antreasa18 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Δοκίμασε να μπεις σε recovery mode και κανε wipe battery stats. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgos7 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Δοκίμασε να μπεις σε recovery mode και κανε wipe battery stats. Σε ευχαριστω. Ξεκολλησε απο το 1% που ειχε σκαλωσει, και αρχισε να ανεβαινει.Σε 8 ωρες φορτισε 50% ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Πάλι πολύ είναι. Το δικό μου φορτίζει σε πολύ λιγότερο.Λογικά θέλεις άλλη μπαταρία αν και καλό είναι να δοκιμάσεις μια αν μπορείς, πριν την πάρεις. Αν είναι θέμα εφαρμογής που δεν το πολυ πιστεύω, θα μπορούσες να δοκιμάσεις μια επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων(ρυθμίσεις/απόρρητο). Κάνοντας αυτό θα χάσεις όλες τις εφαρμογές σου/ρυθμίσεις/μηνήματα κτλ(σαν να πήρες καινούριο τηλέφωνο).Ότι έχεις στην sd θα μείνει ανέπαφο. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 καλησπερα παιδια.μια βοηθεια παρακαλω εαν γνωριζει καποιος.το κινητο εμεινε με το πρασινο ανθρωπακι και αναμενο το κοκινο λαμπακι και δεν μπαινει ουτε σε cwn ουτε σε tfp μπορω να κανω κατι να το επαναφερο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ποια ρομ είχες και έκανες κάτι για να μείνει έτσι? Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spit Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλησπερα παιδες, μια ερωτησηση, φοραω ics 4.0.4 στο blade μου και εχει μια εγαρμοργογη προεγκατεστημενη το GooManager το οποιο δεν ξερω να χρησιμοποιοω για να εγκαταστησω τα googleaps και συνεπως δεν εχω googleplay :/ Any help??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Γεια σας παιδια!Εχω ενα Zte blade το οποιο φοραει cyanogenmod 7! Ηταν Gen1 και το εκανα Gen2 με TPT Επειδη ομως εχει ενα προβλημα το power button,θελω να το στειλω για service. Μηπως υπαρχει καπου οδηγος ωστε να κανω το κινητο μαμα οπως ηταν,με android 2.1 συγκεκριμενα ωστε μετα το service να το ξανακανω gen2 με TPT? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Για ρίξε μια ματιά σε αυτά τα άρθρα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305444 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304828 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλησπέρα παίδες. Έχω να ασχοληθώ με roms πάνω από εξάμηνο. Έχω την Ginger Fry B26 2.3.4 και έλεγα αν θα μπορούσα να βάλω καμία πιο καινούργια που να είναι stable. Ποια θα προτείνατε; Και αν υπάρχουν πουθενά οι ανάλογοι οδηγοί γιατί τα έχω ξεχάσει :p Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Θα σου πρότεινα την cyanogenmod 7.2 επειδή την έχω καιρό και είμαι ικανοποιημένος τα μάλλα... εδω το λίνκ να την κατεβάσεις. Μην ξεχάσεις να πάρεις ένα μπακαπ πριν κάνεις οτιδήποτε. Η δουλειά είναι πανεύκολη αν έχεις clockworkmode. Στην 1η σελίδα αυτού του θέματος λέει πως εγκαθιστάς cwm και πως κάνεις το φλασάρισμα. Καλή επιτυχία ! και αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα... εδω θα είναι τα παιδιά :whistle: να σου πουν τι να κάνεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Θα σου πρότεινα την cyanogenmod 7.2 επειδή την έχω καιρό και είμαι ικανοποιημένος τα μάλλα... εδω το λίνκ να την κατεβάσεις. Μην ξεχάσεις να πάρεις ένα μπακαπ πριν κάνεις οτιδήποτε. Η δουλειά είναι πανεύκολη αν έχεις clockworkmode. Στην 1η σελίδα αυτού του θέματος λέει πως εγκαθιστάς cwm και πως κάνεις το φλασάρισμα. Καλή επιτυχία ! και αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα... εδω θα είναι τα παιδιά :whistle: να σου πουν τι να κάνεις :lol: Σκεφτόμουν κάτι σε ICS. Έβλεπα στο modaco πως ακόμη και jelly bean έβγαλαν για το Blade. Υπάρχει κάποια που να είναι λειτουργική; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Εδω είσαι ! http://www.modaco.com/topic/351670-ics-cm9-404-coldfusionx-for-the-zte-blade-rom-updated-2806/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 επειδή το είχα το τηλέφωνο στο service ποιο TPT να βάλω για να ξεκλειδώσει την μνήμη και ναι ταιριάζει καλύτερα με την cyanogenmod 7.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Υπάρχει δυνατότητα να κάνω το blade μου να διαβάζει φλασάκια? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Όχι. Δεν υποστηρίζει USB host mode Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 μου εσπασε η οθονη, ξερουμε αν υπαρχουν ανταλλακτικα και σε καλη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 έχει κανένας την official 2.2.2 της wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 έχει κανένας την official 2.2.2 της wind; Βρήκα αυτό το link από το ιστορικό ληψεων του firefox στον υπολογιστή μου. Νομίζω πως είναι αυτό που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 μου εσπασε η οθονη, ξερουμε αν υπαρχουν ανταλλακτικα και σε καλη τιμη? Καλημέρα, κι εμένα μου είχε σπάσει και παρήγγειλα μεταχειρισμένη από Ebay, Αγγλία, 10 ευρώ. Την άλλαξα μόνος μου. είναι πολύ εύκολο, μόνο ένα ένα κλιπ κουμπώνεις. Μόνο που πλέον αντί για ZTE γράφει San Francisco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Καλημέρα, κι εμένα μου είχε σπάσει και παρήγγειλα μεταχειρισμένη από Ebay, Αγγλία, 10 ευρώ. Την άλλαξα μόνος μου. είναι πολύ εύκολο, μόνο ένα ένα κλιπ κουμπώνεις. Μόνο που πλέον αντί για ZTE γράφει San Francisco. μπορείς να δώσεις link??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Το ΖΤΕ μου έχει βγάλει μήνυμα ότι: "Απομένει λίγος ελεύθερος χώρος. Έχει απομείνει λίγος ελεύθερος αποθηκευτικός χώρς στο τηλέφωνο" και όταν το πατάω με πάει στην Διαχείριση εφαρμογών. Τι πρέπει να κάνω για να ελευθερώσω λίγο χώρο? Φανταζομαι συναφές είναι και το μήνυμα που μου λέει: "Μνήμη μηνυμάτων κειμένου πλήρης. Το εισερχόμενο μήνυμα απορρίφθηκε, επειδή η μνήμη είναι πλήρης. Διαγράψτε...." και όταν το πατάω με πάει στα μηνύματα. Έσβησα μερικά αλλά εξακολουθεί να μην δέχεται άλλα. Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να δέχομαι μηνύματα....? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Το ΖΤΕ μου έχει βγάλει μήνυμα ότι: "Απομένει λίγος ελεύθερος χώρος. Έχει απομείνει λίγος ελεύθερος αποθηκευτικός χώρς στο τηλέφωνο" και όταν το πατάω με πάει στην Διαχείριση εφαρμογών. Τι πρέπει να κάνω για να ελευθερώσω λίγο χώρο? Φανταζομαι συναφές είναι και το μήνυμα που μου λέει: "Μνήμη μηνυμάτων κειμένου πλήρης. Το εισερχόμενο μήνυμα απορρίφθηκε, επειδή η μνήμη είναι πλήρης. Διαγράψτε...." και όταν το πατάω με πάει στα μηνύματα. Έσβησα μερικά αλλά εξακολουθεί να μην δέχεται άλλα. Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να δέχομαι μηνύματα....? Φαντάζομαι πως έχεις κάποια εφαρμογή για app στην sd; Καλό θα ήταν να περάσεις και μια εφαρμογή για καθάρισμα της cache(έχω το 1 tap cleaner δωρεαν από το μάρκετ). Θα σου καθαρίσει και αυτό λίγη μνήμη. Βγάλε και ότι εφαρμογές δεν έχεις πραγματικά ανάγκη :p . Άλλη λύση είναι να βάλεις custom rom με darktremor. Έχω καιρό να ασχοληθω με roms για το blade οπότε καλύτερα να σε βοηθήσει κάποιος που ασχολείται. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) καλησπερα ,ξαφνικα το blade της κορης μου δεν μπορει να συνδεθει με το pc το βλεπει σαν αγνωστη συσκευη καμια ιδεα κανεις;; απο τη διαχειριση συσκευων την βλεπω σαν αγνωστη συσκευη κανω ενημερωση λογισμικου προγραμματος μου απανταει πως υπαρχει ηδη ενημερωμενο λογισμικο αλλα τα windows διεκοψαν την συσκευη επειδη ανεφερε προβληματα (κωδικος 43) υγ σε λαθος topic ποσταρα θα το αντιγραψω στο σωστο για τα προβληματα Edited September 26, 2012 by tengai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 μπορείς να δώσεις link??? Καλημέρα, κι εμένα μου είχε σπάσει και παρήγγειλα μεταχειρισμένη από Ebay, Αγγλία, 10 ευρώ. Την άλλαξα μόνος μου. είναι πολύ εύκολο, μόνο ένα ένα κλιπ κουμπώνεις. Μόνο που πλέον αντί για ZTE γράφει San Francisco. έχω ακούσει ότι σε μερικές συσκευές αν αλλάξεις την οθόνη μπορεί να μη δουλέψει και να χαλάσει ακόμα και η original σπασμένη οθόνη. το έχει ακούσει-συναντήσει κανείς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 έχω ακούσει ότι σε μερικές συσκευές αν αλλάξεις την οθόνη μπορεί να μη δουλέψει και να χαλάσει ακόμα και η original σπασμένη οθόνη. το έχει ακούσει-συναντήσει κανείς??? Ισχύει !!!!!!!!!!!!!!!! Είναι θέμα μάστορα και μόνο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts