουμε να περασω την 4αρα και μετα το back up?για δωσε πας τα φωτα σου αν θελεις. Δεν χρειάζεσαι Titanium γιατι δεν θα κάνεις wipe. Μπαίνεις στο clockwork διαλέγεις backup /restore και μετά κανεις backup (αν πάει κάτι στραβά ή κάτι δεν σου αρέσει γυρνάς το κινητό ακριβώς όπως το έχεις τώρα,με όλα τα apps επαφες κτλ) Βάζεις στην sd από εδώ http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334849/rom-froyo-swedish-spring-rls4-2011-04-01-oled-tft-gen1-gen2/ Το αρχείο Swedish_Spring_RLS4b.zip και όποιο από τα άλλα 4 από κάτω θες,προαιρετικά. Έχω βάλει το ahb overclocked και το bluish kb πχ. Από clockwork διαλέγεις install zip from sd.Και επιλέγεις το Swedish_Spring_RLS4b.zip για install. Μόλις το κάνει κάνεις reboot(πρώτη φορά αργεί λίγο). Μέτά πας πάλι clockwork και με install zip from sd βάζεις τα άλλα αρχεία της rom(όποια και αν θέλεις). Αυτό ήτανε. Όλα στο κινητό θα είναι όπως πρίν (apps,contacts κτλ) αλλά θα έχεις rls4 . Clockwork έχεις ήδη λογικά, bootαρε κρατώντας το power και το vol down για να μπεις. Edited April 14, 2011 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 μια μικρη βοη8εια παρακαλω για να βαλω την rls4 αν ειναι Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purplehead Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Εχουμε καπου ετοιμο οδηγο με ρυθμισεις για καλυτερη διαρκεια μπαταριας?Με SSrls4b και απο καμια ωρα με wifi-radio-παιχνιδια κλησεις μου βγαζει 1 μερα . SS3, wipe battery stats με αδεια μπαταρια, και μετα την πρωτη φορτιση κρατησε 4μερες 7ωρες... 1,5 μερα παραπανω απο οτι με πριν.. Επιβεβαιώνω κι εγώ τα λεγόμενα του makinen20... στην αρχή που έβαλα την SS4b μου κράταγε η μπαταρία 1 μέρα, όπως περίπου και με τη μαμα. Έκανα wipe battery με άδεια μπαταρία και έκτοτε κρατάει χαλαρά 3 μέρες +. Την έβγαλα το πρωι από το φορτιστή και τώρα, 10 ώρες μετά, είναι στο 83% με 4-5 κλήσεις, mail, gmail, λίγο σερφάρισμα και ανοικτό 3g συνεχώς... :) άψογα :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Απ'οτι λένε οι περισσότεροι υπάρχει πρόβλημα με το rds radio και την μπαταρία(αν θυμάμαι καλά και ο Kallt_kafe που έκανε την rom το είχε παραδεχτεί). Για uninstall ξερω για τον root explorer αλλά πάρε και ένα backup me to cwm μήπως σου κάνει κάποιο κόλπο ,δες και εδώ http://www.market4android.com/how-to-remove-stock-android-apps.php. Πάντως αν δεν το χρησιμοποιείς το ράδιο δεν θα έχεις πρόβλημα. Για όλα ναι. Στην Swedish Spring έχει και προγραμματάκι η rom για O/C. Δεν χρειάζεσαι Titanium γιατι δεν θα κάνεις wipe. Μπαίνεις στο clockwork διαλέγεις backup /restore και μετά κανεις backup (αν πάει κάτι στραβά ή κάτι δεν σου αρέσει γυρνάς το κινητό ακριβώς όπως το έχεις τώρα,με όλα τα apps επαφες κτλ) Βάζεις στην sd από εδώ http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334849/rom-froyo-swedish-spring-rls4-2011-04-01-oled-tft-gen1-gen2/ Το αρχείο Swedish_Spring_RLS4b.zip και όποιο από τα άλλα 4 από κάτω θες,προαιρετικά. Έχω βάλει το ahb overclocked και το bluish kb πχ. Από clockwork διαλέγεις install zip from sd.Και επιλέγεις το Swedish_Spring_RLS4b.zip για install. Μόλις το κάνει κάνεις reboot(πρώτη φορά αργεί λίγο). Μέτά πας πάλι clockwork και με install zip from sd βάζεις τα άλλα αρχεία της rom(όποια και αν θέλεις). Αυτό ήτανε. Όλα στο κινητό θα είναι όπως πρίν (apps,contacts κτλ) αλλά θα έχεις rls4 . Clockwork έχεις ήδη λογικά, bootαρε κρατώντας το power και το vol down για να μπεις. ωραια ευχαριστω!λεω να δοκιμασω τωρα!δεν ειναι 100% η μπαταρια μου πειραζει? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Με CM7 μπορείτε να βάλετε το htc_ime ? Εγώ όχι και είναι σπαστικό, δε μ' αρέσει ούτε του android ούτε το greek keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Το εορτολογιο παιζει κανονικα σε εσας που εχετε SSrls4b? Σε εμενα crashαρει. παιζει κανονικα , χωρις προβλημα Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 λοιπον εβαλα και γω την RLS4 το κινητο παει σφαιρα!!!!!πολυ πιο γρηγορο απο οτι με την rls3.επεισης την πηρε και πολυ γρηγορα.δεν περιμενα πανω απο 2 λεπτα για να κανει reboot το κινητο!μια χαρα ολα καλα!!ευχαριστω R_Bachman για τις οδηγιες! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1916 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 καλησπερα, θελω και εγω να βαλω την ss rls4 αλλα θελω να εχω κατι που ειχα και στη jellyfish ,δηλαδη να μπορω να εχω wifi και σε aiplane mode ,γινεται αυτο με καποια mod η θα πρεπει να περιμενουμε μηπως και το κανει αυτος στην επομενη εκδοση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καλώς σας βρήκα. Θα πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου, αν και εχω το Blade απο τον Ιανουάριο, μολις προχθές ξεκλείδωσα την μνήμη, πέρασα rls4b,Ahb,Launcher Pro, και απλά είπα ΝΑ μ@λ@κ@ που τόσο καιρό δεν το έκανα.Δοκίμασα την τύχη μου και με το Nofrills και ηταν σταθερο στα 748. Στο quadrant έβγαλε 606, δεν ξέρω αν είναι πλασματικό. Ενα θέμα μόνο με την μπαταρία, κρατάει αισθητά λιγότερο, και τη βλέπω απο το circle mod να πέφτει σαν αντίστροφη μέτρηση με full χρήση, και τωρα είναι κολλημένο ποση ωρα, ενώ το σκίζω, στο 9%. Δεν έχω κάνει wipe battery ακόμα. Χρειάζεται και αν ναι με γεμάτη ή άδεια? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) λοιπον εβαλα και γω την RLS4 το κινητο παει σφαιρα!!!!!πολυ πιο γρηγορο απο οτι με την rls3.επεισης την πηρε και πολυ γρηγορα.δεν περιμενα πανω απο 2 λεπτα για να κανει reboot το κινητο!μια χαρα ολα καλα!!ευχαριστω R_Bachman για τις οδηγιες! Ωραία :) ! Στη sd σου τώρα έχεις ένα φάκελο clockwork που μέσα έχει το backup από την rls3 που πήρες και δεν είναι και μικρό. Κάντο copy paste στο PC σου να υπάρχει(ποτέ δεν ξέρεις) και σβήστο(άσε τον φάκελο clockwork άδειο,αν ποτέ χρειαστεις το backup βάλτο μέσα εκεί και κάνεις restore απο το clockwork) Τώρα αν θες να βάλεις custom theme πας εδώ http://android.modaco.com/content/zte-blade-themes-and-design-customisation/331963/themes-unified-theme-thread/ και διαλέγεις , για download πας στο 2ο ποστ και διαλέγεις Download Themes for Swedish Spring Rom Froyo. Δουλεύουν με rls4. Πάρε ένα καινούριο backup(κανείς δεν έχασε με backup), βάλε το zip που κατέβασες στην sd και install zip from sd από το clockwork.Aν δεν σου αρέσει κατεβάζεις το stocktheme από εκεί που κατέβασες το theme και install με τον ίδιο τρόπο ή κάνεις restore. Αυτά και καλά γούστα με το blade ;) ! Καλώς σας βρήκα. Θα πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου, αν και εχω το Blade απο τον Ιανουάριο, μολις προχθές ξεκλείδωσα την μνήμη, πέρασα rls4b,Ahb,Launcher Pro, και απλά είπα ΝΑ μ@λ@κ@ που τόσο καιρό δεν το έκανα.Δοκίμασα την τύχη μου και με το Nofrills και ηταν σταθερο στα 748. Στο quadrant έβγαλε 606, δεν ξέρω αν είναι πλασματικό. Ενα θέμα μόνο με την μπαταρία, κρατάει αισθητά λιγότερο, και τη βλέπω απο το circle mod να πέφτει σαν αντίστροφη μέτρηση με full χρήση, και τωρα είναι κολλημένο ποση ωρα, ενώ το σκίζω, στο 9%. Δεν έχω κάνει wipe battery ακόμα. Χρειάζεται και αν ναι με γεμάτη ή άδεια? Ευχαριστώ Καλώς ήρθες :) ! Κάνε ένα wipe batt statts. Εγώ έκανα με full μπαταρια όπως λέει εδώ http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323487/battery-recalibration-protip/. Θα δοκιμάσω και με άδεια πάντως μιας που κάποιοι φίλοι πιο πάνω είδαν διαφορά. Εdit: Άσε να περάσουν 2-3 μέρες,να κάνει τους κύκλους της η μπαταρία για να βγάλεις συμπεράσματα,είτε κάνεις wipe είτε όχι(θέλει λίγες μέρες μετά από αλλαγή rom να στρώσει). Edited April 14, 2011 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ωραία :) ! Στη sd σου τώρα έχεις ένα φάκελο clockwork που μέσα έχει το backup από την rls3 που πήρες και δεν είναι και μικρό. Κάντο copy paste στο PC σου να υπάρχει(ποτέ δεν ξέρεις) και σβήστο(άσε τον φάκελο clockwork άδειο,αν ποτέ χρειαστεις το backup βάλτο μέσα εκεί και κάνεις restore απο το clockwork) Τώρα αν θες να βάλεις custom theme πας εδώ http://android.modaco.com/content/zte-blade-themes-and-design-customisation/331963/themes-unified-theme-thread/ και διαλέγεις , για download πας στο 2ο ποστ και διαλέγεις Download Themes for Swedish Spring Rom Froyo. Δουλεύουν με rls4. Πάρε ένα καινούριο backup(κανείς δεν έχασε με backup), βάλε το zip που κατέβασες στην sd και install zip from sd από το clockwork.Aν δεν σου αρέσει κατεβάζεις το stocktheme από εκεί που κατέβασες το theme και install με τον ίδιο τρόπο ή κάνεις restore. Αυτά και καλά γούστα με το blade ;) ! Καλώς ήρθες :) ! Κάνε ένα wipe batt statts. Εγώ έκανα με full μπαταρια όπως λέει εδώ http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323487/battery-recalibration-protip/. Θα δοκιμάσω και με άδεια πάντως μιας που κάποιοι φίλοι πιο πάνω είδαν διαφορά. Εdit: Άσε να περάσουν 2-3 μέρες,να κάνει τους κύκλους της η μπαταρία για να βγάλεις συμπεράσματα,είτε κάνεις wipe είτε όχι(θέλει λίγες μέρες μετά από αλλαγή rom να στρώσει). καλησπερα!!ποια απο ολα τα backup πρεπει να επαναφερω για να ειναι οπως πριν η rom?δηλαδη να εχω τις εφαρμογες μου τις επαφες κτλ.ευχαριστω. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 καλησπερα!!ποια απο ολα τα backup πρεπει να επαναφερω για να ειναι οπως πριν η rom?δηλαδη να εχω τις εφαρμογες μου τις επαφες κτλ.ευχαριστω. Τώρα αν σου πω πως κατάλαβα τι λες , ψέμματα θα πω.Το ποστ που έκανες quote είναι για άλλον συμφορουμίτη και δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι. Να υποθέσω πως πήρες backup πριν αλλάξεις rom ή theme και κάτι δεν σου άρεσε; Αν ναι , κάνεις restore το ποιο πρόσφατο backup(έχουν ημερομηνίες τα backup). Εξήγησε τι έκανες και τι θέλεις ,καλύτερα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Τώρα αν σου πω πως κατάλαβα τι λες , ψέμματα θα πω.Το ποστ που έκανες quote είναι για άλλον συμφορουμίτη και δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι. Να υποθέσω πως πήρες backup πριν αλλάξεις rom ή theme και κάτι δεν σου άρεσε; Αν ναι , κάνεις restore το ποιο πρόσφατο backup(έχουν ημερομηνίες τα backup). Εξήγησε τι έκανες και τι θέλεις ,καλύτερα. ειχα την jellyfish rls8.εκανα backup περασα την spring την καινουρια κ τωρα θελω να κανω restore τα apps μου τις ρυθμισεις κ τις επαφες.τα κανω ολα restore?π.χ(system,data,boot,cache) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Με CM7 μπορείτε να βάλετε το htc_ime ? Εγώ όχι και είναι σπαστικό, δε μ' αρέσει ούτε του android ούτε το greek keyboard. Εγω οσες CM7 κι αν εβαλα,ειτε nightly,ειτε RC,ειτε τωρα που φοραω την stable μια χαρα δουλευω με το htc_ime.Παντως κι εγω σαν εσενα!Δεν μπορω να βολευτω με αλλο πληκτρολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Παίδες κάποιες ερωτήσεις: α)Να περιμένω την αναβάθμιση της wind ή να βάλω κατευθείαν ss; β)Η αναβάθμιση ή ένα νέο custom rom ξεκλειδώνει μόνο του την υπόλοιπη ram; γ)Εάν τελικά βάλω custom rom πρέπει πρώτα να βάλω το rom και να ξεκλειδώσω την ram αμέσως μετά ή το αντίστροφο; δ)Λύση με το flash στο internet βρέθηκε; Συγγνώμη αν σας τα έχω πρήξει αλλά θέλω να γίνω ένας λεπίδας:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) ειχα την jellyfish rls8.εκανα backup περασα την spring την καινουρια κ τωρα θελω να κανω restore τα apps μου τις ρυθμισεις κ τις επαφες.τα κανω ολα restore?π.χ(system,data,boot,cache) Για restore τα apps κτλ έπρεπε να κάνεις backup με το titanium backup πρώτα,όσο είχες την JJ. Μετά wipe data/cache ,πέρασμα rom και μετά install το titanium και restore από το titanium το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κάποιοι είχαν προβλήματα με την επαναφορά των system settings απότι ξέρω. Παίδες κάποιες ερωτήσεις: α)Να περιμένω την αναβάθμιση της wind ή να βάλω κατευθείαν ss; β)Η αναβάθμιση ή ένα νέο custom rom ξεκλειδώνει μόνο του την υπόλοιπη ram; γ)Εάν τελικά βάλω custom rom πρέπει πρώτα να βάλω το rom και να ξεκλειδώσω την ram αμέσως μετά ή το αντίστροφο; δ)Λύση με το flash στο internet βρέθηκε; Συγγνώμη αν σας τα έχω πρήξει αλλά θέλω να γίνω ένας λεπίδας:happy: α) Αν θες περίμενε λίγο ακόμη. Με αλλαγή rom χάνεις την εγγυηση.Γυρνάς σε stock αν θες αλλα τα 512 δεν αλλάζουν. Ίσως και να το δεχτούν στην εγγύηση αν δεν τους το πείς και δεν το προσέξουν ,αλλά είναι ρίσκο και εσυ αποφασίζεις. β)Για την αναβάθμιση δεν ξέρει κανείς λεπτομέρεις.Ίσως να τα ξεκλειδώνει ,ίσως όχι. Η ΜΟΝΗ rom που ξεκλειδώνει τα 512 είναι η ουγγρική. γ)1α την ram unlock και μετά custom rom. δ)όχι. ε)Διάβασε τα 2 thread για το blade εδω και θα γίνεις κοφτερός λεπίδας :D. Να έχεις και ένα word ανοιχτό για σημειώσεις. Θα βρείς τα πάντα μέσα. Το ε) ισχύει για όλους τους νέους φίλους. Το έκανα και αξίζει τον κόπο. Edited April 14, 2011 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) Παίδες κάποιες ερωτήσεις: α)Να περιμένω την αναβάθμιση της wind ή να βάλω κατευθείαν ss; β)Η αναβάθμιση ή ένα νέο custom rom ξεκλειδώνει μόνο του την υπόλοιπη ram; γ)Εάν τελικά βάλω custom rom πρέπει πρώτα να βάλω το rom και να ξεκλειδώσω την ram αμέσως μετά ή το αντίστροφο; δ)Λύση με το flash στο internet βρέθηκε; Συγγνώμη αν σας τα έχω πρήξει αλλά θέλω να γίνω ένας λεπίδας:happy: α)Αυτο ειναι στην δικη σου κριση.Θα σου προτεινα να βαλεις την ss κι αν βγει η επισημη και θες την αλλαζεις. β)Πρωτη σελιδα,πρωτο ποστ γ)Πρωτα ξεκλειδωμα,μετα ρομ δ)Δεν το υποστηριζει η cpu οποτε ποτε δεν θα υπαρξει λυση Αν δεν εχεις λεφτα για κατι καλυτερο τοτε ειναι οτι πρεπει ο κινεζος. Επισης για οτι θες πανω δεξια εχει μια επιλογη που λεει "αναζητηση σε αυτο το θεμα".Θα σου λυσει τα χερια! :) Edited April 14, 2011 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Για restore τα apps κτλ έπρεπε να κάνεις backup με το titanium backup πρώτα,όσο είχες την JJ. Μετά wipe data/cache ,πέρασμα rom και μετά install το titanium και restore από το titanium το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κάποιοι είχαν προβλήματα με την επαναφορά των system settings απότι ξέρω. εκανα τελικα restore απο το clockwork κ ολα καλα.μια χαρα ειναι κανενα προβλημα κ εχς κ την spring την καινουρια.απλα οταν εκανα restore με επανεφερε στην jellyfish κ εβαλα ξανα την spring απο πανω κ μια χαρα ειναι τωρα με τα apps κ τις ρυθμισεις.λες να εχω προβλημα?ευχαριστω. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) Το htc-ime μονο στο blade στέλνει κεφαλαια η γενικά το έχει αυτό το κακό? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παιδεύομαι τόσο καιρό με τους τόνους αφού τα στέλνει κεφαλαια και δεν τους βάζει. Edited April 14, 2011 by billerr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) Αν δεν εχεις λεφτα για κατι καλυτερο τοτε ειναι οτι πρεπει ο κινεζος. Σκεφτόμουν και το Samsung Galaxy 551. Δηλαδή μέχρι τα 200€ και με Querty ακόμα καλύτερα. Αλλά δεν καίγομαι για αυτό. α) Αν θες περίμενε λίγο ακόμη. Με αλλαγή rom χάνεις την εγγυηση.Γυρνάς σε stock αν θες αλλα τα 512 δεν αλλάζουν. Ίσως και να το δεχτούν στην εγγύηση αν δεν τους το πείς και δεν το προσέξουν ,αλλά είναι ρίσκο και εσυ αποφασίζεις. β)Για την αναβάθμιση δεν ξέρει κανείς λεπτομέρεις.Ίσως να τα ξεκλειδώνει ,ίσως όχι. Η ΜΟΝΗ rom που ξεκλειδώνει τα 512 είναι η ουγγρική. Δηλαδή αν ξεκλειδώσω την ram με custom rom μπορώ να ξαναβάλω το original και οποιοδήποτε άλλο και να είναι ξεκλειδωμένη η rαm; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited April 14, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Το htc-ime μονο στο blade στέλνει κεφαλαια η γενικά το έχει αυτό το κακό? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παιδεύομαι τόσο καιρό με τους τόνους αφού τα στέλνει κεφαλαια και δεν τους βάζει. Κεφαλαία τα κάνει η εφαρμογή που έχεις για sms, προφανώς έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή για να στέλνει 160 χαρακτήρες. Ελληνικά μικρά + 160 χαρακτήρες δεν γίνεται, μόνο με κεφαλαία γίνεται. Δηλαδή αν ξεκλειδώσω την ram με custom rom μπορώ να ξαναβάλω το original και οποιοδήποτε άλλο και να είναι ξεκλειδωμένη η rαm; Την ram την ξεκλειδώνεις με την ούγγρικη stock rom και μετά μένει 512 ανεξαρτήτως rom που θα περάσεις εκ νέου. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Κεφαλαία τα κάνει η εφαρμογή που έχεις για sms, προφανώς έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή για να στέλνει 160 χαρακτήρες. Ελληνικά μικρά + 160 χαρακτήρες δεν γίνεται, μόνο με κεφαλαία γίνεται. Ναι έχεις δίκιο. Το Handcent sms έχω με το htc-ime. Υπάρχει κάποιος τρόπος να στείλω 160 χαρακτήρες με ελληνικά μικρά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Όχι, η μετατροπή, χρησιμοποιεί στην ουσία τους λατινικούς αντίστοιχους χαρακτήρες για όσα γράμματα είναι κοινά, γι'αυτό και τα κεφαλαία(πχ αντί για ρο χρησιμοποιείται το λατινικό πι). Έτσι επιτυγχάνεται ή αύξηση στους 160 χαρακτήρες από 70 που είναι το μέγιστο για τους unicode χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Πριν 3 μέρες είχα παρατηρήσει ότι το gps κλείδωνε πολύ αργά.Ενώ συνήθως κλείδωνε σε μερικά sec άρχισε να κάνει κανένα λεπτό.Επίσης έβλεπα (μέσα από το compass) πόσους δορυφόρους έπιανε.Πάντα έπιανε αρχικά 1-2,στο καπάκι 4-5 και κλείδωνε στους 8-10.Επειδή έχω και δεύτερο blade με όμοια προγράμματα και rom το άνοιξα για να δω πως συμπεριφερόταν αυτό.Αυτό κλείδωνε ως συνήθως.Είχα κρατήσει backup από την ssrls4 (προτού βάλω το TrueGingerbread-thincircle-SS) και μετά το restore χωρίς το TrueGingerbread-thincircle-SS πάλι το gps τα δικά του.Το κάνω restore 2η φορά αλλά αυτή τη φορά έκανα wipe τα πάντα και μετά άρχισε το gps να στροφάρει.Το έχει παρατηρήσει κανένα σας αυτό? Μπορεί να μην έχει να κάνει με τις ROM φίλε μου. Το cold start του GPS μετά από καθαρό cache αργεί και κλειδώνει πάντα χωρίς βοήθεια AGPS κλπ στο λεπτό περίπου, ή καμιά φορά και παραπάνω. Αν έχεις μπεί πρόσφατα στο ίντερνετ κ έχεισ ανοίξει και κλειδώσει με GPS τότε το κινητό έχει κρατήσει θέση δορυφόρων και θα κλειδώσει γρηγορότερα. Πρέπει να κάνεις δοκιμές σε wiped roms με κλειστό ίντερνετ και να μετράς πόση ώρα κάνει να κλειδώσει στον ίδιο χώρο φυσικά και αμέσως μετά το boot. Εμένα η ssrls4 μια χαρά μου δουλεύει πάντως. για πλαιερς εχω δοκιμασει τα παντα.act1 ειναι ο καλυτερος αλλα δεν παιζει οτι βιντεο του βαλεις,θελει κονβερτ,ο ροκ παιζει τα παντα αλλα κολλαει η εικονα.θα δοκιμασω mobo player τωρα να δω Εγώ χρησιμοποιώ τον mVideoplayer. Ελαφρύς και καλός. επίσης πολύ καλός είναι ο ΜixZing deskclock alarmclock Άψογα να σαι καλά! Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν άντεξα να μην το κάνω upload... Μέχρι και η google μας έχει πάρει χαμπάρι... χαχαχα αναμενόμενο, η αλήθεια δεν κρύβεται φίλοι μου. Και μιά ερώτηση. Παρατηρώ ότι κάθε φορά που κάν επανεκκίνηση το τηλέφωνο χάνει τις default εφαρμογές. Πατάω πχ σελίδ ανα ανοίξει και με ρωτάει με ποιο browser και ενώ επιλέγω default πχ τον dolphin, για όσο δν κάνω reboot οκ, αν κάνω reboot πάλι με ρωτάει. Το έχει συναντήσει κανείς? Είναι θέμα ROM? Δε θυμάμαι αν το κανε σε άλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts